Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.668.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

Evo za one koji nemaju pristup malo o tome što se radi:

PATCH DAY...

Ako smijem primjetiti ovo je prvi put da DICE ne navodi Netcode sa "navodnicima".

Ovo je naslov članka na CTE: Initiative #1: Netcode patch 1

Meni osobno kao i većini se dogodi ogroman drop kad se sruši zgrada...ali ne uvijek. 

I isto na kraju partije lag-fest. Ali riješit će to oni, ne sumnjam. Nije igra vani 6mj. Ovo je i tako odvojen "okoliš", pre-alpha...nema žurbe...{#}

e da, eto sad su sve Vanilla mape dostupne...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 11:34 (mrxa1).
16 godina
Battlefield 4

Još novog oružija Unica6 i mpx samo što još nema iron sight.

EDIT: plus jedan gif

Unica6 Unica6
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 11:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pojavilo mi se na Originu poruka Please verify your email  That way we know its really you .Znam da to ima Steam ovo prvi put vidim na Originu jel dobio još netko takvu poruku? Jeli to neka nova stvar ili možda navlakuša?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pustili još mapa i game modova na CTE. Serveri su sad navodno na 30hz. Sinoć nisam bio siguran da se nešto poboljšalo, ali sad definitivno vidim da je situacija puno bolja. Ljude se ne ubija tako lako i točno se vidi svaki hit marker. Zanimljivo je kako sam se navikao da neko padne nakon točno određenog vremena. Sad me ta navika dosta košta, jer jako često prestajem pucati očekujući da će protivnik pasti. 'Regularni' BF4 mi se sad više uopće ne igra. Skinuo sam sinoć i BF3 pa ću baš malo usporediti 'feeling'.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 6
14 godina
Definitivno je velika razlika sa "pravim" BF4
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 4

Odigrao par rundi, premalo da mogu suditi.

razlika postoji, ali po meni nije toliko očigledna.

I dalje me ubijaju 1% likovi, head mi je 80% smrti itd.

Igra djeluje malo ''lakša'' fludinija nema nekih zapinjanja i to ali daleko je to od onog što je bf4 trebao biti.

test mi je dobro došao, igram laganica, baš testiram što bi se reklo :)

ugl- živi bili pa vidjeli šta će biti od ovoga

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Drustvo, moze li mi neko objasniti kako da namjestim one ekspanzije u registry editoru, battlelog ih ne prepoznaje :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ma ovo je preočita razlika u detekciji pogodaka...likovi padaju kad ih ubijem, nema sekundu delaya prije nego padne. Fluidno, ne šteka.

Krumpaju se ljudi i dalje, ali baremn znam kad nekoga gađam.

Još da žele staviti headshot kad nišaniš i gđaš nekoga u glavu, bilo bi super {#}

0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Moj PC  
0 5 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

Za one koji nisu upali.

i dalje prima hit iza zida ponekad...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:05 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Za one koji nisu upali.

i dalje prima hit iza zida ponekad...

To je ništa. Problem je kad sam 3 metra iza zida, a dobijem pogodak {#}

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Hmmm, zanimljivo, ali kako ja nemogu uzet ta oružja i opremu ni na Test Rangeu, ni na unranked serveru? Vidim da on za sve ima P226 odabran :/

http://www.youtube.com/user/MsDome007
16 godina
Komunist Izet kaže...

Hmmm, zanimljivo, ali kako ja nemogu uzet ta oružja i opremu ni na Test Rangeu, ni na unranked serveru? Vidim da on za sve ima P226 odabran :/

Našli su te stvari u dokumentima igre i nešto izmjenili, vidiš da neka oružija još nisu dorađena do kraja.

17 godina
Battlefield 4

Dvije vijesti:

1. Izašao je novi PBSetup (3.8) i nadogradnje za PunkBuster.

2. Dice istražuje BUG koji sam prijavio a koji je vezan uz neeksplodiranje bombi kada ih baciš i pogineš i projektila koje ispucaš pa pogineš.

Twitter: @191x7
Moj PC  
6 1 hvala 6
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Dvije vijesti:

2. Dice istražuje BUG koji sam prijavio a koji je vezan uz neeksplodiranje bombi kada ih baciš i pogineš i projektila koje ispucaš pa pogineš.

Da, istražuju... Za koji dan će vjerojatno stići obavijest da napreduju. Tako to radimo - jer možemo. Pogle tu silnu maglu koju možeš prodati.

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Da, istražuju... Za koji dan će vjerojatno stići obavijest da napreduju. Tako to radimo - jer možemo. Pogle tu silnu maglu koju možeš prodati.

Ti sigurno ne vjerujes ni u Djeda Mraza ni Zubic vilu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ti sigurno ne vjerujes ni u Djeda Mraza ni Zubic vilu.

Pa ne vjerujem đubradi koja laže isto kao i ja. Isti je obrazac u pitanju. Uvijek možeš reći da si nešto napravio ali da se stvar još uvijek interno testira. Ili kažeš da si napravio pa onda čekaš da ljudi skontaju da ne valja. Onda samo kažeš "čudno, kod nas sve radi normalno". Strava čovječe. A klijent nikako ne može reći da nisi napravio. Jbg, ja kažem da kod mene radi a ti se jebi...

Freak Show Inc.
15 godina
191x7 kaže...

Dice istražuje BUG koji sam prijavio a koji je vezan uz neeksplodiranje bombi kada ih baciš i pogineš i projektila koje ispucaš pa pogineš.

Čestitam i bravo, treba više biti takvih feedbackera :)

11 godina
Neonyziee kaže...

Drustvo, moze li mi neko objasniti kako da namjestim one ekspanzije u registry editoru, battlelog ih ne prepoznaje :(

http://speedy.sh/GM73H/BF4ChinaRising.regfix.reg
http://www.speedyshare.com/B5sgx/BF4NavalStrike.regfix.reg
http://speedy.sh/nycSB/BF4SecondAssault.regfix..reg
evo probaj ovo :D

14 godina
neaktivan
marinac88 kaže...
Neonyziee kaže...

http://speedy.sh/GM73H/BF4ChinaRising.regfix.reg
http://www.speedyshare.com/B5sgx/BF4NavalStrike.regfix.reg
http://speedy.sh/nycSB/BF4SecondAssault.regfix..reg
evo probaj ovo :D

Ja sam sva 3 puta taj problem imao kad sam rinstalirao,mozda bi ove reg fixeve trebalo u prvi post stavit ili nesto tako jer ocito je cest problem ugl ovi fixevi su rjesenje

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Dvije vijesti:

To i nije bug sam po sebi, već suština kao igra (ne)funkcionira. Ti si zapravo umro prije nego što si uopće i bacio granatu / ispucao projektil. Nešto je u neko doba trebalo nekog vraga odsimulirat, ali nije. Iz istih razloga se dobije samo tup-tup netom prije smrti, bez obzira iz kojeg oružja pucaju i koliko dugo, bez ikakve mogućnosti da se odreagira. Malo sam danas testirao ovu betu i nešto sitno jesu popravili, u smislu da igra ponekad dobro odsimulira i dopusti mi da nakon prvih metaka ipak odreagiram, ili pobjegnem.

Ali više od svega me fascinira različita percepcija igre koju dva igrača mogu imati. Netko će uspješno odignorirati probleme, jednostavno ne primjećivati silna sranja koja ova igra pruža, i uspjeti se dobro zabaviti. Drugi će pak ostat frustriran do bola i žvakat tipkovnicu.

Čisto usput, na ovakvom ponašanju se temelji i mit o usviravanju audio opreme. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
Battlefield 4

Dok čekaš start runde na Šangaju red je vijesti pogledati.

čak se vrte neke reklame, i vijesti.

Lol.

Perki kaže...
Ali više od svega me fascinira različita percepcija igre koju dva igrača mogu imati. Netko će uspješno odignorirati probleme, jednostavno ne primjećivati silna sranja koja ova igra pruža, i uspjeti se dobro zabaviti. Drugi će pak ostat frustriran do bola i žvakat tipkovnicu.
{#}
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 1:26 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Lol.

To je novi program u max ponudi Shit TV  {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 2:07 (Blade Runner31).
13 godina
fila2208 kaže...

Lol.

SCAR H Noob.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Maloprije na =ADK= EU #5 | 24/7 Operation Lockers serveru (player eickenroth212212). Nadam se da neće biti posljedica po mene jer sam mu se sjetio jednog od roditelja kroz chat. Tip mi je ubio današnji dan. Ne samo meni.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Micek kaže...

Maloprije na =ADK= EU #5 | 24/7 Operation Lockers serveru (player eickenroth212212). Nadam se da neće biti posljedica po mene jer sam mu se sjetio jednog od roditelja kroz chat. Tip mi je ubio današnji dan. Ne samo meni.

Ma to si ti samo ljubomoran na njegove statse

{#}

Kak se prijavljuje ovo djubre?

EDIT: Nasao. Ide se na profil, i desno na rubu ekrana je ikonica za prijavu.

"A report has been sent" {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 16:05 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

"A report has been sent" {#}

Thx. Ostavit ću spremljena ta 2 gameplaya za unuke :) Tip me dosta puta ubio one shoot one kill pa i kroz nekoliko zidova.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Battlefield 4

I, dojmovi na CTE verziju?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina

CyberDemonVZ kaže...
Micek kaže...

Ma to si ti samo ljubomoran na njegove statse

{#}

"A report has been sent" {#}

prijavljen skill-er i od mene

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 17:11 (SiNkE.Zgb).
16 godina
fila2208 kaže...

I, dojmovi na CTE verziju?

Već je rečeno...osjetno je bolje igranje i primanje metaka je konačno kako treba biti.

Fluidnija je igra, ali pitanje je koliko to uzima danak na samim serverima, što se hw performansi tiče.

Puno su rijeđe sad i situacije gdje ispališ RPG, a on nestane jer te netko ubije u tom trenutku. Sada server zabilježi da si ga ispalio.

Ubijanja iza ćoška su jako rijetka, barem meni.

Vidjet ćemo još...čeka se novi patch {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice