Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
patoHD kaže...

First Look na Naval Strike mape.

Mape su eye candy i zbilja maštovite, što je je.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

opet su nesto zeznuli sa serverima, sad na serveru dosao Sangaj i umjesto ameri VS cajna imali smo ruse VS cajna. Naravno havoc je veci, pa mu guzica zapne na spawnu prilikom dizanja :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

opet su nesto zeznuli sa serverima, sad na serveru dosao Sangaj i umjesto ameri VS cajna imali smo ruse VS cajna. Naravno havoc je veci, pa mu guzica zapne na spawnu prilikom dizanja :D

znam,na defaultnom US deploymentu te digne kad imaš Havoca.koji smjeh je to bio.prvi puta nisam kužio zašto dok nisam stavio 3rd person view i onda AHAAA.

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Kad već govorimo o tome ja mislim da su sačmarice oduvijek bile preslabe u BF serijalu(ako ne koriste slug)

Pump action vs bilo što iznad 700 RPM gubi na svim udaljenostima osim ako ti je ispred nosa i to ako ga dobro pogodiš(sa svim zrnima).

Ako ih je slučajno dvoje možeš sjesti i plakati ili ako su na više od 10-15m tebi treba dva pogotka,a za to vrijeme si već mrtav.

A jbg, zato je ovo video igra a ne vojni simulator. Svi bi furali shotgune da gadjaju na 50m.

Jasno mi je,ali opet treba malo izbalansirati jer sada kako stvari stoje(i kako su uvijek stajale) ne isplati se igrati sa shotgunom. Bolje uzeti carabin ili PDW ili čak AR.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
Battlefield 4

Na kraju videa se pojavljuje morski čuko {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

E sad se osjecam kao one cure iz moje mladalacke faze kad sam garantirao da cu ga staviti samo centimetar-dva i da to zapravo ni nije sex ...

battlelog: tomba_nzxt
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
Bastardo kaže...

E sad se osjecam kao one cure iz moje mladalacke faze kad sam garantirao da cu ga staviti samo centimetar-dva i da to zapravo ni nije sex ...

Onako malo, samo malo tek da uđe, samo da vrh uđe...najbolje uvjeravanje ikada {#}

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Na kraju videa se pojavljuje morski čuko {#}

Morska dzukela, uvijek vreba iz prikrajka {#}

15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

hebate koja guzva kod Cece a jedva smo ga pokrenuli danas :)

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Hvala jos jednom CRODovcima i Vjestici :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
12 godina
ceco22 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Hvala jos jednom CRODovcima i Vjestici :)

no problem bro

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
NFSPredator0010 kaže...
Soldier977 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Kad već govorimo o tome ja mislim da su sačmarice oduvijek bile preslabe u BF serijalu(ako ne koriste slug)

Pump action vs bilo što iznad 700 RPM gubi na svim udaljenostima osim ako ti je ispred nosa i to ako ga dobro pogodiš(sa svim zrnima).

Ako ih je slučajno dvoje možeš sjesti i plakati ili ako su na više od 10-15m tebi treba dva pogotka,a za to vrijeme si već mrtav.

A jbg, zato je ovo video igra a ne vojni simulator. Svi bi furali shotgune da gadjaju na 50m.

Jasno mi je,ali opet treba malo izbalansirati jer sada kako stvari stoje(i kako su uvijek stajale) ne isplati se igrati sa shotgunom. Bolje uzeti carabin ili PDW ili čak AR.

meni je sačma drugo oružje.. kida jajca..{#}

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 4

ima li neki overlay benchmark/program koji točno prikazuje Hz monitora u decimalu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
NFSPredator0010 kaže...
Soldier977 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Nisam to još otključao,ali QBS-09 je dobra na lockerima,pa pretpostavljam da su i druge semiauto šotke dobre,ali ja sam prvenstveno mislio na pump action.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://www.twitch.tv/battlefield evo naval strike live strem {#} DICE FIX GAME 

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Ice45 kaže...

http://www.twitch.tv/battlefield evo naval strike live strem {#} DICE FIX GAME 

Vidio sam da su "riješili" prevrtanje helija nakon pogotka stingera ili igle {#}{#}

16 godina
NFSPredator0010 kaže...
red_bull kaže...

Nisam to još otključao,ali QBS-09 je dobra na lockerima,pa pretpostavljam da su i druge semiauto šotke dobre,ali ja sam prvenstveno mislio na pump action.

Ma iskreno dobra je samo na Šangaju domination mod i to kad se nasereš na krov pa pljuckaš sa frag patronama dolje. Moja vrsta razbibrige kad uhvatim par minuta vremena..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
I službeno je.
25.03 izlazi Naval Strike,a od official trailera još ništa,vjerovnatno ide poslije streama.
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
I službeno je.
25.03 izlazi Naval Strike,a od official trailera još ništa,vjerovnatno ide poslije streama.

Da, na fcb piše watch trailer, a nigdje ga nema, vjerovatno večeras nakon streama.

11 godina
neaktivan

Da upravo sam gledao  EPIC EPIC je :D {#}{#}

16 godina
moderator
Battlefield 4

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 16
15 godina
Battlefield 4

lol kasnim :(((((

pirat fag

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 21:07 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Topovske kugle... !!! Cluster Fuck :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Trailer je brutalno dobar,sada nemogu dočekati NS.
Zašto ne releasaju petkom a ne utorkom dlc-ove
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad bi radili igru kao te trailere gdje bi nam bio kraj.. Naprave hebeno dobre uvode a igra sve gora. To im Treatty radi u Vegasu

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Ne sviđa mi se ovo što je Dice napravio s srušenim avionom; otočje na kojem se taj srušeni zrakoplov nalazi nalazi se u zoni u kojoj bi se mogao nalaziti i srušeni nedavno nestali Malezijski zrakoplov + boje na zrakoplovu i model zrakoplova približno se podudaraju s nestalim zrakoplovom. Uz to se i naziv mape "Lost islands" djelomično podudara i s serijom Lost u kojoj se radi o žrtvama pada aviona. Da, namjernom koristim avion i zrakoplov podjednako, a češće kažem helikopter nego zrakomlat.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 10 hvala 0
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ne sviđa mi se ovo što je Dice napravio s srušenim avionom; otočje na kojem se taj srušeni zrakoplov nalazi nalazi se u zoni u kojoj bi se mogao nalaziti i srušeni nedavno nestali Malezijski zrakoplov + boje na zrakoplovu i model zrakoplova približno se podudaraju s nestalim zrakoplovom. Uz to se i naziv mape "Lost islands" djelomično podudara i s serijom Lost u kojoj se radi o žrtvama pada aviona. Da, namjernom koristim avion i zrakoplov podjednako, a češće kažem helikopter nego zrakomlat.

Koda je DICE znao da ce se to desit :( 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pogledao sam trailer. Tri puta. Oznojio sam se i bradavice su mi se ukrutile. Iako znam da pola toga nece raditi - da nemam premium - sada bih ga uzeo ...  A jesam francuska sobarica!

DODUSE - ja cu i ovo kupiti pa nek mi Bog sudi ...

battlelog: tomba_nzxt
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 22:12 (Bastardo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

Koda je DICE znao da ce se to desit :( 

Kako nije znao kad su NS počeli prošli tj radit, a jučer završili.. Tako će i radit. something went wrong itd.. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice