Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
animosity_frenzy kaže...

ovaj lik mi je jako brzo postao najdraži utuber koji posta BF sadržaj:

Uspoređuje netcode različitih BF-a. Ukratko, BF4 wins.

Bas sam jucer gledao.

I bas me iznenadilo da je uz isti tickrate BF4 davao losije rezultate nego BF3. Kad na to uracunas sve bugove, onaj one shot kill, probleme s netcodeom, nije ni cudno u kakvom je stanju bio BF4.

Ja se jos uvijek cudim kako DICE LA rjesava stvari! Ako uz novi DLC izdaju i vecinu stvari iz CTE, ovo bi mogla postati druga igra :)

(na moju zalost, i na srecu vecine, slijedeci DLC je izgleda infantry oriented) :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

Ako je netko zainteresiran za snimanje cinematic videa, ovo je prava stvar.

Kao i kod drugih sličnih alata, ima cakica {#}

[!] PUNKBUSTER WARNING [!]

Using this program in a ranked and PunkBuster or Fairfight enabled server WILL get your account permanently banned. If not immediately then later. Use at your own risk. Having this program in your computer poses no threat as long as it is not running at the same time as Battlefield or any other game.

We are not responsible for any accounts being banned or reset. This is your first and last warning!

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 10:39 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ja se jos uvijek cudim kako DICE LA rjesava stvari! Ako uz novi DLC izdaju i vecinu stvari iz CTE, ovo bi mogla postati druga igra :)

(na moju zalost, i na srecu vecine, slijedeci DLC je izgleda infantry oriented) :)

Zašto na tvoju žalost? Eto klijentele za airburst! :-)

Za uber živciranje protivnika, ubaci i gaymore u mix.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
animosity_frenzy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nema mu tenkića {#}

Ma samo da ne bude nešto kao flood zone ili lokeri gdje će se samo kempati po krovovima i stvarati čepovi...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
animosity_frenzy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ma da. :) Al da mogu birati, radije bi ganjao tenkove RPG-om ;)

Nego, sve si razmišljam, BF4, Kina... pa još nismo vidjeli Kineski zid!

Vjerojatno hoćemo, ipak je to najpoznatija lokacija u Kini :D

I imam jednu ideju koja bi mogla natjerati igrače da ponovo navale na BF4:

Nek sad najave jedan besplatan ekstra DLC koji će dobiti samo vjerni igrači igre. Npr, samo oni s preko 500 sati igre... ili 1000 ili kolko već. Mislim da bi jako puno igrača koji su odustali do BF4, a pogotovo oni koji su blizu te brojke, ponovo zaigrali.

A DLC da bude nešto totalno ludo. :) Npr, samo jedna mapa, al neki Dino mod koji ljudi spominju još od izlaska BF3.

Ili neki reskin, bitke iz prošlosti, dva carstva se bore oko Kineskog zida. Ono, luk i strijela i sjekire...

:)

OK, sad sam pretjerao.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Hahaha ma najbolje da se vratimo u kameno doba pa da se lupamo toljagama po glavi

battlelog - Volume_CRO

5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

S DLCom nećemo dobiti i zadnju verziju iz CTE.

To clarify - the changes on the CTE right now will not be "right after" Dragons Teeth. It will be in the patch coming after Dragons Teeth release (date not set). Last item to go into the Dragon's teeth release patch was the shield nerf (for damage given from shield bash).

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 5
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cajber, ali ovako te nemogu repairat {#}

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
14 0 hvala 2
13 godina
carapa_junior kaže...

Cajber, ali ovako te nemogu repairat {#}

{#} Koji raskorak {#}

Fotošop! Cyber nikad nije recon van vozila{#}

15 godina
animosity_frenzy kaže...

ovaj lik mi je jako brzo postao najdraži utuber koji posta BF sadržaj:

Uspoređuje netcode različitih BF-a. Ukratko, BF4 wins.

Bf4 wins da...isti bf ima death shield, gličave glave, bolesno trzanje tijela pogodđenih vojnika, visual recoil and so on and on.

Bilo bi smiješno da najmodernija igra iz serijala nema najnapredniji netcode...ali dali doista liči kao najnapredniji?

Mjenjao bih ga za bf3 svaki dan bez obzira na koji frejm delaya više.

A da je lik car, car je.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kad bi ga mjenjao za BF 3 zasto ga onda forsiras. BF 3 nisam ni mogao upaliti da mi se ne dogdi kakav glitch , bug problem sa igrom. Ali ajde valjda je fora danas kukati....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Bf4 wins da...isti bf ima death shield, gličave glave, bolesno trzanje tijela pogodđenih vojnika, visual recoil and so on and on.

Bilo bi smiješno da najmodernija igra iz serijala nema najnapredniji netcode...ali dali doista liči kao najnapredniji?

Ti sigurno imaš malo spolovilo kad tako pričaš.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pirat i kuky su najveći fangirlsi bf franšize u ovoj temi.

sve su bf-e odigrali.

sve su ih skupili.

kupit će i hardline.

i nakon svih tih godina još nisu naučili igrat.

{#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
15 8 hvala 1
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sve su bf-e odigrali.

sve su ih skupili.

kupit će i hardline.

i nakon svih tih godina još nisu naučili igra{#}

Sad si slomio moj online život.

Kako ću dalje,pa ja sam gotov sad... :(

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

vrijeme vam je da upišete malu školicu bugfielda kod profesora antraxa {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
6 9 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

{#} Super mala svira. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

vrijeme vam je da upišete malu školicu bugfielda kod profesora antraxa {#}

Ti ne razumiješ neke stvari,pa mi se neda na tebe gubiti vrijeme.

Kupio si CS pa idi tam njih je**,jer koliko vidim u ovoj temi nemaš ništa pametno za napisati.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Pozdrav i tebi Zenge. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 16:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}Koji raskorak{#}

Da, primjetio sam da čekaš da ti se nešto "prikopča" odozada ali očito je bilo uzalud......sljedeći puta probaj nacrtati malo srčeko na središću vriti pa ti možda i nešto uleti {#}

Ili pitaj Juniora, on je ionako zapet ko puška da ga nekome umetne {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Ti sigurno imaš malo spolovilo kad tako pričaš.

Ovo čak nije bilo ni smiješno...znaš kako se odgovori na takve fore?

..ali ajde, neeću jer ćeš me kartonirati.{#}

ontopic:

ugl. kad će više dlc, zar nije trebao prvi tjedan u 7mom mjesecu?

ZeNGe_CRO-mt kaže...

sve su bf-e odigrali.

sve su ih skupili.

kupit će i hardline.

i nakon svih tih godina još nisu naučili igrat.

kako nisu, pa neki dan nisam morao ni scrolati, pirat i kuky su bili taman na granici na scoreboardu. To je na hd ready rezoluciji, kod ljudine na 800x600 nikad nebi bili na tabu bez scrollanja vidljivi.

Dobri dečki nema šta :)

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:05 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Ovo čak nije bilo ni smiješno...znaš kako se odgovori na takve fore?

..ali ajde, neeću jer ćeš me kartonirati.{#}

ontopic:

ugl. kad će više dlc, zar nije trebao prvi tjedan u 7mom mjesecu?

kako nisu, pa neki dan nisam morao ni scrolati, pirat i kuky su bili taman na granici na scoreboardu.

Pa nije valjda da se bojiš kartona...

Neznam kad će DLC...7 mjeseci pušiš sve što ti youtuberi snimaju,i sad kad kažu da je netkod bolji u BF4, ti bi netkod iz BF3.

Mene zadnjih mjesec dana nisi mogao vidjeti ni na jednom serveru.

Neznam jel ti i Zenge ozbiljno il ne al mene vam ne dira to...bio zadnji il prvi sve jedno - ionak sam najbolji.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:12 (pirat).
15 godina
pirat kaže...

Pa nije valjda da se bojiš kartona...

Neznam kad će DLC...7 mjeseci pušiš sve što ti youtuberi snimaju,i sad kad kažu da je netkod bolji u BF4, ti bi netkod iz BF3.

Mene zadnjih mjesec dana nisi mogao vidjeti ni na jednom serveru.

Neznam jel ti i Zenge ozbiljno il ne al mene vam ne dira to...bio zadnji il prvi sve jedno - ionak sam najbolji.

Ne znam jesi probao igrati 5v5 pa vidjeti što je padanje iz nemogućih situacija. Igraš 64 igrača di te tenk pogodi i šta ti tu moš onda procjenit dal te je ili nije, kad znaš da si trebao past, tj. očito je. Puno je manje uočljivije koliko je igra u nekim segmentima manjkava. Srećom ovaj CTe pokazuje da igra može biti puno bolja, samo kad prebace to sve u full game.

Ugl. netkod u bf4 je možda bolji, čovjek pokazao i opisao, ali bilo bi žalosno da nije kao što rekoh najmodernija igra i da ima nekakav osredni netcode zar ne? Pogotovo sad kad su ubacili onu opciju za frequency, ali kao što rekoh uz sva dodana sranja i gluposti u igri, gunplay nije bolji od bf3 i to je to. Barem meni, TO JE MOJE MIŠLJENJE.

Da znam, da će dežurni stručnjaci ti, kuky i ceco opet reći odi na bf3 i to...i svaka čast, Vaše pravo, ali velim, netcode koliko god bio ''bolji'', u kompletu gunplay + netcode nije bolji i ne ostavlja veći gušt nego bf3.

To je sve imho, svatko ima svoje, ali mi je smiješno kad izneseš neko mišljenje ovdje i onda ti i kuky sipate neke onako bezobzirne provokacije...a nigdje vas se nije spominjalo.

Ako se već šališ imaš smajlije, ako ne to je druga stvar.

Kuliram, later bičes.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:21 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Ili pitaj Juniora, on je ionako zapet ko puška da ga nekome umetne {#}

Ah te godine... {#}

Kao u onom filmu vuk s vol strita kad lik pita leonarda. Jel drkaš dovoljno? Pa ono, drkam... MORAŠ DRKATI BAREM 3-4 PUTA DNEVNO!!! {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Ne znam jesi probao igrati 5v5 pa vidjeti što je padanje iz nemogućih situacija. Igraš 64 igrača di te tenk pogodi i šta ti tu moš onda procjenit dal te je ili nije, kad znaš da si trebao past, tj. očito je. Puno je manje uočljivije koliko je igra u nekim segmentima manjkava. Srećom ovaj CTe pokazuje da igra može biti puno bolja, samo kad prebace to sve u full game.

Ugl. netkod u bf4 je možda bolji, čovjek pokazao i opisao, ali bilo bi žalosno da nije kao što rekoh najmodernija igra i da ima nekakav osredni netcode zar ne? Pogotovo sad kad su ubacili onu opciju za frequency, ali kao što rekoh uz sva dodana sranja i gluposti u igri, gunplay nije bolji od bf3 i to je to. Barem meni, TO JE MOJE MIŠLJENJE.

Da znam, da će dežurni stručnjaci ti, kuky i ceco opet reći odi na bf3 i to...i svaka čast, Vaše pravo, ali velim, netcode koliko god bio ''bolji'', u kompletu gunplay + netcode nije bolji i ne ostavlja veći gušt nego bf3.

To je sve imho, svatko ima svoje, ali mi je smiješno kad izneseš neko mišljenje ovdje i onda ti i kuky sipate neke onako bezobzirne provokacije...a nigdje vas se nije spominjalo.

Ako se već šališ imaš smajlije, ako ne to je druga stvar.

Kuliram, later bičes.{#}

1.Odi na BF3

2.Ja se nikad ne šalim

3.Ja vam zadnje vrijeme ništa nisam prigovarao

4.Zengić sere po mojem online životu{#} pa sam morao reagirati

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Jbt fila u svakom postu gdje je neka rasprava me minimalno jednom spomeneš, mora da ti se diže na mene.{#}

A ovo za scoreboard, skill i slične stvari ti je pirat već rekao. Jednostavno me zaboli koji sam na scoreboardu do kad se zabavljam i uživam u igri, zato sam je i kupio, a ne da pokazujem svojeg pimpeka. Tak da ako me time misliš poniziti ili isprovocirati krivo to radiš.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 20:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

{#} pimpeki - masturbiranje ... konacno je tema krenula po starom {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Da li je itko od vas imao problema sa ovim AMD gaming evolved? Ne uspijevam sa njim ništa snimiti niti mi se pojavljuje kao overlej u igri.  Grafička r9 280 i drajveri 14.4. U postavkama aktivirao opciju za snimanje i bindao sve tipke.  Na FAQ sam našao da neke grafičke još nisu podržane ali nigdje nisam našao popis koje... 

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Da li je itko od vas imao problema sa ovim AMD gaming evolved? Ne uspijevam sa njim ništa snimiti niti mi se pojavljuje kao overlej u igri.  Grafička r9 280 i drajveri 14.4. U postavkama aktivirao opciju za snimanje i bindao sve tipke.  Na FAQ sam našao da neke grafičke još nisu podržane ali nigdje nisam našao popis koje... 

U originu stavi BF4 da pokrećeš sa x86, i moći ćeš snimati.

17 godina
fila2208 kaže...

Il nemoj više igrati 5vs5 il igraj 32vs32, pa di te tenk pogodi.{#}

Za 5vs5 postoji more boljih igara od BF serijala! {#}

16 godina

Opet ide patch večeras: "PATCH DAY: BUILD BEING COPIED! ETA 2PM PDT"

Bogme su zapeli da nešto riješe...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice