Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala vam svima na brzim odgovorima, ma nešto bih uzeo igrao sam single player, i to sviđa mi se al gledam kak je relano napravljena pa malo za promjenu. Hvala jos jednom :)

2 1 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
sprajo kaže...

Hvala vam svima na brzim odgovorima, ma nešto bih uzeo igrao sam single player, i to sviđa mi se al gledam kak je relano napravljena pa malo za promjenu. Hvala jos jednom :)

Izrazito realno {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
sprajo kaže...

Izrazito realno {#}

Pa za razliku od ostalih pucacina ova je realnija rusenje zgrada itd 

17 godina
Battlefield 4

Postoji li kakva naznaka da će ovakvo nešto uvesti u BF4?

http://www.titanfall.com/news/we-hate-cheaters-just-as-much-as-you-do

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Ne mogu napraviti igru koja radi.
Kad gađaš nekog da ga i pogodiš, a ti maštaš o Anti-cheat programu. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
11 godina
191x7 kaže...

Bilo bi dobro jer često ima iskompleksiranih admina koji bzvz prijavljuju ljude pa nedužni ostanu bez igrice od 100 eura....{#}

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
191x7 kaže...

Nije toliki problem odluciti sto napraviti s cheaterima.

Problem je otkriti ih.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Gago4 kaže...
191x7 kaže...

Bilo bi dobro jer često ima iskompleksiranih admina koji bzvz prijavljuju ljude pa nedužni ostanu bez igrice od 100 eura....{#}

Bez igre neces ostati jer te neki iskompleksirani pubertetlija s 16eura mjesecno tuzio EA. Bez igre ces ostati ako budes koristio

stvari.

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
moderator
191x7 kaže...

A kako da to naprave u igri koja ima DS?

سمندری ڈاکو
12 godina
Gago4 kaže...
191x7 kaže...

Kaj to tak ide... :sinkeprijavljujeanjuivjesticu:

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
191x7 kaže...

Nema šanse. Titanfall koristi samo Fairfight, ne i Punknkbuster.

Inače, ovo je vrlo zanimljiv pristup riješavanju varalica. Naime, kaj. Vrlo je nezgodno nekome trajno zalijepiti ban, odnosno trajno mu onemogućiti koristiti sadržaj koji je uredno platio. Izdavači su vrlo konzervativni po tom pitanju jer se moraju ograditi od potencijalnih tužbi nezadovoljnika. Zato PB banira tek kad je 100% siguran da je igrač varao, tj. kad uhvate specifični komad koda kojeg imaju u bazi (ili pak nešto što samom PB-u onemogućava rad). Što je vrlo rijetko.

U originalu PB nije niti zamišljen da trajno dijeli banove za varanje, već da osigura čistu igru u datom trenutku. Pronađe čitera, makne ga sa servera, i to je to. Ali, ima mogućnost streamanja logova koje admini mogu dijeliti, što je i rezultiralo pojavom PBbansa, GGC-a i sličnima. Anyway, kad PB udijeli GUID ban, nema tog računa iz restorana brze prehrane kojim se čiter može opravdat. Ima naravno pogrešnih detekcija tu i tamo, no to se vrlo brzo riješi.

Fairfight radi na principu provjere "ponašanja", i zapravo samo traži "opravdanu sumnju". Nedovoljno da se igraču za stalno onemogući igranje, ali ga se može poslati na druženje sa njemu sličnima. U svakom slučaju zanimljiv koncept i živo me zanima kako će se dalje sve to skupa odvijati.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 21:50 (Perki).
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel imam kakvih novosti, jesu popravili sta snajpere i dali su dodali koju novu kamuflazu?

0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Danas izlazi Naval Strike za Xbox One. O PC-u još ni riječi {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Kako je ovdje komander odigrao, wow

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 2:24 (191x7).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Odigrao sinoć malo na 53-ojki...neloš server. Lijepo je za promjenu vidjeti da ekipa prostači na materinjem jeziku! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Koji je pass od teamspeaka od 53-ojke.

Je li ima aktivnih tamo?{#}

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
16 godina
Rino kaže...

Odigrao sinoć malo na 53-ojki...neloš server. Lijepo je za promjenu vidjeti da ekipa prostači na materinjem jeziku! 

Samo je nex prostačio, ostali su/smo trollali{#}

16 godina
neaktivan
jopis kaže...
Rino kaže...

Samo je nex prostačio, ostali su/smo trollali{#}

prvo su ga nervirali na dargon passu sniperi po planinama. a poslije tenk i lav na rouge transmission... onda sam išao spavat pa neznam jel puko do kraja ili je bilo sve u redu... :)

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

prvo su ga nervirali na dargon passu sniperi po planinama. a poslije tenk i lav na rouge transmission... onda sam išao spavat pa neznam jel puko do kraja ili je bilo sve u redu... :)

šta, ponestalo mu C4?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
neaktivan
Zura kaže...
ranko091 kaže...

šta, ponestalo mu C4?

ne, nego sam ja vozio tenk. ;) (al da ne bi bilo da sam sve sam uradio, imao sam super miniona)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 10:41 (ranko091).
13 godina
Battlefield 4

Da, baš je bilo zanimljivo čitat chat {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Zasto jos uvijek ne mogu ovo otkljucati?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Je Nex je pretjeral. Al Rankec je s Lavom stalno kampal na rubu mape. To nas frustrira jer imamo drugaciji pristup igri. Ranko je strpljiv momak kojeg takva igra veseli, a mi malo agresivniji puknemo. Kaj da ti velim unisti nam igru i zabavu. Nemocan si protiv toga. I na Zavodu, Rankec u AA parkira na kraj mape i deri. Sve legalno al frustrirajuce (za prasinare). Nije to prvi puta, događa se. Ne moze niko izbalansirat igru na taj nacin da ljubitelji oklopnjaka budu lapo lapo na dvije strane. Onda mi se Nex malo nervira al velim, dobar je on stricek. Ide akcija pa reakcija pa uvrede. Svi volimo srediti veliku zvjerku poput Nexa i Dame Wizarda (hahahah je 100). Eto prastajte greske i uzivajte.
Moj PC  
5 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Je Nex je pretjeral. Al Rankec je s Lavom stalno kampal na rubu mape. To nas frustrira jer imamo drugaciji pristup igri. Ranko je strpljiv momak kojeg takva igra veseli, a mi malo agresivniji puknemo. Kaj da ti velim unisti nam igru i zabavu. Nemocan si protiv toga. I na Zavodu, Rankec u AA parkira na kraj mape i deri. Sve legalno al frustrirajuce (za prasinare). Nije to prvi puta, događa se. Ne moze niko izbalansirat igru na taj nacin da ljubitelji oklopnjaka budu lapo lapo na dvije strane. Onda mi se Nex malo nervira al velim, dobar je on stricek. Ide akcija pa reakcija pa uvrede. Svi volimo srediti veliku zvjerku poput Nexa i Dame Wizarda (hahahah je 100). Eto prastajte greske i uzivajte.

a ne. ja sam ti tenkista. rijetko ja sjedam u lav ili maa. i rijetko kad kempam s vozilima. držim realciju između 2 ili 3 točke. ne putujem okolo po mapi. i mogu reć da dosta agresivno vozim vozila. inače morpheus_cro u igri, da me ne pomiješate s nekim drugim.

16 godina
Battlefield 4
U pravu si. Morph... Zabunil sam se
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 11:14 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...

Pa bit AA je da se drži podalje od akcije i da roka letjelice.

Povremeno dosadne recone koji mu pošto-poto hoće zalijepit C4.

Samo panjevi jurišaju sa AA-om u središte akcije.

Osim ako je rejpaž ili su protivnici baš panjevi koje se sa AA-om može ownati.

Tako da ne vidim zbog čega bi vas takav nervirao?

Osim ako ga niste imali na piku, a on vas je guzio.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da ce vam se ovo svidjeti....

4 0 hvala 1
16 godina
Nisi nista lose rekao. Samo nismo mi imali nekog pilota da nas obrani (frustrirajuce). Za to krivim balans. A zake se ti javljas? Dođi na muški server da vidimo kakav si igrac u B4. Stalno igras na modni macak serverima???
13 godina
191x7 kaže...

Kako je ovdje komander odigrao, wow

Ovo sam skinuo na disk da jos koji put odgledam :D

Odlicno! :D

16 godina
ivanec kaže...
Nisi nista lose rekao. Samo nismo mi imali nekog pilota da nas obrani (frustrirajuce). Za to krivim balans. A zake se ti javljas? Dođi na muški server da vidimo kakav si igrac u B4. Stalno igras na modni macak serverima???

On prati trendove pa igra samo na serverima gdje može rejpat njubove{#}

Btw, na zavodu sam ja bio u aa (mislim, ono, naravno :D), ali kraj D cijelo vrijeme (vraćao se na E kad su padobranci redovno iskakali iz transportnog tamo), krenuo sam naprijed na B, ali je nex rekao da vam pustimo a i b, i onda ga je switchalo preko :D, tako da sam pokrivao taj dio mape.

Inače, slažem se sa Antraksom, pushanje previše naprijed sa aa znači samo da ćeš naletit ili na c4 motor ili na 2-3 tenka koji te poderu u sekundi, no i stajanje u bazi je jednako glupo, treba naći sweet spot{#}.

Btw2 - runde koje ste jučer 'pušili', imho, su prvenstveno zbog količine snajpera u timu, na rogue-u ste imali 10 komada na tri brda, katastrofa, pa ne možete vas 4-5 uzet flagove i očuvat ih ako imaš 10 lezilebovića koje boli kifla za objective play i cappanje flagova. Ista stvar je nama bilo prekjučer na shangaiu, kad nam je morpheus i ekipa držali a i b cijelo vrijeme, pred našom bazom, a našeg pol tima na krovu c i krovu između d i e.... Tako da, koliko god mi smetalo prostačenje po chatu, sasvim razumijem nexov rage kad vidi da na 64p serveru igra jedan squad objective play, ostali lade jajca....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice