aj nije vrag da nema bar dvoje ljudi koji mogu staviti vojnika na server da se napuni ?
Dosadan si. Ljudi rade nisu doma ako su na bug forumu.
napunit će se navečer kad bude više ljudi on.
aj nije vrag da nema bar dvoje ljudi koji mogu staviti vojnika na server da se napuni ?
Dosadan si. Ljudi rade nisu doma ako su na bug forumu.
napunit će se navečer kad bude više ljudi on.
Pa sigurno ne radi na igri 5 ljudi, nego više od 100 tako da jedni rade balans, drugi dizajniraju oružija i dodatke, jedni netcode itd.
Pa i ti si dosadan sa svojim vajnanjem pa kaj
Pa sigurno ne radi na igri 5 ljudi, nego više od 100 tako da jedni rade balans, drugi dizajniraju oružija i dodatke, jedni netcode itd.
Pa ok, ali ne može tih 5 nešto smisliti i ubaciti u igru bez da se ostali slože da vide kako će sjesti u balans.
Tebi je štit dobra ideja?
lol
I vajn nije kad nešto kažeš da ti se ne sviđa, samo sam iznio stav.
Nauči razlikovati.
Iznošenje vajnerskog stava i vajnanja je dosta slično i čovjek se lako zabuni.
Iznošenje vajnerskog stava i vajnanja je dosta slično i čovjek se lako zabuni.
So deep.
So deep.
That's what she said...
bas me zanma sto donosi ovaj update servera sto sad rade -.-
Posao, kuća, birtija!
Posao, kuća, birtija!
Face..
Pa kako znaš da će narušiti balans daj picekaj pa onda prigovaraj. Tako ste za 3GL i AA mine vajnali pa nisu nist strašno. Stalno znaš bolje što treba i kako nego 100ljudi koji su zaposleni da to rade i to prije nego su uopce izdali. Naravno da mi nije drago radi tih raznovrsnih đinđi minđi, ali su u igri i gotovo, a i ne prigovaram prije nego sam ih vidio kako rade.
Dobro ne vajnaš ali stalno prigovaraš i neki vrag ti ne paše.
Posao, kuća, birtija!
Face..
Opis posla
edit: Učio od najboljih (Špelac)
SVEEE !!! Aaaaaaa
Riot shield a? Mamice što oni rade eee?
Dobro ne vajnaš ali stalno prigocaraš i neki vrag ti ne paše.
Molim te da sljedeći put citiraš osobu kojoj upućuješ odgovor jer bi netko mogao pomisliti da meni pišeš.
Piše članke o xbox-u, tužna priča...
jeli itko provao amd 14.3 beta drivere?
Ovo je zvucalo ko da se kuzis. A znamo da to nije istina. Tko ti pise salabahtere?
Btw:
Pff... štit ... LOL :)
To su valjda pripreme za onaj policijski Battlefield koji je netko spomenuo prosli mjesec :)
Proveo sam 3 godine programirajući web stranice.
EA je stvarno napravio glupost od Battlefielda.
Ajd da vidimo neke tvoje uratke...
Ne zaboravite se prijaviti na:
http://www.53team.org/kunena/battlefield-4/47-croatian-53team-march-competition-2-prijava#210
umm?
Malo je "zbagan" Kunena forum pa moraš "pješke" na indeks tema pa >Battlefield 4>March Competition 2 Prijava... Sorry. Nemam se vremena pozabaviti "ispod haube"...
u redu je, prijavio sam se
Pa kako znaš da će narušiti balans daj picekaj pa onda prigovaraj. Tako ste za 3GL i AA mine vajnali pa nisu nist strašno. Stalno znaš bolje što treba i kako nego 100ljudi koji su zaposleni da to rade i to prije nego su uopce izdali. Naravno da mi nije drago radi tih raznovrsnih đinđi minđi, ali su u igri i gotovo, a i ne prigovaram prije nego sam ih vidio kako rade.
Dobro ne vajnaš ali stalno prigocaraš i neki vrag ti ne paše.
Ne zanima me kako će biti, samo mi se ne sviđa sama ideja unošenja nekakvih štitova u ovakvu igru. Neka stave i male launchere sa m320 na štitove da budu baš super za čišćenje metroa i lockera.
I naravno da znam jer sam ja zapravo kuky bog, ali živim među ljudima i nitko to ne zna, evo osim tebe sada.
Za što služi tema nego da se razgovara o igri, a to radim, i dok god to radim ti mi ne možeš nikakvim prozivanjem za vajn ili prigovor ništa, tako da pls skini mi se, jer štogod da napisao, ti si tu da me poklopiš sa nekakvim super argumentom tipa, pa u diceu radi 100 ljudi, valjda oni znaju bolje. Šta me boli qurac, meni se ne sviđa i to ću reći i bmk.
Idem sad na mw2 malo shield only da se priviknem za novi dlc.
onofftopic:
Hehe opis najjačih firmi, fora.
jeli itko provao amd 14.3 beta drivere?
ja krenuo par puta al me strah
Ajd da vidimo neke tvoje uratke...
Žalim. U mirovini sam.
Idem sad na mw2 malo shield only da se priviknem za novi dlc.
Vi se sprdate s tim štitovima, a ja se veselim k'o prase u kupusu.
Sad se pitate zašto...
E pa reći ću vam znatiželjnici znatiželjni...
To znači da će u zadnjem DLC-u uvesti nukicu na većem kill streaku.
Jel znate što bi dr. Arslanagić rekao na to...
Arsla je Bog, što bi rekao?
Antraks će dominirati jaaaakooooo...
Vi se sprdate s tim štitovima, a ja se veselim k'o prase u kupusu.
Sad se pitate zašto...
E pa reći ću vam znatiželjnici znatiželjni...
To znači da će u zadnjem DLC-u uvesti nukicu na većem kill streaku.
Jel znate što bi dr. Arslanagić rekao na to...
Arsla je Bog, što bi rekao?
Antraks će dominirati jaaaakooooo...
Ja čekam da ubace akimbo pa ću nositi dve sačme akimbo ili dva AWS-a.
Onda ti ni svi štitovi svijeta moj antrakše neće pomoći.
Samo gađam noge, jer će ti prsti viriti ispod štita.
Molim te da sljedeći put citiraš osobu kojoj upućuješ odgovor jer bi netko mogao pomisliti da meni pišeš.
Tko si ti i zašto bi se uopće tebi itko obraćao?
Oprosti fila, oprosti što ti se protivim
Ili će uvesti poseban perk - Shang Tsung! Moći ćeš se pretvarati u koga god hoćeš i koristiti njihove moći. Već vidim, metro 64 igrača - svi do jednog ANTRAKS!
Ili će uvesti poseban perk - Shang Tsung! Moći ćeš se pretvarati u koga god hoćeš i koristiti njihove moći. Već vidim, metro 64 igrača - svi do jednog ANTRAKS!
Ma kakvi, ja bih se pretvorio u kukya pa probao igru završiti u gornjem djelu scoreboarda, e to bi mi bio pravi izazov.
Ali zamisli overkill, ideš 1v1 i odabireš likove, kao u tekkenu/mortal kombatu, i svi uzimaju antrakše, a nitko coronu ili nekog boljeg skillera
Antraks je overall OP tip igrača,šta će ti medic njib ?