Sreća u nesreći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sreća u nesreći
Uh, Đizs!!
Igram se malo u Sony Vegasu.
Oploadao sam dva tri filmića, u dvije tri različite rezolucije.
Gledajte full screen, HD kvaliteta.
Nažalost, imam 1050p monitor (1680:1050).
Snimka renderirana u originalnoj veličini: 1680:1050
Veličina fajla - 16,7 MB
Renderirano u veličini 1152x720 (720p)
Veličina fajla - 7,14 MB
Edit:
uploadao u 1080p
Veličina fajla - 16,4 MB
Više nego duplo manji fajl!
Vi usporedite, pa pogledajte da li vam se isplati renderirati u 1080p i 1050p kvaliteti, ili je i 720p dosta.
P.S. postavke:
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/sony-vegas-pro-tutorali/140523.aspx?page=1&jumpto=4323248&sort=asc&view=flat
Igram se malo u Sony Vegasu.
Oploadao sam dva filmića, u dvije različite rezolucije.
Gledajte full screen, HD kvaliteta.
Nažalost, imam 1050p monitor (1680:1050).
Snimka renderirana u originalnoj veličini: 1680:1050
....
Više nego duplo manji fajl!
Vi usporedite, pa pogledajte da li vam se isplati renderirati u 1080p i 1050p kvaliteti.
ovaj prvi filmić ti je yubito pretvorio u 720p, ne znam da li si to namjeravao ili ne ili sam ja nešto krivo shvatio što si htio reći :)
Da. U pravu si...
A ništa onda, nek netko s normalnom monitorom ovo pokuša.
Editirao sam poruku i stavio sam link na moje postavke.
Povećao sam snimku, uploadao u 1080p.
Na izbor s download programom imam 1080, a u opcijama Youtubea nemam. Baš super.
Ima netko rješenje za ovo?
EDIT:
Kriv je Firefox:
http://googlesystem.blogspot.com/2013/10/youtube-drops-support-for-1080p-streams.html
Nisam ni ja u početku jer je heben i dosta spor ali kada sam ja đuturum naučio gađati sa njim onda ni tebi sigurno ne bi bio problem
Povećao sam snimku, uploadao u 1080p.
Na izbor s download programom imam 1080, a u opcijama Youtubea nemam. Baš super.
Ima netko rješenje za ovo?
EDIT:
Kriv je Firefox:
http://googlesystem.blogspot.com/2013/10/youtube-drops-support-for-1080p-streams.html
Sad kad si povećao snimku je ok. Firefox istina ne podržava dobro yutube u HTML5, ali meni preko flash-a daje mogućnost gledanja u 1080p.
Sama slika događanja mi se čini vrlo slična onoj u 720p, međutim slova HUD-a i chat-a su puno jasnija.
Evo, sad je na svakome da odluči dal mu se isplati upload u 1080p.
Ja sam odlučio da s ovom brzinom uploada koju sad imam - ne.
Nice, znači imaš juniora koji ti popravlja statistiku.
Inače, za one koji se muče, ponekad ako je cilj relativno miran u zraku i prvotno ga promašite samo držite ciljnik na letjelici i SRAW se vrti oko nje i često i pogodi.
Sad ću potražiti koju takvu snimkicu.
Nice, znači imaš juniora koji ti popravlja statistiku.
Inače, za one koji se muče, ponekad ako je cilj relativno miran u zraku i prvotno ga promašite samo držite ciljnik na letjelici i SRAW se vrti oko nje i često i pogodi.
Sad ću potražiti koju takvu snimkicu.
Hahahaha u pravu si ali nemoj mu to reći
Točno je da se Sraw vraća na metu ako promašiš i držiš na njoj. Imam i ja dosta takvih kilova u početku i wehicle disejbla ali ih nisam htio ubacivati u montažu nego samo direct hitove i kilove
Nisam ni ja u početku jer je heben i dosta spor ali kada sam ja đuturum naučio gađati sa njim onda ni tebi sigurno ne bi bio problem
Ma imam ja svoje tenkiće za te helije i ostalu leteću gamad

I ja sam prije koristio, ali mi se činilo prelako nakon što sam masterao to oružje(ne mislim na 500 killeva). Sada koristim RPG-7 (so hardcore)
I ja sam prije koristio, ali mi se činilo prelako nakon što sam masterao to oružje(ne mislim na 500 killeva). Sada koristim RPG-7 (so hardcore)
Ja prvo RPG do 500 killova, pa SMAW, onda SRAW, jedino MBT-LAW nemam na 500 (kao ni Stinger/Iglu), bolji je osjećaj kad ih okineš jednim od prva 3 navedena
Evo, na brzinu iskopao 3 SRAW hita koji po meni jesu/nisu trebali biti hitovi:
Znam da je bilo pogodaka i gdje se SRAW vrtio i 5 puta oko choppera, ali to me valjda bilo sram snimiti
Sretan rodjendan carapica!
I nek ti buraz kupi jos lijepih stvarcica za komp!
Aha, i nek ti bude lijepo u skoli, i da cure budu dobre prema tebi :)
I da imaš normalan monitor, a ne ko cyber...
I da imaš normalan monitor, a ne ko cyber...
Sajber je Pro i on ne koristi monitor : )
On igra "na osjećaj"
EDIT:
A bitno da ima grafu po 5k kuna
Aha, i nek ti bude lijepo u skoli, i da cure budu dobre prema tebi :)
Triba si nam ranije reći za ovo pa da skupimo koju kunu i kupimo mu bar kinder jaje

Jos je mali za kinder jaje, mogel bi bi se udaviti sitnim djelovima,
Ej i moj mali danas slavi 2. godisnjicu postojanja.
Carapa mali balavce, eto sad si mi jos draži.
On igra "na osjećaj"
EDIT:
A bitno da ima grafu po 5k kuna
Vise se ni nesmijem javiti na forum, a da me neko ne prca.. pffff :)
Btw, imam novu zanimaciju. Otvorio sam YouTube kanal s domacim crticima. Vec sam nekoliko put bio skoro baniran. U svakom uploadu pronadje krsenje nekakvih prava :)
Jos malo to proucim, dobijem milijune pogleda, a onda ce biti love za jod dvije takve grafe usput kad sam u shopingu!

Btw, imam novu zanimaciju. Otvorio sam YouTube kanal s domacim crticima. Vec sam nekoliko put bio skoro baniran. U svakom uploadu pronadje krsenje nekakvih prava :)
Jos malo to proucim, dobijem milijune pogleda, a onda ce biti love za jod dvije takve grafe usput kad sam u shopingu!
Šta će ti YT kanal pored THR-a?
Pa da ga gledaju ljudi koji znaju samo za Youtube :)
Jos da se kod nas moze zaradjivati na tome... :(

Pa da ga gledaju ljudi koji znaju samo za Youtube :)
Jos da se kod nas moze zaradjivati na tome... :(
A da probaš uploadati autorski video na Red tube. Možda te tu ne budu toliko banirali Siguran da bi se svi sa foruma subskrajbali

Imaš ideje za video?

Imaš ideje za video?
Imam ja ideju.
Pero i pite. (ekipa sa TS-a zna o čemu govorim). :D