i tri puta da kazem bubimir?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi knife service star... 
Jos mi fali da mi se to nekoliko puta dogodi pa me banaju...
Sad mi rade i Shadowplay i Afterburner.. mozda se ne vole...
Idem staviti nove Nvidia Beta drivere. Mozda pomogne 
EDIT: Google gasi Nexusa
!? Nex, pa sto si im napravio?!
Sajber nam se aktivno vratio u temu : ) . Mogao bi bacit koju fotku opituranog ormara - znas da ju nebi zloupotrebili.
Sajber nam se aktivno vratio u temu : ) . Mogao bi bacit koju fotku opituranog ormara - znas da ju nebi zloupotrebili.
Nemas beda! 
Evo i slika stola! Posebno sam se potrudio oko kablova!
Kao da ti tepih nije dovoljno psihodeličan pa si i ormar stavio u neku bijesnu boju...
BTW - kakav ti je to dildač desno na stolu? 
Psiholoski ekspreiment. Bas me zanima sto ce biti s kcerkom kad ce odrastati uz ove boje 

Nemoj se zabrinjavati s tim. To samo pravi igraci kuze.
Da li je i kod vas problem sa konektiranjem na server. Konstantno mi je connecting i onda could not join server.....

?
Meeh, ne volim bradate cure.
Da li je i kod vas problem sa konektiranjem na server. Konstantno mi je connecting i onda could not join server.....
Da. Rjesio sam s isim onim s cim se rjesavalo ne-mogucnost spawnanja prosli tjedan - update PB.
Da. Rjesio sam s isim onim s cim se rjesavalo ne-mogucnost spawnanja prosli tjedan - update PB.
Ma updateo sam.
Ma updateo sam.
Probaj opet 
To nesto novo? Danas se pojavilo.. ili?
Bas idem probat...
EDIT: Da, Could not join server. i kod mene
Nije to samo danas. Ima par dana.
BF4 je odlična igra kada radi.
Ma jok. To je slučajnost.
Ja presvuko carape danas i od tad nemam problema s conectiranjem, probajte mozda pomogne
I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji nitko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu, spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server. Pa probajte tako.
Uglavnom nešto su sjebali opet.
Ja presvuko carape danas i od tad nemam problema s conectiranjem, probajte mozda pomogne
Carapu juniora ili onog drugog?
Carapu juniora ili onog drugog?
Oba :)
I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji netko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server.
Ja sam se prije par dana pokušavao spojiti na server gdje mi je ekipa igrala i apsolutno nikako nisam mogao. Pokušao sam barem 10 puta. Na drugi server sam otišao bez problema.
I mene to mući zadnjih tjedan dana, bilo je i prije ali onda se popravil i sad opet od poslje server patcha piše "could not join server". To je misterijozni problem za koji netko nezna rješenje. Na neke servere mogu, na neke ne. Znao sam se konektati na jedan koji mogu spawnao se i izašao, kasnije mi je ulazilo na sve server.
Ja sam se prije par dana pokušavao spojiti na server gdje mi je ekipa igrala i apsolutno nikako nisam mogao. Pokušao sam barem 10 puta. Na drugi server sam otišao bez problema.
Sve mi se čini da te izbjegavaju :(
Sve mi se čini da te izbjegavaju :(

A cudim se 
No, kad je meni to trajalo cije dan (cini mi se petak ili subota) updateao sam PB i od onda ni jedan problemcic sa spajanjem.
Do danas.
Nije to samo danas. Ima par dana.
BF4 je odlična igra kada radi.
Znači nikada? :P
Uglavnom, ne moš se spojiti kad imaš 2 ili manje slobodnih mjesta na serveru. Čim se oslobodi više od dva moš se spojiti.
Sajber @ ne izbjegava njega Dice i PB nego i iXici . Ali to nisi čuo od mene : )
Kod mene to radi ali promjenom sličice za soldier portrait...i radi mi samo kad mi zapne na connecting, zvuči glupo ali ništa vas ne košta probat
Sajber @ ne izbjegava njega Dice i PB nego i iXici . Ali to nisi čuo od mene : )
Nisu bili iksići u pitanju nego ekipa sa kojom svakodnevno igram