Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Re: Battlefield 4
buljo781 kaže...

Jel i vama betllog u banani danas? Učitava mi se ko da sam na dialup-u.

Da,opet 0 rank...:D

Battlelog: Ratkapa16
17 godina
Battlefield 4

m.i.a {#}

hvala dice :) hvala dice :)
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
Komunist Izet kaže...

Ma šta ti pričaš!?!?!?!?!?

Ja sam 10 puta mijenjao stranu kako bi pomagao gubitničkom timu. Nikada nije bilo 3:5 , već možda 4:5 i to je to. Balans radi, mapa dok si ti bio je Hainan Resort-Domination!??!? Nas 10 igrača na domination ti je previše!!??? Pa ljudi moji, šta vi oćete? Oceš da zabranim igračima koristit DLC oružja?...

Jesi trazio komentar ?? 

Jasno mi je da ti silni TD dolaze iz bratstva ali ipak nisi pogodio poantu. Nemaj nista braniti ni slucajno, kome pase igra kome ne taj ne igra.

14 godina
pukycro kaže...
Bio i nikad vise. trazio si komentar pa evo:

nema balansa, igrali 5:3

ferplej ono skupite se na spawn pointu na mapi 10x10 metara i nabijaj skor

nemaju svi novi DLC ali momci dosli sve sa super opremom iz novog DLC (Buldog...)

ovako mala mapa za (ako bude toliko ) 24 igraca ko i svaka normalna manja mapa s 64

Cisto izivljavanje, alo dobro, tvoj server,tvoje pare, tvoja pravila..........

Bio,probao i nikad vise. Ipak je na hardcoru  bolje.

Ja sam sinoć odigrao partiju, balans radi kako treba i igralo se fair play skroz s obe strane. 5:3 i nije nešto što se uopće može nazvati pristojonom partijom i nema smisla donositi zaključak iz toga. Kad bude više ljudi na serveru vrati se opet i iz toga izvuci objektivno mišljenje.

Ima i drugih oružja koja se bez problema nose s bulldogom tako da ne vidim u čemu je problem što se koriste dlc oružja.

Ja nemam veze sa serverom ili ljudima koji ga vode da ne bi ispalo da branim bezveze, nego mi tvoj komentar nije baš na mjestu pa eto...

buljo781 kaže...

Jel i vama betllog u banani danas? Učitava mi se ko da sam na dialup-u.

Inače, moje vlastito mišljenje je da je ograničavanje igre apsolutno bezveze. Igra je takva kakva je, sa svim prednostima i manama. Izbjegavam servere gdje su zabranjena oružja, a na onim serverima di piše da se ne ruši toranj na šangaju ga iz inata srušim jer je to picajzliranje.

Meni radi normalno

Također se slažem s tim da u igru ne triba ubacivati glupe zabrane. Eventualno zabraniti onaj spam granatama na cq lokerima kad se napuni određeni broj igrača, znači ako je na serveru više od npr. 32 igrača granate nisu dozvoljenje da se ne stvara onakav čep na c. Ako se uopće može izvesti tako nešto {#}

Edit: evo ne radi ni meni više

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 15:21 (Volume).
11 godina
Battlefield 4
Ma na Lockere staviti 3 zastave i pijatelji k'o sto smo i bili :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Volume kaže...
Ja sam sinoć odigrao partiju, balans radi kako treba i igralo se fair play skroz s obe strane. 5:3 i nije nešto što se uopće može nazvati pristojonom partijom i nema smisla donositi zaključak iz toga. Kad bude više ljudi na serveru vrati se opet i iz toga izvuci objektivno mišljenje.Ima i drugih oružja koja se bez problema nose s bulldogom tako da ne vidim u čemu je problem što se koriste dlc oružja.Ja nemam veze sa serverom ili ljudima koji ga vode da ne bi ispalo da branim bezveze, nego mi tvoj komentar nije baš na mjestu pa eto...

Vidis bas taj fair play je presudio, spawnas se a ono njih 4 oko tebe i deri, itako preko nekoliko puta.I onda nabrojis sve ostalo. Ja i tako nisam igrac koji igra van hardcore servera pa i nemam navike gledati mapu ili prazniti cijeli okvir

da bi nekoga skinuo. ostajem pr onom kome pase igra kome ne taj ide dalje.OK?

A moje misljenje...pa kome je to vazno ako je ovo samo igra...........

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 15:31 (pukycro).
11 godina
Battlefield 4

Battlelog u banani

Rank 00 i ne moze se joinat na server. Uz sve silne probleme jos i to  {#}

EDIT: Ipak je DDOS Attack

...and the world will become my playground...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 16:03 (Avensac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Koji klinac

We are sorry, something went wrong during your login. Please try again.

HTC ONE M8 !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

nece ni BF3, iako vec moji neki jarani igraju, bolje im je onda da ne izlaze

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Nešt je prdnilo,......

Origin Server Status

https://www.origin.com/en-ie/status

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Da,poslao sam ga prije 2 dana u poštanskom uredu i tek je sad dosao. Sad sam online,na poslu. 

Shitty Tcom,njegovo cekanje i Amis i njihovi vanjski suradnici...

Haha a citao sam ono sto si im poslao preko facea,ukratko j... vam m... hoce li to vise samo nesto malo finije {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 17:34 (Blade Runner31).
12 godina
Battlefield 4

Battlelog jos uvijek ne radi? -.-

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Battlelog jos uvijek ne radi? -.-

ne :S

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
Battlefield 4

Sada radi......

0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sve za sad radi, statistike su ok, a serveri se pune :)

0 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Moj PC  
21 0 hvala 10
13 godina
Battlefield 4

Meni jos ne radi,nece mi uci u battlelog,vama?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

Meni jos ne radi,nece mi uci u battlelog,vama?{#}

Meni cijelo jutro ulazi (na Battlelog {#}) ali sa ovom porukom na vrhu:

"WE ARE CURRENTLY INVESTIGATING KNOWN ISSUES WITH MULTIPLAYER MATCHMAKING AND CONNECTIVITY ON CONSOLE, AS WELL AS ISSUES AFFECTING BATTLELOG ON ALL PLATFORMS. WE APOLOGIZE FOR ANY INCONVENIENCE AND THANK YOU FOR YOUR PATIENCE."

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 10:59 (mrxa1).
17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...

Meni cijelo jutro ulazi...

Odmori malo, nećeš moći hodati {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Epično{#}

Moj PC  
17 1 hvala 7
16 godina
Friday kaže...
mrxa1 kaže...

Meni cijelo jutro ulazi...

Odmori malo, nećeš moći hodati {#}

hahah, vidiš inače pazim na takve stvari ali ovaj put si me uhvatio nespremnog {#} 

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
Battlefield 4

Ma bolje da vam ne uđe, inače bi morali rage-at {#} (naletio na redditu):

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Što ima novoga? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Ma bolje da vam ne uđe, inače bi morali rage-at {#} (naletio na redditu):

Meni se čini da je on željan pažnje! {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dečki može mala pomoć? Imamo jednu "situaciju" u drugoj temi na ovom forumu pa ako samo možete glasati jer vi ste ovdje svi legit a dečku stvarno treba pomoć. Hvala {#}

LINK

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Znam da je battlelog nešto u ku*cu ali još niko nije spominja da in se ovo pojavljuje, a kad provjerim u originu sve je uredu...... reinstalirao sam windowse i prebacivao bf i expanzije s jednog kompa na drugi pa sad neznam jesam li šta sjeb*o ili je to do batleloga, ali origin kaže da je sve uredu......

Edit: Edit:
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 15:13 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Znam da je battlelog nešto u ku*cu ali još niko nije spominja da in se ovo pojavljuje, a kad provjerim u originu sve je uredu...... reinstalirao sam windowse i prebacivao bf i expanzije s jednog kompa na drugi pa sad neznam jesam li šta sjeb*o ili je to do batleloga, ali origin kaže da je sve uredu......

na prvoj stranici teme imas odgovor,skini te fajlove i pokreni i et

BiH__Snowflake BF4
11 godina
protjeran
mersimh kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

na prvoj stranici teme imas odgovor,skini te fajlove i pokreni i et

Extra, ima li di za dragons teeth?? 

EDIT: Rješeno hvala !!!! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 16:11 (Du_Jo_Cro).
12 godina
Friday kaže...

Dečki može mala pomoć? Imamo jednu "situaciju" u drugoj temi na ovom forumu pa ako samo možete glasati jer vi ste ovdje svi legit a dečku stvarno treba pomoć. Hvala {#}

LINK

Ne radi ti ili link ili stranica.

12 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ekipa pozdrav, evo samo da izrazim zadovoljstvo prelaskom na ssd :) loadanje je odlično. Jedino čudno je što su mi grafe "prodisale", a to je pretpostavljam nemoguće samo sa ssd-om. Vjerojatnije je fresh OS install u pitanju. Usage mi je sad uglavnom na 99% obje kartice, a prije mi je to bilo skoro nemoguće. Ne znam, isti su driveri, isti setup u AB-u{#}, no kako god i zašto nije bitno{#}, sviđa mi se :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice