Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.747.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

pa draže mi je i to da je odgođen nego da ga izbace ko i bf4 zbog presije EA s datumima...

12 godina
Battlefield 4

Odgadjat ce ga do 1.4 .2014 dok nerasprodaju vece kolicine R9 I R7 kartica a onda ce rec  PRVI APRILILILILIILILILIILILILIL

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Reko sam ja, AMD izdaje Mantle driver 29.02. a Dice odmah dan iza, 30.02., veliki patch koji popravlja igru i donosi Mantle.

Twitter: @191x7
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Nepostoji ni 29,ni 30.2
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Nepostoji ni 29,ni 30.2

Točno tako, čekanje mantlea je čekanje Godoa, a čekanje patcha koji bi popravio BF4...

Twitter: @191x7
13 godina
pirat kaže...
Nepostoji ni 29,ni 30.2

Mislim da je kolega 191x7 htio numerički izraziti mjesec Limburg.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
Battlefield 4

Znam šta je htio.

Patch za bf dolazi ovaj il drugi tjedan. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065219584248915/

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 17:25 (pirat).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo i ja kupio bf4.

Ne znam za vas, ali ja imam 100 problema sa ovom igrom, prvo sam imao sa connectanjem na server, pa sam to uspio sredit, pa mi sad kad uđem nakon par minuta dolazi error battlefield stopped working... da li je imao tko problema sa tim i kako se to može riješit? vidim da dosta ljudi ima problema sa tim, a nema rješenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacked kaže...

Evo i ja kupio bf4.

Ne znam za vas, ali ja imam 100 problema sa ovom igrom, prvo sam imao sa connectanjem na server, pa sam to uspio sredit, pa mi sad kad uđem nakon par minuta dolazi error battlefield stopped working... da li je imao tko problema sa tim i kako se to može riješit? vidim da dosta ljudi ima problema sa tim, a nema rješenja.

Isključi UPnP u ruteru i neće te više izbacivat.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da Mantle driveri dolaze danas. A Mantle patch u ovom tjednu.

Toshiba je več leakala drivere za svoje laptope ali jih onda brzo povukla.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije pomoglo, sad me opet počelo zajebavat kad se probam spojit na neki server "could not join server" i onda ako nekim čudom uspijem za par minuta me izbaci sa porukom "battlefield 4 stopped working", punk buster sam uninstallo i ponovno instalirao, port forwardo portove, ništa ne pomaže.

spajam se wirelessom ne znam koliko je to bitno, signal je dobar.

samo sa ovom igrom imam problema, mogu razumijet da ima toliko problema pri izlasku, ali nakon 3-4 mjeseca, svašta :D

16 godina
moderator
Battlefield 4

Balans...BF Blog

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 1 hvala 5
15 godina
Napravio update svih drivera? Updateao PB? Stavio sve patcheve od BF?
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
15 godina
neaktivan

Da, sve sam napravio.

Nitko od vas nije imao sličnih problema?

14 godina
Hacked kaže...

Da, sve sam napravio.

Nitko od vas nije imao sličnih problema?

Da. Svi. Osim Toncija.

Ali su rjeseni u samoj igri, tj. snimanjem patcheva. Posto imas original imas i sve update..

Ostaju ti jos hardverski i softverski problemi.

Probaj vratiti cpu i gpu na tvornicke postavke.. ako si overclockirao.

Za probu makni antivirus i firewall, ako imas kakav softver za snimanje gameplaya. Ili bilo sto sto nije neophodno za rad sustava.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

Ček,ak sam ja dobro skuzio ovaj Mantle je nesto poput directx-a al 45% bolje i mogu ga koristit samo korisnici AMD kartica.Eh sad ja imam nvidia karticu pa ma zanima je li ima nesto takvo slicno sta povecava performanse?

Mislim, imam win 8.1 Pro (original {#}) i vrlo zadovoljavajuću karticu s kojom nemam nikakvih problema ni padova FPS al pitam,mozda nesto postoji pa zasto ne iskoristit :D

Battlelog: GaGo_CRO

0 1 hvala 0
14 godina
Gago4 kaže...

Ček,ak sam ja dobro skuzio ovaj Mantle je nesto poput directx-a al 45% bolje i mogu ga koristit samo korisnici AMD kartica.Eh sad ja imam nvidia karticu pa ma zanima je li ima nesto takvo slicno sta povecava performanse?

Marketing.

To je sve za sada rekla - kazala.
Ništa službeno, ništa konkretno.

Ili će biti stvarno velika stvar koja će slomit nVidiu ili će biti epski promašaj aka epic fail.

P.s. konačno nerfaju AA!!!
Ker mater! 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Battlefield 4

Iritira ovo bluranje u spectator modu nakon nekog vremena... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Toma Kruz kaže...

Iritira ovo bluranje u spectator modu nakon nekog vremena... {#}

To je FIČER!!!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ili će biti stvarno velika stvar koja će slomit nVidiu ili će biti epski promašaj aka epic fail.

zašto nvidiu? i nvidia to može koristit... uz proviziju naravno. sad samo treba vidjet koliko je to dobro. i isplati li se Nvidii investirat u to trenutno ili ostat na DX-u do daljnjega...

16 godina
Battlefield 4

Battlefield 4: Your Commander 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Balans...BF Blog

ono najgore sto sam spominjao. Hebeni attack heli ne treba jos snage, ima je i previse. Treba mu hebena obrana ili brzina da nije tako lak za oboriti. Ovaj patch ce napraviti jos vece sr....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
Danas na battlelogu vidim "Help us make bf4 better bla bla", rekoh ajd da vidim. Kad ono na blogu postavili gomilu vote pollova i izmedju ostalog pitanje da li pojacari SRAW protiv vozila, voteam no kad ono 87% ekipe veli yes. Bump!!! Ako je to nit vodilja, taj blog, e onda ga j3bi!
16 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Danas na battlelogu vidim "Help us make bf4 better bla bla", rekoh ajd da vidim. Kad ono na blogu postavili gomilu vote pollova i izmedju ostalog pitanje da li pojacari SRAW protiv vozila, voteam no kad ono 87% ekipe veli yes. Bump!!! Ako je to nit vodilja, taj blog, e onda ga j3bi!

da se mene pita... ja bih dijelio anonimna pitanja najboljim igračima sa puno sati igre, i dobrom statistikom. pa da se na temelju najboljih odluči... a ovako javno kad igrači koji ni s nuklearnom ne mogu napravit ništa, to nema apsolutno nikakve težine.

17 godina
Beta testing serveri, pa zuljat jedno 2 tjedna!!!
Ili nisu culi ili im se ne da!
Mada su za zadnji patch u Bc2 to koristili.
12 godina
ranko091 kaže...
mrfloyd kaže...

da se mene pita... ja bih dijelio anonimna pitanja najboljim igračima sa puno sati igre, i dobrom statistikom. pa da se na temelju najboljih odluči... a ovako javno kad igrači koji ni s nuklearnom ne mogu napravit ništa, to nema apsolutno nikakve težine.

Nemoj bre da vređaš nas n00bove :/ nisi fer

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
16 godina
Battlefield 4

Nisam igrao dosta dugo igru i ono što sam primjetio je da nema hit markera,nišan i dalje nestaje i IRNV je zbugiran do jaja{#}

ili ja to imam pogresne drivere.mozda je do mene

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 23:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

Meni je super onaj "fičer" koji mi se par puta dogodio a to je da kad ekipu oko mene revivaju, ja dobijem bodove...super fora, neću  se žaliti ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Nisam igrao dosta dugo igru i ono što sam primjetio je da nema hit markera,nišan i dalje nestaje

Pritisni spot tipku dva puta za redom i vratit će se.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice