Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 4

To je ona s 2 ticketa??

Trebao si cuti vikanje na TS-u {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

To je ona s 2 ticketa??

Ja sam bio zadnji kill, spawnao mi vašeg nekog snajperistu točno pred mene i lik me skinuo s pištoljem s jednim metkom {#}{#}

Ali odličan meč u potpunosti, jedino šteta kaj ste bili jedino ti i perky iz xtc-a ali i ovak vam je išlo :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
protjeran
Battlefield 4

imam problem kad učitavanje igre mi traje od 5 do 10 minuta, znači igram na nekom serveru i završi igra počne nova i ja moram čekati dok mi se učita i to dugo traje a vidim da su drugi već dugo u igri... 

U čemu bi mogao biti problem internet mi je 8mbps

0 0 hvala 0
17 godina
nonickname kaže...

imam problem kad učitavanje igre mi traje od 5 do 10 minuta, znači igram na nekom serveru i završi igra počne nova i ja moram čekati dok mi se učita i to dugo traje a vidim da su drugi već dugo u igri... 

U čemu bi mogao biti problem internet mi je 8mbps

1. Spor disk. Pokušaj defragmentirati. Ili pređi na SSD.

2. Premalo RAM ili prespor ram, probaj nadograditi ako imaš manje od 4GB. S 8GB malčice brže učitava.

3. Probaj repair-install igre.

Twitter: @191x7
16 godina
Battlefield 4

Hud guide

Moj PC  
2 0 hvala 7
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Ali odličan meč u potpunosti, jedino šteta kaj ste bili jedino ti i perky iz xtc-a ali i ovak vam je išlo :D

Dama je posve dovoljan. Ako je bio i perky onda su OP {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 6:37 (Friday).
13 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

To je ona s 2 ticketa??

Ja sam bio zadnji kill, spawnao mi vašeg nekog snajperistu točno pred mene i lik me skinuo s pištoljem s jednim metkom {#}{#}

Mi, kao visokoobrazovan klan, smo se rasuli po obrazovnim ustanovama, što fakulteti što akademije. Kad se ti kadrovi vrate, ne samo da će skill pršti, nego i taktičko postavljanje se multiplicira sa godinama provedenim na faxu. Nema nas ni 10% da možemo igrati, ali znaš i sam da je to sasvim dosta da se preokrene partija {#} {#}

Friday kaže...
Granzon kaže...

Dama je posve dovoljan. Ako je bio i perky onda su OP {#}

Još da ti ne odeš sšavati u 19h, pa gdje bi nam kraj bio. Pobili bi ekipu i na drugom serveru a ne samo ovom.{#} {#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Još da ti ne odeš sšavati u 19h, pa gdje bi nam kraj bio. Pobili bi ekipu i na drugom serveru a ne samo ovom.{#} {#}

Mora neko izvući državu iz krize {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

13 godina
Battlefield 4

Nego.....   Post Patch BF4??? Dojmovi, uspomene?

Meni se sviđa. Vrlo mi je bitno micanje sranja zvanog "visual Recoil", sada pucanje ima smisla. 

kako ste naštimali FOV? Koja vrijednost FOV prezentira onu od ranijim postavkama, ona prije ili u zagradi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Druže Alija, treba li vam išta?
 - Druže Tito, dajte mi veću lopatu! {#}

13 godina
Arabarran kaže...

Druže Alija, treba li vam išta?
 - Druže Tito, dajte mi veću lopatu! {#}

Moj Ara, nema tog duha više, gdje je nestao? Jedino Špelac tu nešto radi za  više ideale. 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Moj Ara, nema tog duha više, gdje je nestao? Jedino Špelac tu nešto radi za  više ideale. 

Vratio se TD guy {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Vratio se TD guy {#}

A ko je taj lik i zašto mu je to zanimljivo? Možda samo želi da bude shvaćen? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 8:50 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

A ko je taj lik

Zenge!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

A ko je taj lik

Zenge!

{#}

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Meni se sviđa. Vrlo mi je bitno micanje sranja zvanog "visual Recoil", sada pucanje ima smisla. 

kako ste naštimali FOV? Koja vrijednost FOV prezentira onu od ranijim postavkama, ona prije ili u zagradi?

Sad se osjeti svaki metak, imaš dovoljno vremena za reagirati i za to im svaka čast. Ono smanjivanje damaga po meni nije trebalo uvoditi. Znam da kažu da je razlika samo u jednom metku, ali ja sinoć nisam imao takav osjećaj. Činilo mi se da puno više treba da protivnik padne i to sam posebno primjetio sa scarom s kojim sam dobivao 6-7 hitmarka na 30-ak metara dok nekog nisam ubio. Sad jeli to bilo do servera pa hitreg nije radio perfektno ili je nešto drugo u pitanju nemam pojma... 

Na stari recoil sam navikao tako da će mi za ovaj novi trebati koja partija dok uhvatim ruku, ali mi se u konačnici čini dosta jednostavniji 

Vertikalni fov sam stavio na 80 i čini mi se da je to po starome 90 koji sam prije koristio. 

Po onim ostalim opcijama sam malo prčkao, ali toga ima jednostavno previše pa će proći vremena dok sve uštelam kako mi paše :D

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Sad se osjeti svaki metak, imaš dovoljno vremena za reagirati i za to im svaka čast. Ono smanjivanje damaga po meni nije trebalo uvoditi. Znam da kažu da je razlika samo u jednom metku, ali ja sinoć nisam imao takav osjećaj. Činilo mi se da puno više treba da protivnik padne i to sam posebno primjetio sa scarom s kojim sam dobivao 6-7 hitmarka na 30-ak metara dok nekog nisam ubio. Sad jeli to bilo do servera pa hitreg nije radio perfektno ili je nešto drugo u pitanju nemam pojma... 

Na stari recoil sam navikao tako da će mi za ovaj novi trebati koja partija dok uhvatim ruku, ali mi se u konačnici čini dosta jednostavniji 

Vertikalni fov sam stavio na 80 i čini mi se da je to po starome 90 koji sam prije koristio. 

Po onim ostalim opcijama sam malo prčkao, ali toga ima jednostavno previše pa će proći vremena dok sve uštelam kako mi paše :D

Da, malo su povećali TTK, ali to nije neki problem. Čak mi se i više sviđa. Trebat će malo navikavanja, ali samo malo. 

I ja sam primijetio  da se meci bolje lijepe. Ak sam dobro nanišanio, dobro sami pogodio i to je to. 

Ne znam kome je palo na pamet, ali uvođenje "feature-a" Visual Recoil im se odbilo o glavu. Ovo sad je ono što je trebalo biti od početka. Čak je i Switch sinoć zaigrao i nisam ga čuo da je pi3dio {#}. To je uspjeh DICE-a {#}

Nisam ni ja imao vremena štimati postavke detaljnije, ali ću se danas time pozabaviti. Vidim da su ubacili sve opcije za HUD iz CTE-a i definitivno sada se može super custimizirati i ukloniti nepotrebno što smeta. Koliko samo puta sam zginuo junački jer je neprijatelj "kempao" iza neke "previše svijetleće ikonice".

Malo ću se isto tako pozabaviti FOVom, ali mi se čini da je na 90 (vrijednost u zagradi) malo nekako sve dalje.......(?)

Nisam odigrao nešto puno, niti probao par raznih servera, ali čini mi se da je sada to ta igra koja je trebala biti izdana prije godinu dana. Sad je samo pitanje je li kasno?

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Sad je samo pitanje je li kasno?

Ma daj, pa nema još ni pola 10...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

A ko je taj lik

Zenge!

Ne nego onaj multić iz PiSa!

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ljudina i njegovo pseto!

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...

Mislim da onaj broj u zagradi označava stari FOV.

Meni je lijevo 64, a u zagradi 80 na koliko sam do sada i igrao.

Ono kad te rane/supresaju pa slika potamni mi je u nekim situacijama bila otežavajuća okolnost jer nisam ništa vidio :)

Možda trebam još posvijetliti sliku?

Prilično sam zadovoljan patchom, kao i većina na TS-u.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Ono kad te rane/supresaju pa slika potamni mi je u nekim situacijama bila otežavajuća okolnost jer nisam ništa vidio :)

Je, slika je dosta tamnija. Ja sam stavio na 80% dok mi je u BF3 na 50%

13 godina
Battlefield 4

Flashbang je OP!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam stavio na 90 (zagrada) i čini mi se da je to to što sam i ranije iograo.

To za rane sam jednom primijetio da je nešto drugačije, ali nisam bio siguran jer jbg nisu me puno puta ubili {#}

Arabarran kaže...

Je, slika je dosta tamnija. Ja sam stavio na 80% dok mi je u BF3 na 50%

To sam isto primijetio. Jbt nisam mogao nikog upratit na Zavodu dok nisam povećao Brightness na 60%

13 godina
Friday kaže...
drahic kaže...

Ljudina i njegovo pseto!

A on kao ne voli off topic? {#}

16 godina
Battlefield 4

Zašto nitko ne komentira classic mod? Pa to je pravi BF. Nema pucanja u trokutiće, nema killcama, nema 3p u vozilima, nema health regena pa su medici puno korisniji kao ni regeneriranje vozila pa je i repair tool zlata vrijedan. {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Flash b(g)ang je uzas. 9 dugih sekundi ti ne vidis nista pred nosom. S time da ima bug,ako netko baci FB i netko te ubije,i kad te reviva,opet imas flashan monitor. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Zašto nitko ne komentira classic mod? Pa to je pravi BF. Nema pucanja u trokutiće, nema killcama, nema 3p u vozilima, nema health regena pa su medici puno korisniji kao ni regeneriranje vozila pa je i repair tool zlata vrijedan. {#}

Ma, tko će ti to igrati u današnje vrijeme?
 Nije ovo igra ko Insurgency,AA ili Arma di se svaki metak broji. Ovo je arkada, i takve stvari drže vodu samo u taktičkim fps- ovima, IMHO.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice