Mantle opet odgođen...
:-(
Mantle opet odgođen...
:-(
pa draže mi je i to da je odgođen nego da ga izbace ko i bf4 zbog presije EA s datumima...
Odgadjat ce ga do 1.4 .2014 dok nerasprodaju vece kolicine R9 I R7 kartica a onda ce rec PRVI APRILILILILIILILILIILILILIL
Reko sam ja, AMD izdaje Mantle driver 29.02. a Dice odmah dan iza, 30.02., veliki patch koji popravlja igru i donosi Mantle.
سمندری ڈاکو
Točno tako, čekanje mantlea je čekanje Godoa, a čekanje patcha koji bi popravio BF4...
Mislim da je kolega 191x7 htio numerički izraziti mjesec Limburg.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Znam šta je htio.
Patch za bf dolazi ovaj il drugi tjedan.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065219584248915/
سمندری ڈاکو
Evo i ja kupio bf4.
Ne znam za vas, ali ja imam 100 problema sa ovom igrom, prvo sam imao sa connectanjem na server, pa sam to uspio sredit, pa mi sad kad uđem nakon par minuta dolazi error battlefield stopped working... da li je imao tko problema sa tim i kako se to može riješit? vidim da dosta ljudi ima problema sa tim, a nema rješenja.
Evo i ja kupio bf4.
Ne znam za vas, ali ja imam 100 problema sa ovom igrom, prvo sam imao sa connectanjem na server, pa sam to uspio sredit, pa mi sad kad uđem nakon par minuta dolazi error battlefield stopped working... da li je imao tko problema sa tim i kako se to može riješit? vidim da dosta ljudi ima problema sa tim, a nema rješenja.
Isključi UPnP u ruteru i neće te više izbacivat.
Izgleda da Mantle driveri dolaze danas. A Mantle patch u ovom tjednu.
Toshiba je več leakala drivere za svoje laptope ali jih onda brzo povukla.
nije pomoglo, sad me opet počelo zajebavat kad se probam spojit na neki server "could not join server" i onda ako nekim čudom uspijem za par minuta me izbaci sa porukom "battlefield 4 stopped working", punk buster sam uninstallo i ponovno instalirao, port forwardo portove, ništa ne pomaže.
spajam se wirelessom ne znam koliko je to bitno, signal je dobar.
samo sa ovom igrom imam problema, mogu razumijet da ima toliko problema pri izlasku, ali nakon 3-4 mjeseca, svašta :D
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Da, sve sam napravio.
Nitko od vas nije imao sličnih problema?
Da, sve sam napravio.
Nitko od vas nije imao sličnih problema?
Da. Svi. Osim Toncija.
Ali su rjeseni u samoj igri, tj. snimanjem patcheva. Posto imas original imas i sve update..
Ostaju ti jos hardverski i softverski problemi.
Probaj vratiti cpu i gpu na tvornicke postavke.. ako si overclockirao.
Za probu makni antivirus i firewall, ako imas kakav softver za snimanje gameplaya. Ili bilo sto sto nije neophodno za rad sustava.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Ček,ak sam ja dobro skuzio ovaj Mantle je nesto poput directx-a al 45% bolje i mogu ga koristit samo korisnici AMD kartica.Eh sad ja imam nvidia karticu pa ma zanima je li ima nesto takvo slicno sta povecava performanse?
Mislim, imam win 8.1 Pro (original
) i vrlo zadovoljavajuću karticu s kojom nemam nikakvih problema ni padova FPS al pitam,mozda nesto postoji pa zasto ne iskoristit :D
Ček,ak sam ja dobro skuzio ovaj Mantle je nesto poput directx-a al 45% bolje i mogu ga koristit samo korisnici AMD kartica.Eh sad ja imam nvidia karticu pa ma zanima je li ima nesto takvo slicno sta povecava performanse?
Marketing.
To je sve za sada rekla - kazala.
Ništa službeno, ništa konkretno.
Ili će biti stvarno velika stvar koja će slomit nVidiu ili će biti epski promašaj aka epic fail.
P.s. konačno nerfaju AA!!!
Ker mater!
Iritira ovo bluranje u spectator modu nakon nekog vremena... 
Iritira ovo bluranje u spectator modu nakon nekog vremena... 
To je FIČER!!!
Ili će biti stvarno velika stvar koja će slomit nVidiu ili će biti epski promašaj aka epic fail.
zašto nvidiu? i nvidia to može koristit... uz proviziju naravno. sad samo treba vidjet koliko je to dobro. i isplati li se Nvidii investirat u to trenutno ili ostat na DX-u do daljnjega...
Balans...BF Blog
ono najgore sto sam spominjao. Hebeni attack heli ne treba jos snage, ima je i previse. Treba mu hebena obrana ili brzina da nije tako lak za oboriti. Ovaj patch ce napraviti jos vece sr....
da se mene pita... ja bih dijelio anonimna pitanja najboljim igračima sa puno sati igre, i dobrom statistikom. pa da se na temelju najboljih odluči... a ovako javno kad igrači koji ni s nuklearnom ne mogu napravit ništa, to nema apsolutno nikakve težine.
da se mene pita... ja bih dijelio anonimna pitanja najboljim igračima sa puno sati igre, i dobrom statistikom. pa da se na temelju najboljih odluči... a ovako javno kad igrači koji ni s nuklearnom ne mogu napravit ništa, to nema apsolutno nikakve težine.
Nemoj bre da vređaš nas n00bove :/ nisi fer
Nisam igrao dosta dugo igru i ono što sam primjetio je da nema hit markera,nišan i dalje nestaje i IRNV je zbugiran do jaja
ili ja to imam pogresne drivere.mozda je do mene
Meni je super onaj "fičer" koji mi se par puta dogodio a to je da kad ekipu oko mene revivaju, ja dobijem bodove...super fora, neću se žaliti ;)
Nisam igrao dosta dugo igru i ono što sam primjetio je da nema hit markera,nišan i dalje nestaje
Pritisni spot tipku dva puta za redom i vratit će se.