Mislim da sam skontao tvoj problem, u BF4 nemaš ekipe, pa je normalno da ti je bezveze igrati, te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...
suma sumarum: Neće nitko s tobom da igra BF4 :D
Hm, al navodno je volio Bf3... tako da teorija tu pada u vodu
hhh, to mi nije palo na pamet :D
te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...
Ruku na srce Dayz i Dayz mod imaju vise bugova 3 puta od Bf a opet ga s gustom igram dok bf u zadnje vrijeme ne igram tj pauzu sam napravio na neko vrijeme.ustvari u Bf sam zivcanio bas zbog toga sto kazes,nisam ga vise shvacao ko zabavu nego sve nesto natjecateljski tako da ima nesto i u tome da
Pa mislim da je to ključno... ako se previše ufuraš u bugove, sve ih više i više primjećuješ, i dođeš to te mjere do koje je on došao... ja dođem, ispucam se, kdr mi od početka nije prešao 0.88 i baš me briga :D još kad se skrpam sa ekipom s foruma, pa se skupimo za event za fotkanje na kojem pišam od smijeha... i pol sata pričam sa svima, i mislim si zašto me svi ignoriraju, i onda skontam mic isključen :D više je to razlog što igram, nego sama igra...
Mislim da sam skontao tvoj problem, u BF4 nemaš ekipe, pa je normalno da ti je bezveze igrati, te kada igraš sam više pažnje posvetiš bugovima i sl. , dok na dayz imaš neku ekipicu, pa u biti i ne primjetiš bugove jer si previše fokusiran na zafrkanciju s ekipom...
suma sumarum: Neće nitko s tobom da igra BF4 :D
LOOOL nitko od moje ekipe ne puši bf4, te im je ujedno i ovo najgori bf naslov IKAD uključujući mene.
taj bf4 je jednostavno stvoren za djecu i za djecu u glavi.
jer ako ti nakon broken faking igre, nakon izlaska od više od 7-8 mjeseci "finalnog proizvoda" podvale jednu te istu igru pod naslovo CTE di ISPARAVLJAJU POGREŠKE TE ISTE IGRE
kako nazvati tebe koji pušiš te spike?
realno?
neću ti niti napisati da nebi rekli moderatori kako vrijeđam ,ali smijeh ste.
i ti i ovi "odrasli" u ovoj temi.
smiješak i lijepi pozdrav,neću više dosađivat vama velikim znalcima
Očito nisi shvatio što sam ti htio reći, al aj dobro... vidim da si nabrijan, nije mi bila namjera vrijeđati te ili nešto... samo sam ti htio reći da se probaš malo opustiti, i zaigrati iz zabave... ne misleći na bugove... znalac nisam nikakav, bf3 sam počeo igrati kada je na HB izašao, BF4 kupio mjesec dana nakon izlaska, i evo me još uvijek pičim :) i uvijek iz zafrkancije, nikada nabrijan...
Igrao sam igru zvanu Cross Fire , koja je 1000x lošija od ovoga te ima 70% hakera koji igraju godinama bez bana, a potrošio sam cca 10x više novca nego na BF4 , tako da mi ne možeš reći da pušim neke spike, ja jednostavno igram gdje je ekipa :) ništa više