Kaj ti je stigla "ukrajinka" pa si se raspisal?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mali update za one koji hoće vidjeti "gdje su" na tablici - a nisu u top 20...
Super je ovo. Bi vam se dalo složit sortiranje po kategorijama?
Konkretno..?
battlefield tričetri :)
odlično složeno
..SAD!
Evo mali update za one koji hoće vidjeti "gdje su" na tablici - a nisu u top 20...
zakaj sam ja hungar?
Rush Paracel,mazneš im Rhib i namontiraš se na olupinu prije comova i na minigun i bušiš naivce,pogotovo sad sa broken killcamom,it's magic.jučer obliteration na paracelu,u jednom trenutku sam imao 5 indikatora lockova,a najbolje što je klanovski friendly Javelin bio sudbonosan.
Zadnja partija malo Metro za kraj,lik u pola sata napravio 50-4,na kraju imao 140-20.statsi ništa posebno,lockeri i metro samo...malo guglao ime i na kraju imao ban na BF3,nekoliko accountova,a ovi pričaju da idem u spectator pa da gledam aha,izgleda da opet ima neki glitch na metru,popeli se gore na 2 kat na A gdje su skele i postavili beacone.
Pazite da vam tako punkbuster na neđe čit u monitoru.
Valjda misle pogledat povijest pregledavanja
Sinoć u polu-snu gledam CSI. Ekipa ima nekakav laptop na kojem su (ofkors) neke inkriminirajuće stvari. Ali laptop je izgorio. Frajer gleda dijelove i kaže da će pokušati spasiti matičnu ploču jer možda ima nekih podataka na njoj...
Ne kužim kak ti uopće dođe da se spojiš na 64p rush.
Ja ti imam teoriju o tome da ekipa koja podivlja na igru podivlja u trenutku iz recimo takvog razloga kao i ti.
Naravno da se nemožeš pomaknuti na 64p rush kad svi imaju cilj osvojiti/obraniti 3 kvadrata mape.
Masa ekipa podivlja na igru nakon dominationa sa 32+ igrača (po meni 24 max za domination).
Igra ima probleme, i hitreg nekad ne radi kak treba ali ako se vodiš nekim pravilma (rush, domination, CTF, obliteraton sa 32p i manje a CQ sa 40+) mislim da bi ti sve puno manje smetalo. Bar ja na to tako gledam.
Ne znam koji k... uopće postoji opcija 64pl rush. Nek to izbace i puno manje ljudi će p1zditi. Nek mixaju sa malim CQom i ok!
Sinoć u polu-snu gledam CSI. Ekipa ima nekakav laptop na kojem su (ofkors) neke inkriminirajuće stvari. Ali laptop je izgorio. Frajer gleda dijelove i kaže da će pokušati spasiti matičnu ploču jer možda ima nekih podataka na njoj...
To ti rade Americanski informaticari a ne ti .
Ne kužim kak ti uopće dođe da se spojiš na 64p rush.
Ja ti imam teoriju o tome da ekipa koja podivlja na igru podivlja u trenutku iz recimo takvog razloga kao i ti.
Naravno da se nemožeš pomaknuti na 64p rush kad svi imaju cilj osvojiti/obraniti 3 kvadrata mape.
Masa ekipa podivlja na igru nakon dominationa sa 32+ igrača (po meni 24 max za domination).
Igra ima probleme, i hitreg nekad ne radi kak treba ali ako se vodiš nekim pravilma (rush, domination, CTF, obliteraton sa 32p i manje a CQ sa 40+) mislim da bi ti sve puno manje smetalo. Bar ja na to tako gledam.
Ne znam koji k... uopće postoji opcija 64pl rush. Nek to izbace i puno manje ljudi će p1zditi. Nek mixaju sa malim CQom i ok!
pa ljudi naučite koristit filtere u battlelogu. još uz addon better battlelog, se mogu i preseti složit. i tako nikad nećete igrat na serveru koji ne želite. a filteri su zbilja detaljni...
Lako za mene, tebe i takve. Ekipa stavlja mixed mod server za large CQ i rush--- to je banana. A i ne valja ljudima puno davati na izbor, vecina ljudi ne zna sto zeli.
PIVO!!!
Ti si za političara, gj.
Tko ceka Naval strike jos 12 sati do izlaska :D
Cekam ja, samo mi battlelog govori jedno, a origin drugo haha
http://pokit.org/get/img/ed2f17529b7ec90f9f682855da85f7a8.jpg
Cekam ja, samo mi battlelog govori jedno, a origin drugo haha
Tako je i jutros pisalo 10AM a sad 11AM. Oni pišu gore da je za 4 sata kao za ponoć (valjda), to bit će da navuku ne-premiume da uzmu premium paket.
Lako za mene, tebe i takve. Ekipa stavlja mixed mod server za large CQ i rush--- to je banana. A i ne valja ljudima puno davati na izbor, vecina ljudi ne zna sto zeli.
imas opciju i da ne miješa modove filter... sve ima...
Super je ovo. Bi vam se dalo složit sortiranje po kategorijama?
Konkretno..?
Konkretno to znaci da kad stisnes npr. na "Kills" da ti sortira ko ima najvise/najmanje killova.
Tak i za ostale kategorije deaths/ratio/playtime.
El ameri dobivaju DLC prije nas? Pošto neki govore da im piše da dobivaju u 3am, neki 6am, 9am i tak...
El ameri dobivaju DLC prije nas? Pošto neki govore da im piše da dobivaju u 3am, neki 6am, 9am i tak...
meni trenutno pise da ce biti available za 2 sata... po takvoj logici bi se moglo preko nekog proxya vec skinut i igrat... al ko zna
jel to samo meni ping leti u nebo?
sjećam se jednog snimka iz rata kada je upotrebljena poznata rečenica
meni trenutno pise da ce biti available za 2 sata... po takvoj logici bi se moglo preko nekog proxya vec skinut i igrat... al ko zna
Zato i pitam jer i meni tak piše. Odnosno sad već za 10 min.
meni pise u 11 sutra tj danas
meni pise u 11 sutra tj danas
jep, sad i meni tak pise...