Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li tko danas problema sa lagom? FPS mi je ok, ping ok, ali se teleportiram da nije igrivo... ne kontam u čemu je problem :s

Edit:

Evo već 3 puta danas

ERROR

Game disconnected: your connection to the server timed out. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 13:25 (Hurki).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4
Hurki kaže...

Ima li tko danas problema sa lagom? FPS mi je ok, ping ok, ali se teleportiram da nije igrivo... ne kontam u čemu je problem :s

Edit:

Evo već 3 puta danas

ERROR

Meni bilo što se toga tiče sve OK.

Savjetujem da provjeriš ako je slučajno bio novi PB update pa da ti ga nije povuklo.

A mogao bi i reset rutera pomoć.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Hurki kaže...

Edit:

Evo već 3 puta danas

ERROR

Meni bilo što se toga tiče sve OK.

Savjetujem da provjeriš ako je slučajno bio novi PB update pa da ti ga nije povuklo.

A mogao bi i reset rutera pomoć.

Probah:

Reset routera

Repair Game
Update PB

niš ne pomaže... 

14 godina
Battlefield 4

Meni ista stvar zadnja 2-3 dana, s vezom i kompom je sve u redu i sve je up to date. Imam doma 3 rutera, isprobao sam svaki i opet ne pomaže...

I onaj bf4.exe stopped working mi je opet počelo izbacivati 

battlelog - Volume_CRO

0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

A jesi probao ono "standardno"? 

Disable origin in game

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Disable origin in game

To je ugašeno od prvog dana

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Volume kaže...
TomoR kaže...

Disable origin in game

To je ugašeno od prvog dana

Također... stvarno čudno... pa prekjučer sam igrao, jučer komp skoro nije ni radio... a niš, možd nadođe samo

13 godina
3.0 TDI kaže...
Soldier977 kaže...
3.0 TDI kaže...
Soldier977 kaže...

A jbt sve stručnjaci...  baš me čudi kako je država u banani {#}

Ma koji Jika, jel to onaj što ga je na Ilidži sprčio voz?

Nismo mi iz Bosne da smo u krizi. Mi Hrvati neznamo za krizu, jesi zaboravio da si na rvatskom forumu?

Tako je!

Nema sta za "b"osanca si pravo pametan. Svaka cast!

Pa nisam ja Bosanac (???), ja sam Hercegovac, vjerojatno vođa cjelokupne mafije u Hrvatskoj i ukupnog zla {#}

A kad se već častimo prigodnim epitetima, i ti si za jednog prosječnog (H)rvata super pametan. Svaka čast!

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sudeci po negovoj gramatici, sigurno je profesor! Rvackog

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Jel mi može netko postat par linkova od najboljih ponuda za bf4 premium?
Treba mi samo premium,base game+cr imam.{#} 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Probaj na instant-gaming.com

16 godina
Battlefield 4

{#}

Moj PC  
16 0 hvala 11
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Pa nisam ja Bosanac (???), ja sam Hercegovac, vjerojatno vođa cjelokupne mafije u Hrvatskoj i ukupnog zla {#}

A kad se već častimo prigodnim epitetima, i ti si za jednog prosječnog (H)rvata super pametan. Svaka čast!

Rekao bi ti MRSKI, ti si iz južne bosne. {#}

13 godina
MaxonUniversal kaže...
Soldier977 kaže...

Rekao bi ti MRSKI, ti si iz južne bosne. {#}

Jesam ako je i on  {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Joj Ljudina sunce moje jučer pročitah tvoje postove od stranicu prije ali ti nisam imao prilike odgovoriti. Možda je i bolje jer bi vjerojatno dobio crveni. A sad kada me malo prošla huja samo da ti kažem, dobronamjerno, da ljude ne svrstavaš u torove prema naciji, vjerskoj pripadnosti ili što je sad u trendu prema boji kože. Ja znam da u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i drugim zemljama ima jako puno dobrih ljudi, da su većina. Ali i kod "nas" i kod "vas" i kod "njih drugih" ima zatucanih šupaka koji misle da su oni bogom dani a oni "tamo drugi" glupi, lijeni, lopovi ili kriminalci.

Puno pozdrava tebi od Hrvata iz, što kaže prijatelj Maxon, iz južne Bosne. {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 10:21 (MRSKI).
Moj PC  
19 1 hvala 6
14 godina
MRSKI kaže...

Joj Ljudina sunce moje jučer pročitah tvoje postove od stranicu prije ali ti nisam imao prilike odgovoriti. Možda je i bolje jer bi vjerojatno dobio crveni. A sad kada me malo prošla huja samo da ti kažem, dobronamjerno, da ljude ne svrstavaš u torove prema naciji, vjerskoj pripadnosti ili što je sad u trendu prema boji kože. Ja znam da u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i drugim zemljama ima jako puno dobrih ljudi, da su većina. Ali i kod "nas" i kod "vas" i kod "njih drugih" ima zatucanih šupaka koji misle da su oni bogom dani a oni "tamo drugi" glupi, lijeni, lopovi ili kriminalci.

Ma šta se uopće zamaraš takvim izjavama. Doće vrime kad ćemo vozit leteće aute al pojedincima će razmišljanje i dalje ostati na razini neandertalca...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Pozz ekiipi i molim help za moj problemček sa BF4

Ne mogu ući u igru..normalno Uključim Origin,logiram se izaberem si server i onda stoji li ga stoji "join server"... i tako ga vrti i vrti...

I onda mi izbaci da nemože naći aktivnu igru  ???

Te da pokušam restartat igru,restartat komp ili stisnut na repair game...

Naravno sve to odradio po nekoliko puta i ništa...??
I kad gasim komp mi još kaže da mi je aktivna igra negdje u pozadini..???

Hvala unaprijed na pomoći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Isto ko i svaki odgovor u zadnja dva tjedna: ugasi Origin in game
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Nije da ga branim, ali najvjerojatnije je da se lik samo šalio na sebi svojstven način. On je jednostavno takav, neshvaćen, on je čuđenje u svijetu. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
battlelog - Volume_CRO
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hvala..probam čim dodjem doma s posla...(a i vidit ću kako radi BF4 na poslu usput,jel i tam šteka..)

13 godina

E jesi im dao ideju.....sad mogu ubacit  ovo do Final stand-a i neka nazovu "active radar aim" {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Gle, nove ideje za DICE:

E jesi im dao ideju.....sad mogu ubacit  ovo do Final stand-a i neka nazovu "active radar aim" {#}

Čitaju BUG forum?? Shit, shit, admini brišite link!

13 godina
Battlefield 4

Dragon's Teeth izlazi 15.7. (slijedeći utorak) - za premium igrače. Ostali su na redu 2 tjedna kasnije.

Mape su:

Lumphini Garden - "Cruise with fast-moving PWC’s on the canals in the pristine park to get the upper hand in the blazing infantry battle of Lumphini Garden"

Pearl Market - "Wage wars within the bustling alleyways and upon the rooftops of Pearl Market"

Propaganda - "Fight among the huge monuments of despots in the grey concrete Propaganda."

Sunken Dragon - "Wreak havoc in a floating restaurant or drain the lake opening up for a frontal vehicle assault, all while the battle rages between the modern high rises of Sunken Dragon."

Pearl Market bi moglo biti nešto jako slično Grand Bazaru

A Sunken dragon je levolucija suprotna od svih viđenih do sad, umjesto da se poplavi područje, postoji mogućnost da se isuši, i onda se mogu koristiti vozila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 21:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
14 0 hvala 15
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Proradilo..hvala još jednom na pomoći...{#}

17 godina
Battlefield 4

Ide danas patch (možda i novi assignmenti {#}):

WE ARE PERFORMING A PATCH RELEASE MAINTENANCE FOR PC ON JULY 8TH AT 1AM PT / 10:00 CEST. MULTIPLAYER AND BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE AT THIS TIME. EXPECTED DOWNTIME IS 1 HOUR. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.

Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina

WE ARE PERFORMING A PATCH RELEASE MAINTENANCE FOR PC ON JULY 8TH AT 1AM PT / 10:00 CEST. MULTIPLAYER AND BATTLELOG WILL BE UNAVAILABLE AT THIS TIME. EXPECTED DOWNTIME IS 1 HOUR. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.

Evo možda napokon i ostali seljaci dobiju CTE verziju igre da vide kako igra može izgledati {#} {#}

EDIT: Sorry TomoR, stavljao sam ovu žutu krasnu boju pa se oduljilo objavljavanje ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 8:24 (mrxa1).
14 godina
Battlefield 4

Ima li di kakva lista onoga šta će pribaciti u base game?

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Ide danas patch (možda i novi assignmenti {#}):

Ovako slozena recenica bi mogla znaciti i pripreme prije patcha, koji uopce ne mora biti danas...

Nadam se da sam u krivu :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice