Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ima smisla. Ja ću sad krenuti jetove da bi ubio lika koji je minimlano 300 sati u jetu i leti ko zmaj. Dakle da idem sad uči jet da bi njega mogao ubiti i onda što...da ja rejpam jetom ili da izletim van pa nasatvim dalje po podu?

Ne sviđa mi se jet i ne znam letjeti, nit mi se da posebno učiti.

Ugl. moja poanta je bila da su jetovi previše, još ako imalo skill pilot ima u serveru, na publicu će bogovati, eto toliko od mene.

Idem sad učit eod bot za početak, to mi ne ide baš. 

Ne nuzno. 

To je sve do drugih ljudi u timu koliko ih boli briga dal ih neko rejpa ili ne. Dovoljno je 4 ljudi da uzme stingere/igle ili barem jedan da sjedne u jet i za njim,i nece se moc priblizit. 

16 godina
neaktivan
Cynical kaže...
Skilledžija kaže...
I zašto ti ne probaš ovladati avionom ili nekim drugim vozilom u kojem si nevješt pa da sam pokažeš zube protivniku koji te rejpa nego se oslanjaš na kolege?
Kako veliki ljubitelj pravih simulacija koji dan danas igra IL2 i Rise Of Flight, ne mogu probaviti i smisliti letni model u BF4 (općenito su avioni u BF serijalu katastrofa dok su heliji probavljivi iako izdebilizirani do bola u odnosu na jedan BF2).

ja bih letao tim avionima, al to mi je jedina retadirana mehanizacija u igri, i općenito. to uvijek ide, nema stajanja. i samo ravno. ko neki bolesnik stalno u krug po mapi. dok me ne skinu. ugl nevolim taj avion jer je naporan.

15 godina
Cynical kaže...
Skilledžija kaže...
I zašto ti ne probaš ovladati avionom ili nekim drugim vozilom u kojem si nevješt pa da sam pokažeš zube protivniku koji te rejpa nego se oslanjaš na kolege?

Ovo je pravi odgovor, I osobno se držim te mantre izuzev aviona.

Kako veliki ljubitelj pravih simulacija koji dan danas igra IL2 i Rise Of Flight, ne mogu probaviti i smisliti letni model u BF4 (općenito su avioni u BF serijalu katastrofa dok su heliji probavljivi iako izdebilizirani do bola u odnosu na jedan BF2).

Al ima vas sigurno dovoljno koji volite BF4 aviončiće (bar mislim jer jako je malo ljudi koji vole prave simulatore), dosta je jedan ili dva koji to vole na mojoj strani kad igram i miran sam da ja ne moram :)

Pa lol, naravno da je pravi odg, ali izuzev aviona to sam mogao i ja reći.

Ja sam obožavao ace combate i letače, ali bf serijal, od 1942 di sam volio avione, ovdje nema šanse. Bf3 sam nešto probao, možda 50-100 killova ako i toliko.

Lako je kad su jedan dva na tvojoj strani to smo konstatirali, ali šta kad su dva na drugoj strani a ti ne možeš ništa sam?

drahic kaže...
fila2208 kaže...

Ima smisla. Ja ću sad krenuti jetove da bi ubio lika koji je minimlano 300 sati u jetu i leti ko zmaj. Dakle da idem sad uči jet da bi njega mogao ubiti i onda što...da ja rejpam jetom ili da izletim van pa nasatvim dalje po podu?

Ne sviđa mi se jet i ne znam letjeti, nit mi se da posebno učiti.

Ugl. moja poanta je bila da su jetovi previše, još ako imalo skill pilot ima u serveru, na publicu će bogovati, eto toliko od mene.

Idem sad učit eod bot za početak, to mi ne ide baš. 

Ne nuzno. 

To je sve do drugih ljudi u timu koliko ih boli briga dal ih neko rejpa ili ne. Dovoljno je 4 ljudi da uzme stingere/igle ili barem jedan da sjedne u jet i za njim,i nece se moc priblizit. 

Jedan prelet boata i mrtav si, znaš i sam koliko su moćni oni jaki jetovi.

4 ljudi? Na publicu? zašto bi on uzimao stinger/iglu kad ima rpg i pokušavat će dumb fireat heli/jet da se snimi i šalje nekom za top 5.

Astra ti kao da nisi publica igrao. pa jesmo onaj dan igrali pa je rejpao neki lik dok ti nisi išao u jet...da nisi ti bio, šta bi bilo, pokrit se po ušima i šuti dok te siluje?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Pisano u afektu. Isprike na neciviliziranosti. Bio sam uvjeren da me netko kikao jer sam koristio sačmu.

I eto posipam se pepelom, opaljujem sam sebi šamar.

Ali pobogu sredite to j.eno kikanje bez razloga...

Ma no problem. "Velik' čovjek je onaj tko zna reć' oprosti..." {#}

Što se tiče tog kikanja (bezrazložnog), odaslao sam mail odgovornima na rconnet.de pa "će da vidimo"... Da mogu utjecati, ne bi spavao da to riješim... {#}

[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
16 godina
moderator
Battlefield 4

Fila prestani se blamirat,neznam ni letjet ni hodat ni pucat.

Jučer sam te par puta prešo ko' plitak potok,istina da sam znao zaleć na onu podmornicu,al to je sve bilo taktičko pozicioniranje s moje strane...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Joj cygo vrbe i grozdje i vrbe i pakao nije isto..... 

reci Anjici da u ja nju volim

E moj sink[o]e, ja sam zaista milsio isprva da se zezaš, al vidim da baš i ne pa ću ti prevesti. Naime fraze se prevode frazama, a ne doslovce.

"Kad na vrbi rodi grožđe" se ne prevodi "when grapes grow on willows", nego bi ti average Joe reko "When the hell freezes over", a britanac vjerojatnije "When pigs fly" ili slično.

E moš ti nać i fraze na drugim jezicima ako si poliglota, ja svakako nisam, ali to ti dođe otprilike kad ćeš ti sist do Anje na pivu, jel sad sve jasno?

Cy
16 godina
Battlefield 4

Ovak fila leti s helikopterom.{#}

Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

Fila prestani se blamirat,neznam ni letjet ni hodat ni pucat.

Jučer sam te par puta prešo ko' plitak potok,istina da sam znao zaleć na onu podmornicu,al to je sve bilo taktičko pozicioniranje s moje strane...

{#}

Znaš kako se djecu uči, pustiš ih tu i tamo, da im malo samopuzdanje naraste.

Dobar si ti igrač, budem ti drugi put dao da mi nosiš spare magazine {#}

Jack Sparrow kaže...

Ovak fila leti s helikopterom.{#}

Fantastično mi kad pobije one na stadionu. Predobar gif, thy.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 14:34 (fila2208).
13 godina
Battlefield 4

Ma fila je jedan obični njib.

Serucka tu, a nema pojma.

Kad bi se malo uhvatio aviona, tek onda bi vidio da nije baš tako lako rejpat kako on misli da je.

Kad on maltretira ekipu sa ACE 23 onda je sve super i tako to mora biti.

E, malo sutra :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Ma fila je jedan obični njib.

Serucka tu, a nema pojma.

Kad bi se malo uhvatio aviona, tek onda bi vidio da nije baš tako lako rejpat kako on misli da je.

Kad on maltretira ekipu sa ACE 23 onda je sve super i tako to mora biti.

E, malo sutra :P

Sad si me uvrijedio...kud mene i ace 23 spario? {#}

Ta nisam ja super skillz pro da koristim ace23 {#}

I ti antrakše di si ti kad se puca po 53icama...jesi se i ti uhvatio lateralusove filozofije ili te ne vidim, jer kad vidim da je kuky prvi, ugasim scoreboard {#}

ontopic: jel istina da se onaj assigment novi, phantom trainee može samo redom ispuniti, dakle prvo pistol pa jet pa šotka ili moš kako oš?

thy

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 14:40 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...

4 ljudi? Na publicu? zašto bi on uzimao stinger/iglu kad ima rpg i pokušavat će dumb fireat heli/jet da se snimi i šalje nekom za top 5.

Astra ti kao da nisi publica igrao. pa jesmo onaj dan igrali pa je rejpao neki lik dok ti nisi išao u jet...da nisi ti bio, šta bi bilo, pokrit se po ušima i šuti dok te siluje?

Ne pratis me. 

Imao sam neki dan slucaj. Naravno,od 32 ljudi njih 4ero se vise nije dalo yebat nakon sta sam imao 46-0 u jetu  u jednom trenu i uzeli momci fino stingere i nisam imao vise toliko prostora za ubijanje ekipe u jednom preletu,jer na kraju krajeva,barem 1 jet njihov ce ic za tobom pucat po tebi,ili te lockat. 

Kao sto rekoh,to je slucaj ako BAREM 2-3-4 ljudi od 32 skuzi da ih netko masakrira sa jetom. 

13 godina
fila2208 kaže...

Sad si me uvrijedio...kud mene i ace 23 spario? {#}

Ta nisam ja super skillz pro da koristim ace23 {#}

I ti antrakše di si ti kad se puca po 53icama...jesi se i ti uhvatio lateralusove filozofije ili te ne vidim, jer kad vidim da je kuky prvi, ugasim scoreboard {#}

Pred neki dan sam napisao, ali ti očito ne čitaš pažljivo.

Ne volim igrati s našom ekipom jer naša ekipa ne igra tako da bi ja uživao u igri.

Malo sam uljepšao gornju rečenicu da se netko ne uvrijedi ;P

[19xx] 4ntraks
15 godina
drahic kaže...
fila2208 kaže...

Ne pratis me. 

Imao sam neki dan slucaj. Naravno,od 32 ljudi njih 4ero se vise nije dalo yebat nakon sta sam imao 46-0 u jetu  u jednom trenu i uzeli momci fino stingere i nisam imao vise toliko prostora za ubijanje ekipe u jednom preletu,jer na kraju krajeva,barem 1 jet njihov ce ic za tobom pucat po tebi,ili te lockat. 

Kao sto rekoh,to je slucaj ako BAREM 2-3-4 ljudi od 32 skuzi da ih netko masakrira sa jetom. 

Znači pustili su te do 46-0 i onda tek uzeli stingere...ne pratiš ti mene, ali dobro.

Dakle pola partije dok si pobio sve živo, onemogućio im brodiće i omogućio svoj team da uzme zastave i povede onda se netko sjetio da ubije jeta?{#} Shvaćaš što ti želim reći?

nema ekipe koja kreće partiju sa stingerom...ako i ima, uvijek ih je premalo da bi nešto napravili...

i kako si kasnije rundu završio? 82-4? {#}

Skilledžija kaže...

Pred neki dan sam napisao, ali ti očito ne čitaš pažljivo.

Ne volim igrati s našom ekipom jer naša ekipa ne igra tako da bi ja uživao u igri.

Malo sam uljepšao gornju rečenicu da se netko ne uvrijedi ;P

Ne čitam tvoje postove većinu vremena, sry {#}
Tako je i laterlaus govorio prije nego je prešao na učenje njubova igranju.{#}
Dakle to je u pitanju...vidim da ti se kdr i skill opasno penju prema gore, pazi da ne pretjeraš {#}
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 14:47 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...

Znači pustili su te do 46-0 i onda tek uzeli stingere...ne pratiš ti mene, ali dobro.

Dakle pola partije dok si pobio sve živo, onemogućio im brodiće i omogućio svoj team da uzme zastave i povede onda se netko sjetio da ubije jeta?{#} Shvaćaš što ti želim reći?

nema ekipe koja kreće partiju sa stingerom...ako i ima, uvijek ih je premalo da bi nešto napravili...

i kako si kasnije rundu završio? 82-4? {#}

Nazalost ne,jer sam bio u retardiranom timu koji nije bio sposoban zauzet zastavice nakon svih tih killeva. 

Ne,nisam puno vise napravio killeva nakon toga,jer moras razmisljat da ljudi dolaze i odlaze sa servera i neki novi ce sjest u jet i napravit mi problem. 

15 godina
drahic kaže...

Nazalost ne,jer sam bio u retardiranom timu koji nije bio sposoban zauzet zastavice nakon svih tih killeva. 

Ne,nisam puno vise napravio killeva nakon toga,jer moras razmisljat da ljudi dolaze i odlaze sa servera i neki novi ce sjest u jet i napravit mi problem. 

Quit dok je 46-1 ostalo da se spremi u statistiku.

Gle, velim, moje mišljenje kao prašinara je da je jet na naval strikeu preslobodan i stvarno žvače sve pred sobom bez problema. Mogli su dodat koji lav, tek toliko da kontrira boatu, umjesto jetova.

I ac130 tu smo se svi složili da nema smisla.

Ugl. kao što antrakš kaže, 1000 sati u jet pa da i ja budem tata mata od formata.

Thy za raspravu, ode na vikend, zz{#}

13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Htjela sam pisati komentar na stranici 53teama, ali ovdje svi čitaju pa mislim da je bolje tu staviti. Dakle kad ste objavili da ćete krenuti s ovim turnirom i pozvali nas da sudjelujemo bilo je jasno navedeno da turnir traje do 13.04. (nedjelje) u 23:59 (u naslovu teme s prijavama na vašem forumu npr. - http://www.53team.org/kunena/battlefield-4/47-croatian-53team-march-competition-2-prijava#210). Jučer je netko od 53ica na chatu u igri komentirao da ima još vremena do 19.04. na što je nekoliko nas bilo uvjereno da trola, da bi sad ispalo da je na stranici di je tablica s rezultatima stavljeno da sve traje do 19.04. (taj dio ispod tablice nije postojao prvih tjedan/dva natjecanja). E pa ekipa ja predlažem da promijenite pravila do turnir traje dok prva četiri mjesta ne osvoje 53ice. Imam i još neke prijedloge što bi mogli radit s pivskim bocama kad ih popijete, ali bit ću dama {#}

Wook voljela bih čuti tvoj komentar na ovo s obzirom da sam o tebi kroz forum i administriranje servera stekla dosta pozitivan dojam.

Bolje ovdje... Tamo se teško snalaziti u toj svoj gužvi članaka, vijesti, vjestica (op.a.) i sl. {#}

Onako kako piše na forumu. Prvobitno je i bilo zamišljeno da traje točno mjesec dana (od 19. do 19.) ali zbog neizvjesnosti zakupa servera za narednih mjesec dana, datum završetka je i stavljen na manje od mjesec (do 13.) jer je server bio na probi par dana pa... Ono jučer je vjerojatno i bilo "trolanje" zbog neinformiranosti... Danas sam ja promijenio datum "nehotično" jer su i mene "istrolali" danas kako su se igrači jučer na serveru bunili što nije period trajanja najtecanja točno mjesec dana. Upecao sam se i moje duboke isprike. Izmjene učinjene. Nisam to imao na umu "...dok prva četiri mjesta ne osvoje 53ice.." ni najmanje... {#}

Još jednom isprike naivnog, dežurnog, iskoristljivog... {#}

[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
13 godina
fila2208 kaže...
Ne čitam tvoje postove većinu vremena, sry {#}
Tako je i laterlaus govorio prije nego je prešao na učenje njubova igranju.{#}
Dakle to je u pitanju...vidim da ti se kdr i skill opasno penju prema gore, pazi da ne pretjeraš {#}

Pa do Navala sam zanemarivao avione - to je razlog dizanju KD-a :P

A ti ako hoćeš poduku, slobodno se javi pa ću ti dati link servera na kojem igram.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
WooK kaže...

Bolje ovdje... Tamo se teško snalaziti u toj svoj gužvi članaka, vijesti, vjestica (op.a.) i sl. {#}

Onako kako piše na forumu. Prvobitno je i bilo zamišljeno da traje točno mjesec dana (od 19. do 19.) ali zbog neizvjesnosti zakupa servera za narednih mjesec dana, datum završetka je i stavljen na manje od mjesec (do 13.) jer je server bio na probi par dana pa... Ono jučer je vjerojatno i bilo "trolanje" zbog neinformiranosti... Danas sam ja promijenio datum "nehotično" jer su i mene "istrolali" danas kako su se igrači jučer na serveru bunili što nije period trajanja najtecanja točno mjesec dana. Upecao sam se i moje duboke isprike. Izmjene učinjene. Nisam to imao na umu "...dok prva četiri mjesta ne osvoje 53ice.." ni najmanje... {#}

Još jednom isprike naivnog, dežurnog, iskoristljivog... {#}

Hvala na odgovoru i korektnosti. S obzirom da neki nisu baš previše prijateljski nastrojeni i zbog tog podjebavanja jučer u chatu,  stvarno sam pomislila da ste naknadno odlučili produžiti trajanje turnira i to mi je baš ružno djelovalo. Drago mi je da nije tako i da sve ide kako je planirano! Lijep pozdrav!

11 godina
Battlefield 4

Onda jel gotov više taj competition pa da igramo i podhebavamo se napokon u miru, s više modova u rotaciji?

Već sam zaboravio kako se rush igra koliko se nije zavrtio. Ili stavi po broju igrača, do 24 domination, 24-48 rush + obliteration, 48+ conquest large. Al daj vratite rush i obliteration u malo češću rotaciju, dosadili i domination i conquest i sve što ima veze sa sidenjem na flagu dok se pilići ne izlegu.

Odo doma, što ja uopće više radim na poslu, aj vidimo se na serveru :)

Cy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 15:20 (Cynical).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cynical kaže...

Već sam zaboravio kako se rush igra koliko se nije zavrtio. Ili stavi po broju igrača, do 24 domination, 24-48 rush + obliteration, 48+ conquest large. Al daj vratite rush i obliteration u malo češću rotaciju, dosadili i domination i conquest i sve što ima veze sa sidenjem na flagu dok se pilići ne izlegu.

samo daj što više dominacije i rush, obliteration... to najviše igram. :D

:D :D
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

žene jednostavno po prirodi moraju radit probleme di ih nema {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 4 hvala 0
12 godina
Cynical kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Joj cygo vrbe i grozdje i vrbe i pakao nije isto..... 

reci Anjici da u ja nju volim

E moj sink[o]e, ja sam zaista milsio isprva da se zezaš, al vidim da baš i ne pa ću ti prevesti. Naime fraze se prevode frazama, a ne doslovce.

"Kad na vrbi rodi grožđe" se ne prevodi "when grapes grow on willows", nego bi ti average Joe reko "When the hell freezes over", a britanac vjerojatnije "When pigs fly" ili slično.

E moš ti nać i fraze na drugim jezicima ako si poliglota, ja svakako nisam, ali to ti dođe otprilike kad ćeš ti sist do Anje na pivu, jel sad sve jasno?

sinke se nikad nezeza, {#}

a do Anje nebi nikad ni sjeo na pivu jer nevolim  pivu a ni Anja mi nije mila samo nisi skuzio sarkazam od pocetka

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vjerojatno bi i bilo do 19. da se Vjestica nije pobunila. Isto kao kad je se pitalo za postavke servera za competition, samo nas je se par javilo sa predloscima za CQ, OB, CTF, rotaciju te kad izadje NS da se ubace i te mape. Na kraju je se u hodu ubacio domination koji nije ni zamisljen do 18h samo da bi se nekoj strani pogodovalo. Ali je se na kraju odbilo bas toj strani od glavu, jer je to islo na ruku i Vjestici koja ce to posteno osvojiti. Posto se pravila ocito nisu definirala unaprijed, pa je se to zloupotrebljavalo koliko je se moglo. Nazalost natjecanje nije posluzilo onome sto je trebalo, a to je zajednicko druzenje. A onaj log file nije tocan 1000%, jer znam sto je u njemu bilo i zbog cega sam digao ruke od svega te na wook-a prebacio. Ali isto Woocinu neoptuzujem da nesto zataskava, jer je to ljudina i pol te je moguce da je ron ocistio log bazu.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

sta se ovdje natjece za nesto ozbiljno tipa vijecna slava na forumu i piratovo prihvacanje u klub pro igraca(u kojem je on jedini clan trenutno) da su takve drame ili?!{#}

pih da sam znao instalirao bi i ja igru ponovo samo radi toga{#}

Steam: just_mau5
Moj PC  
11 3 hvala 0
16 godina
moderator
berto kaže...

piratovo prihvacanje u klub pro igraca(u kojem je on jedini clan trenutno)

Nikakvo natjecanje ti ne pomogne da budeš na istoj razini kao ja i u mom klubu.

Kad već pišem da vas obavjestim:

Večeras ja dolazim kod Wooka na server demonstrirat silu,pa svi koji žele mogu doć.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 17:03 (pirat).
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

a do Anje nebi nikad ni sjeo na pivu jer nevolim  pivu

{#}

Kakva si ti to osoba???

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

{#}

Kakva si ti to osoba???

Stari znaš li ti gdje živiš? Ovo se zove autogolčina.

Il si maloljetan, il ne nosiš majcu na šahovnicu kad igra repka, nema trećeg objašnjenja {#}

Cy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 19:18 (Cynical).
12 godina
Cynical kaže...
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

{#}

Kakva si ti to osoba???

Stari znaš li ti gdje živiš? Ovo se zove autogolčina.

Il si maloljetan, il ne nosiš majcu na šahovnicu kad igra repka, nema trećeg objašnjenja {#}

petko je maloljetni autogolgeter

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jedan clean gameplay.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 2 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice