Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

evo da pitam ako uz grafu dobim bf4 jel to neka light verzija gdje nemogu nista posebno ili baš puna verzija igre

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Over(C)lock kaže...

evo da pitam ako uz grafu dobim bf4 jel to neka light verzija gdje nemogu nista posebno ili baš puna verzija igre

Mozes dat link od toga di to dobijes,ako i dobijes mislim da je to igra bez DLC-ova sto nije lose jer je tek 1 DLC vani ali daj link da vidimo.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Over(C)lock kaže...

BF4 postoji jedna jedina verzija, tako da nemas brige.

Jedino neces dobiti "nastavke" - DLC-eve, njih moras naknadno kupiti. Ili kupis Premium i dobijes ih sve.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 4

http://www.protis.hr/products/details/msi-r9-270x-gaming-bf4-2gb/78023

evo uz grafičku karticu značim uzmem premium na orginu i miran sam ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Hm meni je kartica prije bila uvijek zakucana na 99%, sad mi je oko 97-99%. Sta mi je odjednom proc postao usko grlo ?

BTW. Ne znam jel ja imam srecu ili su iz DICE-a napravili odlican posao sa ovim novim fairfight anticheat programom. Nisam naletio poslije bete ni na jednog jedinog OCITOG hakzora po serverima. Jel ima uopce neka ban lista od toga ili ne radi uopce na tom principu ?

Ja sam bio pitao na EA supportu da li postoji lista Fairfight banova.

Postoji, ali čak ni ovi iz live supporta navodno nemaju pristup istoj; a o javnoj verziji baniranih uopće ne moramo ni razmišljati.

Neslažem se.

Vratio sam se
14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Hmm da ne pise,najbolje ti je njih pitat ali kako Cyber kaze vjerujem da je samo igra u pitanju sto je super,DLC-ove mozes kupit kasnije posebno koj zelis ili kupis premijum pa dobijes sve DLC-ove kako izlaze.Savjet-pogledaj temu kupnja Bf preko Mexika ili Brazila jer ti je jeftinije,mislim da se jos moze tako

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 1:33 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Hm meni je kartica prije bila uvijek zakucana na 99%, sad mi je oko 97-99%. Sta mi je odjednom proc postao usko grlo ?

BTW. Ne znam jel ja imam srecu ili su iz DICE-a napravili odlican posao sa ovim novim fairfight anticheat programom. Nisam naletio poslije bete ni na jednog jedinog OCITOG hakzora po serverima. Jel ima uopce neka ban lista od toga ili ne radi uopce na tom principu ?

Postoji, ali čak ni ovi iz live supporta navodno nemaju pristup istoj; a o javnoj verziji baniranih uopće ne moramo ni razmišljati.

ja sam naletio na super očitog cheatera kojeg sam i reportao. headshot aimbot 1shot kill hack. za 10-20 min Rusha na lockeru je napravio 112killova od čega 95 headshota.

Sa prvim LMGem! lik je skočio 10 levela u toj partiji.

u sljedećoj je ubio 70+ igrača kao gunner u LAVu.

Fairfight i PB su bili ON.    

14 godina
Blade Runner31 kaže...
Over(C)lock kaže...

Hmm da ne pise,najbolje ti je njih pitat ali kako Cyber kaze vjerujem da je samo igra u pitanju sto je super,DLC-ove mozes kupit kasnije posebno koj zelis ili kupis premijum pa dobijes sve DLC-ove kako izlaze.Savjet-pogledaj temu kupnja Bf preko Mexika ili Brazila jer ti je jeftinije,mislim da se jos moze tako

imo sam rusku verziju, tj key za bf3 prije ništa provjerim kakva je igra ako je prava uzet cu karticu ovu za te pare još bf4 msm da je best buy teški ;)

14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

imo sam rusku verziju, tj key za bf3 prije ništa provjerim kakva je igra ako je prava uzet cu karticu ovu za te pare još bf4 msm da je best buy teški ;)

Ovo preko Mexika i Brazila ti je engleski jezik nemas brige.Ma pitaj njih ali sam uvjeren da je cijela igra,ne vjerujem da bi DLC davali.Ok ajde pozz i uzivaj!

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 1:49 (Blade Runner31).
13 godina
GR1CUL4_Corona kaže...

Neslažem se.

Zasto, vidio si negdje svoje ime? {#} Salim se. Dobro dosao!

Reci sto znas, to su nama igracima prilicno zanimljive informacije.

Sto je bilo s BF3? Ti stojis pri svojem da nisi varao, a oni da ne skidaju ban?

Btw, Logitech ljudi, stigao je novi LGS, ispravlja nekolko gresaka, od kojih je jedna da se mis pravilno budi nakon stand-bya!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

ja sam naletio na super očitog cheatera kojeg sam i reportao. headshot aimbot 1shot kill hack. za 10-20 min Rusha na lockeru je napravio 112killova od čega 95 headshota.

Sa prvim LMGem! lik je skočio 10 levela u toj partiji.

u sljedećoj je ubio 70+ igrača kao gunner u LAVu.

Fairfight i PB su bili ON.    

Ja sam imao srece, jer stvarno ni jednoga nisam vidio u full igri. U bf 3 nisi mogao otici na metro ili slicnu mapu bez bar jednog. Meni su se neki dan pozalili na nekog hakzora , ali kad sam otisao na njegov profil vec je bio baniran. Uglavnom puno bolja situacija nego u prijasnim FPS.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
11 godina
protjeran
GR1CUL4_Corona kaže...
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Neslažem se.

Corona daj ljudima link jel vidia da neznaju koristiti yahoo.

17 godina
GR1CUL4_Corona kaže...
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Neslažem se.

S obzirom da si jedan od "opečenih", očito tvoje "metode" igranja prejudiciraju ponovnu mogućnost prikazivanja na jednoj od "B" lista. Očito imaš svoje izvore da provjeravaš kako doći do liste FF baniranih, pa te molimo da i nama udijeliš tu infromaciju. Hvala

I, da zakon si napravio duplu promjenu imena na svojim BF3 accountima kako bi "tvoje" ime izgledalo čisto i u BF3.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

S obzirom da si jedan od "opečenih", očito tvoje "metode" igranja prejudiciraju ponovnu mogućnost prikazivanja na jednoj od "B" lista. Očito imaš svoje izvore da provjeravaš kako doći do liste FF baniranih, pa te molimo da i nama udijeliš tu infromaciju. Hvala

I, da zakon si napravio duplu promjenu imena na svojim BF3 accountima kako bi "tvoje" ime izgledalo čisto i u BF3.

Čisto sumnjam da je ovo coronin account, ovo je nečiji multić...

Freak Show Inc.
13 godina
GR1CUL4_Corona kaže...

Neslažem se.

Pa gdje si frende?

Kad ćeš navratit jedan dan da nas malo snimaš?

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Friday kaže...
TomoR kaže...

Čisto sumnjam da je ovo coronin account, ovo je nečiji multić...

A kako si pogodio? sada moram sve ispocetka.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 10:47 (bennyPro).
17 godina
odjavljen
bennyPro kaže...

Da, ti si baš u stanju hendlati 2 accounta i promjeniti IP adrese kod postanja da se ne skonta tko je...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
bennyPro kaže...

Da, ti si baš u stanju hendlati 2 accounta i promjeniti IP adrese kod postanja da se ne skonta tko je...

Ja sam čuo da je zadnja dva tjedna na praznom forumu baš to vježbao.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...
bennyPro kaže...

Ja sam čuo da je zadnja dva tjedna na praznom forumu baš to vježbao.

Ovo ide u arhivu {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bug {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
12 6 hvala 0
11 godina
protjeran
Friday kaže...
bennyPro kaže...

Jesam u stanju sam. ali najvise od svega sam u stanju praviti djecu{#}

17 godina
odjavljen
bennyPro kaže...

Jesam u stanju sam. ali najvise od svega sam u stanju praviti djecu{#}

Vježbao si puno po praznim serverima?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 14:14 (Friday).
11 godina
Battlefield 4

jel ce vrtit na c2d e8500 3.16 ghz

4gb rama

i r7 260x 2gb ddr5

win 7 ult x32 ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
nsunjicr123 kaže...

4gb rama

i r7 260x 2gb ddr5

win 7 ult x32 ?

vrtit će se 100%,evo ja vrtim svaki dan bez beda.

11 godina
Battlefield 4

hvala

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
nsunjicr123 kaže...

4gb rama

i r7 260x 2gb ddr5

win 7 ult x32 ?

Tko će koga vrtit?

Vrtilo se ovih blagdana i previše..{#}

potpis uklonjen, staff
13 godina
Battlefield 4

Evo da se pohvalim da ću sada moći po praznim serverima vritit brže BF na raznim stazama {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
nsunjicr123 kaže...

4gb rama

i r7 260x 2gb ddr5

win 7 ult x32 ?

Stavio si 32-bitne win na stroj sa 4 gige rama? Jeli momak???

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Evo da se pohvalim da ću sada moći po praznim serverima vritit brže BF na raznim stazama {#}

Ako ti Rupy vidi te kablove otići će iz klana... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ako ti Rupy vidi te kablove otići će iz klana... {#}

Naručio sam ga da dođe srediti mi ovo na njegov wirelles, ali kaže da mu je prvi termin slobodan tek za 3 mjeseca koliko je tražen {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:17 (Soldier977).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice