Malo sam pratio i čini mi se da su sredili zvuk kada te pogađa metak. Ono tup tup tu tup gotov :-) Ali i dalje mi je to bolje urađeno u bf3.
Ja sam obicno prvo gotov pa cujem tup tup 
Malo sam pratio i čini mi se da su sredili zvuk kada te pogađa metak. Ono tup tup tu tup gotov :-) Ali i dalje mi je to bolje urađeno u bf3.
Ja sam obicno prvo gotov pa cujem tup tup 
Ti ga neznaš primiti za razliku od njega :P
evo ove godine umjesto opreme za PC sam dobio bolji poklon za valentinovo. Zena odlucila da me zeli kazniti da mi se smije cijelo selo pa me iznenadila
.
Dobro da se vidi registracijska oznaka. Trebao si staviti i sken prometne i osobne...
I sliku od zene
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
I sliku od zene
Poslije one cyberove slike - ništa više nije isto...
evo ove godine umjesto opreme za PC sam dobio bolji poklon za valentinovo. Zena odlucila da me zeli kazniti da mi se smije cijelo selo pa me iznenadila
.
Dobro da se vidi registracijska oznaka. Trebao si staviti i sken prometne i osobne...
nekuzim u cemu je fora, kao da se po cesti svi voze s cenzuriranim tablicama ?!
Battlelog: just_mau5
tek sam instalirao bf 4 i samo na operation locker mapi mi freeza igru. i moram ju preko taska zatvarat.. windows 8.1 radeon hd xfx 7650 8gb ramma amd fx 4100. molim pomoc hvala
Ti ćeš ostati trudan kad-tad... Napumpat će te neki domar ili nešto i isto ćeš reći da nisi kužio!
tek sam instalirao bf 4 i samo na operation locker mapi mi freeza igru. i moram ju preko taska zatvarat.. windows 8.1 radeon hd xfx 7650 8gb ramma amd fx 4100. molim pomoc hvala
Vrlo jednostavno, ne igraj Lockere.
Ti ćeš ostati trudan kad-tad... Napumpat će te neki domar ili nešto i isto ćeš reći da nisi kužio!

i?
i?
Daj se poslikaj pa stavi sliku ovdje.
Isti slučaj i kod mene. Nisi naveo sound loop tj da je blokiranje igre popračeno repetiranjem zvuka.
Isto mi se događa i na Dawnbreakeru, provjeri jel i tebi tako.
ne, samo locker... I sta cemo sada?
Čekat utorak.
Dolazi novi dlc,pa valjda i neki patch da poprave to.
i?
LOL berto, ljudi nevjeruju da mi je zena kupila za velentinovo cc- a. napisem ja na tablice ljudina pa poslikam nevjernim Tomama.
Čekat utorak.
Dolazi novi dlc,pa valjda i neki patch da još pokvare nešto.
Evo, popravljen tipfeler. Sad prikazuje realno stanje/očekivanje.
LOL berto, ljudi nevjeruju da mi je zena kupila za velentinovo cc- a. napisem ja na tablice ljudina pa poslikam nevjernim Tomama.
Ma vjerujemo mi tebi, barem ti ja vjerujem, ali samo da ukažem na ono što je htio Petko reći. Jer ni lice ne cenziruraš u javnosti pa ju opet ne stavljaš na internet da je svi vide, makar tablica nije tako strašno.
Koji su najbolji dodaci za AEK?
i?
Kako sam se zayebao kad ti nisam htio biti frend.
Pa ti si pun ko brod... dobro se priženio i odradio najjači assigment.
javi se ako još želiš biti frend.
Koji su najbolji dodaci za AEK?
Iron sights i heavy barel :D
Nakon ovog patcha Mantle mi je još veće muke zadavao, spikeovi su bili još učestaliji i gori. I danas meni padne na pamet da ja ponovo instaliram drivere, obrišem ja 14.1 i skinem opet iste, instaliram na čisto i vid čuda:
Mantle radi perfektno. GPU usage na nevjerojatnih 99% stalno, crta apsolutno ravna na Dawnbreakeru 64p. DX11 ode baj-baj.
Probajte tako.
Meni se desava da kad se spawnam u tenku kao gunner , ne zeli pucat!!
To je nešto novo.
Može tvoja konfiguracija i koji je broj drivera?
Ajmo bez kineza i RUSA. za sada bez ijednog kresa :)

To se mora UKLJUČITI??? 
Mozak treba ukljuciti :P
Pogle gore kolegu kak je odma skuzio.
A i dobro da sam napravio samo jednu gresku poslije takve zabave :)
Da sumiramo, jos ima hrpa bugova, amd jos nije ispolirao driverr, za 3 dana novi dlc, Titanfall beta je vani... Nesto sam propustio?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064774190780558/
anti heli mine?
šta oni rade od ove igre... pardon igjice
To je nešto novo.
332.21 driveri... To sa tenkom i gunerom se desilo na Zavodu, a primjetio sam jos da na Hainan Resort mapi gpu usage padne na 20% i fps na 16 al to traje svega 4-5 sec i onda se vrati u normalu!
To je nešto novo.
332.21 driveri... To sa tenkom i gunerom se desilo na Zavodu, a primjetio sam jos da na Hainan Resort mapi gpu usage padne na 20% i fps na 16 al to traje svega 4-5 sec i onda se vrati u normalu!
Hehe, o tom gunner bugu razgovaramo vec desetak stranica :) Opce poznato, ceka se jos jedan patch.
I na Hainanu prilikom rusenja jednog od krila hotela se dogodi taj fps drop. Tak da i to nije greska kod tebe.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
To je nešto novo.
Hehe, o tom gunner bugu razgovaramo vec desetak stranica :) Opce poznato, ceka se jos jedan patch.
I na Hainanu prilikom rusenja jednog od krila hotela se dogodi taj fps drop. Tak da i to nije greska kod tebe.
E tako je...tocno to se dogada!