ako kupim battlefield 4 premium dali dobivam ove dlc-ove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ali nemoj se zayebati pa kupiti SAMO premium jer ti treba igra + premium!
Da, ali nemoj se zayebati pa kupiti SAMO premium jer ti treba igra + premium!
znam znam, baš sam gledao moze se bf4 kupit za 20-tak eura,a premium kao dlc za 30-tak eura
Je li tko proverio radi li ovo?
Dobiješ sve DLC-ove + bonus svakodnevno rejpanje od bugovih proigrača
Je li tko proverio radi li ovo?
Ne da radi, vec sam dobio sve od premiuma. WTF :D Fila imas gajbu pive
Ponovit ću još jednom... ako je DICE priznao probleme onda tebi igra ne može dobro raditi nikako.
Kako tebi može dobro raditi nešto što je pokvareno?
Evo ti moja predzadnja partija. Ping 27ms, FPS visok, cijela mreža samo za to jutros. Dakle, nije da se ne može. Istina, Locker je u pitanju, jer jedino to igram.
Povremeno možda i ja imam problema s ubijanjem iza ugla, sasvim je moguće da sam ih imao i nisam primijetio, ali nikad nisam imao probleme koje vi spominjete tu, da pucam u nekoga bez pogotka, da imam ogromne pauze, rušenja i sl. Igra mi se nikad nije srušila do sinoć kad sam FRAPS upalio, što nikako ne mogu zamjeriti igri.
Ako je DICE priznao probleme (imaš link?) onda sam siguran da nije nigdje nitko rekao "svi imaju probleme". Jednostavno nije točno. Eto, navratiš li u ove krajeve, slobodno zaigraj kod mene i uživaj.
Zašto misliš da je kod HC-a teže vidjeti problem? Pa u HC-u još brže umireš i još skuplje plaćaš pogreške. Da te zeza netcode, stvar bi bila ozbiljan problem jer nemaš šanse za popravak. Meni je Normal postao dosadan iz dva razloga:
1. nemoguće je boriti se s više neprijatelja jer nakon ubojstva jednoga, ili nemaš metaka ili nemaš zdravlja za ostale
2. postane prilično dosadno što možeš svakoga ubiti ako dobro kontroliraš recoil i smireno nišaniš, ali ti to ništa ne znači jer imaš prvu stavku, a do sada nisam nikad doživio 1 na 1 borbu
Meni je Normal postao dosadan iz dva razloga:
1. nemoguće je boriti se s više neprijatelja jer nakon ubojstva jednoga, ili nemaš metaka ili nemaš zdravlja za ostale
2. postane prilično dosadno što možeš svakoga ubiti ako dobro kontroliraš recoil i smireno nišaniš, ali ti to ništa ne znači jer imaš prvu stavku, a do sada nisam nikad doživio 1 na 1 borbu
sorry ali pricas gluposti i samo dokazujes da nisi sposoban/kompetentan uociti probleme u igri o kojima se prica
a ako nikad nisi dozivio 1v1 uvjek se mozes antraksu javit xD
btw. meni igrica radi savrseno
Zato jer ti igraš verziju za dječicu.
Evo ti moja predzadnja partija. Ping 27ms, FPS visok, cijela mreža samo za to jutros. Dakle, nije da se ne može. Istina, Locker je u pitanju, jer jedino to igram.
Prvi link kojeg sam se sjetio, a bilo je toga još: http://gameland.jutarnji.hr/vijesti/dice-zaustavlja-radove-na-svim-projektima-i-fokusira-se-na-battlefield-4/
Razlika u HC-u je što umireš praktički odmah, dok u softu ti bi trebao imati (ponekad) šansu izbjeći smrt eskivažom, skrivanjem iza zaklona i sl.
Još jedna stvar koja se u sfotu vidi, a u HC-u ne je killcam. Po njemu možeš znati gdje je protivnik koji te ubio. U HC-u ti to ne znaš, osim ako te ubio prsa u prsa.
Eeee, kad bi ti znao otkud si sve do sad umirao vjerujem da ne bi pisao ovo što danima pišeš.
Nadalje, puno toga ovisi i o stilu igre... ja kad igram sa snajeprom onda sam defenzivan, tek ponekad agresivan.
S ostalim klasama sam prilično agresivan i loš netcode mi predstavlja veliki problem.
Složit ćeš se da je lakše/jednostavnije sačekivati protivnike nego li ih napadati.
Dakle, ja koji napadam ako ne uspijem u tom djeliću sekunde opaziti/pogoditi protivnika - ja sam glineni golub.
Meni taj dio sekunde znači ubiti ili biti ubijen.
S ovakvim netcodeom i svim ostalim problemima ja sam često onaj koji je ubijen.
Stavio sam video malo prije gdje se točno vidi što se u igri događa.
Netko je izjavio da je njemu na tom videu sve OK - meni nije, a vjerujem da i ti opažaš problem.
Pogledaj opet i obrati pažnju na situaciju veliki ping naspram malom - toliko koliko on ima prednost je dovoljno da ubije protivnika, a da ga ovaj uopće ne vidi sve do killcama.
Znam iz prve ruke kako to izgleda jer sam u ovih mjesec dana (čak i ja koji imam problema pregršt) imao 2-3 "dobra dana" i tada su likovi padali k'o na traci.
Nitko me nije mogao ubiti, a ja sam ih samo slagao.
Pun healtha ili na pola, bilo mi je svejedno, trčao sam koliko me noge nose i ubijao zato jer sam bio u prednosti nad svima.
Zašto?
Nemam pojma - volio bi znati pa da mogu svaki dan replicirati situaciju i biti pr0zor (sry fila :P)
Jučer sam imao "dobar dan". Padali su k'o budalice, a igrao sam sa puškom koja nije baš jednostavna za korištenje.
Pazi, softcore je u pitanju i uzmi u obzir da sam trčao k'o Usain Bolt po mapi (aj iskreno, jednom sam zalego u spilju jer sam morao braniti točku pa sam ih naslagao nekoliko, ali to je sve od ležanja bilo).
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/409051846147388032/247505760/
Al eto, ja nisam pr0zor.
Pa kako ti se da toliko pisati?
Prvi link kojeg sam se sjetio, a bilo je toga još: http://gameland.jutarnji.hr/vijesti/dice-zaustavlja-radove-na-svim-projektima-i-fokusira-se-na-battlefield-4/
Razlika u HC-u je što umireš praktički odmah, dok u softu ti bi trebao imati (ponekad) šansu izbjeći smrt eskivažom, skrivanjem iza zaklona i sl.
Još jedna stvar koja se u sfotu vidi, a u HC-u ne je killcam. Po njemu možeš znati gdje je protivnik koji te ubio. U HC-u ti to ne znaš, osim ako te ubio prsa u prsa.
Eeee, kad bi ti znao otkud si sve do sad umirao vjerujem da ne bi pisao ovo što danima pišeš.
Nadalje, puno toga ovisi i o stilu igre... ja kad igram sa snajeprom onda sam defenzivan, tek ponekad agresivan.
S ostalim klasama sam prilično agresivan i loš netcode mi predstavlja veliki problem.
Složit ćeš se da je lakše/jednostavnije sačekivati protivnike nego li ih napadati.
Dakle, ja koji napadam ako ne uspijem u tom djeliću sekunde opaziti/pogoditi protivnika - ja sam glineni golub.
Meni taj dio sekunde znači ubiti ili biti ubijen.
S ovakvim netcodeom i svim ostalim problemima ja sam često onaj koji je ubijen.
Stavio sam video malo prije gdje se točno vidi što se u igri događa.
Netko je izjavio da je njemu na tom videu sve OK - meni nije, a vjerujem da i ti opažaš problem.
Pogledaj opet i obrati pažnju na situaciju veliki ping naspram malom - toliko koliko on ima prednost je dovoljno da ubije protivnika, a da ga ovaj uopće ne vidi sve do killcama.
Znam iz prve ruke kako to izgleda jer sam u ovih mjesec dana (čak i ja koji imam problema pregršt) imao 2-3 "dobra dana" i tada su likovi padali k'o na traci.
Nitko me nije mogao ubiti, a ja sam ih samo slagao.
Pun healtha ili na pola, bilo mi je svejedno, trčao sam koliko me noge nose i ubijao zato jer sam bio u prednosti nad svima.
Zašto?
Nemam pojma - volio bi znati pa da mogu svaki dan replicirati situaciju i biti pr0zor (sry fila :P)
Jučer sam imao "dobar dan". Padali su k'o budalice, a igrao sam sa puškom koja nije baš jednostavna za korištenje.
Pazi, softcore je u pitanju i uzmi u obzir da sam trčao k'o Usain Bolt po mapi (aj iskreno, jednom sam zalego u spilju jer sam morao braniti točku pa sam ih naslagao nekoliko, ali to je sve od ležanja bilo).
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/409051846147388032/247505760/
Hvala, imam neki osjećaj da se s tobom čak može i diskutirati... ali pliz nađi mi neki relevantan izvor (DICE-ov forum, službenu objavu...), jer ništa na toj domeni neću niti kliknuti. Inače, rješavanje problema ne znači da igra nikome ne radi. Probat ću baš malo na Normalu igrati i javim ti kako je. Moguće je da umirem koliko umirem jer me zezne netcode (iako sumnjam) pa ako bude dobar, imat ću 75:0 KDR :).
Igram sa svime ofenzivno, čak i snajperom od kada sam otključao ovaj novi.
Ozbiljno? Meni je MG4 jako dobar LMG, cini mi se laksi sa kontrolirat od nekih drugih! Dobro, Pechenka mi je omiljeni LMG, pa mozda zato MG4 mi se ne cini prezahtjevan!
Ovo mi jako smrdi na baniranje keyeva, resetiranje statsa i ine lipe stvari; ja ne bi.
Ovo mi jako smrdi na baniranje keyeva, resetiranje statsa i ine lipe stvari; ja ne bi.
Stvarno... Poslije heroina, reketarenja i pedofilije brine te da će ti netko resetirati statse?!
Svaka čast recenziji kao takvoj, slaganju s recenzentima, ali meni ne znači to što se i oni slažu ništa.
Ako zanemarimo da si igri zamjerio kampanju koju ignoriram (može biti i smeće što se mene tiče) i balans oružja za koji smatram da je nužan da igra bude eSport-igriva (dakle, morali su izvoditi gluposti koje nemaju veze s realnošću), glavna zamjerka gdje god zamjerki ima je što nekome nešto ne radi. Nisam baš pobornik recenziranja igara ako mi se u njima manifestira problem koji nije 100% prisutan, dakle ako je ovisan o konfiguraciji, podešenjima hardvera, softvera i sl. Imam doma 4 računala na kojima igra radi, sva 4 imaju bitno drugačiju konfiguraciju, bitno drugačije postavke i sve radi dobro. Dakle, uvjeren sam da problemi Battlefielda 4 imaju daleko više veze s netolerancijom igre na čudnovate postavke i uvjete, nego samom nekvalitetom izvedbe. Ako igra radi na četiri Intel konfiguracije, od čega je jedna MacBook Pro, mašina koja nije niti namijenjena igranju.... žao mi je reći, ali jednostavno ne vjerujem da ja baš imam toliko (ne)sreće da u četiri pokušaja ne mogu dobiti neigrivu igru.
Što se tiče bugova u samoj igri, osim onog double damage buga koji je jednostavno iznimno težak za mitigaciju (ima veze s matematikom, detekcijom kolizije, tick rateu game loopa, brzinom procesora i mreže... što je posve druga priča), većina stvari poput pucanja tekstura na pojedinim mjestima, stvari su koje nisu game-breaking. Sama mehanika igre je bolja: vertikalna borba itekako je važna, sporije i realnosti bliže kretanje i ne vidim ništa lošije nego što je imao BF3, ali u svemu vidim nevjerojatan rad autora koji su uspjeli igru učiniti igrivom na patetičnim vezama s jedva megabitom uploada. Kao profesionalac kojem je posao high-performance mrežno programiranje, moram reći da skidam kapu DICE-u za rezultat. Frostbite je trenutno i još će dugo biti vrhunski engine kojem se ništa ne može približiti i bojim se da ćemo na ovoj razini kvalitete zapeti još mnogo godina s obzirom na vjerojatnost da hardver ulazi u razdoblje stagnacije u kojem su i naše komunikacije već dugo.
Nadam se samo da će EA/DICE promijeniti politiku i omogućiti privatne servere za LAN igru, što automatski može riješiti 90% problema s "netcodeom", gdje 10% otpada na performanse računala. Od trenutka kad smo mrežne FPS-ove mogli prebaciti na Internet jer smo "progutali" jednostavnost izvedbe novim hardverom i broadband boomom, opet smo došli u situaciju da su igre prekompleksne za 50ms pinga i mislim da je BF4 prevelik zalogaj za ogromnu većinu onoga što igrači imaju doma.
P.S. BF3 ni sam nisam mogao igrati iz čista mira par puta pa sam proklinjao EvenBalance (PB) i DICE, ali ne vidim logiku u tome da igru nazovem smećem zato što imam nesreću da mi ne radi.
To što se tebi problem ne manifestira ne znači da ne postoji. Vjerojatno igraš premalo da bi neke od njih skužio, ali za neke nema ni potrebe da ih skužiš - Dice ih sam prizanje, kao što je priznao one-hit kill.
Recenziju si mi nazvao promašenom, ali ti je promakao glavni argument za moju konačnu ocjenu. OK, ne čita ti se, možemo se i tako razgovarat.
Ovako ja o BF-u 4:
http://www.bug.hr/master/rec/battlefield-4/96710.aspx
Ovako ti o BF-u 4:
Hvala, imam neki osjećaj da se s tobom čak može i diskutirati... ali pliz nađi mi neki relevantan izvor (DICE-ov forum, službenu objavu...), jer ništa na toj domeni neću niti kliknuti. Inače, rješavanje problema ne znači da igra nikome ne radi. Probat ću baš malo na Normalu igrati i javim ti kako je. Moguće je da umirem koliko umirem jer me zezne netcode (iako sumnjam) pa ako bude dobar, imat ću 75:0 KDR :).
Igram sa svime ofenzivno, čak i snajperom od kada sam otključao ovaj novi.
Naravno da se sa mnom može normalno diskutirati.
Problem je što sam nerijetko revoltiran replikama forumaša pa uključujem "rage mode" kominikaciju :)
A iznerviram se lako - možda bi trebao na tome malo poraditi ;D
Ljuti me kad ljudi paušalno iznose ocjene/zaključke, a o tome ne znaju ništa ili jako malo.
Nisam ni ja najpametniji na forumu, ali se barem ne petljam odnosno prepirem s nekim, a da mi je tema rasprave nepoznata.
Primjer:
- Ne može mi netko tko je igrao par sati ili nije probao neka oružja i sl. pisati svoje mišljenje kad ja znam da nije tako jer sam u igri proveo barem 10x više od njega i isprobao sve što sam mogao.
I za kraj.
Ne moraš ti zbog mene igrati softcore.
Nisam ni ja zbog tebe HC :P
Samo te molim da ubuduće problem gledaš iz šire perspektive, a ne samo iz svog kuta.
Ja kad bi gledao samo iz svog kuta onda ovo što pišem je mačji kašalj.
Toliko problema imam s ovom igrom da to nije istina.
Ali ipak ju igram - i igrat ću je - što mogu - lud sam k'o puška.
Ozbiljno? Meni je MG4 jako dobar LMG, cini mi se laksi sa kontrolirat od nekih drugih! Dobro, Pechenka mi je omiljeni LMG, pa mozda zato MG4 mi se ne cini prezahtjevan!
Onaj tko zna igrat će i sa Famasom biti dobar :P
Kvragu, sad ću opet karton dobit jer nitko nije replicirao poslije mene
Ali ipak ju igram - i igrat ću je - što mogu - lud sam k'o puška.
K'o rifle puška ili...?
I ja imam s famasom preko 500 killeva,al s tom puškom je najlakše igrati na malim mapama.(tdm,dominacija,locker)...

jel ima neki server di igra vise ekipa s balkana, hebu me ovi njemacki serveri kad mi igra digne tlak opsujem nesto u chat a niko me nis nekuzi....nije fora
a kod prevodjenja gubi smisao :)
a i dosadno mi igrat solo vise
I ja imam s famasom preko 500 killeva,al s tom puškom je najlakše igrati na malim mapama.(tdm,dominacija,locker)...
Famas na Lockerima ili Shanghaiju domination/TDM je super puška, ali na malčice otvorenijim mapama se možeš slikat.
Barem ja ne mogu s njom vladat čim je otvorenija mapa.
P.S.
Nemam ja vremena za multicitate :P
Vidiš da sam lud k'o rifle puška :D

There
Mater im mulastu, opet skidam onaj update od 885 MB...
Mater im mulastu, opet skidam onaj update od 885 MB...
patch od patchevog patcha