Ja ionako zadnje sta sam imao je 7870.
Baš sam se pitao šta si napravio sa dotičnom gospođom... Jel prodana?
Ja ionako zadnje sta sam imao je 7870.
Baš sam se pitao šta si napravio sa dotičnom gospođom... Jel prodana?
Yes she is.
BF gura samo 780tka sada.
Yes she is.
Gdje ti radiš čovječe? Jel primate još ljudi? Tjuniraš auto, kupuješ boleštine za komp... sigurno još i fukaš ko hektor vikendom. Odakle ti para za to sve?
Yes she is.
Gdje ti radiš čovječe? Jel primate još ljudi? Tjuniraš auto, kupuješ boleštine za komp... sigurno još i fukaš ko hektor vikendom. Odakle ti para za to sve?
Dodatni prihod ostvaruje vikendom zabavljajući gospođe u najboljim godinama preko sexy linije.
Dodatni prihod ostvaruje vikendom zabavljajući gospođe u najboljim godinama preko sexy linije.
Zato i je toliko omršavio...
Zato i je toliko omršavio...
Yep, nemre on tol'ko pričat, kol'ko babe mogu, well ... stenjat.
Koja je razlika?
Imao sam ja takvog u vodu u vojsci. Prvo smo mislili da se frajer zajebava dok nam nije pokazao slike. Babe ga zatrpavaju lovom, on ih vikendom izvodi van i praši (old skul: plesnjak pa večerica i onda skok). A gadan ko lopov i građen ko medvjed. Imao je novaca na bacanje. Kupio auto, kuću, ma zlo...
Yes she is.
Pff.. Tjunirao nisam uopce,zadnja komponenta kupljena prosle godine... A da fukam. Pa sad.
Daleko sam ja jos od novih kola,putovanja po BiH,gableca od 50kn dnevno i tak..
Perkowsky-
Imao sam ja takvog u vodu u vojsci. Prvo smo mislili da se frajer zajebava dok nam nije pokazao slike. Babe ga zatrpavaju lovom, on ih vikendom izvodi van i praši (old skul: plesnjak pa večerica i onda skok). A gadan ko lopov i građen ko medvjed. Imao je novaca na bacanje. Kupio auto, kuću, ma zlo...
Obzirom na cjelokupni opis,rekao bih da si opisao sebe.
Išao sam na službeni sastanak sa damom
Tak si sigurno i ženi objasnio zakaj te nije bilo cijeli dan.
Ona nas je slikala
Pa jel ti radiš u privatnoj firmi, ili kakvoj državnoj agenciji da familiju voziš na službena putovanja?
Bio je hitno pozvan
Niko nije smio znati
Pa jel ti radiš u privatnoj firmi, ili kakvoj državnoj agenciji da familiju voziš na službena putovanja?
To je samo paravan za druge radnje
Uhvatili su me u bosni kako policajcu ližem međicu... Ali uštedio sam 20 maraka!
Uhvatili su me u bosni Hercegovini kako policajcu ližem međicu... Ali uštedio sam 20 maraka!
There I fixed it for you..... Ovo za međicu si u pravu
Uhvatili su me u bosni Hercegovini kako policajcu ližem međicu... Ali uštedio sam 20 maraka!
Znači i ti se već lizao?
EDIT:
Evo, ako netko hoće pogledati:
Znači i ti se već lizao?
Tomo, biti će prije da je NJEMU lizao.
A mrski je isto drot?
A mrski je isto drot?
Koji, stariji ili mlađi?
A mrski je isto drot?
Koji, stariji ili mlađi?
Ima ih 2???
A mrski je isto drot?
Koji, stariji ili mlađi?
Ima ih 2???
Da. Ima klona.
Da. Ima klona.
Znači organi reda su se ovdje infiltrirali među nas? A cyber vozi tenk po pločniku i ništa ne sumnja...
Znači i ti se već lizao?
Ma nije nisam ja perverzan kao Cyber i Pero
Ali znam kako to funkcionira kod kolega.....cvaja ili liz po znojnom međunožju
A mrski je isto drot?
I to druga generacija. Ali ovaj mlađi neće sigurno....ili ću mu pucat u koljenio iz službenog pištolja
A mrski je isto drot?
I to druga generacija. Ali ovaj mlađi neće sigurno....ili ću mu pucat u koljenio iz službenog pištolja
Hmm, odmah invalidska mirovina i onda ti može popravljati skor u BF-u. Nemoj sad reći da je to bez predumišljaja
Da. Ima klona.
Znači organi reda su se ovdje infiltrirali među nas? A cyber vozi tenk po pločniku i ništa ne sumnja...
Istraga je u tijeku.........
A mrski je isto drot?
Hmm, odmah invalidska mirovina i onda ti može popravljati skor u BF-u. Nemoj sad reći da je to bez predumišljaja
A ne to će biti "krajnja nužda" Definicija: Nema kaznenog djela kad je počinitelj počinio takvo djelo radi toga da od sebe ili drugoga otkloni istodobnu ili izravno predstojeću neskrivljenu opasnost koja se na drugi način nije mogla otkloniti, a pri tome je učinjeno zlo manje od onog koje je prijetilo.
U jbte koliko oftopičimo