Nabavih novi procesor, valjd će sada BF raditi 'ko švicarski sat :/ napokon bez bottlenecka :D

Ček, daj mi reci kolko je to ghz.....jbga previše je to znamenki za ovaj moj napaćeni um :D
Nabavih novi procesor, valjd će sada BF raditi 'ko švicarski sat :/ napokon bez bottlenecka :D

Ček, daj mi reci kolko je to ghz.....jbga previše je to znamenki za ovaj moj napaćeni um :D
ako cpuz ne laže ovih par tisuća gigaherca će fino radit.

13540.642GHz zasad stabilno sve
ako cpuz ne laže ovih par tisuća gigaherca će fino radit.
ma nema razloga lagati, zar ne osjetiš toplinu procesora
Wow, ovako se clocka! 

Kakvo hladjenje?
Barem ti račun za grijanje ne postoji s tim hardverajom :)
@Cyber......a zakaj je sutra tak važan dan? Nije valjda da petko postaje admin? Ako je, ja se onda sutra napijam do besvijesti i tko hebe posao i državu....... Petka za precjednika :D
ja sam računao potrošnju Krško elektrane za to, a ono samo 75 wata... pfff
Bum ti sutra reko.
Ma nije admin, onda bi slobodno ugasili forum 
Wow, ovako se clocka! 

Kakvo hladjenje?
Tekući dušik naravno
Barem ti račun za grijanje ne postoji s tim hardverajom :)
@Cyber......a zakaj je sutra tak važan dan? Nije valjda da petko postaje admin? Ako je, ja se onda sutra napijam do besvijesti i tko hebe posao i državu....... Petka za precjednika :D
Pa da, to ti je 2u1... malo više struje povuče pc, ali zato račun za grijanje ne postoji :D
ja sam računao potrošnju Krško elektrane za to, a ono samo 75 wata... pfff
Ma sve je to maksimalno optimizirano da bi bilo što isplativije ^^
Mislio sam se otići pohvaliti u OC teme, ali ne bih im rušio snove i postavio cilj koji nikada neće moći dostići :D
Moram doci do levela - shitbucket 110 prije izlaska Second assaulta!
Vise nije Duble XP?
Edit: http://blogs.battlefield.com/2014/02/community-mission-vehicles/
DICE Community Mission: Destroy 50 Million Vehicles
Edit: http://blogs.battlefield.com/2014/02/community-mission-vehicles/
DICE Community Mission: Destroy 50 Million Vehicles
To će antraks! Možda još večeras...
Punih ili praznih?
sad svi engineer
Sutra novi patch...
We're finalizing the upcoming PC game update that is slotted to go live tomorrow, February 13, starting 1AM PDT / 9AM UTC. We will roll out new servers at the same time, which means that you may get disconnected from your current game, as this will be happening throughout the day.
Full details will be available in the BF4 Control Room.
Za one koje zanima na Iskonu se može isključiti interleaving!
Par opaski od onog koji već "zna" 
Razlika u pingu izmedju 9 i 12 ms, ovisno o serveru. DSL linija mi ima propusnost 16Mbit, caped na 9500k (za net i IPTV), znači ima barem 6 Mbit overheada; paljenjem interleavinga Internet link dobije veći priority od IPTVa, u mom slučaju to je dovelo do freezanja slike svakih 4-5min na par sekundi i dropanje frejmova barem jednom u minuti. Meni, nažalost neupotrebljivo; bez interleavinga barem ne slušam ženu kako "freeza se televizija i opet one kockice".
Sretno! Dabog da vam radilo kako treba!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/433681556710932480/392882040/
ajmo se udruzit i protiv ovih bosanaca odigrat
uglavnom igra cijeli klan u jednom team-u, a nas sve ostale bace u drugi team..
pa da ih malo poderemo, onak cisto iz razonode 
Par opaski od onog koji već "zna" 
Razlika u pingu izmedju 9 i 12 ms, ovisno o serveru. DSL linija mi ima propusnost 16Mbit, caped na 9500k (za net i IPTV), znači ima barem 6 Mbit overheada; paljenjem interleavinga Internet link dobije veći priority od IPTVa, u mom slučaju to je dovelo do freezanja slike svakih 4-5min na par sekundi i dropanje frejmova barem jednom u minuti. Meni, nažalost neupotrebljivo; bez interleavinga barem ne slušam ženu kako "freeza se televizija i opet one kockice".
Sretno! Dabog da vam radilo kako treba!
Meni za sada radi kako treba, a i nemam ženu!
A gdje to se može isključiti?
A gdje to se može isključiti?
Moraš kontaktirati ISP-a.
Najveći troll koji je Dice napravio je stavljanje one ikone da si umro od headshota.
Večeras na lockerima sam od 20 smrti 15 pao od ''glave''. Likovi koji trče i ne zapucaju daju mi hedare. Onda oni kažu da su riješili taj one bullet kill u glavu odavno i više ga ne spominju.
Nisu ga riješili i dalje je tu, samo zamaskiran sa tom šugavom ikonom.
I onda šlag na tortu jedna odlična partija zavoda 311 na onom bugu serveru i sruši se client closed down connection a ja na killstreaku.
Čekam patch sutra i molim se da nešto poprave...
Evo nesto st dolazi mozda sutra na battelog http://imgur.com/a/7EcwI to je izvrno sa reddita stavili su ga battelog deploveri
Moraš kontaktirati ISP-a.
Nedaj Bože, već me mrze zbog silnih reklamacija na osnovu pucanja veze i svakog vraga..al ko ih hebe, plaćam ih pa nek trpe ;)
Najveći troll koji je Dice napravio je stavljanje one ikone da si umro od headshota.
...
Slažem se, znam po sebi koliko ekipe sam ubio pucajući u prsa, noge i slično a dobivao headshot bonuse...
...
Slažem se, znam po sebi koliko ekipe sam ubio pucajući u prsa, noge i slično a dobivao headshot bonuse...
Hvala na komentaru. Nebih imao ništa protiv one shot killa u head, ima tako u insurgency, americas army, cs (neki gunovi) ali brate ovdje nalijećem 1v1 na lika.
Imam lampicu i zabljesnem ga, puni rafal, on u trku, nije ni stao da zapuca, ja padnem od headshota. Nisam dobio niti jedan hit, on je imao 3 hp.
Znam da je dosadno čitati žalopojke jer se to svima događa, ali ne vjerujem kako na djelove igra djeluje broken. Jednu večer je ok, druge 3 igra toliko naživcira da pojedem čačkalicu. Ne znam, samo nada ostaje u te pečeve, ali kako su ''riješili'' one hsot bug tako vjerujem da će i dalje ''riješavati'' bugove.
i btw. ne znam ko koristi loadoute ali meni su gubitak vremena. Već imam favorite od gunova i setupa za mape i lako samo pormjenim gun ili optiku u dva klika a da ću sada ići spremati itd.
Da je unutar igre (tipa: cod) još bih rekao, ali ovako na bflogu...ne znam, me no me gusta.
Evo nesto st dolazi mozda sutra na battelog http://imgur.com/a/7EcwI to je izvrno sa reddita stavili su ga battelog deploveri
Možda ubace i prvu verziju platoona opet...nadam se da će upregnut glave više u rješavanje igrivosti.
Evo i jedan zanimljiv komentar LevelCapa
U Battlelogu, u Leaderboardsima, zašto su Dunav napisali na čirilici na Hrvatskoj strani?!
Petko, sretan ti ročkas i puno skilla