Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.688.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Xpider kaže...

Koliko ja znam, jest, i dogadja se i sad, jer igram uporedo i BF3 i BF4.

Prvih par mjeseci je, ali kasnije više nije. Provjerio sam mnogo puta. Mislio sam da je isto i u BF4.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 20:41 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da li netko zna zasto esl wire ne radi zavrsni transmission i kak to popravit?? odradi mi prvi ali drugi ne odradi kad izadem iz partije..na bf3 radi normalno

0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Lost Islands Lost Islands
Nansha Strike Nansha Strike
Operation Mortar Operation Mortar
Wavebreaker Wavebreaker
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina

Al ce se silovati recon, neces se moc spawnat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Swimming Simulator 2014 :)

Steam: just_mau5
Moj PC  
12 1 hvala 3
16 godina
berto kaže...

Swimming Simulator 2014 :)

Boat/Ship Simulator

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 0:25 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Battlefield 4

Ovaj naval će biti zanimljiv koliko i armored kill, ali će ga titan mode izvući da bude zanimljiviji...ali živi bili pa vidjeli.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ovaj naval će biti zanimljiv koliko i armored kill, ali će ga titan mode izvući da bude zanimljiviji...ali živi bili pa vidjeli.

ma meni je samo bitno da ima koji heli ili atak jet i da nema nigdje maa. :P

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Meni je armored kill kasnije bio sasvim OK. Prvo mi je bio šok vidjeti toliko tenkova ali kasnije je bio OK. Armored shield sam igrao dosta često...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Al ce se silovati recon, neces se moc spawnat.

LOL ... pogle kolika je karta ... treba jos na nju stati 2 nosaca aviona i gro mehanizacije ...Snipers can kiss my shiny metal armour!

Ionako ce vecina ekipe biti u nekakvom vozilu jer ce zastave biti rastrkane, a plivanje bas nije najucinkovitiji nacin putovanja prema drugoj zastavi ...

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
16 godina
Battlefield 4

Kolko je taj site uopće pouzdan da možemo vjerovati da će mape biti baš takve?

E da se sjećate kod prvih par trailera da se kod komandera vidjelo ovo? baš me zanima dal će sad biti dostupno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Stvrano je šteta što su jedno ovako super igru usrali sa tolikim problemima. Pogledaj samo koliko detaljno, predobro urađenih mapa je izašlo ili će izaći, grafika je nešto najbolje što je urađeno do sada, zvuk perfekcija, optimizacija savršena......... 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Stvrano je šteta što su jedno ovako super igru usrali sa tolikim problemima. Pogledaj samo koliko detaljno, predobro urađenih mapa je izašlo ili će izaći, grafika je nešto najbolje što je urađeno do sada, zvuk perfekcija, optimizacija savršena......... 

Htio si napisati još nešto ali ti je iskočilo BF4.exe has stopped working?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Kaj se to nekome desava ? 

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Nisam ja nikad imao problema sa stabilnošću igre, samo sa hit detectionom i ostalim bugovima. Ali stvarno šteta.

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Kaj se to nekome desava ? 

Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Nisam ja nikad imao problema sa stabilnošću igre, samo sa hit detectionom i ostalim bugovima. Ali stvarno šteta.

Ma nemam ni ja nikada problema, ali moram zbog zengea nešto pljucnuti... 

Zapravo, ako ćemo iskreno - prije 10-ak dana me isti lik zaklao 2 puta u partiji. BF3 mi je po tom pitanju radio puno bolje... {#}

Freak Show Inc.
13 godina

Friday kaže...

Ma nemam ni ja nikada problema, ali moram zbog zengea nešto pljucnuti... 

Zapravo, ako ćemo iskreno - prije 10-ak dana me isti lik zaklao 2 puta u partiji. BF3 mi je po tom pitanju radio puno bolje... {#}

Što se najfanja tiče, odlično mi je sređen sada ovaj counter-knife.

16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

ali radi samo ako si okrenut prema osobi koja te zeli klat. ako te uhvati s leda ne dobivas tu opciju.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Da, to je dobra fora ali je uglavnom beskorisno jer svi znaju za to pa dolaze strogo s leđa. Meni se ne sviđa knifeanje jer je sporo (sporo reagira). Teško je kao u trojci nekome u prolazu skinuti tag. Ovdje se moraš namještati kao da gađaš snajperom...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

counter-knife je meni općenito bez veze. trebali su isključiti mogućnost da ti neko uzme tagove kada te pokuša knife-at od sprijeda i to je to. ovako se desi da hoću lika potegnut nožićem, ali onda mi krene animacija uzimanja dog-taga i naravno da dobijem counter-knife.

Bolje da su umjesto toga dali mogućnost da mu bacim nož u čelenku.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
Battlefield 4

Ja malo previše umirem od headshota.

Kako vi stojite po tom pitanju?

Meni svaka iole sumnjivija, odnosno brža smrt obavezno bude popraćena s kosturskom glavicom na vrhu ekrana.

Neki dan me jedan lik 4 puta za redom headshotirao iz raznoraznih situacija da sam lagano pop.zdio.

Na kraju ispalo da je lik njub i statsi su mu ispodprosijeka, a napisao sam mu u chat da je čiter ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Meni svaka iole sumnjivija, odnosno brža smrt obavezno bude popraćena s kosturskom glavicom na vrhu ekrana.

Neki dan me jedan lik 4 puta za redom headshotirao iz raznoraznih situacija da sam lagano pop.zdio.

Na kraju ispalo da je lik njub i statsi su mu ispodprosijeka, a napisao sam mu u chat da je čiter ;)

stavi si crnu traku gore di se  pojavljuje ta ikona. :D

13 godina
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...

ali radi samo ako si okrenut prema osobi koja te zeli klat. ako te uhvati s leda ne dobivas tu opciju.

Pa baš zato i kažem da je odlično sređen.

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

takodjer

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Battlefield 4

To opet antraksa prati nesreća kao nekad davno:

EDIT...2:50 najbolji trenutak{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 12:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
16 0 hvala 16
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Vjerojatno imas preveliku glavu: )

16 godina
Battlefield 4

Kad smo kod klanja, dali vam se u zadnje vrime desilo da gledate kako lik kolje vašeg kolegu a ne možete ga koknuti dok traje animacija?

Jučer dva puta na lockeru ja i frend na TS rokamo u lika koji ide priklati kolegu i ne možemo ga ubiti dok traje animacija.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo da se pohvalim, kupio sam Samsung 840 evo 250gb SSD i r9 270x Vapour-x,sad će biti koljačina kako spada.

Kada sam instalirao windowse vidio sam da je ukupan raspoloživ prostor za instalaciju oko 235 GB a ne 250 kao što je deklarirano.Zašto?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

To opet antraksa prati nesreća kao nekad davno:

Moguće da je zbog velike glave i to što sam prilikom poroda ispao babici u govno pa me prati sreća ;)

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice