Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.648.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Vidi ove svađalice u rano jutro... {#}

Pitam baš zbog brodova jer ima dosta za plivati na toj mapi. A sjećam se prije ohoho vremena kad ste podešavali svoj BF3 server za SQDM da niste nikako mogli maknuti vozila nego ste svima koji se joinaju pisali u chat da ih ne koriste {#}

Ma just kiddin... di bi se ja s tobom svađala {#}. Pomiješao si TDM i SQDM - na TDMu nije bilo vozila nikad. A mapa za TDM na paracelu je malena i sve se odvija na jednom dijelu kopna tako da nema plivanja.

A na BF3 se nije moglo maknut vozilo u SQDM, osim da se prebaci u infanty mode što znači nemogućnost punjenja servera, ali bio je aktiviran plugin da ubija neposlušne.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Igra nije noob friendly? Od kud da krenem. Tona krovova na koji majstori stave clay i nemoze dragi bog do njih. Tona snajper na kraju mape koji ne rade apsolutno nista osim sta unistavaju dozivljaj moje igre, i unazaduju avoj tim. Sumnjam da je lik koji ima 3 13 iole koriatan timu. Ucav anyone? Avioncic koji one shota sve zivo i mrtvo. Ma daj molim te. Ja mislim da treba biti realan i reci kako stvari stoje. Kao prvo uopce nije bitno ko je pro a ko nije ali molim te nadi jednog solidnog igraca sa bf3 koji je los u bf4. Da tako je nema. Stvar ove igre je sto pruza jako malo zabave pojedincu, a to je bf3 imao. Aad dapace ima nekih stvari koje me vesele u ovoj igri ali levolution definitivno nije jedna od njih. Igra je super timski slozena, i ja imam odlicne decke u klanu, ali ljudi moji u 7 ujutro prije puta ili tako nesto neda mi se na ts da bi se zabavio a kad sam pokrenem ovu igru izgubim volju za zivotom, posebice na conquestu largu. Odigrao sam 3 komada nekk dan imao 3.0 kd, ono 15 5, ali sam za tih 15 kilova trcao pola sata, a za to vremena nemam niti mi se to da. Odigram domination i ajmo rec vise manje uzivam. I taman kad se uzivim krenu bugovi, na kojima se radi ali opet postoji, tako da na kraju kad se to sve zbroji dobije se jako mlako iskustvo igranja. I da moram rec u sva tri conquesta niti u jednom nisam uspio doci do tenka. I finalna stvar osobna i subjektivna, mislim da su mape ipak prevelike. Previse je trcanja(ako si pjeske). Uglavnom moja recenzija bf4 je: igra nije losa, ali isto tako se nema sa cime falit naspram svojega prethodnika. Trenutacno.

Igra je pojednostavljena totalno i olakšana za početnike...ali ne razumijem, kako netkio od 1000 sati bf3 može plakati kako je igra noob  friendly i ubija ga 3-13 noob?

Dakle trebalo bi biti da mi koji imamo toliko iskustva runde sada zavbršavamo 100-0 i rejpamo njubove cijele runde?

Pa noob je noob. On ode na krov i kampa....i onda ti noob ćeš trčati po sred ceste da te ubije? Pa nećeš valjda ako ima dve daske u glavi, izbejgavat ćeš mjesta odakle te može ubiti i uzeti mu zastavice i noob će izgubiti. Pa i u bf3 su njubovi kampali sa uav po krovovima, abjusali clay i bipod, sjeti se samo irnv ere...noob će uvijek biti noob.

Ako je igra tako noob friendly, zar je onda za bolje igrače manje friendly? Pa onda treba da kad je tako lagana, da vetereani otkidaju igru...

želim samo reći da ok, noob friendly igra je i to stoji, ali onda bi trebala biti još lakša nekome tko je zna igrati, zar ne?

Što se tiče mapa nisi conquest igrač i to ti je problem...nije ti za to kriva mapa koja je većina njih ok složena za veći warfare. Uostalom izaći će dragon dlc a on nudi urban warfare.

ugl. igra ne nudi iskustvo kako je ponudio bf3 jer je čistokrvni nastavak natrpan novim dodacima i levolucijom. Sve se bojim što će smisliti za bf5, jer pokušaju li prodati bf4 sa nečim dodatnim postat će kao cod a to je onda kraj i dno.

Živ bio cure ljubio zdenec.

Ontopic:

http://bf4central.com/2013/11/top-10-battlefield-4-screenshots-week-3/

top 10 screens.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 12:27 (fila2208).
14 godina
red_bull kaže...
lange kaže...

evo moje misljenje svezi B4:

igram battlefild serijale od B1942 i mogu samo reci da sam bio odusavljen kada je izasao b2,uhh iz ww2 i novo doba.koji je to bio pomak.sa BC nisam bio odusevljen ali kad je izasao BC2 e to je bilo to (za mene najbolji nastavak battlefilda).e onda izasao B3 i trebalo mi dosta vremena da se priviknem i sada mi je nastavak odlican.isto tako se nada da ce biti sa B4.treba neko vrijeme proci da se naviknem.inace igra je OK.

jest i dalje ponavljam BC2 mi je i dalje BROJ 1

Ma i trava je bila nekad zelenija. Stvar je u tome što je došlo do zasićenja battlefieldom. Tu su još i rušenja pa me ne čudi što su  ljudi nezadovoljni.

meni su rusenja u BC2 jos najbolja.ono probijanje zidova pa iz zgrade u zgradu preskakanje.raketa iz bazuke kada ti zafucka pokraj glave,itd.makar nije ni los B4.neki kazu mape prevelike?! sta bi onda rekli za B2?sve mi je ok samo helic ili avio je stvarno prelako srusiti.to su trebali uzeti iz B3-rusenje avijacije

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam jeste primjetili ali kad mine staviš blizu vozila i vozilo prijeđe preko njih  - ništa se ne dogodi. To mi se dogodilo barem 10-ak puta i svaki puta mislim "e sad si gotov"...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Ne znam jeste primjetili ali kad mine staviš blizu vozila i vozilo prijeđe preko njih  - ništa se ne dogodi. To mi se dogodilo barem 10-ak puta i svaki puta mislim "e sad si gotov"...

Ako si tolko blizu tenku uvije onda rađe uzmi onaj M2 slam. Zaljepiš ga za vozilo, opališ par metki u slam  i oda tenk.

15 godina
Friday kaže...

Sljedeći put pomisli "e sad nisi gotov" pa on možda bude gotov {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
ivan1991 kaže...
Kill Frenzy kaže...

I, slažem se, samom igrati ovu igru (za razliku od BF3) praktički nije zabavno, moraš imati ekipu na TS-u.

A nije baš tako, ako imaš sreće i upadneš u squad di ljudi imaju skilla, i znaju razmišljat, može se fino igrat bez ts-a

postoji leader koji određuje zadatke, slušaš to, i pomažeš "suborcima" naravno ako i oni tebi, onda je sve ok,

eto ja većeras igrao u odličnom squadu, razvalili na lockeru, sakupio sam 114 kilova, naravno uz veliku podršku squada...

najveći problem je upasti na dobar server i dobar squad. Mrzim kad uđem u squad di je leader snajperist koji kemp na kraju mape,

onda nema smisla, ili kad svi članovi budu jedan te isti klas.

Kill Frenzy to ne kaže

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ako si tolko blizu tenku uvije onda rađe uzmi onaj M2 slam. Zaljepiš ga za vozilo, opališ par metki u slam  i oda tenk.

Ali zamisli taj slam. Stavim ga na guzicu tenka i odmaknem se. U to mjesto naciljam sraw i puknem. Sraw pogodii i dobijem neznam vehicle hit 40-50 i to je to.

Slam i dalje na tenku...i onda je nekako frajera pogodilo nešto drugo i diglo ga u zrak i taj drugi dobije kill....suzu sam pustio :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
11 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ali zamisli taj slam. Stavim ga na guzicu tenka i odmaknem se. U to mjesto naciljam sraw i puknem. Sraw pogodii i dobijem neznam vehicle hit 40-50 i to je to.

Slam i dalje na tenku...i onda je nekako frajera pogodilo nešto drugo i diglo ga u zrak i taj drugi dobije kill....suzu sam pustio :(

M2 slam tutorial..... mislim da i te mine imaju bug. Matimio u videu kaze da trebas biti blizu mina da bi postigao full damage..... ja sam bio na drugom kraju mape i brod ili tenk su bez beda otisli u vjecna lovista (tu treba ostat ipak oprezan, mozda ta vozila nisu imala full health)

14 godina
Battlefield 4

Pošto nisam mogao više igrati Bf4 u nativnoj rezoluciji, kupio sam novu grafulju i napravio par jednostavnih testova, pa da podijelim iskustva:

Procesor: AMD Phenom II x4 955; Rezolucija 1920x1200; Stara grafulja: Nvidia 460 (768 MB); Nova grafulja: Nvidia Gtx 660

Test: ulazak u tenk u bazi na praznom serveru i očitanje FPS u low, medimum i high. Prvo rezultatu za novu, drugi za staru grafulju.

Lancang: 99/85/75;  57/46/36

Golmud: 133/115/92;  89/72/52

Hainan: 80/73/60;  75/60/42

Shangai: 70/60/50;  44/35/28

Dawnbraker: 71/65/55;  44/39/30

Shangai je najzahtjevnija mapa i jedina koja mi se ruši. Kako vama radi ta mapa (Tonči?)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
C64 kaže...

Shangai je najzahtjevnija mapa i jedina koja mi se ruši. Kako vama radi ta mapa (Tonči?)?

Jedina mapa koja mi se freeza. Da, zbugana je, ali naravno nema odgovora zbog cega.

15 godina
C64 kaže...

Pošto nisam mogao više igrati Bf4 u nativnoj rezoluciji, kupio sam novu grafulju i napravio par jednostavnih testova, pa da podijelim iskustva:

Procesor: AMD Phenom II x4 955; Rezolucija 1920x1200; Stara grafulja: Nvidia 460 (768 MB); Nova grafulja: Nvidia Gtx 660

Test: ulazak u tenk u bazi na praznom serveru i očitanje FPS u low, medimum i high. Prvo rezultatu za novu, drugi za staru grafulju.

Tončiju na ultra radi preko 300-400 fps {#}

Skini fraps i testiraj si frameove na nekoj od mapa sa 64 igrača. Koliko sam ubra dosad, golmud, zavod i flood imaju neke fps dropiće sitne pa se na njih orijenbtiraj.

Šangaj se ruši kad počne levolucija i tu nema pomoći, izbaci odmah 70% servea.

16 godina
odjavljen

Meni se ne ruši niti jedna mapa. Zna se eventualno srušiti server kod promjene mape ponekad, ali tada me samo odspoji i ugasi mi igru, nema rušenja.

Pogledam ti FPS na Šangaju. Koji mod? Broj ljudi?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ma gledao sam malo usporedbe slam/mina. Nekako mi je ipak draže koristiti mine.

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
C64 kaže...

Šangaj 51/64... 

2560x1440, Ultra

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

1005,    10344,  71, 112, 97.158

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:39 (Tonči).
17 godina
Battlefield 4

Meni Shanghai Conquest (Large) u pravilu završi sa sound loop-om.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...

Upravo sam odustao od Šangaja nakon drugog loopa u istoj rundi.

Prvi nakon 5 minuta igre i onda se vratim, prođe levolution bez problema, reko super i onda još jedan loop nakon par minuta.

Šangaj je definitivno pokvarena staza.

[19xx] 4ntraks
16 godina
TomoR kaže...

Mislim da ovisi do toga da li je server updejtan na zadnji patch ili ne, jer naš se rušio kad krene levolution sve do zadnjeg patcha, sinoć smo igrali 2 runde shangaia baš za probu i nije nitko ispao i server se nije srušio.

15 godina
Battlefield 4

El neko od vas tu uzimao igru ili premium sa paysafecard-om?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

El neko od vas tu uzimao igru ili premium sa paysafecard-om?

Ja, oboje.

Twitter: @191x7
17 godina
jopis kaže...
TomoR kaže...

Mislim da ovisi do toga da li je server updejtan na zadnji patch ili ne, jer naš se rušio kad krene levolution sve do zadnjeg patcha, sinoć smo igrali 2 runde shangaia baš za probu i nije nitko ispao i server se nije srušio.

Nema veze sa Levolutionom, ponekad uđem na mapu, i u roku 20 sekundi sound loop. Ponekad odigram do pred kraj runde pa sound loop. 

A često kao i kolega gore ako se vratim na server sound loop još jednom. 

Ostale mape jedna od 20 rundi možda sound loop.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
Tonči kaže...

Meni se ne ruši niti jedna mapa. Zna se eventualno srušiti server kod promjene mape ponekad, ali tada me samo odspoji i ugasi mi igru, nema rušenja.

Pogledam ti FPS na Šangaju. Koji mod? Broj ljudi?

Ni meni se ne ruši niti jedna mapa.Ruši mi se igra ponekad

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel naso netko na kraju kakav dobar alat za screenove koji radi? 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...
Tonči kaže...

Meni se ne ruši niti jedna mapa.

Ni meni se ne ruši niti jedna mapa.Ruši mi se igra ponekad

Možda, ali mi ovdje pričamo o Battlefieldu 4, ne o bilo kojoj igri. BF4 se meni ne ruši nikad usred igre.

13 godina
Sale_ds kaže...

Jel naso netko na kraju kakav dobar alat za screenove koji radi? 

Fraps za screenshotove i Benchmark.

Nvidia Shadowplay za snimanje. Nek ga jos malo posloze i izadje iz Bete, nadam se da se prestici Action i Dxtory {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

fps dropovi sa 70fps-a do 17 kad vozim onaj "attack heli" i pustim smoke oko njega sta to normalno tako da padne fps il je do drivera'?

13.11 beta 6 koristim ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Beta 9.4 je zadnji. Nema smisla ne koristit zadnji (u 99% slučajeva).

15 godina
Tonči kaže...

Beta 9.4 je zadnji. Nema smisla ne koristit zadnji (u 99% slučajeva).

na zadnjem nemogu jednu partiju odigrat do kraja :s

15 godina
psihoroba kaže...

fps dropovi sa 70fps-a do 17 kad vozim onaj "attack heli" i pustim smoke oko njega sta to normalno tako da padne fps il je do drivera'?

13.11 beta 6 koristim ...

Ja sam isto počeo imat neke FPS dropove. Nisu česti(kolko tolko), znaju se desit tri-četri put tokom runde.

15 godina
protjeran
Kill frenzy, sorry nešto sam zabrljao sa citatom
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice