Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
bennyPro kaže...

@soldier977

i ti bi puno trosio hrane i pica da trcis od 0-100 za oko 6sec

Ja trošim hrane i pića za cijeli jedan omanji gradić, a do stoje trčim oko 14sec 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nisam dugo bio, ali samo da napomenem da mi igra i dalje radi besprijekorno. Bravo DICE!

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
9 3 hvala 5
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Nisam dugo bio, ali samo da napomenem da mi igra i dalje radi besprijekorno. Bravo DICE!

Naravno, većini radi. Ostali nisu stavili dobre drivere, šašavci...

Freak Show Inc.
16 godina
Tonči kaže...

Ne brini sada ćwe uskoro Mantle,pa će krenut zimske radosti by Dice. (driveri,staze itd....)

Nemožeš stisnut i prdnut.
13 godina
Battlefield 4

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
13 0 hvala 6
15 godina
goodie kaže...
Tonči kaže...

Ne brini sada ćwe uskoro Mantle,pa će krenut zimske radosti by Dice. (driveri,staze itd....)

Staze ilitiga karte

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
neaktivan
Dama, šijem te za 2sec, doduše zadnje mjerenje je bilo davno… nekih 15kg davnije :)
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Eh, da. Došao Mantle ili ne (u buildu od prije 3 dana je i dalje nestabilan), u zadnjih mjesec dana i nekoliko zakrpi, framerate mi je pao za oko 20%. Dakle, idu na gore da bi valjda kasnije usporedili prve i najbolje rezultate s Mantleom i dobili brojke koje ga čine puno boljim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

A zna li tko kad ce mantle? Trebao je u prosincu ali nista...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

Ovaj mjesec će, ako ga opet ne odgode.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
acarnoje kaže...

Ovaj mjesec će ako ga opet ne odgode? Ti se držiš one "Ja kad nešto kažem to ili je tako ili nije - druge nema!"...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
191x7 kaže...
acarnoje kaže...

Ovaj mjesec će ako ga opet ne odgode? Ti se držiš one "Ja kad nešto kažem to ili je tako ili nije - druge nema!"...

Otprilike tako. :)

Mantle ili hoće ili neće. A ubrzanje će biti do 45%. {#}

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ti ne trljaj s time, znam ja dobro šta ti misliš{#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Pa do 45%. I ja imam pristup Internetu do 12 megabita...

13 godina
odjavljen
drahic kaže...
Soldier977 kaže...

Ja ne vjerujem ni u jednu ovu izjavu {#}

Viš' da ide {#}

Mogu se niz ulicu spustit. {#}

Bas me zanima kak se spustis iz dvorista na glavnu ulicu {#}.

11 godina
protjeran
Friday kaže...
Tonči kaže...

Ti ne trljaj s time, znam ja dobro šta ti misliš{#}

LOL pa kada je AMD napravio nesto da valja. Dajem ruku u vatru da ce fps u igrama porasti za maximalno 4,5% a ovih 45% ce se desiti na 3sec u 1h igranja na nekom djelu mape.{#}

Koji su to lakrdijasi ti amd-ovci

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 19:47 (bennyPro).
17 godina
@Tonci

Meni je od besprijekorne igre sa zadnjim patchem doslo to da je trzuckavo iako pokazuje 61fps, par soundloopova i nekoliko stop working. Nista dramaticno, ali toga prije nije bilo. Kopka me da li je moguce da je igra bila full optimizirana prema nekoj kombinaciji hardwarea i to je onda radilo probleme vecini igraca, nakon toga spustaju igru neku vrst "compatibillity moda" koji svima radi zadovoljavajuce, onima kojima je radilo probleme sad je bolje, a onima kojima je radilo super sada radi losije. Da li takav scenarij moguc?

Inace imam hdd na kojem je os samo sa Originom i Bf4, apsolutno nista vie, niti antivirus nemam, tako da nema nikakve promjene sa moje strane.
16 godina
Battlefield 4

Meni se taj Mantle čini više kao marketing, jer ruku na srce prodavaju grafe koje ga podžravaju,većina kupaca misli: super kupim sada jednu i kada izađe Mantle imam praktički CF(navodnih 45% boost-a), a još ga nisu nigdje ni testirali kako treba.

Na prikazanom BF4 nekakva trzanja i tako to. Na predstavljanju Kaveri-a pokažu koliki je fps u sceni kada Lara stoji mirno na nekom pejzažu i kamera se rotira oko nje i to radi na 30-35 fps-a, meni bi bilo logičnije da su prikazali te fps-ove u nekoj akciji.

Uglavnom veliki sam entuzijasta i poklonik igranja igara jer to radim već 30-tak godina još od Spectruma  i zaista bi volio da se dogodi neko čudo (45% brže i te fore).

Stara uzrečica koju imam za ove majstore u AMD-u bila bi:

"Skoči, pa onda reci hop"{#}

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:42 (goodie).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Sljedeći patch napokon balance dmr-a, granata i AA.

Over the past month, DICE has mainly focused on getting rid of bugs, glitches, and just generally getting Battlefield 4 stable again.

Which means that any weapon and vehicle tweaks had to wait.

Now that DICE main gameplay designer, Alan Kertz, is back from vacation, the developer is starting to look at gameplay balances again. Or at least, they’re now openly talking about any potential upcoming fixes.

Kertz recently tweeted that they’re looking into rebalancing several weapons and vehicles in the game.

The list includes DMRs, which players have said are underpowered and the V40 grenades, which players have complained are too spammy.

Kertz also confirmed that they are looking into rebalancing the Mobile AA, which a lot of players have said are overpowered, as some maps simply allow players to sit in the home base with the AA and rake in kills (maps such as Lancang Dam).

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sljedeći patch napokon balance dmr-a, granata i AA.

Over the past month, DICE has mainly focused on getting rid of bugs, glitches, and just generally getting Battlefield 4 stable again.

Which means that any weapon and vehicle tweaks had to wait.

Now that DICE main gameplay designer, Alan Kertz, is back from vacation, the developer is starting to look at gameplay balances again. Or at least, they’re now openly talking about any potential upcoming fixes.

Kertz recently tweeted that they’re looking into rebalancing several weapons and vehicles in the game.

The list includes DMRs, which players have said are underpowered and the V40 grenades, which players have complained are too spammy.

Kertz also confirmed that they are looking into rebalancing the Mobile AA, which a lot of players have said are overpowered, as some maps simply allow players to sit in the home base with the AA and rake in kills (maps such as Lancang Dam).

treba ovu igru odigrat nabrzinu i prodat dok je vrijeme. jer ako wajneri počnu štelat oružja i balans opet ćemo imat sranje iz bf3...

11 godina
protjeran

Sljedeći patch je Battlefield 5!

16 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
@Tonci

Meni je od besprijekorne igre sa zadnjim patchem doslo to da je trzuckavo iako pokazuje 61fps, par soundloopova i nekoliko stop working. Nista dramaticno, ali toga prije nije bilo. Kopka me da li je moguce da je igra bila full optimizirana prema nekoj kombinaciji hardwarea i to je onda radilo probleme vecini igraca, nakon toga spustaju igru neku vrst "compatibillity moda" koji svima radi zadovoljavajuce, onima kojima je radilo probleme sad je bolje, a onima kojima je radilo super sada radi losije. Da li takav scenarij moguc?

Inace imam hdd na kojem je os samo sa Originom i Bf4, apsolutno nista vie, niti antivirus nemam, tako da nema nikakve promjene sa moje strane.

Nitko to ne može procijeniti... ali da, moguće je da neke optimizacije (kako bi stvari radile brže) nekome stvaraju probleme, a zatim se to reducira na kompatibilniju (u pravilu sporiju) verziju i gubi se performanse. Balans.

Ja sam izgubio dosta performansi u samo nekoliko zakrpi (nekih 20% u prosjeku), prije sam na Ultri na Lockeru i drugim mapama 64/64 imao minimum 60 FPS, a sada nisam siguran da ću uvijek imati kako su zadnje dvije zakrpe pokazale.

Imam novi problem na nekim serverima i mislim da može imati veze i CFX-om (ne svima): svakih X sekundi igra zakolje framerate na gotovo pola, to traje par sekundi i vrati se u normalu. Evo, Ultra postavke 2560x1440 i vidi sad: 74 FPS otprilike i stalno. Zatim padne do čak 45 i vrati se odmah nazad. Vidi video:

13 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

treba ovu igru odigrat nabrzinu i prodat dok je vrijeme. jer ako wajneri počnu štelat oružja i balans opet ćemo imat sranje iz bf3...

Pa ako će imat mjeru onda je ovo jako dobra stvar. Mislim da bi se velika većina složila s ove 3 spomenute izmjene.

15 godina
Tonči kaže...
mrfloyd kaže...
@Tonci

Nitko to ne može procijeniti... ali da, moguće je da neke optimizacije (kako bi stvari radile brže) nekome stvaraju probleme, a zatim se to reducira na kompatibilniju (u pravilu sporiju) verziju i gubi se performanse. Balans.

Ja sam izgubio dosta performansi u samo nekoliko zakrpi (nekih 20% u prosjeku), prije sam na Ultri na Lockeru i drugim mapama 64/64 imao minimum 60 FPS, a sada nisam siguran da ću uvijek imati kako su zadnje dvije zakrpe pokazale.

Imam novi problem na nekim serverima i mislim da može imati veze i CFX-om (ne svima): svakih X sekundi igra zakolje framerate na gotovo pola, to traje par sekundi i vrati se u normalu. Evo, Ultra postavke 2560x1440 i vidi sad: 74 FPS otprilike i stalno. Zatim padne do čak 45 i vrati se odmah nazad. Vidi video:

To se i meni znalo par put dogodit u zadnje vrijeme iako sam gledao u jednu te istu točku no mislio sam da je nešto do kompa.

15 godina
Battlefield 4

Ima tko problema sa novim logitech game softićem?

Prvo mi je obrisao sve profile i miš mi nije hvatao left ni right click.

Onda sve svježe instaliram, sve radi, samo više ne prebacuuje profile, i tipka za dizanje dpi-a mi sad prebacuje profile umjesto da prebacuje dpi levele....what the actual fuck?

I jedna za ove opsjednute skillom, objasnite mi ovaj -3?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/421035455247616576/349195466/

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:29 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

slab spm, acc 6%
trebao si dobiti -100 skill{#}{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
fila2208 kaže...

Onda sve svježe instaliram, sve radi, samo više ne prebacuuje profile, i tipka za dizanje dpi-a mi sad prebacuje profile umjesto da prebacuje dpi levele....what the actual fuck?

I jedna za ove opsjednute skillom, objasnite mi ovaj -3?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/421035455247616576/349195466/

Koja je najnovija verzija?

13 godina
fila2208 kaže...

Nije mi se ucitavao kak spada, obirsao sam, instalirao ko Admin i sad radi savrseno!

Koja je zadnja verzija?

Pa klikni u programu dolje desno na strelicu pa Updates!

P.S. Origin 72MB Update...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:48 (CyberDemonVZ).
15 godina
berto kaže...

slab spm, acc 6%
trebao si dobiti -100 skill{#}{#}

Touche!!

Acc je nizak radi AA spama, volim na altaiu uzet AA dok ga ne nerfaju da malo yebem majke letačima, a spm je malen jer je uvijekl na tim velikim mapama manji. Dok ja dođem do zastavica pa koji kill amo pa tamo...

yebga, ne isplati se igrat velike mape, ispadaš jadnik sa statsima...nije da me briga, samo konstatiram jer sam vidio nedavno da se ljudi jako ovdje zanimaju za skillllzzz

CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Nije mi se ucitavao kak spada, obirsao sam, instalirao ko Admin i sad radi savrseno!

Koja je zadnja verzija?

P.S. Origin 72MB Update...

Pa ona 8.51 zadnja krušnu joj mrvu poljubim ilitiga 22.37 piše u proghramu tako.
potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:51 (fila2208).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koja je zadnja verzija?

{#}

Ja nisam imao nikakvih problema s tim driverima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 23:52 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice