Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.697.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Teknokyo kaže...

New Weapons and Gadgets! Naval Strike AA Mine, 3GL + 5 new guns!

Joj više... {#}

još malo pa će igrat infantry only jer se niko neće moć snaći sa tolikom masom oruđa i oružja te vozila i plovila u igri.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Soldier977 kaže...
Teknokyo kaže...

Joj više... {#}

još malo pa će igrat infantry only jer se niko neće moć snaći sa tolikom masom oruđa i oružja te vozila i plovila u igri.

Dvije te heli mine i samo mobility hit...kao što rekoh i pretpostavih, preslabo i prejadno.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 15:46 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma u šta se ova igra pretvorila to je žalost.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 13 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Btw, ima netko da me nije dodao na Battlelogu ili Originu? Nick je: CyberDemonVZ

joj hvala što si me podsjetio, poslano.

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
Battlefield 4

Cemu to sluzi?

Ne znam bas da ce ljudi nositi oruzje za koje znaju da nece nikog moci ubiti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Cemu to sluzi?

Ne znam bas da ce ljudi nositi oruzje za koje znaju da nece nikog moci ubiti.

Hoće, pa valjda postoje ljudi koji služe da oštete/pogode neprijatelja da mi ostali možemo ubiti.

valjda postoje samaritanci i dobročinitelji.

{#}

ne znam ne sviđa mi se ovo poglupljivanje i dodavanje te izmišljanje novih atačmenta...kad će riot shield btw?{#}

15 godina
odjavljen
Battlefield 4

ESL, taktike, BF4... i tako. {#} 

Battlelog: dr34mshake_HR

4 0 hvala 3
13 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
Teknokyo kaže...

Joj više... {#}

Dvije te heli mine i samo mobility hit...kao što rekoh i pretpostavih, preslabo i prejadno.

Da, ali 3 inženjera, 6 raketa, 3xmobility hit=insta kill

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

-ovako ja od beta verzije govorim da mi nije sjelo ako su balanisrana vozila u igri i da imamo potpuno nepotrebne stvari u igri, to govorim i danas. 

-Glitceve nikad nisam koristio za svoju prednost, niti sam ih ikad isao traziti,niti sam ikad igrao prljavo, jer ako ja tako igram hmmm ne znam...

-HR ESL BF nikad nije postojao kao velika scena i ja to opet govorim, da su tamo jedini sa vise ekipa bili opet PiS, xXx, i CHC u manjem broju. Tako da ne znam kako zazivanje stare slave, kad je nikad nije ni bilo ?

-Igram ESL ali u igri koja lezi u tome. i svako malo warove, ali druge igre osim cs 1.6 za mene tu nema

-I izasao sam iz 53- jer ne igram sa deckima vec duze HC, niti volim ikakva ogranicenja u igri tako da sam sad sa deckima s kojima prasim public.

Cinjenica je da Bf 4 kakav je god radi daleko daleko bolje nego Bf 3, sad sto su se neki ljudi navikli i ne zele drukcije ... pa to je na njima, ali ovaj ESL sto je sad bar lici na nesto. Kako velis ja nisam dostojan za komentiranje ESL, ali evo ti jos jedom citat koji to sigurno je :

Hrca1981 kaže...

live4cro kaže...

pozdrav ljudi. zanima me stanje esl-a i bf4? ima li smisla igrati? jel ima ljudi da igraju?cupova,liga bilo cega?

Ovako...kupova ima svaku nedjelju GO4BF4 u 15h...znalo je biti po 120 ekipa...igra se domination 5v5 i nije kako fila kaze bjesumicno trcanje nego se igra jos vise takticki nego bf3...znaci nema napucavanja kao u bf3 na b zastavi na bazaru 10 igraca i udri!puno je dinamicnije i potrebno je puno vise truda u taktiku uloziti...ne znam zasto vise nasih ne igra i nebi htio ulaziti ali strani timovi igraju jako puno i ima jako puno timova i dosta natjecanja usudio bi se reci i vise nego bf3....ja sam tu par puta pitao ekipu jel ima neka ekipa da bi igrala protiv nas malo da vjezbamo ali nema zainteresiranih

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 3 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Cek malo kaj taj patch je live jer ja nisam vidio da se kaj skidalo?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Znači isto kao stingerom ili iglom...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
Znači isto kao stingerom ili iglom...

Ali u glavnom previse je svega. Znači nosim iglu i dvije ove kante i heli gotov....

15 godina

WTF? Čitam zadnjih par stranica i niš mi nije jasno..Odkad je ceco posao stručnjak za esl?

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
Battlefield 4

Nisam znao da treba biti ekspert za upisati ESL u google.

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni nije jasno zakaj više nema cure dana {#} , a ovo  s bf-om to je normalno navikneš se na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
ne znam ne sviđa mi se ovo poglupljivanje i dodavanje te izmišljanje novih atačmenta...kad će riot shield btw?{#}

Daj mi objasni to...

Kakvo izmišljanje novih atačmenta?Pa to sve postoji u rl.

Zašto u rl može biti "no skill" bazuka a u jednoj usranoj igrici ne.

I igri je najbitnije da je sve dobro balansirano.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo momci nek se prijavi tko može... :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/51025175565158823/

vidio sam čovjeka u akciji i mogu reć, naklon, ... tj. ovog dadan člana

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 18:08 (ranko091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Ima neko problem sa skidanjem patcha

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

-ovako ja od beta verzije govorim da mi nije sjelo ako su balanisrana vozila u igri i da imamo potpuno nepotrebne stvari u igri, to govorim i danas. 

-Glitceve nikad nisam koristio za svoju prednost, niti sam ih ikad isao traziti,niti sam ikad igrao prljavo, jer ako ja tako igram hmmm ne znam...

-HR ESL BF nikad nije postojao kao velika scena i ja to opet govorim, da su tamo jedini sa vise ekipa bili opet PiS, xXx, i CHC u manjem broju. Tako da ne znam kako zazivanje stare slave, kad je nikad nije ni bilo ?

-Igram ESL ali u igri koja lezi u tome. i svako malo warove, ali druge igre osim cs 1.6 za mene tu nema

-I izasao sam iz 53- jer ne igram sa deckima vec duze HC, niti volim ikakva ogranicenja u igri tako da sam sad sa deckima s kojima prasim public.

Cinjenica je da Bf 4 kakav je god radi daleko daleko bolje nego Bf 3, sad sto su se neki ljudi navikli i ne zele drukcije ... pa to je na njima, ali ovaj ESL sto je sad bar lici na nesto. Kako velis ja nisam dostojan za komentiranje ESL, ali evo ti jos jedom citat koji to sigurno je :

Hrca1981 kaže...

live4cro kaže...

pozdrav ljudi. zanima me stanje esl-a i bf4? ima li smisla igrati? jel ima ljudi da igraju?cupova,liga bilo cega?

Ovako...kupova ima svaku nedjelju GO4BF4 u 15h...znalo je biti po 120 ekipa...igra se domination 5v5 i nije kako fila kaze bjesumicno trcanje nego se igra jos vise takticki nego bf3...znaci nema napucavanja kao u bf3 na b zastavi na bazaru 10 igraca i udri!puno je dinamicnije i potrebno je puno vise truda u taktiku uloziti...ne znam zasto vise nasih ne igra i nebi htio ulaziti ali strani timovi igraju jako puno i ima jako puno timova i dosta natjecanja usudio bi se reci i vise nego bf3....ja sam tu par puta pitao ekipu jel ima neka ekipa da bi igrala protiv nas malo da vjezbamo ali nema zainteresiranih

Lol, samo ti noge vire iz hrcine guzice.{#}

Rekao sam da mi se neda više pa da to završim. Gle ti nemaš neko mišljenje o meni, niti ja o tebi i nikad se nećemo složiti oko nekih stvari i dobro.

ja sam pričao o hr sceni za esl koja je postojala i dok je nešto malo ladder živio, dok su igrali esl pa i danny pirat i dado, dok je postojao onaj source, crogovci su imali dva tima, chc 2 tima, pis 2 tima, 1139 klan koji se uključivao i trenirao sa naša tri teama tada.

nemoj mi onda pričati da nije bilo esl domaće scene kad sam tu nabrojao skoro 10 timova igrača..di su sad ti timovi, igra hrca, par pisovaca i to je to? dali sad shvaćaš o čemu pričam?

Stvarno ok, velim, misli što hoćeš, ja ću misliti što ja hoću i nema greške, guštaj u traženju gličeva.

pirat kaže...
fila2208 kaže...

Daj mi objasni to...

Kakvo izmišljanje novih atačmenta?Pa to sve postoji u rl.

Zašto u rl može biti "no skill" bazuka a u jednoj usranoj igrici ne.

I igri je najbitnije da je sve dobro balansirano.

Ajde mi linkaj sa youtubea anit heli mine koji izgleda onako, to više neka izmišljena anti heli stationary raketa, koja po meni nije uopće balansirana već preslaba.
Čuješ lock, možeš skinuti flaresima i još dvije rade samo mobility hit. Po meni malo veći dmg možda, ali nebitno.
Sve te stvari donose spam i dissbalans u igru. Pa to od eksplozija  i projektila koji sami sebe navode više ne možeš igrati. Uđi u bilo što locka te sve, još malo pa će doći smart pistoli iz titana.
smatram da se utapaju donoseći te nove atačmente poput onih navodećih mortara itd, koje ljudi zloupotebljavaju i to mi se ne sviđa.
Igra kao takva još nije full balansirana a oni uvode još elemenata koje će morati balansirati, po meni bezveze, a hrpa toga se ionako ne koristi.
Moje mišljenje je pretjeruju sa nebitnim dodacima, umjesto da uvedu još koji novi scope, ili taktički atačment za puške koji bi mogao donesti prevagu u nekoj situaciji, ali opet te i odati u drugoj.
ne znam, ja eto tako razmišljam.
13 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/1klz97/

imas na toj stranici ea core.ini file

desni klik na njeg i skini na desktop,ponovo pokreni origin pitat ce te da li da koristi taj file,reci da i skidat ce ti punom brzinom,poslije toga jednostavno odes u folder origina i izbrises taj fajl

16 godina
Battlefield 4

ajmeeeee evo neki patch majke ti mile i isukrsta {#}

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
mersimh kaže...
Ice45 kaže...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/1klz97/

imas na toj stranici ea core.ini file

desni klik na njeg i skini na desktop,ponovo pokreni origin pitat ce te da li da koristi taj file,reci da i skidat ce ti punom brzinom,poslije toga jednostavno odes u folder origina i izbrises taj fajl

meni kaze da daj je skidanje fail i da pokusam ponovo kasnije

14 godina
dery kaže...

Stigao je novi patch??

Btw, zasto se bunis sto popravljaju igru? Radije bi punu bugova?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
dery kaže...

Stigao je novi patch??

naivan si kad misliš da je popravljaju

vidim po td da ima poprilično naivaca

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:08 (dery).
14 godina
dery kaže...

naivan si kad misliš da je popravljaju

A zasto onda izdaju patcheve?

Da nas ljute?

Nije im neka dobra poslovna strategija.

16 godina
Battlefield 4

auto mehaničar koji ti svaki put nešto novo pokvari a stari kvar nikako da sredi,dali mu vjeruješ

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
dery kaže...

auto mehaničar koji ti svaki put nešto novo pokvari a stari kvar nikako da sredi,dali mu vjeruješ

Ne.

Znaci, ti vise neces da izlaze patchevi za BF4?

16 godina
Battlefield 4

Mislim da smo već utvrdili da je usporedba igre/programa sa autima totalno bezveze.

btw...auto mehaničar ti nije napravio auto

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2014 19:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina

Dajsovci nešto mute ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
mrxa1 kaže...

Dajsovci nešto mute ;)

To meni pise kad frend igra na PS3.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice