Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.723.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
sharxtreme kaže...

BTW ono sranje da je server tick samo 10x u sekundi nisam znao. pa to je katastrofa. Kad računam koliko se metaka izgubi u ništa pri auto fire i kad dodaš probleme sa syncom, to je šokantno.

a kako ti to izracunas koliko metaka se izgubi?? ima neka formula ili ???

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

PB ima update isto pa ako vam ne updatea automatski napravite manualno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 4

Nakon ovog patcha nema zvuka u igri.

Kod prvog ulaska sve super,nakon loada mape no f****in sound.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

UPCOMING BF4 GRENADE TWEAKS{#}

1) Increased the number of M84 FLASHBANG and HAND FLARES the player can carry from 2 to 3. A player may now have 3 active HAND FLARES, up from 1 before. The HAND FLARE remains mostly a gadget of comic relief, though its ability to blind IRNV sights should not be forgotten. The increase in the number the player can carry should allow for a larger tactical use of both the HAND FLARE and the M84 FLASHBANG.

2) Increased the effect of M84 FLASHBANG grenades on friendly and enemy players. When Friendly Fire is OFF, friendlies receive approximately half the effect duration. Previous duration was 4 seconds, now 5 seconds for enemy players. Additionally increased the range at which a player feels the full effect of the flash, and increased the effect on players not looking directly at the flash bang. This should sufficiently improve the reliability of the M84 FLASHBANG, and make it a viable choice in the grenade category.

3) Increased the maximum damage for the RGO from 67 to 80, however reduced the range of explosion. The RGO was essentially an instant kill in Hardcore, it now has a reduced 1 hit kill range, however accurate throws will yield higher damage values in Core. This clarifies the role of the RGO as an accurate impact hand grenade, while still not allowing 1 hit kills in Core.

4) Reduced the visual and audio effect for the detonation of the V40 Mini to highlight its smaller blast when compared to other grenades. Decreased the maximum damage from 80 to 60, and decreased the range at which maximum damage is applied. The player continues to carry 3 V40 grenades, and is still able to use 2 of them to get a kill in Core. Previously the V40 was entirely superior to the M67 in Hardcore, this change aims to balance them in Hardcore, while also keeping their effectiveness intact in Core.

Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sad cemo se po svemu sudeci s V40 prebacit na RGO {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Btw, sad sam stavio postavke na Ultra.

I ne samo da mi sad grafa radi na 95-99%, nego imam izmedju 80 i 120 FPSa {#}

VISE nego prije na High!!

Uglavnom, graficka mi na medium ili high opcijama ne radi na full kao da je CPU bottleneck, a CPU radi na oko 50-60%....

Vec sam s maticnom imao problema... mozda nesto negdje ne radi kak spada?

Ili je ovo cisto softverski?

Meni sada igra radi jos losije ako je suditi prema afterburneru :(

Gpu usage mi npr na Lancang Damu kod B točke pada ispod 60% a cpu je oko 70% a fps tada na ultra bude oko 40, a pod ultra mislim baš na ultra settingse sa svim uključenim.

Čak i sa smanjivanjem detalja mi se usage grafe ne povećava, jedino je  fps bolji ali ne znam zašto  se to dešava. Ne vidim razlog zašto bi padao gpu usage kada cpu ima još skoro trećinu neiskorištene snage.

Čini se da zaista trebaju driveri od AMD-a da igra proradi punim plućima...... a njih naravno NEMA {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:19 (Granzon).
13 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni javlja error da nek si updateam drivere na 13.12,a već ih imam instalirane mjesec dana. Sad idem pogledati u AMD CCC, kad ono i tamo mi piše da su 13.11. Taj AMD i njihovi driveri{#}

Jel još kome tako?

Meni je tako bilo isto...pokrenem i nemrem igrat, strelicu imam ali neće u igri ništa da klika.

Upaj samo i bude radilo kao i prije.

ali da, amd...{#}

šta si napravio glede tog klikanja??šta god stisnem, ne prima..ni miš, ni tipkovnica..poslije ovog update-a ništa ne radi..

12 godina
Battlefield 4

Nova opcija.... hm, sta se time tocno dobiva??

1 0 hvala 1
14 godina
Super64 kaže...

Nova opcija.... hm, sta se time tocno dobiva??

Koliko sam ja uspio shvatiti ta ti opcija omogućuje da zadržiš svoj FOV kada nišaniš kroz scope/ciljanik

Mali update o gpu iskoristivosti:

Probao sam mapu Guilin peaks i sve na ultra i gpu ne pada ispod 97% iskoristivosti..... fps je 55-70 a cpu iskoristivost je 60-70%

Pa vi sada budite pametni.

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Nakon ovog patcha nema zvuka u igri.

Kod prvog ulaska sve super,nakon loada mape no f****in sound.

Stavi na repair game u originu,meni je pomoglo.

Edit-sad probao tdm i isti k......

Izgleda da dok igras tdm onda su problemi sa zvukom.

Ma odustajem od ove igre dok ne slože da moš normalno se zabavljat a ne p1zdit.

Šteta novaca.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 20:52 ($inke).
14 godina
coldyl kaže...

Meni je tako bilo isto...pokrenem i nemrem igrat, strelicu imam ali neće u igri ništa da klika.

ali da, amd...{#}

šta si napravio glede tog klikanja??šta god stisnem, ne prima..ni miš, ni tipkovnica..poslije ovog update-a ništa ne radi..

Meni se dva puta dogodilo kod slaganja tudjih racunala.

U oba slucaja je bio problem u MSI Afterburneru.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel ovaj server u funkciji sto igrate na kojem igrate nedjeljom sa SRB ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...

jel ovaj server u funkciji sto igrate na kojem igrate nedjeljom sa SRB ?

Rekli su da hoce, al vidim da ima lokot.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ad8db292-81da-4fb4-9c68-3bf11f751078/Balkan-Community-Server-Event-by-G-Portal-de/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja nemam zvuka u igri {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Steta, poslije ovog update se server stvarno dobro moze sloziti. Nazalost moj klan ima 80% only HC igraca, pa je server na HC osim kad sam ja slobodan pa prebacim normal. Fali mi server kao Bug i onaj sto je ekipa sa foruma gurala zajedno.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 1 hvala 3
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Steta, poslije ovog update se server stvarno dobro moze sloziti. Nazalost moj klan ima 80% only HC igraca, pa je server na HC osim kad sam ja slobodan pa prebacim normal. Fali mi server kao Bug i onaj sto je ekipa sa foruma gurala zajedno.

Ceco zumbule prekrasni, tvoje tople riječi ispunjavaju moje hladno srce u ove ledene dane...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav

Zanima me jel zna tko di je najbolje zet bf4,uzeo bi bf4 sa china rising,sad gledam na cjs keys je 275 jel ima jos bolje od toga mozda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

apsoulutno ni jednu tipku na mišu ili tipkovnici ne prihvaća igra..znači kad uđem u meni nemogu nigdje stisnuti, ko da se smrzlo..ni single player ni multyplayer ne radi..prije update-a je sve radilo normalno..ima li neko sličan problem ili rješenje??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrcek kaže...

pozdrav

Zanima me jel zna tko di je najbolje zet bf4,uzeo bi bf4 sa china rising,sad gledam na cjs keys je 275 jel ima jos bolje od toga mozda ?

ima kod mene  {#}

Battlelog: just_mau5
14 godina
coldyl kaže...

apsoulutno ni jednu tipku na mišu ili tipkovnici ne prihvaća igra..znači kad uđem u meni nemogu nigdje stisnuti, ko da se smrzlo..ni single player ni multyplayer ne radi..prije update-a je sve radilo normalno..ima li neko sličan problem ili rješenje??

Vec si pitao i vec sam odgovorio.

14 godina
Blade Runner31 kaže...

Ja nemam zvuka u igri {#}

Yep mi isto....ko da igru radi hrpa amatera. Bravo...BRAA-VOOO DICE

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
coldyl kaže...

Vec si pitao i vec sam odgovorio.

pa nemam msi afterburner..sve mi je dobro radilo do tog vražjeg updejta..poslije njega sam odigrao par rundi i više neće..naravno, javlja mi stalno prilikom pokretanja igre da trebam napraviti update na 14.11 drivere kojih nema..imam 13.12 drivere instalirane..

12 godina
Battlefield 4

DMR - hm, cini mi se pojacan. Nakon Insurgencija je sve lakse, ali mislim da sam u chatu vidio da je sad damage 44?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
coldyl kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni javlja error da nek si updateam drivere na 13.12,a već ih imam instalirane mjesec dana. Sad idem pogledati u AMD CCC, kad ono i tamo mi piše da su 13.11. Taj AMD i njihovi driveri{#}

Jel još kome tako?

ali da, amd...{#}

insalirajte driver sweeper i izbrisite driver grafe i skintite ponovo drivere i sve ce biti ok. bar meni je :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 21:50 (pasko21).
13 godina
odjavljen
berto kaže...
hrcek kaže...

pozdrav

ima kod mene {#}

Kaj stvarno odustajes ? Steta {#} . Pricekaj jos 10 mjeseci pa ce igra proraditi donekle , tak je bilo i sa trojkom {#}

11 godina
Battlefield 4

Poz ljudi kad izlazu beta driveri 14.1 od amd da skkinem za HD 7750 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ice45 kaže...

Poz ljudi kad izlazu beta driveri 14.1 od amd da skkinem za HD 7750 :D

Mislim da to ni sam AMD ne zna.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Battlefield 4

sutra izlazi {#} --- bdw ekipa sa slabijim cpu-ima napokon dolaze na svoje ,hail to the amd {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 21:57 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 4

Meni pao fps  imam 40 fps na medium a prije patcha ima 60-80 fps :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
pasko21 kaže...

insalirajte driver sweeper i izbrisite driver grafe i skintite ponovo drivere i sve ce biti ok. bar meni je :)

Ja sam samo pokrenuo instalaciju ponovo i bilo je OK.

Kod mene ima zvuka, to mi je najbitnije pošto igram bez monitora.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice