Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
LudaVjestica kaže...
Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.

Kak je to bilo rjeseno u BC2?

Po mojem nitko ne bi smio biti najvisi rank ako nije igrao sve modove, sve klase, sva vozila..

I sa svima napravio bar nekakav (natprosjecan) rezultat.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
LudaVjestica kaže...
Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.

Po mojem nitko ne bi smio biti najvisi rank ako nije igrao sve modove, sve klase, sva vozila..

Da vidiš kako se krv pišala u BF2 za činove...

Freak Show Inc.
13 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.

Pomiču double xp za sve na 7.12. a ond 28-5. je samo za premiume...

Zar nije obrnuto? ovaj od 28. do 5. je za svih, a vikend 7.12 je za premium.

Meni XP vikendi i XP boostevi apsolutno nemaju nikakvog smisla. Zašta to služi, kome, čemu, ......??????? Kakva je poenta ako će neko koristiti XP vikende, i imati 200SPM više od nekog ko igra 10 puta bolje ali ih ne iskorištava.

Definitivno se sa Mausom slažem u konstataciji da se amerikanizacija (čitaj poglupljivanje) uvlači u sve. Više mi je počelo ići na živce help da je V slovo za mijenjanje moda pucanja. OK više, kontam! Znam, sad će se pametnjaković neki naći i reći da se to može isključiti u opcijama, ali je fora u tome da stvarno kome treba svaki put kada želi nešto primijeniti na pušči iskače pomoć izvučena iz opcija konfiguracije tipkovnice koje je slovo za šta. Ovo se sve nadovezuje na assignmente tipa raise/low zidić..... Jel stvarno neko nema da kaže "alo ljudi presra*li smo ga u preser*avanju, ajde da malo angažiramo moždane vijuge potencijalnih igrača i ne kažemo ih svaki put šta da urade". Zašto je CS popularan toliko godina....jer imaju svoju filozofiju od koje ne odstupaju i to ljudi cijene.

Ovo sve moje rečeno, naravno se odnosi na ljudski aspekt odnosa prema potrošačima, ali jbg cijela fula poante je u zaradi i zasjedanje na tron kao najprodavanije igrice, a to mogu postići tako da "poglupe" igru toliko taman da svi mogu shvatiti (a pod ovim svi mislim na film "Idiocracy" - ko nije gledao obavezno neka negdje ga nađe http://www.imdb.com/title/tt0387808/ ), pa je u biti fora ko će prvi pustiti igru u opticaj, a ne ko će je imati ispoliraniju kao neka vrsta respekta prema potrošačima.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
LudaVjestica kaže...

Upravo to.

ja bih složio, tj. imam bar ideju, da se exp skuplja na početku brzo za neke stvari, ono kao neki assigmenti a kasnije sve manje vrijedi i sve manje bodova nosi.

Ako stalno igraš assoulta, sa vremenom će revive ili heal pasti za par pointova dolje itd.

A dok da odeš u jet i odigraš par sati opet bi dobio početne ''velike'' bodove.

Ugl. da svatko mora proći sve da bi mogao doći do kraja, a kraj bi stavio majke mi 200 levela.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Friday kaže...

S tim da je tamo 50 lvl bio zadnji, ako me pamćenje dobro služi?

Ja sam došao do 44 lvl-a u nekih 400-tinjak sati.

[19xx] 4ntraks
15 godina
fila2208 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

El sam ja čorav ili nema "gumba" za spremit battle report pod favorite? Predpostavljam da sam samo čorav {#}

Pa jesi premium pyca?

Ako nisi nema onda favoriziranja.{#}

Jučer sam upiknuo premium, zato i pitam.

EDIT: riješeno {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:31 (Nisam Ja,Nisi Ti).
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Mislim da ih je bilo više (bilo je puno dočasničkih činova).

Npr, hrca - igrao je dosta dobro. U 1100+ sati ni Z od zvjezdice nije imao. U HR su bila 2-3 generala sa 3 zvjezdice (ako se ne varam) - NITI JEDAN sa 4! A na serverima bi nabasao možda jednom mjesečno na lika sa 4 zvjezdice. A u svijetu ih je bilo vrlo malo. Mislim je bilo potrebno biti najbolji u svijetu taj mjesec da bi dobio četvrtu zvjezdicu. A o potrebnim STOTINAMA sati u tenkovima, avionima i sl da ne govorim. Kad dobiješ čin počneš urlati od sreće jebote...

Freak Show Inc.
15 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Dobro ti si njub, ja sam do 35 u manje od 200.

Ali da, bc2 je dobar prikaz, 50 levela, ali stari moj moraš mlatiti kao luđak da dođeš do kraj i tamo se cijenilo kad dođe 50lvl na server a ne ovdje u tjedan dana prepun server 100lvl njubara koji se buustaju na četriple xp vikendu.

