Jel i vama betllog u banani danas? Učitava mi se ko da sam na dialup-u.
Da,opet 0 rank...:D
Da,opet 0 rank...:D
Ma šta ti pričaš!?!?!?!?!?
Ja sam 10 puta mijenjao stranu kako bi pomagao gubitničkom timu. Nikada nije bilo 3:5 , već možda 4:5 i to je to. Balans radi, mapa dok si ti bio je Hainan Resort-Domination!??!? Nas 10 igrača na domination ti je previše!!??? Pa ljudi moji, šta vi oćete? Oceš da zabranim igračima koristit DLC oružja?...
Jesi trazio komentar ??
Jasno mi je da ti silni TD dolaze iz bratstva ali ipak nisi pogodio poantu. Nemaj nista braniti ni slucajno, kome pase igra kome ne taj ne igra.
nema balansa, igrali 5:3
ferplej ono skupite se na spawn pointu na mapi 10x10 metara i nabijaj skor
nemaju svi novi DLC ali momci dosli sve sa super opremom iz novog DLC (Buldog...)
ovako mala mapa za (ako bude toliko ) 24 igraca ko i svaka normalna manja mapa s 64
Cisto izivljavanje, alo dobro, tvoj server,tvoje pare, tvoja pravila..........
Bio,probao i nikad vise. Ipak je na hardcoru bolje.
Ja sam sinoć odigrao partiju, balans radi kako treba i igralo se fair play skroz s obe strane. 5:3 i nije nešto što se uopće može nazvati pristojonom partijom i nema smisla donositi zaključak iz toga. Kad bude više ljudi na serveru vrati se opet i iz toga izvuci objektivno mišljenje.
Ima i drugih oružja koja se bez problema nose s bulldogom tako da ne vidim u čemu je problem što se koriste dlc oružja.
Ja nemam veze sa serverom ili ljudima koji ga vode da ne bi ispalo da branim bezveze, nego mi tvoj komentar nije baš na mjestu pa eto...
Inače, moje vlastito mišljenje je da je ograničavanje igre apsolutno bezveze. Igra je takva kakva je, sa svim prednostima i manama. Izbjegavam servere gdje su zabranjena oružja, a na onim serverima di piše da se ne ruši toranj na šangaju ga iz inata srušim jer je to picajzliranje.
Meni radi normalno
Također se slažem s tim da u igru ne triba ubacivati glupe zabrane. Eventualno zabraniti onaj spam granatama na cq lokerima kad se napuni određeni broj igrača, znači ako je na serveru više od npr. 32 igrača granate nisu dozvoljenje da se ne stvara onakav čep na c. Ako se uopće može izvesti tako nešto
Edit: evo ne radi ni meni više
Vidis bas taj fair play je presudio, spawnas se a ono njih 4 oko tebe i deri, itako preko nekoliko puta.I onda nabrojis sve ostalo. Ja i tako nisam igrac koji igra van hardcore servera pa i nemam navike gledati mapu ili prazniti cijeli okvir
da bi nekoga skinuo. ostajem pr onom kome pase igra kome ne taj ide dalje.OK?
A moje misljenje...pa kome je to vazno ako je ovo samo igra...........
Battlelog u banani
Rank 00 i ne moze se joinat na server. Uz sve silne probleme jos i to
EDIT: Ipak je DDOS Attack
Koji klinac
We are sorry, something went wrong during your login. Please try again.
nece ni BF3, iako vec moji neki jarani igraju, bolje im je onda da ne izlaze
Da,poslao sam ga prije 2 dana u poštanskom uredu i tek je sad dosao. Sad sam online,na poslu.
Shitty Tcom,njegovo cekanje i Amis i njihovi vanjski suradnici...
Haha a citao sam ono sto si im poslao preko facea,ukratko j... vam m... hoce li to vise samo nesto malo finije
Battlelog jos uvijek ne radi? -.-
Battlelog jos uvijek ne radi? -.-
ne :S
Sada radi......
Sve za sad radi, statistike su ok, a serveri se pune :)
Meni jos ne radi,nece mi uci u battlelog,vama?
Meni jos ne radi,nece mi uci u battlelog,vama?
Meni cijelo jutro ulazi (na Battlelog ) ali sa ovom porukom na vrhu:
"WE ARE CURRENTLY INVESTIGATING KNOWN ISSUES WITH MULTIPLAYER MATCHMAKING AND CONNECTIVITY ON CONSOLE, AS WELL AS ISSUES AFFECTING BATTLELOG ON ALL PLATFORMS. WE APOLOGIZE FOR ANY INCONVENIENCE AND THANK YOU FOR YOUR PATIENCE."
Meni cijelo jutro ulazi...
Odmori malo, nećeš moći hodati
Meni cijelo jutro ulazi...
Odmori malo, nećeš moći hodati
hahah, vidiš inače pazim na takve stvari ali ovaj put si me uhvatio nespremnog
Što ima novoga?
Znam da je battlelog nešto u ku*cu ali još niko nije spominja da in se ovo pojavljuje, a kad provjerim u originu sve je uredu...... reinstalirao sam windowse i prebacivao bf i expanzije s jednog kompa na drugi pa sad neznam jesam li šta sjeb*o ili je to do batleloga, ali origin kaže da je sve uredu......
Znam da je battlelog nešto u ku*cu ali još niko nije spominja da in se ovo pojavljuje, a kad provjerim u originu sve je uredu...... reinstalirao sam windowse i prebacivao bf i expanzije s jednog kompa na drugi pa sad neznam jesam li šta sjeb*o ili je to do batleloga, ali origin kaže da je sve uredu......
na prvoj stranici teme imas odgovor,skini te fajlove i pokreni i et
na prvoj stranici teme imas odgovor,skini te fajlove i pokreni i et
Extra, ima li di za dragons teeth??
EDIT: Rješeno hvala !!!!
Ekipa pozdrav, evo samo da izrazim zadovoljstvo prelaskom na ssd :) loadanje je odlično. Jedino čudno je što su mi grafe "prodisale", a to je pretpostavljam nemoguće samo sa ssd-om. Vjerojatnije je fresh OS install u pitanju. Usage mi je sad uglavnom na 99% obje kartice, a prije mi je to bilo skoro nemoguće. Ne znam, isti su driveri, isti setup u AB-u, no kako god i zašto nije bitno
, sviđa mi se :)