Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
HR_The_Butcher kaže...

Pročitaj ovo još jednom.

Znao sam, ali znao sam da će to biti tvoj odgovor, tipično.

Velim, noobovi, fegeti, abuseri, boosteri su dio svake igre, ne samo bf. Bf3 je bio prepun debila, a pogotovo kad su pustili igru za 5$, e to je onda bio šou.

Ja mislim da si ti samo ljuti, jer imaš 20 tisuća sati bf-a a opet te ubije neki njub koji ne zna još wasd koristit....{#}

velim, presmiješno mi je zamjerati igri što je igraju igrači. 

Don't hate the game, hate the player!! 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ja mislim da si ti samo ljuti, jer imaš 20 tisuća sati bf-a a opet te ubije neki njub koji ne zna još wasd koristit....{#}

Haha a nemoj zezat Djuki sam znas da stvarno bude likova kojima treba cit za WASD jer hodat neznaju {#} 

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Pročitaj ovo još jednom.

Velim, noobovi, fegeti, abuseri, boosteri su dio svake igre, ne samo bf. Bf3 je bio prepun debila, a pogotovo kad su pustili igru za 5$, e to je onda bio šou.

Ma daj ne trkeljaj igra je smece i to zestoko. Sta lupas gluposti, kad god pokrenem bf3 naspram bf4 kao da je obrnuto.  Dizajn mapa je retardiran. Noob level spama i snajpanja over 9000000, i tako dalje i tako dalje. Nikad kraja kolik gluposti ima u ovom bfu. Kaj mislis da zato sto konstantno igras sa klanom i vas 10 razbija njubove da je igera dobra? Pa i meni je zabavno sa mojim deckima sve rejpamo. Ali kao individualno iakustvo ovo je govno govana. Znaci sama instalacija ovoga je narusila moj komp. 3 puta se ovo smece manje prodaje od bf3, jel ti treba jos sta? Idi tamo rejpat njubove vas 100 na jednog, a nas pusti da komentiramo igru kakva je, a igra je smece. Kretanje- kao da je lik retardiran. Mape su sniper heaven znaci noob tube do ubera. Hitreg-.....  Teamplay-hahahhhah. Leveliranje je strava(ako imas 8 god).  Battlepeckovi su najveca glupost koju je ga.ing izmislio, i to ide i dalje i dalje i dalje. Od pola ljudi tu sa bf3 njih 70% je razocarano igrom. Meni je drago sta je super ali jbg i muhi je govno super neznaci da je i meni. Hf.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:21 (zdenko1991).
15 godina
zdenko1991 kaže...

Ma daj ne trkeljaj igra je smece i to zestoko. Sta lupas gluposti, kad god pokrenem bf3 naspram bf4 kao da je obrnuto.  Dizajn mapa je retardiran. Noob level spama i snajpanja over 9000000, i tako dalje i tako dalje. Nikad kraja kolik gluposti ima u ovom bfu. Kaj mislis da zato sto konstantno igras sa klanom i vas 10 razbija njubove da je igera dobra? Pa i meni je zabavno sa mojim deckima sve rejpamo. Ali kao individualno iakustvo ovo je govno govana. Znaci sama instalacija ovoga je narusila moj komp. 3 puta se ovo smece manje prodaje od bf3, jel ti treba jos sta? Idi tamo rejpat njubove vas 100 na jednog, a nas pusti da komentiramo igru kakva je, a igra je smece. Kretanje- kao da je lik retardiran. Mape su sniper heaven znaci noob tube do ubera. Hitreg-.....  Teamplay-hahahhhah. Leveliranje je strava(ako imas 8 god).  Battlepeckovi su najveca glupost koju je ga.ing izmislio, i to ide i dalje i dalje i dalje. Od pola ljudi tu sa bf3 njih 70% je razocarano igrom. Meni je drago sta je super ali jbg i muhi je govno super neznaci da je i meni. Hf.

Pa nisam ti ja kriv što si dao 600kn za to ''smeće''.

Meni je igra ok, i to sam rekao, kad imaš team i ts, pa se zayebavaš i igraš.

ja na taj način guštam u igri..ti trčiš po domiantionu i plačeš na kampere i snipere..ne kužim zašto si to radiš.

Igrati solo je iritantno, baš radi toga što si naveo...zato to i ne radim, tj. radim ali rundu dve tek toliko, odigram i odradim dnevnu dozu igre.

Igraš domination i plačeš kako je igra smeće, je jer je sami mod i dizajn mapa na tome smeće.

A ova usporedba sa muhom i govnom...ma lol zdenko, svaka čast....stari moj šta si ti ljut. Daj upiši zumbu ili nešto da izbaciš taj bijes radi jedne računalne igre....lol

Neki ovu igru ne shvaćaju kao ti, život, neki je vide kao računalnu igru na kojoj dođu, ispucaju se malo i idu dalje...predlažem ti da i ti probaš isto, nhf i tebi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:35 (fila2208).
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Haha a nemoj zezat Djuki sam znas da stvarno bude likova kojima treba cit za WASD jer hodat neznaju {#} 

Ti i ne koristis WASD kolko znam pa se ipak kreces - dobro tu i tamo te decki cupaju pa ide {#}.

14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Ti i ne koristis WASD kolko znam pa se ipak kreces - dobro tu i tamo te decki cupaju pa ide {#}.

ja imam cit za strelice

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

wtf. tek sad sam skuzio kako igrica ima dobru grafiku, pogotovo kad dodes sa cs:go-a, ova igrica je savrsena...{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 22:38 (berto).
Moj PC  
5 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa nisam ti ja kriv što si dao 600kn za to ''smeće''.

Meni je igra ok, i to sam rekao, kad imaš team i ts, pa se zayebavaš i igraš.

ja na taj način guštam u igri..ti trčiš po domiantionu i plačeš na kampere i snipere..ne kužim zašto si to radiš.

Igrati solo je iritantno, baš radi toga što si naveo...zato to i ne radim, tj. radim ali rundu dve tek toliko, odigram i odradim dnevnu dozu igre.

Igraš domination i plačeš kako je igra smeće, je jer je sami mod i dizajn mapa na tome smeće.

A ova usporedba sa muhom i govnom...ma lol zdenko, svaka čast....stari moj šta si ti ljut. Daj upiši zumbu ili nešto da izbaciš taj bijes radi jedne računalne igre....lol

Neki ovu igru ne shvaćaju kao ti, život, neki je vide kao računalnu igru na kojoj dođu, ispucaju se malo i idu dalje...predlažem ti da i ti probaš isto, nhf i tebi.

Daj si pogledajte levele pa pricaj o zivotu. Ovo su dojmovi sa dasnjeg rusha. Da sam pricao o dominationu nebi bio toliko ljut na ovu igru. Nhf.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Daj si pogledajte levele pa pricaj o zivotu. Ovo su dojmovi sa dasnjeg rusha. Da sam pricao o dominationu nebi bio toliko ljut na ovu igru. Nhf.

Zašto stalno nhf? pa ne ljutim se na tbee niti ću ti išta uzeti za zlo, bmk za tebe.

Želim samo reći da svatko može imati svoje mišljenje...tebi je igra smeće, meni je ok, igram je sa dečkima, guštam u njoj koliko se može i bok.

Nemoraš me zato usporđivati sa muhom itd, mislim čemu? jer imamo različita mišljenja...

ajde ajde smijat ćeš se ovome jednog dana kad budete osvajali neke esl turnire.

meni je najveći žal ovaj domination mode u Eslu, uništili su i ono malo competitive igre što je bilo...to im je veliki minus.

13 godina
Battlefield 4

Zdenko, post ti je kompletni rage.

Evo ja ću isprobati BF za nekih sat vremena (valjda, skida se još)...imam iskustvo nekih 15 godina u igrama, već vidim da mogu da očekujem bug heaven, navikao sam na to..ali chill. Koliko vidim po forumima, igra je ok nasljednik bf3 (Igrao sam bf3 možda 10 minuta).

Btw, rado ću Vas sve dodati ako neće biti problem igrati s nekim tko prvi put igra bf4 ^^

btw, pisanje "koksaker" u recenziji u novinama je neumjesno.

Nisam još stigao kupiti BUG, ali budem čekirao ^^

Moj PC  
5 8 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Za LOL moment gledati od 5:39

možete pogledati i cijeli video{#}

BF3, BF4: [G] Pamark

9 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Evo ja ću isprobati BF za nekih sat vremena (valjda, skida se još)...imam iskustvo nekih 15 godina u igrama, već vidim da mogu da očekujem bug heaven, navikao sam na to..ali chill. Koliko vidim po forumima, igra je ok nasljednik bf3 (Igrao sam bf3 možda 10 minuta).

Btw, rado ću Vas sve dodati ako neće biti problem igrati s nekim tko prvi put igra bf4 ^^

Ako si u igrama 15 god pripremi se na iznenadenje. Odigraj procitaj recenziju, i napisi i ti svoje dojmove. Budes vidio da ces razmisljat ko ja.

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Ti navodno imaš curu jel? Ako budeš igrao BF4 jel mogu dobit broj od tvoje cure?{#}

15 godina
berto kaže...

wtf. tek sad sam skuzio kako igrica ima dobru grafiku, pogotovo kad dodes sa cs:go-a, ova igrica je savrsena...{#}

Reinstall za china rising i isčekivanje patcha? {#}

13 godina
RedRocco kaže...

Ti navodno imaš curu jel? Ako budeš igrao BF4 jel mogu dobit broj od tvoje cure?{#}

Nah, ovu ženim ^^

zdenko1991 kaže...

Ako si u igrama 15 god pripremi se na iznenadenje. Odigraj procitaj recenziju, i napisi i ti svoje dojmove. Budes vidio da ces razmisljat ko ja.

Budem negdje u srijedu ili četvrtak dao svoje mišljenje nakon što provedem cca 10-20h u igri ^^

btw, patch dolazi1AM PST/10AM UTC Dec 3 ...mislio sam da je 1 AM PST kod nas 9 AM UTC, ne 10 AM ^^

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
RedRocco kaže...

Nah, ovu ženim ^^

Šteta, baš se ponadao.{#}

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

Reinstall za china rising i isčekivanje patcha? {#}

ma daaa ej stavio sam sve ultra, resolution scale 200% i imam 25fps-a(ionako oko nevidi vise od 25fps-a), predobra je igrica

kakav patch?! sta jos ce poboljsat igricu!? nevjerujem da je to moguce{#}

edit: zaboravio nadodat mis na 6400dpi

sta si lud igram CS i uzivam kad otkinem glavu nekome sa AK-om ili deaglom vise nego napravit 50-1 u bf-u  :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 1:59 (berto).
15 godina
berto kaže...

ma daaa ej stavio sam sve ultra, resolution scale 200% i imam 25fps-a(ionako oko nevidi vise od 25fps-a), predobra je igrica

kakav patch?! sta jos ce poboljsat igricu!? nevjerujem da je to moguce{#}

sta si lud igram CS i uzivam kad otkinem glavu nekome sa AK-om ili deaglom :D

Nikako da se sjetim da naravtim...ajde budem sutra ako sam on došao do steama pa da te vidim kako otkidaš :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nikako da se sjetim da naravtim...ajde budem sutra ako sam on došao do steama pa da te vidim kako otkidaš :)

prazan server, zid, eventualno harmless botovi {#}{#}

16 godina
HR_The_Butcher kaže...
fila2208 kaže...

I jedna smiješna stvar, noobovi su krivi da je igra loša lol? Mislim lol, nitko nije kriv autoru članka što ima dest i pol tisuća sati igre pa očekuje da su svi jednaki veterani u igri....da, živcira i mene no ammo support ali yebeš mu mater, svi smo mi bili on, priznali ili ne.

S time da se ne slažem sa završnim: map pack za bf3, ipak jako zločesto.

I da, ne bih ni ja dao za to 449kn, pa zato i nisam, i žao mi je onih koji jesu :( 

Nisu krivi n00bovi, nego igra koja te trpa u isti koš s njima.

Koliko se puta dogodilo da uđeš u helikopter iz kojeg frajer iskoči čim vidi prvi neboder? Ili te owna avion preko u kojem je srećom tip koji zna letit, a tipu koji zna letit u tvom timu je noob tri puta za redom maznuo avion i zabio se s njim u dimnjak?

Protiv svega toga se može, ako se hoće. ArmA te neće pustit u vozilo ako nisi završio obuku, a America's Army je imao trening za medica i spec-ops: prvo završi školu, pa onda možeš odabrat klasu.

BF ide na masovnost i svjesno  želi igru učinit igru pristuačnom svima. OK, pristupačna je, fora i sve, ali ajmo sad igrat... Ispada da više ugađa onima koji je pokrenu dva-tri puta, nego ekipi koja je tolko voli da igra svaki dan. {#}

Više nego zaslužena ocijena, bez obzira na igrače i njihovo ponašanje! {#}

Poluproizvod i točka!

13 godina
HR_The_Butcher kaže...

BF ide na masovnost i svjesno  želi igru učinit igru pristuačnom svima. OK, pristupačna je, fora i sve, ali ajmo sad igrat... Ispada da više ugađa onima koji je pokrenu dva-tri puta, nego ekipi koja je tolko voli da igra svaki dan{#}

Ovo je, nažalost, točna konstatacija i s tobom se slažem 100% + 200% boost + Double XP!

Baš sam s dečkima razgovarao danas i došao do zaključka da skoro svi bolji igrači iz BF3 su razočarani s BF4.

On topic:

Tko hoće 1 vs 1 slobodno me može dodati {#}

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
HR_The_Butcher kaže...

BF ide na masovnost i svjesno  želi igru učinit igru pristuačnom svima. OK, pristupačna je, fora i sve, ali ajmo sad igrat... Ispada da više ugađa onima koji je pokrenu dva-tri puta, nego ekipi koja je tolko voli da igra svaki dan{#}

Ovo je, nažalost, točna konstatacija i s tobom se slažem 100% + 200% boost + Double XP!

Double Double Super Size

And don't forget the Fries!

:)

11 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Pročitaj ovo još jednom.

A iz koje si ti price ispao, sta si ti sebi umislio da imas pravo reci da je igra "smece". Jesi ti ikada igrao igru sa boljom grafikom od bf4? Normalno da ce u pocetku biti nekih bugova ali to je sve posljedica mocnog engina koji se treba ispolirati.

Ali zato druge igre se mogu sakriti naspram nje. A kretanje je napravito da bude vise realnije. Jesi ti kada vidio vojnika da trci ko lud sa hrpom opreme na ledima?

Mislim stvarno lupas gluposti, sa oprostenjem! 

Ako tebi igra nije dobra nemora zanciti da ostalim igracima nije ovo vrhunac fps igara kao meni npr.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 0:23 (bennyPro).
11 godina
Battlefield 4

Igra je stvarno prepuna selfcocksuckera (naime samo si cucak sam moze jajca polizat) a ovdje ih ima na pretek, velika muda k... od ovce.

9 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Anyway, odigrao evo malo, ginuo, negdje fidao...

sve sam stavio na ultra osim AADeferred što sam stavio off, antialiasing post je high, a ambient occlusion je SSAO

na mojoj konfi to je u prosjeku 50-70 fps, što mi je dosta (na rezoluciji 1920x1200)

igrao par mapa, ali ne znam zašto ali izbaci me s skoro svakog servera nakon nekih 5-20 minuta igre :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

ugasi upnp u postavkama rutera

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

A iz koje si ti price ispao, sta si ti sebi umislio da imas pravo reci da je igra "smece". Jesi ti ikada igrao igru sa boljom grafikom od bf4

Bez ljutnje ali boli me djon za grafiku ako ces iskreno,meni u MP definitivno grafika nije na prvom mjestu,nije ni na desetom.Ja shvacam da ima djece koja se pali na to i zao mi je da dice ide prema tome tutni milijardu perkova,boja,lizalica i zvakaci a za netcode,crashanje i ostala cuda ko ga j... pa imas 3 supresora i uopce nije bitno sto su ustvari isti glavno da je grafika dobra,medic ima ammo samo u offensive perku a support koji fura ammo bag ima u 3 perka i to na jednom ili dva na prvom mjestu ammo ali glavno da je grafika dobra.Mislim nemoj me krivo shvatit jer i ja volim dobru grafiku ali kad radi sve ostalo kako spada i volim ovu igru,zao mi je da ovo prolazi ovakav jedan serial ali ruku na srce izdali su polu proizvod premda ja vjecno optimist se nadam da ce sve to popravit.Izgubit cu 10kg zivaca ali nema veze igram dalje

X-Plosiv upnp ugasi

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 1:44 (Blade Runner31).
13 godina
Kill Frenzy kaže...

ugasi upnp u postavkama rutera

Ugasio, idem isprobati....

jer me opet izbacilo nakon cca 5 minuta :/

EDIT:

Radilo sve, ali nakon jedne smrti mi je samo crni ekran ...i onda bf has stopped working..

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 1:53 (X-Plosiv).
16 godina
Battlefield 4

e to je već jedan od drugih problem.jel bilo sound loopa ?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 1:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Igrao 6 Siege of Shangai. Samo 1 sam zavrsio..

5 puta sound loop i freeze i moram  na task manager i gasit bf4.

Taman sad zadnje skinem helica i pise da sam ubio dvojicu i freeze u tom momentu dok sam ga roknul {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice