Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Arabarran kaže...

ček ček ček!

Sestru?? hmmm Danek:)

Zaboravan si, Jožek....

to si mi valjda rekao nakon treće flaše. Onda gubim razum, sjećanje, pare, nevinost itd..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

I, kaj ima kod tebe?

Ništa od navedenog. {#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
NiramX kaže...
Soldier977 kaže...
NiramX kaže...

Beskonačna rijeka offtopica. Već postaje dosadno.

Da nema offtopica, ne bi bilo ni ove teme, jer je BF4 već davno postao dosadan.

Prije bih rekao da je u pitanju frustriranost igrača, a ne dosada.

Na isto ti dođe. Ugl, ne igraju ljudi, i nema "korisnih" postova u temi o toj igri. Rezultat jednak. Da nema ekipe koja se ovdje zeza i upoznaje, ne bilo niti servera gdje bi se moglo naći 3 naša čovjeka, a kamoli server da se igra zajedno. Zato, učestvuj, zezaj se i eventualno napiši nešto zanimljivo o  igri. {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Jesi adresirao meil na Upravu ili si išao redovnim putem?

Pirat ne voli da ga preskačem. Jer to podrazumijeva da se mora sagnuti u nezgodan položaj... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Soldier977 kaže...
NiramX kaže...

Beskonačna rijeka offtopica. Već postaje dosadno.

Da nema offtopica, ne bi bilo ni ove teme, jer je BF4 već davno postao dosadan.

Prije bih rekao da je u pitanju frustriranost igrača, a ne dosada.

Evo da ti ja odgovorim i da nisa u off.

Ova igra il ti je" usla pod kozu " ili nije. Mislim da frustriranost nema veze sa ovom igrom . Vecina igraca ovdje je od Bf 3 i nauceni smo na sranja pa ipak igramo. Neki vise neki manje ali ipak igramo. Oni koji su izfrustrirani nisu nikad ni " voljeli " ovu igru. Jer meni kad igra ide na k.. necu igrat i tocka. A ne cekat neka sranja da se popravi. Bf 3 od pocetka do dana danasnjeg nije popravljena pa opet miljoni ljudi igra i nisu frustrirani. Da bi mogla bolje raditi bi ali meni je i ovak ok . Mozda ja nisam neko mjerilo ali to je bio moj osvrt na ovu " igru ".

Lp.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Žena mi je skontala da sam maloprije preko teamviewera kod kuće tražio onu cyberovu sliku. Evo reakcije...

{#}

Freak Show Inc.

20 0 hvala 1
13 godina

Dovest ce tebe Ivana u red :D A Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadan Sajber...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Dovest ce tebe Ivana u red :D A Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadan Sajber...

Jaaaaaaaadan Spelac vidis da je vec oflajn : )

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

i nema "korisnih" postova u temi o toj igri.

Kako nema?A što sam ja jučer pisao?

Zbog iznošenja lažnih činjenica lock na 2h.

{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

Friday je bully a Cyber je cyber. Kada Petko nešto radi Cyberu na engleski je to Cyber bullying.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

RADI!!! {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

RADI!!! {#}

Sada možeš opet bully-ati Cybera. XD

A za sve ostale tu je Final Stand na CTE:

http://blogs.battlefield.com/2014/10/bf4-final-stand-closing-in/

Da, bit će od danas opet FS mape, a usporo i u punoj igri.

MG, CR, SA, NS, DT i napokon FS.

17 godina
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
odjavljen
13 godina
13 godina
Battlefield 4

Opet? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Opet? {#}

Previše ih je tražilo original link, pa kad sam se već potrudio da ga nađem...

11 godina

pozdrav, jel ima itko problema sa conectanjem na servere tj disconectanjem nakon fall patcha? svakih cca 20min me izbaci van sa servera i piše "you were kicked from server" i ne nisam kickan od strane admina jer sam ga pitao, opet se mogu konektat na server i za nekoliko minuta opet isto -.- nisam prije ovog fall patcha imao taj problem...kao da mi ona red screen of death nije bio dovoljan problem nakon fall patcha, sad nemrem ni jednu mapu odigrat da me ne izbaci -.-''

može li itko pomoći?

17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

može li itko pomoći?

Moraš čekati kuky-ja. On u ovoj temi piše, ovaj, o igri.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Žena mi je skontala da sam maloprije preko teamviewera kod kuće tražio onu cyberovu sliku. Evo reakcije...

{#}

A, joj!  Vilica mi sastavila u tipkovnicu {#}

17 godina
MasterG kaže...

pozdrav, jel ima itko problema sa conectanjem na servere tj disconectanjem nakon fall patcha? svakih cca 20min me izbaci van sa servera i piše "you were kicked from server" i ne nisam kickan od strane admina jer sam ga pitao, opet se mogu konektat na server i za nekoliko minuta opet isto -.- nisam prije ovog fall patcha imao taj problem...kao da mi ona red screen of death nije bio dovoljan problem nakon fall patcha, sad nemrem ni jednu mapu odigrat da me ne izbaci -.-''

može li itko pomoći?

Ako piše "you were kicked from server" sigurno piše što te je kickalo i razlog. Da nije Punkbuster, Fairfight, GGC Stram, PBBans, Metabans?

16 godina
Friday kaže...
MasterG kaže...

može li itko pomoći?

Moraš čekati kuky-ja. On u ovoj temi piše, ovaj, o igri.

Doooođiii kak bi Baka rekao.{#}

12 godina
Battlefield 4

sad malo prije upalio bf4 i svako toliko me kicka punkbuster kao da mi fali...sta bi trebao napraviti, pb sam instalirao ali i dalje to radi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dennocro kaže...

sad malo prije upalio bf4 i svako toliko me kicka punkbuster kao da mi fali...sta bi trebao napraviti, pb sam instalirao ali i dalje to radi?

Update PB-a ručno?

13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

i nema "korisnih" postova u temi o toj igri.

Kako nema?A što sam ja jučer pisao?

Zbog iznošenja lažnih činjenica lock na 2h.

{#}

Ih tek sam sad ovo vidio. Sorry propustio sam taj lock :D Pirate, pa ja sam bio uvjeren da si ti jedan od učenijih ljudi ovdje. Pa ja sam napisao post generalizirajući zašto negdje nešto nije zanimljivo, a ne odnosi se taj moj post na direktno ovu temu. Jer da sam mislio baš na OVU temu, svakako bih istaknuo da si napisao vrlo koristan post o patchu za servere :(
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
Battlefield 4

evo od pb test http://pastebin.com/8ZstWtEm

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Aj brzo na G server da vidite kako ownamo CHC!

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Aj brzo na G server da vidite kako ownamo CHC!

{#}

Aha.....Spartak je na meni u dvije runde imao 15:4, s tim da je u prvoj bilo 10:0 {#}{#}

I onaj divni trenutak di je pucao u claymore od nekog svog suigrača a ja taman pored njega stojim misleći si a ne nećeš danas kad ono puf...spartakzg.....priceless {#}

Btw. kaj je dns sa serverom? Jel bilo nekakvih poteškoća jel nisam imao nikad gori hitreg tamo od kad je počeo s radom....pobogu trebalo mi je preko 90 metaka da ubijem Viljušku kad ga je netko revao :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ku-ku?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Štae??
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice