Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.749.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

ajde  zar nema bar troje ljudi uz komp :(.. Vazno je da runda pocme 

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

ajde  zar nema bar troje ljudi uz komp :(.. Vazno je da runda pocme 

Možda baš to troje ljudi nema CR.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
NiramX kaže...

pa promejeni se lako mapa ;)

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

daj link za server

http://www.pis-klan.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...

daj link za server

Vec si dosao :)

12 godina
ceco22 kaže...
NiramX kaže...

Pa hajde skini onda to :D Da i sirotinja može igrat :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

promjenulo se .... Sad iuca ide opet vanila

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Pa ovo je stvarno tuga. Sjećam se početaka BF3 i liste frendova koji su igrali. Uvijek, ali baš uvijek si imao na nekoga se džojnati i zaigrati a sada u bF4 u večernjim satima, kada objektivno većina nas ima vremena da zaigra, teško mogu naći više od dva čovjeka na jednom serveru. I najviše ih deseetak u istom trenutku igra od pune frend liste. Mislim da to pokazuje trenutno stanje igre, odnosno zadovoljstvo istom. Kad je izašao BF3 dobrih pola godiine nisam niti upalio neku drugu igru, a sada nakon izlaska BF 4 probao sam ih nekoliko a dvije prešao u SP...

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Pa ovo je stvarno tuga. Sjećam se početaka BF3 i liste frendova koji su igrali. Uvijek, ali baš uvijek si imao na nekoga se džojnati i zaigrati a sada u bF4 u večernjim satima, kada objektivno većina nas ima vremena da zaigra, teško mogu naći više od dva čovjeka na jednom serveru. I najviše ih deseetak u istom trenutku igra od pune frend liste. Mislim da to pokazuje trenutno stanje igre, odnosno zadovoljstvo istom. Kad je izašao BF3 dobrih pola godiine nisam niti upalio neku drugu igru, a sada nakon izlaska BF 4 probao sam ih nekoliko a dvije prešao u SP...

Ja otkako san instalira DayZ SA više niti ne palin BF4.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 13:24 (Hedrick).
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Ja otkako san instalira DayZ SA više niti ne palin BF4.

SRAMOTA!!!

Molim moderatore da nagrade ovu blasfemiju...{#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

ooo .. nagradna igra "dajte ime serveru". Glavna nagrada osobna poduka u 1 vs 1 modu.

Evo moj prijedlog:

School for Noobs We well-cum on you

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Zasićenje. Nije BF4 toliki skok u odnosu na BF3.

Znam da ću igrati BF4 još dugo i to isključivo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
odjavljen
Hurki kaže...
ceco22 kaže...
NiramX kaže...

Sirotinja, baš...

Prije dan-dva javio mi se kum i kaže kako je prešao BF4. Imao je onu ({#}) verziju. Nagovaram ga ja da uzme original pa da može igrati multiplayer. Ali mu napomenem da mora "malo" pojačati komp. Ima neki dual core celeron i radeon 4850. Kad sam mu popisao što mu sve treba da bi mogao igrati multiplayer definitivno je odustao. Došli smo do cifre od preko 5k kn...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

koliko ja vidim još je hardcore

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sharxtreme kaže...

koliko ja vidim još je hardcore

Zato da bi njibovima bilo lakše ubiti antraksa!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hvala svima koji su ga napunili :) Pis and morpheus ;)

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

točno to!!sječam se kad sam krenuo igrat bf3 stari moj navuko sam se ko lud,nisam upalio niti jedninu jedinu igru osim te i praktički mi nije prošao dan-dva-tri da je nisam igrao.

u biti jedva sam je čekao zaigrat, doć s posla i rokat.

hrpa ekipe je igralo,strašan hype,turniri,warovi,ovo ono....sad nisam je upalio ima najmanje 3-4 tjedna niti ne mislim.

eto tek sam prekjučer pošto su srušili DAYZ servere išao skinut novi patch i samo ugasio battlelog.

također odkad igram dayz niti ne pomišljam upalit kamoli igrat ovu smijuriju.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
 stari moj navuko sam se ko lud

Baš si se jako navukao? Baš jaaaako?

Ovako?

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
Hurki kaže...
ceco22 kaže...
NiramX kaže...

Sirotinja, baš...

Prije dan-dva javio mi se kum i kaže kako je prešao BF4. Imao je onu ({#}) verziju. Nagovaram ga ja da uzme original pa da može igrati multiplayer. Ali mu napomenem da mora "malo" pojačati komp. Ima neki dual core celeron i radeon 4850. Kad sam mu popisao što mu sve treba da bi mogao igrati multiplayer definitivno je odustao. Došli smo do cifre od preko 5k kn...

hehe, vjerujem :D samo komp me izašao 4k, a di još da premiume kupujem :( al aj, valjd će i to biti jednoM :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
15 godina
Hurki kaže...

hehe, vjerujem :D samo komp me izašao 4k, a di još da premiume kupujem :( al aj, valjd će i to biti jednoM :D

Ae, premium još barem 2k.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
Battlefield 4

pa same njubare igraju bf4 i profesor/učitelj antraks, logično :)

Moj PC  
1 3 hvala 2
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

On igra radi svoje profesije...da nije zaposlen kao tutor bf-a, i on bi odustao.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

On igra radi svoje profesije...da nije zaposlen kao tutor bf-a, i on bi odustao.{#}

e pa to i kažem , on im je profesor :))

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo poprilično točno pokazuje početno uzbuđenje i surovu istinu kako se BF4 igrači osjećaju...

Freak Show Inc.

12 1 hvala 3
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Daleko od toga da je BF4 u sadašnjem stanju loš (iako može biti još puno bolji), ali nikako nema interesa domaće ekipe.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra je u katastrofalnom stanju, ja sam ju i kupio bas zbog onog "zlatnog vremena" battlefielda 3 - dlc second assault bi trebao ispravit neke stvari - barem se u ea tome nadaju, bilo bi dobro da ea moze u potpunosti uvidjeti koliko je negativnog publiciteta ova igra sakupila - u usporedbi sa bf3 se moze komotno sakrit - kako god bilo ja se ipak nadam da ce igra zazivjeti u starom svjetlu - warovi i ostalo, da nesipadne ulaganje u komp pd soma eura bezveze - do tada jbg - lockeri i ceka se metro, steta sto nisu ubacili i bazar ali ok - 

1 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
unknown_bf4 kaže...

Igra je u katastrofalnom stanju, ja sam ju i kupio bas zbog onog "zlatnog vremena" battlefielda 3 - dlc second assault bi trebao ispravit neke stvari - barem se u ea tome nadaju, bilo bi dobro da ea moze u potpunosti uvidjeti koliko je negativnog publiciteta ova igra sakupila - u usporedbi sa bf3 se moze komotno sakrit - kako god bilo ja se ipak nadam da ce igra zazivjeti u starom svjetlu - warovi i ostalo, da nesipadne ulaganje u komp pd soma eura bezveze - do tada jbg - lockeri i ceka se metro, steta sto nisu ubacili i bazar ali ok - 

Ajd da vidimo šta kaže lakmus papir za prisustvo ljudine na forumu:

Grozna interpunkcija - kvačica

Tona pravopisnih grešaka - kvačica

Voli metro - kvačica

Član 0 dana - kvačica

Tko bi ovaj forumaš mogao biti?

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svaka cast tom ljudini koje je ime napravio ovdje, svima je na umu cjelo vrijeme, ova tema nepostoji bez njega ocito, a kamo li ona u bf3, nisam ljudina i necu vise sudjelovati u temi ali sam htio podjelit stav oko kvalitete igre - nisam igrao bf3 ali sam pratio zbivanja u temi i uzeo bf4 u nadi necega - kad ono shit

1 1 hvala 0
17 godina
NiramX kaže...

Daleko od toga da je BF4 u sadašnjem stanju loš (iako može biti još puno bolji), ali nikako nema interesa domaće ekipe.

Zato što je loš.

Nema tu velike priče loš je i bok.

17 godina
odjavljen
Promatrač kaže...

Zato što je loš.

Nema tu velike priče loš je i bok.

Meni radi super!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice