- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije da krivo mjeri skill nego se to ne može mjeriti. Najgluplji dio statistike je to.
Primjera radi jedan Dama non-stop kampira po kutevima mapa i nabija si KD i ima veliki skill. Mislim pa di tu ima skilla
Nije da krivo mjeri skill nego se to ne može mjeriti. Najgluplji dio statistike je to.
Primjera radi jedan Dama non-stop kampira po kutevima mapa i nabija si KD i ima veliki skill. Mislim pa di tu ima skilla
E, skill je naći pogodne kuteve
Zato što je jako visok i lako ga uoče. Onda se mora dobro pritajiti da može nekoga ubiti.
Znam da se zezaš, ali realno gledano tko tebi brani da to isto radiš?
Druga stvar je ne znati zastati malo, naučiti dobre kuteve, headgličeve igrati pametno i tako pridonijeti timu više nego bezglavo letjeti po mapi sa jihad jeepom da digneš jedan tenk.
Ne mislim na tebe, nego samo to gledam sa druge strane, da je nekad bolje malo pričekati, pogledati sve kuteve, pa krenuti nego stalno trčati.
p.s. ako nekog iz dicea treba tući onda je to onog tko je dao ideju da ubace one wall e robotiće sa strojnicama i m320.
Kad te uhvati nespremnog samelje te ko majmuna dok ne shvatiš šta ti se desilo i još ima flashlight pa ga nemreš ni točno naciljati.
Ugl. hvala ti neznani čovječe što uništavaš balans i zanimljovost jedne dobre bf partije...
Baš gledam Damu...
Pa fora je samo u tome da sam ja shvatio kako treba igrat da bi i mao velik K/D i skill (nešto najbitnije u životu). Ko vam je kriv što to vas dvojica do sada niste shvatili.
Zato što je jako visok i lako ga uoče. Onda se mora dobro pritajiti da može nekoga ubiti.
Moj Špelac ne znaju oni koliko ja metara imam i kako se teško tada sakriti
Teško mi je tu na plaži,malo mi je krivo dok se vi znojite...SSao bi vam ali forum ne podržava ubersummer pics preko 2mb.
Teško mi je tu na plaži,malo mi je krivo dok se vi znojite...SSao bi vam ali forum ne podržava ubersummer pics preko 2mb.
Dabogda izgorio : )
Što mislite?
5 | Quick Response Camo |
---|---|
2 | Hunter Camo |
Ček u battlefieldu baš moraš dizati experience sa svakim weaponom da bi dobio iti jedan dodatak te novi weapon?
Dakle svaki dan po 5-6 sati da bi MOŽDA dobio dovoljno expa za 1 dodatni wep? Stvarno? Ili sam ja nešto krivo tu?
Ček u battlefieldu baš moraš dizati experience sa svakim weaponom da bi dobio iti jedan dodatak te novi weapon?
Dakle svaki dan po 5-6 sati da bi MOŽDA dobio dovoljno expa za 1 dodatni wep? Stvarno? Ili sam ja nešto krivo tu?
Da, s jednom vrstom oružja moraš igrati da bi ih otključavao po redu.
I onda samo s jednim oružjem da bi mu oključao dodatke i battlepackove (s dodacima :) )
Što, preteško ti je?
Ahh...ne moraš, ali to će ti EA naplatiti:
LINK, LINK, LINK, LINK, LINK...
Gdje se aktiviraju ti flood gatesi na Sunken Dragonu?
I onda samo s jednim oružjem da bi mu oključao dodatke i battlepackove (s dodacima :) )
Što, preteško ti je?
Nije mi teško, samo pitam :)
Jer djeluje pre tromo i sporo. Al' što je tu je.
Ne smiješ tako podcijenjivački, možda dobiješ jednog među oči od mene jednom ;)
Što, preteško ti je?
Nije mi teško, samo pitam :)
Jer djeluje pre tromo i sporo. Al' što je tu je.
Ne smiješ tako podcijenjivački, možda dobiješ jednog među oči od mene jednom ;)
Haha, tu imas pravo :) Za to se ne moras, i tako sam njub :)
Nova oružja gledano po vrsti (Assault, Carbine puškice itd.) se otključavaju relativno brzo, taman tempo da ne otključaš sve odjednom, ali i da budeš sretan kao beba kad otključaš novu igračku. DMR-ovi i sačme se znaju sporije otključavati. Dodaci poput različitih sightova su u četvorci malo zeznuta zbog Battlepackova, tako da recimo Cobru na nekim oružjima možeš staviti tek nakon posljednjeg Battlepacka tj. 510 killova.Prvih 16 dodataka otključaš nakon 160. killa. Svakih 10 killova jedan dodatak, a nakon toga svakih 50 dolaze Battlepackovi.
Gdje se aktiviraju ti flood gatesi na Sunken Dragonu?
Već sam našao. Svejedno hvala.
Ima koji bf 4 hrvatski server? (standard bf4):)
Ima koji bf 4 hrvatski server? (standard bf4):)
Ima 100%
moze ip?
moze ip?
Čekaj, bude Cyber.
Tražiš baš hrvatske, ili gdje igraju naši?
Ovo prvo:
Ako je ovo drugo onda:
A najbolji način je da se učlaniš u BUG Platoon i vidiš gdje igra najviše naših.
Nema više mjesta u platunu.

Nema više mjesta u platunu.
Neeeeeee!!!!
Kaj sad da radi??
Neeeeeee!!!!
Kaj sad da radi??
Danny je napravio drugi platun pa nek tam ide.