WTF?
ISTINA šefe.
Carapa Mudo :) Genetski inzenjering :)
WTF?
ISTINA šefe.
WTF?
ISTINA šefe.
Eeee...mislim da ti je monitor pokvaren ili si previše gledao onaj spot sa Jennifer Lopez
WTF?
ISTINA šefe.
Eeee...mislim da ti je monitor pokvaren ili si previše gledao onaj spot sa Jennifer Lopez
Koji? Jel gola?
WTF?
ISTINA šefe.
ufff, biži, biži... Još sebi nisam doša. Stalno mi je ono dupe pred očima.
EDIT:
Samo za Voluma
Uuuuu nije loše uopće. Sad me ispričajte na koji minut, idem naći neko malo privatnije misto da obavim nešto...
Prevulgaran je spot.
Prevulgaran je spot.
Antraks, pojedi snickers odmah!!!
He actually did it
EDIT - Brz si..
Jbte još ga nema..... sadrat će kožicu
He actually did it
EDIT - Brz si..
Možda mu je već drugi ili treći puta od jutros pa nema "pritiska"
Uuu jebate,lako bi epilepsiju dobio od bljeskanja dupeta u spotu...
Kad vidim da je tvoj post zadnji odmah otvaram samo da vidim taj tvoj uznemirujući avatar...
A možda ga samo stisnulo pa išao samo kakat. Još ako je jeo grah.
A zaboravili smo da mu zena ne da? Sigurno je pun ko.... ne znam, Spelac, nastavi.
P.S. uopce niste fer s ovim linkovina, na terenu sam, tu imam jedva 2G signal :(
A zaboravili smo da mu zena ne da? Sigurno je pun ko.... ne znam, Spelac, nastavi.
P.S. uopce niste fer s ovim linkovina, na terenu sam, tu imam jedva 2G signal :(
Reci šefu nek te ne šalje na teren... Mislim, stvarno te izrabljuje.
Ne znam, ja sam sinoć ispucao takav plotun da ćemo danas vjerojatno morati krečiti spavaću!
BTW - šetanje sa maleckom po varaždinu se ne klasificira kao "boravak na terenu".
Di je, di je, di je... Šta ste navalili koji qurac, čovik više ne može uvatit 5 min za sebe a da ga netko ne traži... Uglavnom živ sam
Ne znam, ja sam sinoć ispucao takav plotun da ćemo danas vjerojatno morati krečiti spavaću!
BTW - šetanje sa maleckom po varaždinu se ne klasificira kao "boravak na terenu".
Idi u kujac,popljuvao sam tipkovnicu hranom kad sam procitao ovo gore
Da,to samo u tvom slucaju priznaju pod 'rad na terenu'
Haha :))
Btw, sad ti bas necu reci s kim sam na tetenu, samo da ti velim da mi je super :D
Haha :))
Btw, sad ti bas necu reci s kim sam na tetenu, samo da ti velim da mi je super :D
Vjerojatno s piratom, smišljate nove opačine da stavljate danas na fejs...
...Drugi put ne prdi dok uvaljuješ i sve pet.
WTF?
ISTINA šefe.
Carapa za muda se zove nakurnjak!
Carapa za muda se zove nakurnjak!
Zar nije namudnjak?
Vidim da se puno piskara. Mi zagorci nemamo vremena za to. Naime, ovdje na bregima, hara "beri beri" ludilo!
Vidim da se puno piskara. Mi zagorci nemamo vremena za to. Naime, ovdje na bregima, hara "beri beri" ludilo!
Kaj ne zoves u pomoc? :)
Ja od sutra krecem u akciju.
Nego, firma ti je na glavnoj cesti na izlasku iz Ivanca? Ak je, onda ti se tam vozim svaki dan :)
Upravo objavljeno!
Napokon stize ogromni patch u full igru!
Upravo objavljeno!
Napokon stize ogromni patch u full igru!
Konačno neka korist i od tebe u temi, inaće samo spamaš ko sa cyberburstom.
Još sam da Špelac napiše koji korisni post i možemo se preseliti u Hardline.