(ja sam mislio da za bc2 pričate, ispričavam se)

Stari moj, double xp vikend i još si šiknem 200%xp boost? ajme otkidanje!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:30 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Ali da, bc2 je dobar prikaz, 50 levela, ali stari moj moraš mlatiti kao luđak da dođeš do kraj i tamo se cijenilo kad dođe 50lvl na server a ne ovdje u tjedan dana prepun server 100lvl njubara koji se buustaju na četriple xp vikendu.

One kill = One level haha

13 godina
Battlefield 4

Stvarno ne vjerujem da će ostati ovako kako je sada samo 100 rankova. Mislim da će sa izlaskom DLCova, ići na povećanje broja rankova ili tako nešto. Već do sada sam vidio da ima nekih tipova koji su 104 rank (vjerojatno trenutni BUG ali možda i dokaz da 100 nije granica). Jer stvarno nema smisla da se dobije po 3 promaknuća na jednoj mapi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Soldier977 kaže...

Stvarno ne vjerujem da će ostati ovako kako je sada samo 100 rankova. Mislim da će sa izlaskom DLCova, ići na povećanje broja rankova ili tako nešto. Već do sada sam vidio da ima nekih tipova koji su 104 rank (vjerojatno trenutni BUG ali možda i dokaz da 100 nije granica). Jer stvarno nema smisla da se dobije po 3 promaknuća na jednoj mapi.

Trebali su napraviti da možeš odbiti promaknuće i cijeli žviot biti obični kaplar ili private...btk, ideš okolo čistiš wceje sa četkicom za zube.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:41 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Da vidiš kako se krv pišala u BF2 za činove..

Mislim da ih je bilo više (bilo je puno dočasničkih činova).

Npr, hrca - igrao je dosta dobro. U 1100+ sati ni Z od zvjezdice nije imao. U HR su bila 2-3 generala sa 3 zvjezdice (ako se ne varam) - NITI JEDAN sa 4! A na serverima bi nabasao možda jednom mjesečno na lika sa 4 zvjezdice. A u svijetu ih je bilo vrlo malo. Mislim je bilo potrebno biti najbolji u svijetu taj mjesec da bi dobio četvrtu zvjezdicu. A o potrebnim STOTINAMA sati u tenkovima, avionima i sl da ne govorim. Kad dobiješ čin počneš urlati od sreće jebote...

jesi ti normalan?!?!?! ta igjica je bila preteska, pa da to naprave igru bi igralo samo 3-4 pro 1337 nolifera{#}

{#}{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:38 (berto).
16 godina
neaktivan
RickyMartineBrateShvatiMe kaže...

2. Koji mis da uzmem izmedju Logitecha g500 i razer deathaddera, imam malu ruku, citao sam da logitech ima problema sa poling rateom, ako je ikom poznato? ili neki drugi prijedlog, trenutno imam logitech za 35kn, tj. dali je neophodan dobar mis, citao sam da navodno je?

Preporuka za G9x...imam malu ruku i odličan je. Prije sam imao MX518, ali ovo je puno bolje. G700 mi isto odlično leži u ruci.

15 godina
berto kaže...

jesi ti normalan?!?!?! ta igjica je bila preteska, pa da to naprave igru bi igralo samo 3-4 pro 1337 nolifera{#}

{#}{#}

Antrakš is proud of you, son!

Rino kaže...
RickyMartineBrateShvatiMe kaže...

2. Koji mis da uzmem izmedju Logitecha g500 i razer deathaddera, imam malu ruku, citao sam da logitech ima problema sa poling rateom, ako je ikom poznato? ili neki drugi prijedlog, trenutno imam logitech za 35kn, tj. dali je neophodan dobar mis, citao sam da navodno je?

Preporuka za G9x...imam malu ruku i odličan je. Prije sam imao MX518, ali ovo je puno bolje. G700 mi isto odlično leži u ruci.

Znaš kako se kaže, mala ruka mali....{#}
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:41 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Pa ja mislim da je vec receno da ce svaki DLC donesti jos 10 rankova. Do kraja ce biti 150.

17 godina
Soldier977 kaže...

Pa potvrđeno je i nekoliko puta rečeno, sa svakim DLC-om se max rank diže za 10 (kao što su bili gličani assignmenti za China Rising, tako su i rankovi pomaknuti na 110 trenutno).

Sa zadnjim (planirano je 5 DLC-ova koliko znam) max rank će biti 150.

EDIT: ...eh desh...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 13:45 (TomoR).
15 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

Pa potvrđeno je i nekoliko puta rečeno, sa svakim DLC-om se max rank diže za 10 (kao što su bili gličani assignmenti za China Rising, tako su i rankovi pomaknuti na 110 trenutno).

EDIT: ...eh desh...

Dakle tko kupuje dlc imat će većega ranka, a tko ne kupuje bit će mu i sto dosta?

Defintivno najgluplja odluka u cijeloj igri, svaka im čast.

13 godina
fila2208 kaže...

I ja sam mislio na BC2 jer je Cyber pitao za BC2 :)

BF2 nisam igrao :(

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ah, niste vidjeli PRAVI Karkand {#}

Freak Show Inc.
13 godina
fila2208 kaže...

Zato Miš može u moj klan ovog časa - samo treba ispuniti pristupnicu i poslati dvije slike.

Jednu profilnu (da mu napravimo člansku iskaznicu) i jednu na kojoj je gol (ta je za Maggota).

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Rino kaže...

Znaš kako se kaže, mala ruka mali....{#}

Nema veze što je mali...bitno da je tanak!

14 godina
odjavljen
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

eh BF2 to se pilalo stalno tamo neke 2005-2006,meni osobno najbolja igra u cijelom serijalu,kad sam je tek kupio bila mi je savršenstvo što se tiče gameplaya,i da prvi kompjuter mi je riknio zbog nje,imao neko falše napajanje i ostale slabe komponente,doduse sad mi dodje da opet zaigram jesu serveri jos uvijek aktivni?

13 godina
Friday kaže...

O tome sam nedavno razmišljao... kad su prikazali novi Caspian i ostale mape.

Da li je velika razlika u Karkandu, Omanu i ostalim mapama u BF2 i BF3?

Da li su prčkali po njima kao što su sad napravili zidinu na Caspianu ili su preinake bile samo kozmetičke naravi?

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dakle tko kupuje dlc imat će većega ranka, a tko ne kupuje bit će mu i sto dosta?

kupi kupi kupiii, moras skupit sveeee xD

ma nebrini budu oni izdali rank shortcut bundle za one koji nemaju premium, ono dokupis mogucnost rankupa 4,99€ za dodatnih 10 rankova, i 19,99€ za 50 rankova da mozes biti lvl150 :D

ili mozes za 4,99€ kupiti surprise battlepack u kojem mozda bude odmah mogucnost rankupa do 150 a mozda bude 40x scope za m1911 ili neki kul portret (to mi je super inace) :D

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 14:42 (berto).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

Fila ti si cudo! Pa kao da je upitno hocemo li kupit DLC-ove, normalno da hocemo i zapravo vec mnogi i jesmo samom kupovinom premiuma!

Nemogu oni nama prodat toliko, koliko mi zelimo kupiti! Da postoji preorder za BC3 ili BF5 veci bi se kupovali!

14 godina
desh kaže...
fila2208 kaže...
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

Fila ti si cudo! Pa kao da je upitno hocemo li kupit DLC-ove, normalno da hocemo i zapravo vec mnogi i jesmo samom kupovinom premiuma!

Nemogu oni nama prodat toliko, koliko mi zelimo kupiti! Da postoji preorder za BC3 ili BF5 veci bi se kupovali!

Danny prvi ! On ima para,sefuje po Bug redakciji,sad je prodao Xbox.. Pf!

15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Zato Miš može u moj klan ovog časa - samo treba ispuniti pristupnicu i poslati dvije slike.

Jednu profilnu (da mu napravimo člansku iskaznicu) i jednu na kojoj je gol (ta je za Maggota).

Naravno da ne može. Jasno ti je da ''Mamići'' vode glavnu riječ što se toga tiče.

Dakle kad i gdje ti paše da riješimo za miša ugovore?

Rino kaže...

Nema veze što je mali...bitno da je tanak!

Nego šta, vjerovatno je onda i tehničar.

desh kaže...

Pa   da   jasam   vam   rekao   da   ste   vi fanbojevi   veliki  i samo ja   nisam   evo me   prazan   server cs go   trčim putanju   metka gledam.

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa   da   jasam   vam   rekao   da   ste   vi fanbojevi   veliki  i samo ja   nisam   evo me   prazan   server cs go   trčim putanju   metka gledam.

Moraš prvo postati ekspert tako da znaš putanje metka i da metak možeš prepoznati i kad granatu glumi. Tek onda će te pro igrači zvati da zaigrate.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran
Battlefield 4

.

wtf wtf
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 15:02 (digitall1982).
Moj PC  
13 0 hvala 2
13 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

Vjerujem da jeste, ali stvarno mi se ne da sve čitati i pamtiti {#}, ovako uletim ko padobranac kada kava na poslu bude dobra i digne me iz mrtvih odmah u jutro {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice