Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeste li procitali Butcherovu recenziju igre u novom Bug-u?

Kao pravi mesar je iskasapio igru i dao joj 50%.

Jos je dobro i dao, kad i ako poprave mozemo ponovo ocjenivati.

Ja sam proveo vec 112 sati igrajuci se i zivcirajuci se, ko zna da li bi mi bila zanimljivija da sve radi kako treba!?

Moj PC  
5 1 hvala 4
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
desh kaže...

Ja sam proveo vec 112 sati igrajuci se i zivcirajuci se, ko zna da li bi mi bila zanimljivija da sve radi kako treba!?

Ja idem danas ili sutra kupiti broj. Stvarno su dali BF4 samo 50%?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:00 (Firefox72).
14 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Po meni je na pocetku bio i manje od 50 ali iskreno sve bolja i bolja mi je,manje problema i trenutno je meni osobno vise od 50

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
11 godina
protjeran
Battlefield 4

neznam cemu tako losa recenzija. Igra je vrh vrhova pogotovo ako ste probali COD Ghost. Po meni zasluzuje 85+

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:23 (bennyPro).
Moj PC  
2 15 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa bila bi vrh, kad bih se mogao opusiti i igrat, i sto je najvaznije uzivat u igri, a u sadasnjem stanju i nije bas tako.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

dobro igra ima par gresaka kao sto je nestajanje zvuka i slicnoga ali to nije razlog za losu ocjenu. Ionako igras igru da se opustis i nebi se trebao zamarati bugovima. Ako ti je neigriva i zivciras se sta je onda igras? 

Meni ako nesto nije dobro onda to neigram. Primjera radi: COD Ghost

Probaj igrati malo druge igre pa ces vidjeti da niti jedna druga igra nema takvu grafiku, pa ces se ubrzo vratiti na bf4 i zaboraviti sve nedostatke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 18:05 (bennyPro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Firefox72 kaže...
desh kaže...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 18:07 (power_user).
13 godina
protjeran
desh kaže...

Igra zaslužuje daleko više, ali shvaćam ga. Bijes te obuzme kada vidiš sve bugove.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

A i danas daju svakom da piše recenzije {#}{#}

Moj PC  
21 3 hvala 1
15 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

dobro igra ima par gresaka... ali to nije razlog za losu ocjenu.

Probaj igrati malo druge igre pa ces vidjeti da niti jedna druga igra nema takvu grafiku, pa ces se ubrzo vratiti na bf4 i zaboraviti sve nedostatke.

par gresaka...{#}

da evo trceci se vracam i vec sam zaboravio na sve nedostatke u gameplayu (ne nemislim na bugove) jer igra ima ljepu grafiku {#}

"dobra grafika" #1 mjerilo kvalitete{#}

@Butcher {#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 18:32 (berto).
15 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

dobro igra ima par gresaka kao sto je nestajanje zvuka i slicnoga ali to nije razlog za losu ocjenu. Ionako igras igru da se opustis i nebi se trebao zamarati bugovima. Ako ti je neigriva i zivciras se sta je onda igras? 

Meni ako nesto nije dobro onda to neigram. Primjera radi: COD Ghost

Cuj, igra mi se svidja daleko od toga, ali da cu se opustit i igrat kao sto je to bilo sa bc2 i bf3, trenutno ne, kad igram kao na iglama sam, svako malo ako zapne nesta gledam hoceli puc ili nesta deseto.

17 godina
Y2K2 kaže...

Cuj, igra mi se svidja daleko od toga, ali da cu se opustit i igrat kao sto je to bilo sa bc2 i bf3, trenutno ne, kad igram kao na iglama sam, svako malo ako zapne nesta gledam hoceli puc ili nesta deseto.

To se zove "Immersive gameplay"

(i da, i meni bude tako)

I, došao novi Geforce experience, Shadowplay bi sad trebao i mikrofon snimat, te su maknuti limiti 3,8GB i Win7, tj. nastavi snimati u novi file.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
power_user kaže...
Firefox72 kaže...
Ja idem danas ili sutra kupiti broj. Stvarno su dali BF4 samo 50%

LOL {#}

Kak se vidi kad netko ljut radi recenziju. Vjerojatno je isao pisati tocno poslije jedne runde {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

LOL {#}

Kak se vidi kad netko ljut radi recenziju. Vjerojatno je isao pisati tocno poslije jedne runde {#}

Jok Cyber, nakon runde je mahom ocjena bila 2% :)

17 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

neznam cemu tako losa recenzija. Igra je vrh vrhova pogotovo ako ste probali COD Ghost. Po meni zasluzuje 85+

Pročitaj pa saznaj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina
Battlefield 4

Lol tko je dao Ljudini da napiše recenziju?

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
12 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Jel ima velike razlike u performansama između win7 x64 i win 8.1 x64?

Il su razlike 2-3fps?tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

{#}

Post prije tebe {#}

15 godina
Alien 22 kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Post prije tebe {#}

Ma već je opalio thumba tek toliko da pokaže tko je the boss.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 4

Realno gledajte trenutak kad je pisana recenzija.

Pretpostavljam prvi tjedni studenog, igra nije bila ni blizu popatchana, jedva da je igdje radila kako spada.

Da se sad recenzira, vjerujem da bi ocjena bila drugačija.

A sad, osobno, nema teorije da bih za OVO dao 449 kn.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

1 2 hvala 1
15 godina
Mitch kaže...

Realno gledajte trenutak kad je pisana recenzija.

Pretpostavljam prvi tjedni studenog, igra nije bila ni blizu popatchana, jedva da je igdje radila kako spada.

Da se sad recenzira, vjerujem da bi ocjena bila drugačija.

A sad, osobno, nema teorije da bih za OVO dao 449 kn.

Pa ljutnja je opravdana, i svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ipak mislim da je malo grubo.( /flaming shield on)
Da srede to rušenje i sound bug, mislim da će se nivo živciranja spustiti za 30%, a da netcode samo malo dorade, svi bi igrali i bili sretni.

I jedna smiješna stvar, noobovi su krivi da je igra loša lol? Mislim lol, nitko nije kriv autoru članka što ima dest i pol tisuća sati igre pa očekuje da su svi jednaki veterani u igri....da, živcira i mene no ammo support ali yebeš mu mater, svi smo mi bili on, priznali ili ne.

S time da se ne slažem sa završnim: map pack za bf3, ipak jako zločesto.

I da, ne bih ni ja dao za to 449kn, pa zato i nisam, i žao mi je onih koji jesu :( 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 20:35 (fila2208).
16 godina
Battlefield 4

Pisao je receziju za igru kakva je izašla, ne onakvu kakva će biti za 2 tjedna, a svi znamo kakav je bio početak. Ali svejedno unatoć tome mislim da nije zavrijedila 50, a nije niti 90. Za onaj početni release bih dao nekih 70, ali to je opet samo moje mišljenje kao što i ja ne vidim noobove, koksokere kao manu igre, dok on vidi.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pisao je receziju za igru kakva je izašla, ne onakvu kakva će biti za 2 tjedna, a svi znamo kakav je bio početak. Ali svejedno unatoć tome mislim da nije zavrijedila 50, a nije niti 90. Za onaj početni release bih dao nekih 70, ali to je opet samo moje mišljenje kao što i ja ne vidim noobove, koksokere kao manu igre, dok on vidi.{#}

Jer su on i ljudina pro, a ti nisi, sorička :(

{#}

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

I jedna smiješna stvar, noobovi su krivi da je igra loša lol? Mislim lol, nitko nije kriv autoru članka što ima dest i pol tisuća sati igre pa očekuje da su svi jednaki veterani u igri....da, živcira i mene no ammo support ali yebeš mu mater, svi smo mi bili on, priznali ili ne.

S time da se ne slažem sa završnim: map pack za bf3, ipak jako zločesto.

I da, ne bih ni ja dao za to 449kn, pa zato i nisam, i žao mi je onih koji jesu :( 

Nisu krivi n00bovi, nego igra koja te trpa u isti koš s njima.

Koliko se puta dogodilo da uđeš u helikopter iz kojeg frajer iskoči čim vidi prvi neboder? Ili te owna avion preko u kojem je srećom tip koji zna letit, a tipu koji zna letit u tvom timu je noob tri puta za redom maznuo avion i zabio se s njim u dimnjak?

Protiv svega toga se može, ako se hoće. ArmA te neće pustit u vozilo ako nisi završio obuku, a America's Army je imao trening za medica i spec-ops: prvo završi školu, pa onda možeš odabrat klasu.

BF ide na masovnost i svjesno  želi igru učinit igru pristuačnom svima. OK, pristupačna je, fora i sve, ali ajmo sad igrat... Ispada da više ugađa onima koji je pokrenu dva-tri puta, nego ekipi koja je tolko voli da igra svaki dan. {#}

16 godina
fila2208 kaže...

{#}

Samo Pirat je pro,nitko drugi i nema dugih pro-ova od njega.{#}

Butcher igra s nama skoro svaki dan i nije kao ljudina, ni približno, kaže što misli, što mu se ne sviđa i gotovo. Ne nameće svoje mišljenje i ne cendra kao ljudevit. Pogotovo ne na forumu i to svaki dan.{#}

btw...kako uopće možeš trpati njih dvoje u isti koš? Ljudina nije igrao pol igre, pa on sa dominationa nije izašao, a kamo li vozio heli. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 20:58 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran
Battlefield 4
Meni se cini da su pojedinci izgubili pojam igrice. Igra je tu da vas zabavi a ako se nezabavljate onda je nebi trebali niti igrati.

Koja igra u danasnje vrijeme nema bugova. Ali sve to nestane kada ukljucis igru i vidis tu revoluciju u grafici.
Sa svojim kompom teram igru sve na ultra na stabilnih 40ak FPS-a.

Jedna od boljih optimizacija kada uzmes u obzir mocni Frosrbite engine!
Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
HR_The_Butcher kaže...

Nisu krivi n00bovi, nego igra koja te trpa u isti koš s njima.

Koliko se puta dogodilo da uđeš u helikopter iz kojeg frajer iskoči čim vidi prvi neboder? Ili te owna avion preko u kojem je srećom tip koji zna letit, a tipu koji zna letit u tvom timu je noob tri puta za redom maznuo avion i zabio se s njim u dimnjak?

Protiv svega toga se može, ako se hoće. ArmA te neće pustit u vozilo ako nisi završio obuku, a America's Army je imao trening za medica i spec-ops: prvo završi školu, pa onda možeš odabrat klasu.

BF ide na masovnost i svjesno  želi igru učinit igru pristuačnom svima. OK, pristupačna je, fora i sve, ali ajmo sad igrat... Ispada da više ugađa onima koji je pokrenu dva-tri puta, nego ekipi koja je tolko voli da igra svaki dan. {#}

Ajme bučer...još nisi prebolio recone koji iskoriste ATTACK heli da odu snipeat na krov?

Dakle ti rageaš na igrače u igri, ne na igru. Šta bi trebalo, pustiti da kupe igru samo oni sa 500+ sati bf serijala?

Pa daj molim te bučer, igra ej tu da bude zabavna svima početnicima ili veteranima, i svako se snalazi u njoj kak može.

Ugl. mislim da je rage iz tebe napisao tu recenziju, a ne objektivnost kako je potenciraš.

nhf, samo mislim da si pretjerao sa time da je igra kriva jer je svi igraju...

Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Samo Pirat je pro,nitko drugi i nema dugih pro-ova od njega.{#}

Butcher igra s nama skoro svaki dan i nije kao ljudina, ni približno, kaže što misli, što mu se ne sviđa i gotovo. Ne nameće svoje mišljenje i ne cendra kao ljudevit. Pogotovo ne na forumu i to svaki dan.{#}

btw...kako uopće možeš trpati njih dvoje u isti koš? Ljudina nije igrao pol igre, pa on sa dominationa nije izašao, a kamo li vozio heli. :D

Smiri stratsi kuky, znam ja da si ti sretan jer te on spomenuo u članku.
Ne trpam ih nego se zezam malo ništa više ništa manje, a tko zna prihvatiti će šalu, a tko ne njegov problemček :)
Ontopic:
bf4 outsells cod.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 21:41 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Haha Butcher jesam se nasmijao ocjeni plus i minus haha Plus-Vizualni spektakl,zvuk(zvuk radi),dizajn mapa  Minus-Tona bugova,noobova,glupana i koksakera haha svaka cast

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Dakle ti rageaš na igrače u igri, ne na igru. Šta bi trebalo, pustiti da kupe igru samo oni sa 500+ sati bf serijala?

Pa daj molim te bučer, igra ej tu da bude zabavna svima početnicima ili veteranima, i svako se snalazi u njoj kak može.

Pročitaj ovo još jednom.

16 godina
Battlefield 4

Uopće nema nikakve "radosti" otključavanja novih stvari,pušaka.Imam sto sati i otključao sam svre puške osim recona jer s njim ne igram.

Sjećam se u bc2 jedva si čekao da otključaš pušku koji želiš da možeš peglat a ovdje toga nema.Da tako nepovratno shebu jednu bitnu stvar u igri nemogu vjerovat.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice