Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

meni je igra sasvim ok, cak stovise jako dobra i zanimljiva..

tu i tamo nekih rusenja, loseg balansa i netcode-a na koji smo svi navikli iz bf3

tako da se ja samo zabavljam i ne brinem i ne cupam kosu i ne pisem litanije kako nesto ne valja i zasto me netko ubio.. pa dobro, drugi put cu ja njega na isti nacin i ok

jos kad poprave te bugove mislim da ce biti u globalu najbolji mrezni fps ikad..

bitno mi se zabaviti i to je to, a jedino me bf moze zabaviti, sve ostalo ne moze na duze od pola sata..

prvo sam mislio da ce bf4 biti samo nekakva nadogradnja bf3 i da ce vise manje biti sve isto samo na drugim mapama, ali ipak nije, nekako mi je zabavnije igrati.. 

plus sto je odlican audio video dozivljaj i radi bolje od bf3 na istoj konfi..

a ko zna, mozda za mjesec dana dodem ovdje vajnat kao neki.. ako ne poprave rusenja {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...

Tonči, po tebi ispada da si ti jedini tu pametan a mi svi kojima se igra crasha smo retardirani jer neznamo iskonfigurirati software/hardware.

Pa šta bih ja trebao, sam isprogramirati patch? Ja cijenim tvoje mišljenje kao programera i vidim da se kužiš u neke stvari ali daj se malo spusti na zemlju.

Ok, netcode nije savršen i shvačam da je igra jako komplicirana plus loš i spor net pa je i nemoguće dovesti ga do savršensta i niti to ne očekujem.

Ali očekujem da će igra raditi kao što je radilo i ostalih 20-ak igara koje sam igrao u zadnjih par godina, I to bez ikakvih problema.

Nisu svi na forumu programeri, ali večina se natprosječno razumije u računala, i da je problem neka "postavka" u windowsima to bi se lako riješilo,

ali problem je u igri, jer jednostavno nije ispolirana do kraja. I kakve veze imaju moje postavke na computeru kad se meni i kolegi iz klana crasha u 

isto vrijeme? A to se često događalo. I meni se nakon prvog patcha počela rušiti, nakon drugog prestala, odnosno događa se jako rijetko. Samo se na izlasku

iz igre svaki put crasha(bf4 has st. work.). Tko zna šta će biti nakon sljedečeg patcha. A o onome kad ne možeš ući na neki server neda mi se ni govoriti. 

Eto, nhf. ali ja sam iz tvojih postova dobio takav dojam, da sam ja idiot a igra je savršena. A govorio si da ti se BF3 prva dva mjeseca stalno crashao, do patcha,

dok je meni radio sasvim dobro. I tada si vjerovatno bio razočaran kao i mi sad.

13 godina
digitall1982 kaže...

a ko zna, mozda za mjesec dana dodem ovdje vajnat kao neki.. ako ne poprave rusenja {#}

Neki ljudi imaju nizak prag tolerancije dok drugi visok.

Ali ima i još jedna podijela... na njubove i pr0zore.

Ovako od oka tebe bi okarakterizirao kao njuba s visokim pragom tolerancije.

Ispravi me ako griješm.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
digitall1982 kaže...

Ispravi me ako griješm.

Ti si onda nizak njub sa tolerancijom visine praga..{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...

Ti si onda nizak njub sa tolerancijom visine praga..{#}

Ti me, razbojniče, nećeš uspjeti isprovocirati ma koliko se trudio {#}

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Antrakše, jbt, iskačeš iz paštete na ovoj temi - šta je to, 'el fila primio arrow to the knee pa ti preuzimaš štafetu?{#}

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

Antrakše, jbt, iskačeš iz paštete na ovoj temi - šta je to, 'el fila primio arrow to the knee pa ti preuzimaš štafetu?{#}

Fila obavlja bračne dužnosti. {#}

Ontopic:

http://www.hardwarepal.com/ea-will-probably-release-new-battlefield-game-2014/

Ako ovo počnu raditi, uništit će bf serijal do kraja...to je onda kraj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina

ljudi moji Windows 8.1 je BOMBA

na sedmici (relativno nova instalacija,x64,odrzavana) igra je radila na cca 60-90 fps ali svako malo fps dropovi i micro stutteri...

na win 8 IGRA NA SVIM MAPAMA RADI NORMALNO

cak i neke opcije na medium mogu drzati na 1080p i igra je GUŠT. neznam u čemu je caka,moguce da osmica jednsotavno bolje upravlja s jezgrama procesora,ali ovo je ludilo! :)

eto,ako netko ima isto problema sa fps dropovima i time nek proba osmicu,stvarno je preporod igrati igru fluentno bez iakkvih trzanja...odma mi se i skor popravio a i nema više slucajnog zaletavanja s jetom u zemlju jer mi je zalagalo.

p.s active radar missiles rokaju

13 godina
Skilledžija kaže...

Ispravi me ako griješm.

A ja, a ja??

fila2208 kaže...

{#}

Sijem sjeme, rastu bebe!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

a znam... sry {#}

[19xx] 4ntraks
15 godina
ceco22 kaže...
dejan1471 kaže...

Je li tko proverio radi li ovo?

Ne da radi, vec sam dobio sve od premiuma. WTF :D Fila imas gajbu pive 

kako da napravim  onaj reg file u notepadu, ne daje mi tu opciju.Može mi tko pojasniti

Who bolan cares
15 godina
Battlefield 4

Novi top 5 plays

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 20:10 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL, u temi je do 500. stranice riječ netcode napisana 326 puta. Iznenađenje - riječ ljudina je napisana 237 puta {#}

ULTRA - 550 puta (priča se o postavkama, očito)

CRASH - 387 puta (neki bi pomislili da igra ne radi dobro {#})

PING - 426 puta

HITREG - 227 puta

KRETEN - 45 puta (to je vjerojatno na relaciji fila - antraks {#})

PIMPEK - 10 puta

And so on...

Uglavnom, čini se da imamo dostojnog nasljednika BF3 teme {#}

Freak Show Inc.

28 0 hvala 14
12 godina
Battlefield 4

Imam neobican problem! Naime u misiji Destroy the Tank, treba postaviti minu na koju bi tenk naisao i eksplodirao. Medjutim, kod mene je se kreten zaglavio izmedju bandere i ograde tako da ne moze ni naprijed ni nazad. Postavim mu mine uz same gusjenice al' on ne mrda samo puca. Uskoro cu postaviti i slike (sad zena gleda neku seriju) pa ce te vidjeti i sami. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

BTW, daleko najviše TU ima fila - 3452, slijedeći je cyber sa "tek" 2186

Najviše HVALA ima cyber (682), drugi je fila (648)

Najnepopularniji posteri (prema TD) su:

fila (1451)

bfbeast (859)

antraks (590)

Najpopularnji post prema TU: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3949285.aspx

Najpopularniji post prema HVALA: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3715883.aspx

Najnepopularniji post prema TD: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3809802.aspx

Ljubi vas deda... {#}

Freak Show Inc.

11 0 hvala 10
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Od kuda to "vučeš"?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Od kuda to "vučeš"?

Znam neke ljude...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
marionezi82 kaže...

Imam neobican problem! Naime u misiji Destroy the Tank, treba postaviti minu na koju bi tenk naisao i eksplodirao. Medjutim, kod mene je se kreten zaglavio izmedju bandere i ograde tako da ne moze ni naprijed ni nazad. Postavim mu mine uz same gusjenice al' on ne mrda samo puca. Uskoro cu postaviti i slike (sad zena gleda neku seriju) pa ce te vidjeti i sami. 

Ženina serija je bitnija od misije??? Za ovo ćeš dobiti takav karton da ćeš se usrati...

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Friday kaže...
Deawood kaže...

Znam neke ljude...

XXX?

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

BTW, daleko najviše TU ima fila - 3452,

Najnepopularniji posteri (prema TD) su:

fila (1451)

Najpopularniji post prema HVALA: http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3715883.aspx

Ljubi vas deda... {#}

Dva clana iz xXx i treci ti koji pises,popularni smo {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Eh, da - posteri sa više od 100 postova:

EDIT:

Pirat je čak 8 puta pokazivao mišiće (plavi post), danny samo 2 puta

Zanimljivo je što modovi nisu ni jedan post uređivali osim svojih. A osoba sa najviše edita vlastitog posta je fila sa 296 edita (bio je prvak i u BF3 temi po tom pitanju). Drugi je naravno cyber...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 21:10 (Friday).

14 0 hvala 13
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

Ispravi me ako griješm.

A ja, a ja??

fila2208 kaže...

{#}

Sijem sjeme, rastu bebe!

LOL, kako si otišao na tanak led s tom slikom bez da si trepnuo {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

EDIT:

Zanimljivo je što modovi nisu ni jedan post uređivali osim svojih. A osoba sa najviše edita vlastitog posta je fila sa 296 edita (bio je prvak i u BF3 temi po tom pitanju). Drugi je naravno cyber...

Bez file nema teme.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Bez ultra grafike nema igre!

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

EDIT:

http://i.imgur.com/HNcxB.gif

bennyPro kaže...

Bez ultra grafike nema igre!

Opet ti {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
12 godina
Friday kaže...
marionezi82 kaže...

Ženina serija je bitnija od misije??? Za ovo ćeš dobiti takav karton da ćeš se usrati...

Hahaa.... Zenin karton boli.

17 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A ja, a ja??

LOL, kako si otišao na tanak led s tom slikom bez da si trepnuo {#}

Hehe, nisam ni približno bio svjestan vječne epičnosti photochopane slike kad sam stisnio save u Fotošopu :)

17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Hehe, nisam ni približno bio svjestan vječne epičnosti photochopane slike kad sam stisnio save u Fotošopu :)

A rekli su da nikad od tebe ništa {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja danas nagovorio ženu da odmjerimo snage s sniperom na test rangu (pokretne mete) i mislio sredit ću je ono bez po muke kad ono... Izgubio okladu morao slagati većeru ali što mi je ego pretrpio...{#}

Moram priznati da mi je žena talent za bf moram ju držati dalje od igre lol. U revanšu sam ju dobio ali jedva valjda sam i ja njub. Uglavnom dobro smo se zabavili sad ona za sutra najavljuje revanš već znam da ću podebljati ulog hehe.

I onda ljudi vajnaju da igra ne valja može poslužiti ako se znaš prilagoditi!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 22:53 (maxis).
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

A rekli su da nikad od tebe ništa {#}

...sve dok nisam krenio u vrtić! :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice