bezveze, već sam se ponadao da imamo prvog čitera u bf4
Dama vuče tu "bolest" još od trojke... Pričekaj još malo
Ali nikada nisam doživio da nekoga kao mausa prozivaju čiterom. To nije bilo partije a da netko nije u chat prozivao!
Ali nikada nisam doživio da nekoga kao mausa prozivaju čiterom. To nije bilo partije a da netko nije u chat prozivao!
maus je stara čiterčina to bez daljnjeg
maus je stara čiterčina to bez daljnjeg
Ma da bih riječ rekao...
Najjače mi je bilo kad je došao na LAN party u Osijek i "razmotao" podlogu za miša. Bila je kao tepih kod moje djece u sobi... A osjetljivost miša takva kao da pokušava sa zemlje pogoditi buhu u picu na mjesecu.
Ma da bih riječ rekao...
Najjače mi je bilo kad je došao na LAN party u Osijek i "razmotao" podlogu za miša. Bila je kao tepih kod moje djece u sobi... A osjetljivost miša takva kao da pokušava sa zemlje pogoditi buhu u picu na mjesecu.
On onu podlogu komotno može kao pokrivač koristiti.
A što se čiteraja tiče, da, spominjali su ga ovi moji stalno, a ja ga branio... čudno zvuči jel da?
Volio sam naše okršaje na kanalima kad bi se povremeno susreli.
Pogotovo kad smo se snajperom napucavali.
Što se čiteraja tiče, on je samo dobro kampirao i pucao, nikakav čit.
Što se čiteraja tiče, on je samo dobro kampirao i pucao, nikakav čit.
Damina škola
A pucao je odlično - teško da bih izravne duele s njim dobio.
(zašto pričamo o njemu kao da je umro? )
(zašto pričamo o njemu kao da je umro?
Zato jer tko ne igra BF za nas ne postoji :P
BF 4ever!!!
Di se može kupiti taj autospot čit i po kojoj cijeni. Hvala
Kad ti nama kažeš di si kupio sw40 čit, i cyber će dobit zeleno da oda tajnu za autospot
Moj se zove TUGS
Pogotovo za mapu veličine Locker Domination
Pa to sam ti već reka sinoć, poklon uz nova kola
Pogotovo za mapu veličine Locker Domination
To mi i nije neki izbor jer on radi samo na malom području, a i može ga se uništiti. Meni triba nešto za cql da vidim sve na mapi
Inače ovaj gportal stvarno ima j*benu podršku. Server se bez razloga ruši zadnjih para dana. Ja otvorim tiket, napišem kako bez razloga pada u najboljim satima, kako gubim postavke, kako ga nekad ne mogu restartati itd. itd.
Pitam ih zašto nemogu koristiti svih 50 slotova koje sam unajmio već treći put i ovo je odgovor koji dobijem od njih na sva ta pitanja
Inače ovaj gportal stvarno ima j*benu podršku. Server se bez razloga ruši zadnjih para dana. Ja otvorim tiket, napišem kako bez razloga pada u najboljim satima, kako gubim postavke, kako ga nekad ne mogu restartati itd. itd.
Pitam ih zašto nemogu koristiti svih 50 slotova koje sam unajmio već treći put i ovo je odgovor koji dobijem od njih na sva ta pitanja
Spomeni mu nabijanje na qurac!
Tako će mu i biti, otić će mu Pero u posjetu sa klipinom od 27 cm
Tako će mu i biti, otić će mu Pero u posjetu sa klipinom od 27 cm
Znači Pero je dokoljenko...
S obzirom na prosječnu dužinu penisa znao sam da je netko omastio brk na mojim centimetrima!
S obzirom na prosječnu dužinu penisa znao sam da je netko omastio brk na mojim centimetrima!
Tako se priča... I uz sve to još ima i optiku
Tako se priča... I uz sve to još ima i optiku
O smrada, pa taj je baš dobro prošao. Ali nešto mora biti loše. Daj reci da je impotentan ili da barem ima jednu nogu kraću
O smrada, pa taj je baš dobro prošao. Ali nešto mora biti loše. Daj reci da je impotentan ili da barem ima jednu nogu kraću
Gay je
Gay je
Jeeeeee!!! Ajd baš mi drago zbog njega i njegovog dečka!
Gay je
Jeeeeee!!! Ajd baš mi drago zbog njega i njegovog dečka!
Nek im je sa srećom
O moj Bože, pa on je to još i snimao???
AMD noob.
P.S. Kartica mi snima sve sto igram (Shadowplay) http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1141&jumpto=4393564&sort=asc&view=flat
AMD noob.
ALT+F10 (ili štogod si postaviš) FTW!
AMD noob.
P.S. Kartica mi snima sve sto igram (Shadowplay) http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1141&jumpto=4393564&sort=asc&view=flat
na kojoj rezi snima i koja kvaliteta. Ja sa Raptrom na 1080 p high postavkama za klip od 30 sec uzme oko 120 do 135 Mb
na kojoj rezi snima i koja kvaliteta. Ja sa Raptrom na 1080 p high postavkama za klip od 30 sec uzme oko 120 do 135 Mb
To je super! Meni su mečevi od 15-20 minuta znali biti po 25 giga sa afterburnerom (onda je još išla kompresija sa handbrake)
Opa, pa ovo je definitivno za top plays. Ja bih možda samo tu glazbenu podlogu zamjenio s nekom srceparajućom od žak gudeka
Fala :)
Haha, mjuza mi je bas funky!
Kvaliteta je na High (najviše) 60 FPS-a.
A za veličinu, uh.. preračunaj si: video od 2:40 zauzima 945MB
To je super! Meni su mečevi od 15-20 minuta znali biti po 25 giga sa afterburnerom (onda je još išla kompresija sa handbrake)
Probaj Raptr. Meni je skroz ok. Mislim da minimalno utječe na performanse a možeš kontinuirano snimati ili proteklo vrijme koliko već odrediš. Samo mi se nekad dešava da kad na kraju runde Alt tabam da mi se BF4 stop working zbog njega. Inače ostalo za 5
Probaj Raptr. Meni je skroz ok. Mislim da minimalno utječe na performanse a možeš kontinuirano snimati ili proteklo vrijme koliko već odrediš. Samo mi se nekad dešava da kad na kraju runde Alt tabam da mi se BF4 stop working zbog njega. Inače ostalo za 5
Čekam da stigne i5
Kvaliteta je na High (najviše) 60 FPS-a.
A za veličinu, uh.. preračunaj si: video od 2:40 zauzima 945MB
Ja imam na High kvaliteti, 30FPS, 1920x1080 (tj. kolika je reza igre), 2 min klipovi zauzimaju uglavnom oko 650-700MB.