Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.687.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

45 minuta od zadnjeg posta proslo ... Ne radimo svi do 16 pa da mozemo ici kuci ... I sto ja sad da citam do ostatka radnog vremena?

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...

45 minuta od zadnjeg posta proslo ... Ne radimo svi do 16 pa da mozemo ici kuci ... I sto ja sad da citam do ostatka radnog vremena?

I, sad si stvarno morao raditi? {#}

Btw, jedna pjesmica o BF4:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

dafuq?!

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Šta dafuq?Neznaš engleski ili?

Otvori port.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 9 hvala 0
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

dafuq?!

To se meni nekad desi iako su mi portovi otvoreni. U sred runde te izbaci sa tom porukom.

odlična stvar.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
pirat kaže...

Otvori port.

Ma koji crni portovi kad malo radi malo ne.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
pirat kaže...

Otvori port.

Ma koji crni portovi kad malo radi malo ne.

ne brini nije do tebe. to kad se njima sruši server onda ti to napiše. tj bar meni u 90% slučajeva kad grune server dobijem taj error. i svi koji igraju u taj tren sa mnom isto dobiju.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sad mi je ping na njemačkom serveru skočio s 30 na 350 i dobijem auto kick!?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 19:45 (NiramX).

2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
BF3, BF4: [G] Pamark

12 0 hvala 0
14 godina

{#} A NiramX se nesto buni {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

na kojem si operateru... meni na optimi već drugi dan tako. me napuca iz cista mira.

14 godina
protjeran
ranko091 kaže...
NiramX kaže...

na kojem si operateru... meni na optimi već drugi dan tako. me napuca iz cista mira.

T-COM.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 20:17 (NiramX).
15 godina
odjavljen

Ne znam kako to funkcionira, ali mislim da se skill ne računa po vremenu koje ti provedeš igrajući nego se uspoređuju tvoji statsi iz te runde sa ukupnim vremenom te runde. Dakle, ako ti dođeš pred sam kraj i napraviš recimo 3-1 i 400 score, a runda traje 20 min, onda po njihovom imaš užasne rezultate i prema tome te "nagrade" sa -n skilla. Bez obzira što si ti imao priliku igrati samo 2 minute recimo. A sad me zanima dal sam izjavio totalnu glupost i da li vi već znate kako to funkcionira? {#}

Battlelog: [XCT] dr34mshake_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 20:24 (patoHD).
16 godina
fila2208 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

dafuq?!

To se meni nekad desi iako su mi portovi otvoreni. U sred runde te izbaci sa tom porukom.

odlična stvar.{#}

Nekad ti otvoriš sve portove, ali ACS radi svoje,.....

Ja otvorim sve portove ne samo vezano za BF serijal, već i ostale gluposti i onda mi T-šljam pokrene ACS i sve mi resetira na njihove postavke (default) iako sami im rekao nediraj krv ti poljubim, ali eto opet shit,...

Nije samo T-com i ostali provideri rade to.

P.S. ACS po pravilu bi trebao samo za username, password, te uključivanje DHCP-a i to je to

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
LuX_CRO kaže...
fila2208 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

dafuq?!

odlična stvar.{#}

Ja otvorim sve portove ne samo vezano za BF serijal, već i ostale gluposti i onda mi T-šljam pokrene ACS i sve mi resetira na njihove postavke (default) iako sami im rekao nediraj krv ti poljubim, ali eto opet shit,...

P.S. ACS po pravilu bi trebao samo za username, password, te uključivanje DHCP-a i to je to

Čudno da mi se to nikad nije dešavalo sa bf3 ili drugim pucačinama.

Bf4 koristi onda neke nove portove posebne ili što?

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Nije bilo te poruke u BF3 al se dešavalo ljudima i morali su otvoriti neke portove.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Od izlaska prvog DLC-a slabo igram, a kad god probam ždere me FPS. Naime, GPU mi se ne diže s 50-ak posto, a samim time i FPS ostaje vrlo nisto.

Stress testao sam GPU da vidim je li problem u njemu, al u benchu uredno ide do 100%, u ostalim igrama normalno šiba, samo BF4 ždere.

CPU stoji na 70-80% pa u njemu ne bi trebao bit problem, a osim toga igrao sam s identičnim postavkama i hardverom prije izlaska DLC-a bez greške.

Igram na 1920x1200, GPU je 7950, proc i5 750 OC-an na 4,0.

Jel imao tko sličan problem a da ga je riješio? Vidim da je Battlelog prepun sličnih prijava, al nitko ništa konkretno nema za reći osim standardnog - driveri, bottleneck, bla bla, kenj kenj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:26 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Što mislite o Heavy Barrel na MG4? Testiram malo i recoil mi se uopće ne čini pretežak za kontroliranje. Inače, od kada daje dodatnu preciznost u pokretu počeo sam to koristiti na praktički svim Assualt Rifleovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:17 (NiramX).

0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
LuX_CRO kaže...
fila2208 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

dafuq?!

odlična stvar.{#}

Official BF ports

BF 4 PORTS:

PC:

TCP Ports- 80, 443, 9988, 17502, 20000-20100, 22990, 42127

UDP Ports- 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

BF 3 PORTS:

PC:

TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127

UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

Očito se koriste isti portovi za BF3 i BF4

Nebih se čudio da je potrebno još neke portove otvoriti, pukneš na routeru exposed host (dodaš svoju IP adresu PC-a <static IP adresa na PC-u>)

Ugasi UPNP

napraviš port forward na svoju static IP adresu od PC-a, (portove ove gore navedne) i snimi si konfiguraciju routera u slučaju da ti se resetiraju postavke routera.

Pozz

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
Danny_HR kaže...

Od izlaska prvog DLC-a slabo igram, a kad god probam ždere me FPS. Naime, GPU mi se ne diže s 50-ak posto, a samim time i FPS ostaje vrlo nisto.

Stress testao sam GPU da vidim je li problem u njemu, al u benchu uredno ide do 100%, u ostalim igrama normalno šiba, samo BF4 ždere.

CPU stoji na 70-80% pa u njemu ne bi trebao bit problem, a osim toga igrao sam s identičnim postavkama i hardverom prije izlaska DLC-a bez greške.

Igram na 1920x1200, GPU je 7850, proc i5 750 OC-an na 4,0.

Jel imao tko sličan problem a da ga je riješio? Vidim da je Battlelog prepun sličnih prijava, al nitko ništa konkretno nema za reći osim standardnog - driveri, bottleneck, bla bla, kenj kenj.

Imam jednaki CPU na stock taktu te HD7950. Jesi probao igrat sa mantlom, meni od zadnjih drivera i patcha igra radi sasvim pristojno, gpu usage je na 99% const,

dok se prije sa directx spustalo do 60-70%.

EDIT1: Hebga ne znam sta bi moglo biti, ja rokam 1080p i Ultra, bez AA, fps ne pada ispod 50 osim kad je ukljucen AP i rokaju po meni, onda padne ispod 30.

EDIT2:

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:42 (pamark).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Probao sam DX i Mantle, jednostavno ostaje nisko i FPS je za ku*ac.

P.S. 7950 je i moja, krivo sam napisao gore.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 22:26 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Probao sam DX i Mantle, jednostavno ostaje nisko i FPS je za ku*ac.

P.S. 7950 je i moja, krivo sam napisao gore.

{#}

Ja sam na 7970GHz (1 kom.) i bez problema vrtim medium na 2560x1440 @ 150% rezolucije (dakle 4K praktički rendera na 3840x2160) i držim 60 FPS-a na Mantleu. Ovaj CPU je vjerojatno problem...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

danny pa ove probleme sa bf4 nemre dešifrirat edward snowden.

jesi probao reinstall winsa, reinstall drivera, čišćenje kučišta ,prčkanje po ramima ,ocanje proca, grafe i boga i vraga, otvaranje portova, repair igre,isto pročrčkaj po user.cfg fileu tek tolko da nekaj pročrčaš,..... pa kreni, cijela noć je pred tobom {#}

inače meni je pomoglo dve kile luka sa trešnjevačkog placa nasjeckanog na šnite 0.23 mm  pobacane po sobi di gejmam,

naravski kod kvartovskog popa sam nabavio još dva deci svete vodice, poprsko malo po kompu ,malo oko po sobi

i dva tri oče naša i od tad 120 lock ultra.

cpu usage 99% gpu 99%.

sretno, {#}

ps

javi rezultate!!

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

kod mene je tako bilo,pa mi je netko ovdje na forumu rekao da ukljucim Anti-aliasing deferred i stavim ga na 4xMSAA i pomoglo mi je.probaj pa javi jel sta bolje radi. {#}

The difference between who you are and who you want to be is what you do!!
16 godina
Battlefield 4

Kraljevska klasa

Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Oj, gnjavila me ista stvar prije tjedan dana. Moja je 7970 al isti je to vrag. Uglavnom, nema veze sa cpu-om i bottleneckom. Prvo sam izbrisao 14.2 drivere sweeperom. Onda sam instalirao zadnje iz 13.x serije pa njih nisam brisao, nego sam preko njih stavio 14.1 pa je proradilo. I da, provjeri profile u afterburneru ili koji god sw koristiš za klokanje grafe jer mi je uslijed tih makljaža s driverim, afterburner lockao klok na 500MHz pa je i igra tako radila

16 godina
odjavljen

Znači nije CPU? A i 14.1 su sada van bete, zar ne?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Battlefield 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

sta je 10 rank max za platoon

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice