Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.732.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

i tri puta da kazem bubimir?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prvi knife service star... {#}

Freak Show Inc.

2 2 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Koliko sam uspio pronaci, ovo bi bilo nesto kao: "PB ne moze napraviti screenshot"

{#} Jos mi fali da mi se to nekoliko puta dogodi pa me banaju...

Sad mi rade i Shadowplay i Afterburner.. mozda se ne vole...

Idem staviti nove Nvidia Beta drivere. Mozda pomogne {#}

EDIT: Google gasi Nexusa

!? Nex, pa sto si im napravio?!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 8:52 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sajber nam se aktivno vratio u temu : ) . Mogao bi bacit koju fotku opituranog ormara - znas da ju nebi zloupotrebili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 7:46 (Alien 22).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Re: Battlefield 4
Alien 22 kaže...

Sajber nam se aktivno vratio u temu : ) . Mogao bi bacit koju fotku opituranog ormara - znas da ju nebi zloupotrebili.

Nemas beda! {#}

Evo i slika stola! Posebno sam se potrudio oko kablova!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

Nemas beda! {#}

Evo i slika stola! Posebno sam se potrudio oko kablova!

Kao da ti tepih nije dovoljno psihodeličan pa si i ormar stavio u neku bijesnu boju...

BTW - kakav ti je to dildač desno na stolu? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
Kao da ti tepih nije dovoljno psihodeličan pa si i ormar stavio u neku bijesnu boju...

Psiholoski ekspreiment. Bas me zanima sto ce biti s kcerkom kad ce odrastati uz ove boje {#}

Friday kaže...
BTW - kakav ti je to dildač desno na stolu? {#}

Nemoj se zabrinjavati s tim. To samo pravi igraci kuze.

16 godina
Battlefield 4

Mogao si i jedan selfie baciti s ormarom u pozadini da imam što raditi.{#}

Ovakav primjerice:

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Da li je i kod vas problem sa konektiranjem na server. Konstantno mi je connecting i onda could not join server.....

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Mogao si i jedan selfie baciti s ormarom u pozadini da imam što raditi.{#}

{#}

?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

?

Meeh, ne volim bradate cure.{#}

14 godina
Soldier977 kaže...

Da li je i kod vas problem sa konektiranjem na server. Konstantno mi je connecting i onda could not join server.....

Da. Rjesio sam s isim onim s cim se rjesavalo ne-mogucnost spawnanja prosli tjedan - update PB.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Da. Rjesio sam s isim onim s cim se rjesavalo ne-mogucnost spawnanja prosli tjedan - update PB.

Ma updateo sam.

14 godina
Soldier977 kaže...

Ma updateo sam.

Probaj opet {#}

To nesto novo? Danas se pojavilo.. ili?

Bas idem probat...

EDIT: Da, Could not join server. i kod mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 10:48 (CyberDemonVZ).
13 godina

Nije to samo danas. Ima par dana.

BF4 je odlična igra kada radi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 11:11 (Soldier977).
16 godina
Battlefield 4
Promjeni avatar u Originu??! Neke eminentne osobe tvrde da je pomoglo pri konektiranju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivanec kaže...
Promjeni avatar u Originu??! Neke eminentne osobe tvrde da je pomoglo pri konektiranju.

Ma jok. To je slučajnost.

12 godina
ivanec kaže...

Ja presvuko carape danas i od tad nemam problema s conectiranjem, probajte mozda pomogne
16 godina
Battlefield 4

I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji nitko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu, spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server. Pa probajte tako.

Uglavnom nešto su sjebali opet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
ivanec kaže...

Ja presvuko carape danas i od tad nemam problema s conectiranjem, probajte mozda pomogne

Carapu juniora ili onog drugog?

Twitter: @191x7
12 godina
191x7 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
ivanec kaže...

Carapu juniora ili onog drugog?

Oba :)
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji netko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server.

Ja sam se prije par dana pokušavao spojiti na server gdje mi je ekipa igrala i apsolutno nikako nisam mogao. Pokušao sam barem 10 puta. Na drugi server sam otišao bez problema.

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4
Sad za ozbac , kod tih conectanja sam skuzio da nece,nece,nece i onda kad runda zavrsi i krece nova onda uletim bez problema
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji netko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server.

Ja sam se prije par dana pokušavao spojiti na server gdje mi je ekipa igrala i apsolutno nikako nisam mogao. Pokušao sam barem 10 puta. Na drugi server sam otišao bez problema.

Sve mi se čini da te izbjegavaju :(

14 godina
Alien 22 kaže...

Sve mi se čini da te izbjegavaju :(

{#}

A cudim se {#}

No, kad je meni to trajalo cije dan (cini mi se petak ili subota) updateao sam PB i od onda ni jedan problemcic sa spajanjem.

Do danas.

15 godina
Soldier977 kaže...

Nije to samo danas. Ima par dana.

BF4 je odlična igra kada radi. 

Znači nikada? :P

Uglavnom, ne moš se spojiti kad imaš 2 ili manje slobodnih mjesta na serveru. Čim se oslobodi više od dva moš se spojiti.

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sajber @ ne izbjegava njega Dice i PB nego i iXici . Ali to nisi čuo od mene : )

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Kod mene to radi ali promjenom sličice za soldier portrait...i radi mi samo kad mi zapne na connecting, zvuči glupo ali ništa vas ne košta probat

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:34 (-zip-).
14 godina
Battlefield 4

Ruganje

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:42 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Sajber @ ne izbjegava njega Dice i PB nego i iXici . Ali to nisi čuo od mene : )

Nisu bili iksići u pitanju nego ekipa sa kojom svakodnevno igram {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice