Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.623.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
red_bull kaže...
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
CroMystiq kaže...

Pozz ekipa

Meni se ideja sviđa.

Samo mi nije jasno zašto bi se miješali?

+1

Pa ako ništa drugo da pokažemo političarima ili sami sebi da je novo vrijeme na pomolu.Tolerancija i zaje.bancija.

Dajte ljudi, kakve su to gluparije o netrpeljivosti?! Recite vrijeme i mjesto i jednostavno svi dođemo tamo i točka. Što jednostavnije, to bolje. Ionako bijedan broj ljudi sa ovih prostora igra BF4. Glavno da ima dobrih igrača, savršen primjer je onaj bosanski server, na kojem češće nego inače ima vrlo kvalitetnih partija.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Pozz ekipa

Zvuči dobro, i nek spectator live streama!

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Hm, zanimljivo. Packet loss mi se događa u intervalima od nekoliko sekundi. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

@Fila zar ne mislis da je zalosno da je u borbi heli vs 1 engi engi pobjednik ? I takav jedan mjenja mec pogotovo na rush mapama. 

Ajmo onda izbacit engija da heliji mogu fino rejpati.

kakve ti gluposti melješ. Neki dan sam sa stingerom/iglom pola rundi pokušavao ubiti mali heli....završilo je sa alt+f4, ali da, jedan engi ubije sva vozila i okrene rundu, slažem se.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan

+1

17 godina
odjavljen
pavao89 kaže...

+1

Kod nas je malo hladnije, valjda zbog Dunava...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
pirat kaže...

loool! {#} stvarno se cuje urlik!{#}

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 21:23 (Stjepanj).
12 godina
Battlefield 4
Danas malo haklam bf4, kad opet sve u banani, hitreg katasrofa ping divlja netcode u banani ... Lud sam, odem u kuhinju po casu coca-cole Prolazim kroz boravak kad tamo zena upalila komp u boravku na kom se skidaju torrenti i gleda sulejmana on-line kad joj tad nisam bacio dve m67 pod trosjed necu nikad, a veli ona pa gledam uvjek dok ti igras nemam kaj drugo radit
Moj PC  
27 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
Danas malo haklam bf4, kad opet sve u banani, hitreg katasrofa ping divlja netcode u banani ... Lud sam, odem u kuhinju po casu coca-cole Prolazim kroz boravak kad tamo zena upalila komp u boravku na kom se skidaju torrenti i gleda sulejmana on-line kad joj tad nisam bacio dve m67 pod trosjed necu nikad, a veli ona pa gledam uvjek dok ti igras nemam kaj drugo radit

{#}

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Tonči kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

U igri u konzoli utipkas:

perfoverlay.drawfps 1

Ili umjesto 1 napises true

Ili

http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/

Ili perfoverlay.drawfps Convert.ToBoolean(1)

Joj, vi informatičari... {#}

Što, nije implicitna konverzija u BF4?!

Čovjek još"studira"

otkad su predavanja krenula (prije 3.mj) nisam ga nijedom vidio na faksu {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

"Nije do korisnika kako Tonči kaže, igra ne valja!!!" - ZenGe, bivši pro igrač

{#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
Alien 22 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

{#}

naravno da je umjeto m67 dobila pusu i zamolbu da si skine par epizoda unapredi i da gleda offline

Tonči kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

"Nije do korisnika kako Tonči kaže, igra ne valja!!!" - ZenGe, bivši pro igrač

{#}

sound loop-ovi i stoped working nije zbog sulejmana {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 23:00 (SiNkE.Zgb).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kakvi yebeni idioti...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 23:18 (Friday).

10 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Budući da Rogue Transmission izgleda kao Crossover Jurrasic Parka i James Bond filma moja neka pretpostavka je da je easter egg nešto ovako.
Jer razmisli, dinosaur-megalodon-007-rusi-putin. Mora bit!

Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
Friday kaže...

Kakvi yebeni idioti...

m15 noob{#}

17 godina
Friday kaže...

Kakvi yebeni idioti...

A trebao si malo mine stavljat, a malo slamove {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
NiramX kaže...

Hm, zanimljivo. Packet loss mi se događa u intervalima od nekoliko sekundi. 

Antivirus ili neki drugi softver.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...

Kakvi yebeni idioti...

Probao sam jucer malo kombinirati slam i at mine. I koliko sam skužio ako se jedna od njih aktivira ne aktivira drugu. Znači jedan slam i dve mine kao za veći dammage, ali izgleda da se ne "zbraja" dammage od obadvije?

Jeli netko probao?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Kakvi yebeni idioti...

Ma budale čovječe. Bio taman kraj partije, dobio sam kick 2-3 sekunde prije kraja. A ubio sam možda 3-4 čovjeka. Mislim stvarno, ako sa minama možeš spamati...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

Kakvi yebeni idioti...

Ma budale čovječe. Bio taman kraj partije, dobio sam kick 2-3 sekunde prije kraja. A ubio sam možda 3-4 čovjeka. Mislim stvarno, ako sa minama možeš spamati...

pa kaj nije bila priča na početku da ako će se išta izmjenjivati od default postavka na serveru da će on ić pod unranked?

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Pozz ekipa

Kontaktiran sam od strane srpskog community-a  i oni imaju jedan prijedlog za nas.

Htjeli bi da se organizira zajedničko igranje u miješanim timovima nas i njih, na serverima od 64 igrača, jednom tjedno, nedjelja.  Jedan tjedan klasik, jedan tjedan inf. conquest  large, sa zapovjednicima i nekom vrstom simulacije zapovjednog lanca. Napominjem, ne bi bilo mi protiv njih, nego mix.  Isto tako, u istim ekipama ne bi bili ljudi iz istog klana nego mix (osobno nisam za to da ljudi iz istog klana ne igraju skupa, ali ako se tako odluči ok).

Eto volio bih sve koji su zainteresirani, a pogotovo klan lidere, da se izjasne o ovoj inicijativi. Igralo bi se od 20h pa dok ima ljudi.  Ako se BUG admini slože,  otvorio bi se posebni dio foruma za prijave. Na njihovoj strani ima oko 40 zainteresiranih igrača. Volio bih da se javite i s prijedlozima oko navedenog.

Ako se odlučite za ovo, molio bih da se zaborave sve političke, nacionalne i bilo kakve negativne rasprave tokom igre i nakon nje s obzirom da svakodnevno igramo na razno raznim serverima gdje se međusobno susrećemo i sve prolazi relativno ok. A i sami znate da bi to mogao biti gušt kad se sluša zapovjednik i igra neka smislenija igra, za razliku od pukog živciranja na public serverima.

Slobodno otvori posebnu temu za prijave i tamo objasni sva pravila.

EDIT: Vidim da je Pirat već dao svoj blagoslov. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 10:21 (Danny_HR).
16 godina
Battlefield 4

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Triba si dobro izmučkat bocu kole i bacit :D

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
Hedrick kaže...

Triba si dobro izmučkat bocu kole i bacit :D

Ili ovo

12 godina
Jack Sparrow kaže...

Jel probao ko
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znaci ja mislim da bi ovom EA j**** mater , ja koji nikada nisam znao pusku drzat u battlefieldu dobijem ban na 1week radi citovanja .

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 12:47 (tireN1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tireN1337 kaže...

Znaci ja mislim da bi ovom EA j**** mater , ja koji nikada nisam znao pusku drzat u battlefieldu dobijem ban na 1week radi citovanja .

Nisam znao da to postoji.

Mozda ti je samo neki admin na nekom serveru dao ban na tjedan dana?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
tireN1337 kaže...

Nisam znao da to postoji.

Mozda ti je samo neki admin na nekom serveru dao ban na tjedan dana?

Ma nije , jos mi dosla poruka na mail

17 godina
Danny_HR kaže...
CroMystiq kaže...

Pozz ekipa

Kontaktiran sam od strane srpskog community-a  i oni imaju jedan prijedlog za nas.

Slobodno otvori posebnu temu za prijave i tamo objasni sva pravila.

EDIT: Vidim da je Pirat već dao svoj blagoslov. :)

Jep vidio sam. Hvala ali su odmah nakon mog posta napravili stranicu gdje sve bude na jednom mjestu. Pretpostavka ko se registrira tamo je i za ovo a tko ne nije.

http://community-mix-32v32.enjin.com/profile/8158124

Budu se trebala i dva admina s naše strane. 

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Dao sam prjedlog da se prijavljuju sqadovi znaci sqadlideri prijave sqad za taj war...lakse se raspodjelimo i lakse ce biti za igrati sa ljudima u sqadu sa kojima si svaki dan...moze i pojedinacne prijave pa njih formiramo u sqadove...
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice