Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Nikom igra ne valja a svi ju igraju {#}

Svi ste dali svoja mišljenja a sad se vratite na server i iglajte se.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam preordero igru i trebo bi dobit taj china rising... danas mi je doslo ovo u mail. U "My Games" mi uopce nema China risinga, a kad se pokusam spojit na neki server sa CR pise mi da ga moram prvo instalirat... Ima jos neko ovaj problem?

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Roko567 kaže...

Ja sam preordero igru i trebo bi dobit taj china rising... danas mi je doslo ovo u mail. U "My Games" mi uopce nema China risinga, a kad se pokusam spojit na neki server sa CR pise mi da ga moram prvo instalirat... Ima jos neko ovaj problem?

Ako nemaš premium, tek za 2tj možeš igrat CR dlc ;)

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

No premium no fun ;) 

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
Roko567 kaže...

Ako nemaš premium, tek za 2tj možeš igrat CR dlc ;)

Aha... Vec sam se poceo brinut da cu se morat zajebavat oko toga... Hvala na informaciji

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net || samimicraft.com.hr || http://youtu.be/Ns0bqH0tv9s
13 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
Roko567 kaže...

No premium no fun ;) 

Ma da... taman cu placat jos 400 kuna za premium hahahah... Sta oni misle da su svi Rockfelleri...

17 godina
Battlefield 4

Skinuo se patch, skinuo se China Rising, sada se opet skida patch. Valjda neće opet i China Rising.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bombilakus kaže...
Roko567 kaže...

No premium no fun ;) 

Ma da... taman cu placat jos 400 kuna za premium hahahah... Sta oni misle da su svi Rockfelleri...

Imaš li kakvog rođaka u Meksiku:) Tamo ti je jeftinije pa ako ti netko radi na platformi ili glumi u sapunici kupi iz Meksika :)

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Naravno da nismo, ali 170 i nije toliko loše. Naravno ako ti je igra dobra...

13 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
Roko567 kaže...
Bombilakus kaže...
Roko567 kaže...

Ja sam preordero igru i trebo bi dobit taj china rising... danas mi je doslo ovo u mail. U "My Games" mi uopce nema China risinga, a kad se pokusam spojit na neki server sa CR pise mi da ga moram prvo instalirat... Ima jos neko ovaj problem?

No premium no fun ;) 

Imaš li kakvog rođaka u Meksiku:) Tamo ti je jeftinije pa ako ti netko radi na platformi ili glumi u sapunici kupi iz Meksika :)

I lol'd
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 17:16 (Roko567).
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
LudaVjestica kaže...
Roko567 kaže...

13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Roko567 kaže...
LudaVjestica kaže...
Roko567 kaže...

Možeš ti linkat slike do sutra:) Odi do meksika i kupi ko svi pošteni balkanci za 170kn :) Ako nemaš za kartu do meksika odi na podforum BF4 kupovina imaš tamo teleport ;)

16 godina
LudaVjestica kaže...
Roko567 kaže...

Žao mi je i onih 40 eura za igru a kamoli još da im kupujem premium.

Za bf3 bez razmišljanja sam izvalio keš za premium, a ovo ni gratis da daju ne bih instaliro.

17 godina
Battlefield 4

ma ovo 109 eura kupis i pravi si baja do jaja {#}{#}

porez na budale,sto drugo rec {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 17:24 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Bombilakus kaže...

ili glumi u sapunici

{#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

a gdje kupiti samo premium?

tu chainu već imam

clipper
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Ti si novi? Saraj malo!

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx

P.S. Ovo iz druge poruke je zastarjelo, sad je u modi FlyVpn i standardni Origin.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 17:25 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma što se sve može pročitati na ovom forumu.Jednom prevelike mape,drugom premale staze ,trećem karte ok ali ljudi su fail "ne igraju po priručniku za battlefield".Pa u kojem to svemiru ima da je sve super. Pa onda balans vozila nekima ne valja drugima super, puške imaju mali  recoil, prebrzo leveliranje ima toga još. Na kraju zaključak svi smo mi Ljudina !

Ima problema slažem se i najviše mi smeta taj odnos prema nama potrošačima jer proizvod nije bio dovršen a izbačen je na tržište.Bilo bi fer da im nismo platili punu cijenu dok sve ne dovrše kako treba(utopija).

Ali uz sve to igra po meni rula odnosno zasjati će u punom sjaju za koji mjesec kad se sve sredi ali i u ovom stanju nema boljeg fps-a na tržištu.Zato za ljude koji zalutaju na forum slobodno kupite igru i ne obazirite se na ove okorjele bf gamere jer to nisu u potpunosti objektivne ocjene o igri.

Moj PC  
12 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesam to ja il se vec ne moze upravljat sa  MBT LAW-om?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma šarao sam sve i svašta ali nema nigdi da se uzme samo premium a da nije sa origina

tužno je gledati da drugi igraju

clipper
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

aha, samo je dosta tesko treba puno vjezbat...

Battlelog: just_mau5
13 godina
neaktivan
ptrvic kaže...

Ma šarao sam sve i svašta ali nema nigdi da se uzme samo premium a da nije sa origina

Mi u kupe a ti u špade šta bi se reklo kod nas u dalmaciji:) 
Svi smo ga kupili više manje sa origina ali via Mexico.
Upalis flyvpn spojis se na store.origin.com iskesiras 170kn i to ti je to. 

15 godina
maxis kaže...

Ma što se sve može pročitati na ovom forumu.Jednom prevelike mape,drugom premale staze ,trećem karte ok ali ljudi su fail "ne igraju po priručniku za battlefield".Pa u kojem to svemiru ima da je sve super. Pa onda balans vozila nekima ne valja drugima super, puške imaju mali  recoil, prebrzo leveliranje ima toga još. Na kraju zaključak svi smo mi Hrvati....

Ima problema slažem se i najviše mi smeta taj odnos prema nama potrošačima jer proizvod nije bio dovršen a izbačen je na tržište.Bilo bi fer da im nismo platili punu cijenu dok sve ne dovrše kako treba(utopija).

Ali uz sve to igra po meni rula odnosno zasjati će u punom sjaju za koji mjesec kad se sve sredi ali i u ovom stanju nema boljeg fps-a na tržištu.Zato za ljude koji zalutaju na forum slobodno kupite igru i ne obazirite se na ove okorjele bf gamere jer to nisu u potpunosti objektivne ocjene o igri.

Zaključak sam ti popravio, to je takav narod...yebeno mi fali semper na forumu da dođe napisati litanije o stanju u državi {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
berto kaže...
Roko567 kaže...

Ne kuzim kako... prije bi samo pomico mis i mogo bi upravljat sad mi ne zeli uopce...

15 godina
Roko567 kaže...
berto kaže...
Roko567 kaže...

Ne kuzim kako... prije bi samo pomico mis i mogo bi upravljat sad mi ne zeli uopce...

Koristi SRAW; NE mbt law...kolega se zeza sa tobom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Bombilakus kaže...

A ne tako davno smo se svi sprdali kako cod ima premium elite govanca i kako moraju plaćati dodatne mape a Dice nama čak i besplatno baci cijeli set mapi........ {#}

Ja osobno ovu situaciju sa Kinom vidim kao određeni hračak u facu s obzirom da sam igru j.beno preorderao pa opet moram čekati 2 tjedna da zaigram mape koje sam dobio (khmmm..... kupio) jer nemam premium status.....a kako stvari stoje vjerojatno ga neću nikada ni imati.

Zaista je "fer" odnos Dice-a prema onima koji su već jaaaako dugo vremena bili dio lojalne baze igrača koji su im kupovali proizvode bez obzira na kvalitetu samog proizvoda ali eto...... ako oćeš igrati dlc sad moraš iskeširati još 50 ojra jer pa znaš...... na tebi smo već zaradili preko preordera pa ako želiš pravo igranja već kupljenog dlc-a odmah..... pare na sunce..... ma nabijem ih ja na šugavi rotacijski propeler onog nasukanog broda sa određene mape................................... {#}

I za koji k..... ne povećaju broj frendova na battlelogu???????? Prvo forsiraju tu odvratnu društvenu aplikaciju da bi ju onda ograničili sa određenim brojem dozvoljenih frendova i tako već skoro 3 godine {#}

Ok. mislim da je bilo dosta moga rejđanja ali u zadnje me vrijeme ova cijela situacija s igrom zaista živcira i kad vidim još to super odvratno forsiranje premiuma zgadi mi se cijeli serijal i dođe mi da tražim refund tj. prodam sve jer refund i ne mogu dobiti.

On the good side tho mogu navesti da je igra uspjela postići ono što trojka nikad, ni  u jednom modu nije uspjela ......... Cyber uopće ne ulazi u oklopna vozila {#}{#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Battlefield 4

Syebali su jer su počeli srati sa onim early dlc prvo za ps3 sad za xbox pa se sjetili.....e ajmo to i na premium stavit.

Stvarno su šupci što se toga tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ptrvic kaže...

{#} Odgovarao sam Roku, ne vidi se citat?

Ali tocno to je islo i tebe! Zasto nisi otvorio link koji sam stavio??

Unutra pise da BF4 kosta 220 kn.

Ne pise, ali je istina, da BF4 Premium kosta 177 kn.

I da, jaako puno stranica ima BF4 Premium, gore su ti linkovi kod kolege.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
Bombilakus kaže...

A ne tako davno smo se svi sprdali kako cod ima premium elite govanca i kako moraju plaćati dodatne mape a Dice nama čak i besplatno baci cijeli set mapi........ {#}

Ja osobno ovu situaciju sa Kinom vidim kao određeni hračak u facu s obzirom da sam igru j.beno preorderao pa opet moram čekati 2 tjedna da zaigram mape koje sam dobio (khmmm..... kupio) jer nemam premium status.....a kako stvari stoje vjerojatno ga neću nikada ni imati.

Zaista je "fer" odnos Dice-a prema onima koji su već jaaaako dugo vremena bili dio lojalne baze igrača koji su im kupovali proizvode bez obzira na kvalitetu samog proizvoda ali eto...... ako oćeš igrati dlc sad moraš iskeširati još 50 ojra jer pa znaš...... na tebi smo već zaradili preko preordera pa ako želiš pravo igranja već kupljenog dlc-a odmah..... pare na sunce..... ma nabijem ih ja na šugavi rotacijski propeler onog nasukanog broda sa određene mape................................... {#}

I za koji k..... ne povećaju broj frendova na battlelogu???????? Prvo forsiraju tu odvratnu društvenu aplikaciju da bi ju onda ograničili sa određenim brojem dozvoljenih frendova i tako već skoro 3 godine {#}

Ok. mislim da je bilo dosta moga rejđanja ali u zadnje me vrijeme ova cijela situacija s igrom zaista živcira i kad vidim još to super odvratno forsiranje premiuma zgadi mi se cijeli serijal i dođe mi da tražim refund tj. prodam sve jer refund i ne mogu dobiti.

On the good side tho mogu navesti da je igra uspjela postići ono što trojka nikad, ni  u jednom modu nije uspjela ......... Cyber uopće ne ulazi u oklopna vozila {#}{#}{#}

Lijep sastav

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice