Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.704.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Hvala na odgovorima. :)

Snimam sa Mirilisom.  Obradivat cu u SonyVegasu 12.

Ne planiram sada neznam kakva cuda radit ali ono,tek toliko nesto.

Najvise me zanimaju postavke za rendanje.

Kao sto rekoh,gore je slika u kojoj rezi snimam itd..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4

Čovjek rekao istinu, a oni ga sakrili...sreća pa su kolege citirali na vrijeme ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Battlefield 4

Ima tko problema sa join na servere.

Prvo baci da moram ugasit bf u task manageru, onda baci da već igram an serveru, dotad me vrati u red pa čekam opet da bi dalo cant join server.

Ugl. čudno, to od danas.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ima tko problema sa join na servere.

Prvo baci da moram ugasit bf u task manageru, onda baci da već igram an serveru, dotad me vrati u red pa čekam opet da bi dalo cant join server.

Ugl. čudno, to od danas.

Meni je znalo par puta prije, isto javi da ugasim u tasku (iako sam tek upalio komp) pa odmah pokrene igru i onda poplavi traka i kaže "joining".

Ma hebo ih ja više, ovo je rekord po broju bugova, grešaka, gličeva (fičra).

Ako taj Naval Strike ne bude fucking za Oscara, poslat ću im neku boleštinu poštom {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Battlefield 4

ARX 160 ima bez sumnje najgori iron sight koji sam ikad imao časti vidjeti u jednoj pucačini.

Nikad dulje nisam išao do rdsa i tako bio sretan kad sam ga dobio.

Ne vjerujem.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ne shvaćam iz kojeg su razloga smanjili L85A2 RoF na 750. Zašto bi itko sada koristio tu pušku? Kao da žele da ACE 23 bude što bolji.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ima koga da je presao 110 level?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nakon današnjeg patcha, uz sve one primjedbe (dobre i loše) koje sam naveo, sad još dodajem da mi je sve nekak "čudno". Ne znam kak da opišem, al sve mi se doima čudno. Lik se po lockerima vozi sa Quad Bikeom, pa me ubi granata s drugogo kraja mape, a i ko da imam neki bug jer sam danas odigrao 5 runndi, svaka je bila bar 2.5 kd, prosječno 800 spm, a svejedno sam na SVAKOJ dobio -2 skill. {#} Da ne bi bilo da vajnam il se žalim, smiješno mi je i "ČUDNO" sve nekak. Ne mogu prestat ponavljat tu riječ.

Battlelog: dr34mshake_HR

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ARX 160 ima bez sumnje najgori iron sight koji sam ikad imao časti vidjeti u jednoj pucačini.

Nikad dulje nisam išao do rdsa i tako bio sretan kad sam ga dobio.

Ne vjerujem.

slažem se brate mili,ja jos nisam otkljucao RDS jer mi se zgadio iron sight odma

14 godina
fila2208 kaže...

Nije napisano da je to bug?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Nije napisano da je to bug?

kako može iron sight biti bug? Dal je dotle došlo?

Bug na arx je da kad isparzniš klip nema reload animacije.

17 godina
Battlefield 4

Mene danas ubio moj commander sa suplaj krejtom. Umro sam od smijeha odnosno krejta :) i jedan me biser ubio kroz zid sa snajpom... Ma lol, aL rušenja danas nisam imao...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Meni pak neće nikako ući na onaj fake Bug server, a naravno više od polovice rulje koja igra je upravo na tom serveru.....ah daj me ono podsjetite zakaj sam ja dao pare za ovo čudo {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
kako može iron sight biti bug? Dal je dotle došlo?

Bug na arx je da kad isparzniš klip nema reload animacije.

U pravu si. Drugo oruzje ima bug s ciljnikom.

The M60E4 ironsights completely block out your RDS.

Granzon kaže...

Meni pak neće nikako ući na onaj fake Bug server, a naravno više od polovice rulje koja igra je upravo na tom serveru.....ah daj me ono podsjetite zakaj sam ja dao pare za ovo čudo {#}

Koja greska? Idemo nekaj izmisliti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 0:27 (CyberDemonVZ).
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sori kaj forsiram taj Quad, ali na Infantry Only mapi tog ne bi smjelo biti.
Dakle komander, neki domaći lik baci Quad van i naravno ja odem po njega, dofuram ga pred 20-ak ljudi koji se napucavaju oko jednog prolaza i trubim ko lud. Odma u četu: lol, wtf, bi bi bi bi, WHAT itd. {#}
Umro sam od smijeha. A kad sam došao partija je već bila gotova, pa reko zašto se ne zajebavat dok sam tu.

7 0 hvala 1
16 godina
patoHD kaže...

Dakle komander, neki domaći lik baci Quad van i naravno ja odem po njega, dofuram ga pred 20-ak ljudi koji se napucavaju oko jednog prolaza i trubim ko lud. Odma u četu: lol, wtf, bi bi bi bi, WHAT itd. {#}
Umro sam od smijeha. A kad sam došao partija je već bila gotova, pa reko zašto se ne zajebavat dok sam tu.

Čekaj, koji qurac?!?! hahahahahahaahhahaha

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
patoHD kaže...

taj quad je inače padao i bio zaglavljen u zraku, sad su ga pustili na lockere...ionako je beskorisan, ali fora svejedno za trolanje.

16 godina
Granzon kaže...

Koji error ti javlja?

CyberDemonVZ kaže...

Probao sam i nisam primjetio da blokira cijeli RDS ali je malo pomaknut prema gore i točnica se nalazi točno na crti ironsighta. Tako da samo malo više smeta nego prije.  Ne znam jel to stvarno bug ili su namjerno stavili da budu točka i iron sight u liniji. U svakom slučaju bezveze.

Pa nije quad beskoristan, kad će biti rape možda posluži za probijanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 0:49 (Jack Sparrow).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koja greska? Idemo nekaj izmisliti.

Ona sa otvaranjem porta i nemogućnosti komunikacije.......onu koju riješavaju otkako je igra izašla {#}

Btw. jel vi imate osjećaj da kill cam ne radi? Ubije me lik u tenku a kill cam mi prikazuje nekog snajperistu ali fokus je na tenku a ne na njemu...ili je to zapravo vozač tenka... zapravo ne znam koji se k.. dešava {#}

Ja mislim da će oni ovu igru popraviti do.......izlaska BF6....taman da se malo izguštamo {#}{#}

15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

taj quad je inače padao i bio zaglavljen u zraku, sad su ga pustili na lockere...ionako je beskorisan, ali fora svejedno za trolanje.

Tako je, bio je zaglavljen u zraku isto kao i commander crate, a sad oboje možeš koristit. Ma trebaju maknut komandera na Lockerima. Odma bi se riješili  tog problema s quadom, a i koja korist od flenkanja ako si stalno na minimapi zbog komandera.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

naravno, kad je rejp, ekipe su zabijene u svoje one baze i na e ili a točku, commander treba baciti quad van i pogoditi da padne na dostupno mjesto da bi se netko mogao probiti.

A akd je rejp, ako je pravi onda izlaza nema. Džaba kvad. 

Granzon kaže...

Ona sa otvaranjem porta i nemogućnosti komunikacije.......onu koju riješavaju otkako je igra izašla {#}

Btw. jel vi imate osjećaj da kill cam ne radi? Ubije me lik u tenku a kill cam mi prikazuje nekog snajperistu ali fokus je na tenku a ne na njemu...ili je to zapravo vozač tenka... zapravo ne znam koji se k.. dešava {#}

Ja mislim da će oni ovu igru popraviti do.......izlaska BF6....taman da se malo izguštamo {#}{#}

Ne da ti se čini nego killcam ne radi 90% vremena.

15 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Granzon kaže...

Koji error ti javlja?

CyberDemonVZ kaže...

Probao sam i nisam primjetio da blokira cijeli RDS ali je malo pomaknut prema gore i točnica se nalazi točno na crti ironsighta. Tako da samo malo više smeta nego prije.  Ne znam jel to stvarno bug ili su namjerno stavili da budu točka i iron sight u liniji. U svakom slučaju bezveze.

Ajd uzmi quad i ako se probiješ samo pokraj mene, platim ti gajbu pive. {#}

15 godina
patoHD kaže...

ma to kuky fantazira. Ne znam kad je rundu završio pozitivno i sad bi se on probijao kvadom.

Po onim brdima tamo, sa bf4 modelom vožnje ćeš se ti probiti? Ajde jedva čekam taj video od njega.

{#}

16 godina
patoHD kaže...

Pa imaš EMP tako da to commander može sakriti od UAV-a. U žaru brobe možda probiješ stranu, možda ne odmah ali treba biti uporan jednom će propustiti.{#}EDIT: I ne mislim unutar lockera, nego tamo po vani.

Fila pa ti si jedan bedaćek.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 1:09 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
patoHD kaže...

Pa imaš EMP tako da to commander može sakriti od UAV-a. U žaru brobe možda probiješ stranu, možda ne odmah ali treba biti uporan jednom će propustiti.{#}

Zapravo je to kul, sad će ekipa nadobudno stavljati slamove i mine po lockerima {#}

15 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
patoHD kaže...

Pa imaš EMP tako da to commander može sakriti od UAV-a. U žaru brobe možda probiješ stranu, možda ne odmah ali treba biti uporan jednom će propustiti.{#}

Zapravo je to kul, sad će ekipa nadobudno stavljati slamove i mine po lockerima {#}

Hahahaha vrlo moguće! {#} A bio je i bug nedavno kad si mogao igrat ko infantry na Air Superiority serverima. Sad je obrnuto samo.

14 godina
Granzon kaže...
Btw. jel vi imate osjećaj da kill cam ne radi? Ubije me lik u tenku a kill cam mi prikazuje nekog snajperistu ali fokus je na tenku a ne na njemu...ili je to zapravo vozač tenka... zapravo ne znam koji se k.. dešava {#}

Pa gdi si ti cijeli dan? Na poslu? :)

Izasao je patch. And guess what? To je bug! {#} Kazes Nemoguce? Ali je.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...

Mi na ts baš danas komentirali, uopće više se ne trudiš ono gledati ša je poprvaljeno i testirati, već samo primjetiš ono što su syebali/nisu popravili.

Lol, forumi su floodani rageom, oni samo cenzuru bace i banaju.

Ali zamisli ti da je kao bf3, patch svaka 3 mjeseca? Pa poludio bih! Čekat neke fixeve i tako igrat i čekati...stari moj.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Yep, posel i ta sranja :D

Ali fascinantno je da bi Dice stvarno mogao napraviti tutorial  kako nenamjerno (nadam se) s*ebati stvari koji  su skoro pa nesjebive.........it's magic alright {#}

13 godina
Battlefield 4

igra ne valja... ne vrijedi kur{#}

v40 je ko da bacam petardu...

odigrao jako 2 lose runde sa k/D u minusu,sto zaista gotovo nikad nemam i to na mapi koju igram 90%.

odo igrat South Park i Walking dead, jer ovo ne valja nista...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
4 9 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice