Taj tablet je cista izdrk0tina ... Ja znam imati dulji shitting session nego sto ta baterija traje, brightness ekrana je katastrofalno slab, a povrh svega - das 1500$ da bi imao upravljivost konzole ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina
Ali me ta tehnologija fascinira i cekam kad ce biti full upotrebljivo.. s nekom novom generacijom baterija.
A najbolje mi je da je to normalno Win 8 racunalo, pa ako hoces igras s misem i tipkovnicom.
I poslije ga koristis za programiranje. Ili photoshop.
A tablet je.
Ako mi ga netko pokloni, ne bi imao nista protiv
Ja znam imati dulji shitting session nego sto ta baterija traje...
Tebi ni na staroj nokiji nije baterija trajala dovoljno dugo za shit session...
A tablet je.
Da, na takvom ekranu ćeš sigurno produktivno programirati ili fotošopirati...
Sajberu ludice jedna varaždinska
Istina
Ali me ta tehnologija fascinira i cekam kad ce biti full upotrebljivo.. s nekom novom generacijom baterija.
A najbolje mi je da je to normalno Win 8 racunalo, pa ako hoces igras s misem i tipkovnicom.
A tablet je.
Ako mi ga netko pokloni, ne bi imao nista protiv
Nova generacija baterija se ceka vec preko 10 godina, tako da se na tvom mjestu ne bih ponadao ...
I Špelac (ili kako bi moj potomak rekao - Spajac) je u pravu ... bas bi se nasotofopirao na tom ekranu :)
Zbog crnaca?
Zbog crnaca?
Kako je vec zakljuceno ... imas niggers i sand niggers ... ova dva cadzava spadaju u potonju kategoriju i jos su gori od prvotne kategorije. Od njih su jedino gori camel jockeys i jungle bunnies.
Zbog crnaca?
Kako je vec zakljuceno ... imas niggers i sand niggers ... ova dva cadzava spadaju u potonju kategoriju i jos su gori od prvotne kategorije. Od njih su jedino gori camel jockeys i jungle bunnies.
Feminista : )
Najgora vrsta su "jew niggaz" - zbog takvih nas u zadnje vrijeme često baniraju sa servera :)
Najgora vrsta su "jew niggaz" - zbog takvih nas u zadnje vrijeme često baniraju sa servera :)
Suprotno uvriježenom mišljenju nije ni bf ništa bolji, samo što je u beefu manje tih competitive natjecanja pa tamo vise nosonje poput jikke itd.
što znaš od 64 igrača na serveru, koliko od njih uopće ima dovoljno godina da bi smjelo igrati bf po standardima ono pegi itd.
Yebi ti to, ti klinci imaju reflekse poput mačaka i krenuli su držati miša prije nego hodati, di ćemo mi, pa vi stariji pa i još stariji sa njima.
Nexus tu diže malo prosjek ali sve je u padu nakon 30-ete
Sa extra majoneze da špricne po tipkovnici?
Yebi ti to, ti klinci imaju reflekse poput mačaka i krenuli su držati miša prije nego hodati, di ćemo mi, pa vi stariji pa i još stariji sa njima.
Nexus tu diže malo prosjek ali sve je u padu nakon 30-ete
Istina, ali mislim da ovdje taktika igra veliku ulogu. Valjda smo mi stariji pametniji ako već nismo agilniji
Kaj su sad uyebali..nemam dodatke na oružjima osim coyote RDS...vodafak
Istina, ali mislim da ovdje taktika igra veliku ulogu. Valjda smo mi stariji pametniji ako već nismo agilniji
taktika? na publicu?
Jedino di taktika kao taktika eventualno može proći je 5v5, 8v8 i 12v12, tu se taktizira, sjećam se kad smo crtali po onoj mapi, dogovarali uloge.
Public igranje na ts je samo pričanje, di si što si kad trebaš pomoć. To nije neko taktiziranje to je zdrav razum da daš do znanja od kud te ubio, koja zastava pada itd.
imho.
A zato se malo stalo s patchevima za BF:
http://www.hcl.hr/vijesti-star-wars-battlefront-potvrdio-e3-premijeru-10870-27.html
taktika? na publicu?
Jedino di taktika kao taktika eventualno može proći je 5v5, 8v8 i 12v12, tu se taktizira, sjećam se kad smo crtali po onoj mapi, dogovarali uloge.
Public igranje na ts je samo pričanje, di si što si kad trebaš pomoć. To nije neko taktiziranje to je zdrav razum da daš do znanja od kud te ubio, koja zastava pada itd.
imho.
Ma ne mislim na klasičnu taktiku u timu. Nego ono - kad zapucati, kako se približiti tenku, kako obraniti zastavu, kad baciti smoke, odakle proći do zastave itd. Dakle onaj feeling za igru...

mah nije to neki problem, jednostavno bacis tipke na pranje i ko nova, bas sam neki dan oprao (imao sam za uciti pa sam naso pametnijeg posla )
Ovo bi i meni trebalo... imam sigurno pol kile duhana ispod tipki
Šta je ovo, nestalo mi hrpa servera iz favorita i povijesti, ima li netko slične/iste simptome?
Šta je ovo, nestalo mi hrpa servera iz favorita i povijesti, ima li netko slične/iste simptome?
Meni favoriti redovno nestaju jos od BF3 ... tako da vise ni ne gledam ... spajam se na omiljene servere preko starih izvjesca ...
Dakle taktika je sada kad imate 13-30 i ti pišeš u chat dont spawn, i tvoj team se ne spawna, ajde bar njih 60 ne i to je sad taktika jel?
Ma ne mislim na klasičnu taktiku u timu. Nego ono - kad zapucati, kako se približiti tenku, kako obraniti zastavu, kad baciti smoke, odakle proći do zastave itd. Dakle onaj feeling za igru...
Nešto se dogodilo sa serverima jutros, našeg isto nije bilo dok ga nisam restartala. Nakon toga se normalno vratio i na listu favorita, tako da su serveri koji ti fale vjerojatno down. Ja sam ih pred par sati u favorites imala samo 2, sad ih ima 6-7.
taktika? na publicu?
imho.
u bf3 di se 5v5 igrao mali cq ili sq rush jos da, ali ovaj domination ima taktike koliko i TDM na kanalima...

Je*eš favoritese...meni su nestali svi dodaci iz battlepackova i općenito na oružjima u igri, iako ih vidim na battlelogu
Npr. puška ima samo jedan red dot, fale gripovi na svemu i tak to
u bf3 di se 5v5 igrao mali cq ili sq rush jos da, ali ovaj domination ima taktike koliko i TDM na kanalima...
Sve od taktike ti je, ajde ti uzmi catwalk, na mostu su i uzeli su A, trči rotiraj na C.
Eh dobri stari bazaar, siena i taktiziranje tamo :)
Ti si probao s nekim igrat 5vs5?
Nama se prije isto činilo tako, ali kako više igramo sve mi je bolji domination...