Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.674.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

BF4 na tabletu

Samo je problem da taj tablet kosta 1500 dolara.

i7, GTX 640M, 256GB SSD

Vidim da je video s kraja 2013. Je od onda izaslo nesto jos jace?

Taj tablet je cista izdrk0tina ... Ja znam imati dulji shitting session nego sto ta baterija traje, brightness ekrana je katastrofalno slab, a povrh svega - das 1500$ da bi imao upravljivost konzole ...

battlelog: b4stardo_CRO
14 godina
Bastardo kaže...
Taj tablet je cista izdrk0tina ... Ja znam imati dulji shitting session nego sto ta baterija traje, brightness ekrana je katastrofalno slab, a povrh svega - das 1500$ da bi imao upravljivost konzole ...

{#} Istina

Ali me ta tehnologija fascinira i cekam kad ce biti full upotrebljivo.. s nekom novom generacijom baterija.

A najbolje mi je da je to normalno Win 8 racunalo, pa ako hoces igras s misem i tipkovnicom.

I poslije ga koristis za programiranje. Ili photoshop.

A tablet je.

Ako mi ga netko pokloni, ne bi imao nista protiv {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Ja znam imati dulji shitting session nego sto ta baterija traje...

Tebi ni na staroj nokiji nije baterija trajala dovoljno dugo za shit session...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

A tablet je.

Da, na takvom ekranu ćeš sigurno produktivno programirati ili fotošopirati...

Sajberu ludice jedna varaždinska {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

{#} Istina

Ali me ta tehnologija fascinira i cekam kad ce biti full upotrebljivo.. s nekom novom generacijom baterija.

A najbolje mi je da je to normalno Win 8 racunalo, pa ako hoces igras s misem i tipkovnicom.

A tablet je.

Ako mi ga netko pokloni, ne bi imao nista protiv {#}

Nova generacija baterija se ceka vec preko 10 godina, tako da se na tvom mjestu ne bih ponadao ...

I Špelac (ili kako bi moj potomak rekao - Spajac) je u pravu ... bas bi se nasotofopirao na tom ekranu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 12:33 (Bastardo).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Zasto ne igram CoD ...

Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Zasto ne igram CoD ...

Zbog crnaca?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...
Zasto ne igram CoD ...

Zbog crnaca?

Kako je vec zakljuceno ... imas niggers i sand niggers ... ova dva cadzava spadaju u potonju kategoriju i jos su gori od prvotne kategorije. Od njih su jedino gori camel jockeys i jungle bunnies.

13 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...
Zasto ne igram CoD ...

Zbog crnaca?

Kako je vec zakljuceno ... imas niggers i sand niggers ... ova dva cadzava spadaju u potonju kategoriju i jos su gori od prvotne kategorije. Od njih su jedino gori camel jockeys i jungle bunnies.

Feminista : )

13 godina
Bastardo kaže...

Najgora vrsta su "jew niggaz" - zbog takvih nas u zadnje vrijeme često baniraju sa servera :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Bastardo kaže...

Najgora vrsta su "jew niggaz" - zbog takvih nas u zadnje vrijeme često baniraju sa servera :)

Freak Show Inc.
15 godina
Bastardo kaže...
Zasto ne igram CoD ...

Suprotno uvriježenom mišljenju nije ni bf ništa bolji, samo što je u beefu manje tih competitive natjecanja pa tamo vise nosonje poput jikke itd.

što znaš od 64 igrača na serveru, koliko od njih uopće ima dovoljno godina da bi smjelo igrati bf po standardima ono pegi itd.

Yebi ti to, ti klinci imaju reflekse poput mačaka i krenuli su držati miša prije nego hodati, di ćemo mi, pa vi stariji pa i još stariji sa njima.

Nexus tu diže malo prosjek ali sve je u padu nakon 30-ete {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ode ja po sendvic ... muka mi je od sutnje u temi ...
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Bastardo kaže...
Ode ja po sendvic ... muka mi je od sutnje u temi ...

Sa extra majoneze da špricne po tipkovnici? {#}

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Yebi ti to, ti klinci imaju reflekse poput mačaka i krenuli su držati miša prije nego hodati, di ćemo mi, pa vi stariji pa i još stariji sa njima.

Nexus tu diže malo prosjek ali sve je u padu nakon 30-ete {#}

Istina, ali mislim da ovdje taktika igra veliku ulogu. Valjda smo mi stariji pametniji ako već nismo agilniji {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Kaj su sad uyebali..nemam dodatke na oružjima osim coyote RDS...vodafak {#}

2 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
f

Istina, ali mislim da ovdje taktika igra veliku ulogu. Valjda smo mi stariji pametniji ako već nismo agilniji {#}

taktika? na publicu?

Jedino di taktika kao taktika eventualno može proći je 5v5, 8v8 i 12v12, tu se taktizira, sjećam se kad smo crtali po onoj mapi, dogovarali uloge.

Public igranje na ts je samo pričanje, di si što si kad trebaš pomoć. To nije neko taktiziranje to je zdrav razum da daš do znanja od kud te ubio, koja zastava pada itd.

imho.

14 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

taktika? na publicu?

Jedino di taktika kao taktika eventualno može proći je 5v5, 8v8 i 12v12, tu se taktizira, sjećam se kad smo crtali po onoj mapi, dogovarali uloge.

Public igranje na ts je samo pričanje, di si što si kad trebaš pomoć. To nije neko taktiziranje to je zdrav razum da daš do znanja od kud te ubio, koja zastava pada itd.

imho.

Ma ne mislim na klasičnu taktiku u timu. Nego ono - kad zapucati, kako se približiti tenku, kako obraniti zastavu, kad baciti smoke, odakle proći do zastave itd. Dakle onaj feeling za igru...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
ja u zadnje vrijeme znam biti dosta puta u timu koji slusa. Ali kad ti na deset dobri dodje jedam tim koji je turisticki tu e onda me ni sveti Petar ne bi ispovjedio. Ali zato runde kao neki dan di se okrene 7oo tiketa manjka, i cjeli tim se ne spawna na 13 prema 30 za protivnike, pobjeda za samo 4 tiketa. Taktike na 64 itekako ima.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
berto kaže...

mah nije to neki problem, jednostavno bacis tipke na pranje i ko nova, bas sam neki dan oprao (imao sam za uciti pa sam naso pametnijeg posla {#} )

Ovo bi i meni trebalo... imam sigurno pol kile duhana ispod tipki {#}

17 godina
Battlefield 4

Šta je ovo, nestalo mi hrpa servera iz favorita i povijesti, ima li netko slične/iste simptome?

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Šta je ovo, nestalo mi hrpa servera iz favorita i povijesti, ima li netko slične/iste simptome?

Meni favoriti redovno nestaju jos od BF3 ... tako da vise ni ne gledam ... spajam se na omiljene servere preko starih izvjesca ...

11 godina
neaktivan
I kod mene isto
15 godina
ceco22 kaže...
ja u zadnje vrijeme znam biti dosta puta u timu koji slusa. Ali kad ti na deset dobri dodje jedam tim koji je turisticki tu e onda me ni sveti Petar ne bi ispovjedio. Ali zato runde kao neki dan di se okrene 7oo tiketa manjka, i cjeli tim se ne spawna na 13 prema 30 za protivnike, pobjeda za samo 4 tiketa. Taktike na 64 itekako ima.

Dakle taktika je sada kad imate 13-30 i ti pišeš u chat dont spawn, i tvoj team se ne spawna, ajde bar njih 60 ne i to je sad taktika jel?

{#}

Friday kaže...

Ma ne mislim na klasičnu taktiku u timu. Nego ono - kad zapucati, kako se približiti tenku, kako obraniti zastavu, kad baciti smoke, odakle proći do zastave itd. Dakle onaj feeling za igru...

Mislim da bi svaki iole iskusniji igrač, 200-300 sati trebao već savladati osnove osnova. Neke stvari su zdrav razum, ostali mali trikovi se uče s vremenom.
Puno ovisi kako team kao team igra, i koje klase igra...ako leže sniperi po caspianu, džaba tebi što pokušaš rushat sa tenkom na A i outflankat ili nešto...kud nema supporta, tud te tare njihov air force  i pritom se nitko ne želi spawnati na tebe kad si okolo neke zastvae duboko u teritoriju.
na domaćim serverima i kad je domaća ekipa, bolje je, ljudi kuže, nekad se i voip pali i ljepše se igra, tu i tamo se zaboravi koji medpack ili ammo, ali public kao public i solo igranje? koma :)
191x7 kaže...

Ugašeni su možda neki serveri pa zato...meni niš ne fali.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 16:26 (fila2208).
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nešto se dogodilo sa serverima jutros, našeg isto nije bilo dok ga nisam restartala. Nakon toga se normalno vratio i na listu favorita, tako da su serveri koji ti fale vjerojatno down. Ja sam ih pred par sati u favorites imala samo 2, sad ih ima 6-7.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Friday kaže...
f

taktika? na publicu?

imho.

u bf3 di se 5v5 igrao mali cq ili sq rush jos da, ali ovaj domination ima taktike koliko i TDM na kanalima...

Steam: just_mau5
16 godina
Battlefield 4

Je*eš favoritese...meni su nestali svi dodaci iz battlepackova i općenito na oružjima u igri, iako ih vidim na battlelogu {#}

Npr. puška ima samo jedan red dot, fale gripovi na svemu i tak to {#}

0 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...

u bf3 di se 5v5 igrao mali cq ili sq rush jos da, ali ovaj domination ima taktike koliko i TDM na kanalima...

Sve od taktike ti je, ajde ti uzmi catwalk, na mostu su i uzeli su A, trči rotiraj na C.

Eh dobri stari bazaar, siena i taktiziranje tamo :)

13 godina
neaktivan
berto kaže...

Ti si probao s nekim igrat 5vs5?

Nama se prije isto činilo tako, ali kako više igramo sve mi je bolji domination...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice