Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

wow prošli put kad sam bio na streljani nije bilo za pokupiti ovih oružja na podu koja su razbacana po mapama. sad su na 1 mjestu{#}. šteta što se nemože u multiju na streljanu.

xxa xxa
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...

Čak ni na netcode nemam primjedbi, doduše, koristim sam stabilnu 40/15 mbps vezu s 30ms pinga, tako da tu ni ne može biti problema.

Nemoj pisat da ti je netcode dobar jer nije,nije ni jednom igracu dobar,netko vidi vise netko manje ovisi sta igras,bila optika,adsl ili neznam sta jednostavno nevalja samo ljudi igraju jer igraju,ja isto da se razumijemo.Jucer gledam video od xFactora i rpg-om gadja boat,raketa ide debelo 2 metra iza njega i raznese boat,tako i heli i sve ostalo samo predjes preko toga i nastavis igrat tako da te veze,ping i bog zna sta ne predstavlja nista.Cijeli BF svijet se zali da nevalja i sad ti nisi primjetio,igramo i dalje ali sljep nije nitko.Nevalja ali igras dok ne poprave.Evo ako poprave ovo u narednom patchu a kaze ovaj Xmajstor da na tome rade bit ce milina igrat,vidjet cemo  

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:13 (Blade Runner31).
15 godina
Battlefield 4

Većina ljudi koja je nezadovoljna igrom su čistokrvni inf igrači koji nemaju bazzar i metro za farmat, a locker ima previše prolaza da se fino headgliča.

Ostali su samo ljuti jer su lošiji nego u bf3 a vidi vraga tamo su imali miljardu sati i sad ih neki noob koji je tek počeo igrati igru ubije. I onda je igra noob friendly...a možda dečko ima pola milje sati u bf serijalu...

Sad kad izađe metro (kad god jer datuma nema, 191x7, nisi bio u pravu, prvo izlazi china rising za pc) opet će bit farmanja i bit će mira.

Netko će se zabiti u metro netko na golmud i mir i tišina.

Jedini kvalitetan post ovdje je napisan od frenzya, sažeo je ukratko sve prednosti i ono što bf4 donosi ''na stol''. Nekom se sviđa super pustite ga da igra.

Nekom se ne sviđa, ima tu cs:go, AA, moh, bf3 i opet mirna bosna...

Meni je samo jedna stvar nejasna, srati i vajnati svaki dan u temi( srećom ljudevit je na GO) i dalje igrati tu igru. Ponavljam se znam, ali ako nešto ne volim, to ne radim i bok, a ne biti tako smiješan pa pljuvati, ali opet sjesti i igrati po cijele dane....čemu si to radite? Te muke, okretanja želudca i mlaki osjećaji? Ste sigurni da nisu samo neuspojave Afričke Šljive??

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
16 13 hvala 5
16 godina
Battlefield 4

Postoji li neki način da tenk locka helija?

Jučer me lik skidao nenormalno i to sa drugog kraja mape.Stajao je pored nečeg(svjetli ljubičasto) i rokao nas.

Upadnem na server neki dan i nonstop mi se ruši.Već poludio i krenem ovdje izbacit bjes kad mi dodje u glavu da me kika svaki put kad nekog ubijem.Malo bolje pročitam šta admin spama kad ono nema igranja baš sa tom pumpom s kojom ja igram a bilo je do neki dan jer mi je server u favoritima(bio){#}

I još jedan biser.Upadnem na server....a ono nema pucanja.Samo trče po pointove.Koji qurac{#}

Još nešto.Tenk sa sabot shellom i staff shellom je apsolutno brutales{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:43 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Mislim da da.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:49 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
Battlefield 4

Tank gunner ima soflam tako da može lockati.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Gunner ima za otključati soflam, a vozaču u tom slučaju treba onaj guided shell. Može ti i sniper lockati sa onim pokretnima soflamom, ali sve manje ljudi trčkara s tim po okolo.

16 godina
Battlefield 4

ok hvala.

još jedno pitanje.kad ja na svog tenka stavim određene postavke za gunnera jel one vrijede kad je gunner netko drugi u mom tenku ili kad sam ja gunner

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igram obliteration, 90 minuta se napucavamo na mapi, nakupio sam 10k bodova, puno ribona, srusio 2 objektiva i napravio oko 80 killova, da bi me dropalo iz igre "bf4 stopped working"
ode sav xp i kilovi u pm, đabe sam igrao.
{#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WhiskeyInJar kaže...

Igram obliteration, 90 minuta se napucavamo na mapi, nakupio sam 10k bodova, puno ribona, srusio 2 objektiva i napravio oko 80 killova, da bi me dropalo iz igre "bf4 stopped working"
{#} 

nisi.

stekao si skill{#}

16 godina
moderator
WhiskeyInJar kaže...

{#} 

Nisi,jedino ako je pao server onda si sve izgubio.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Kako se ono zvao program(proxy) preko kojeg smo prije počeli igrat?! Ne flyvpn nego onaj drugi za Koreu {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kako se ono zvao program(proxy) preko kojeg smo prije počeli igrat?! Ne flyvpn nego onaj drugi za Koreu {#}

Ja sam preko VPN Gate isao

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 22:16 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Većina ljudi koja je nezadovoljna igrom su čistokrvni inf igrači koji nemaju bazzar i metro za farmat, a locker ima previše prolaza da se fino headgliča.

Ostali su samo ljuti jer su lošiji nego u bf3 a vidi vraga tamo su imali miljardu sati i sad ih neki noob koji je tek počeo igrati igru ubije. I onda je igra noob friendly...a možda dečko ima pola milje sati u bf serijalu...

Sad kad izađe metro (kad god jer datuma nema, 191x7, nisi bio u pravu, prvo izlazi china rising za pc) opet će bit farmanja i bit će mira.

Netko će se zabiti u metro netko na golmud i mir i tišina.

Jedini kvalitetan post ovdje je napisan od frenzya, sažeo je ukratko sve prednosti i ono što bf4 donosi ''na stol''. Nekom se sviđa super pustite ga da igra.

Nekom se ne sviđa, ima tu cs:go, AA, moh, bf3 i opet mirna bosna...

Meni je samo jedna stvar nejasna, srati i vajnati svaki dan u temi( srećom ljudevit je na GO) i dalje igrati tu igru. Ponavljam se znam, ali ako nešto ne volim, to ne radim i bok, a ne biti tako smiješan pa pljuvati, ali opet sjesti i igrati po cijele dane....čemu si to radite? Te muke, okretanja želudca i mlaki osjećaji? Ste sigurni da nisu samo neuspojave Afričke Šljive??

Igra nije noob friendly? Od kud da krenem. Tona krovova na koji majstori stave clay i nemoze dragi bog do njih. Tona snajper na kraju mape koji ne rade apsolutno nista osim sta unistavaju dozivljaj moje igre, i unazaduju avoj tim. Sumnjam da je lik koji ima 3 13 iole koriatan timu. Ucav anyone? Avioncic koji one shota sve zivo i mrtvo. Ma daj molim te. Ja mislim da treba biti realan i reci kako stvari stoje. Kao prvo uopce nije bitno ko je pro a ko nije ali molim te nadi jednog solidnog igraca sa bf3 koji je los u bf4. Da tako je nema. Stvar ove igre je sto pruza jako malo zabave pojedincu, a to je bf3 imao. Aad dapace ima nekih stvari koje me vesele u ovoj igri ali levolution definitivno nije jedna od njih. Igra je super timski slozena, i ja imam odlicne decke u klanu, ali ljudi moji u 7 ujutro prije puta ili tako nesto neda mi se na ts da bi se zabavio a kad sam pokrenem ovu igru izgubim volju za zivotom, posebice na conquestu largu. Odigrao sam 3 komada nekk dan imao 3.0 kd, ono 15 5, ali sam za tih 15 kilova trcao pola sata, a za to vremena nemam niti mi se to da. Odigram domination i ajmo rec vise manje uzivam. I taman kad se uzivim krenu bugovi, na kojima se radi ali opet postoji, tako da na kraju kad se to sve zbroji dobije se jako mlako iskustvo igranja. I da moram rec u sva tri conquesta niti u jednom nisam uspio doci do tenka. I finalna stvar osobna i subjektivna, mislim da su mape ipak prevelike. Previse je trcanja(ako si pjeske). Uglavnom moja recenzija bf4 je: igra nije losa, ali isto tako se nema sa cime falit naspram svojega prethodnika. Trenutacno.

13 godina
Battlefield 4

John Carmack (DOOM, Quake, Wolfenstein...) je napustio ID Software.

Vjerojatno ga je DICE zaposlio.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 5
17 godina
Kill Frenzy kaže...

ok hvala.

još jedno pitanje.kad ja na svog tenka stavim određene postavke za gunnera jel one vrijede kad je gunner netko drugi u mom tenku ili kad sam ja gunner

Vrijede samo kada si ti gunner.

Da budem iskren, najviše me živcira što su uvedena noob oružja za koje praktički nema zaštite.

MBT-LAW naprimjer, prolazi na tenku sve zaštite, smoke, smokescreen, pa i Active protection (ovaj zadnji će odbiti nelockani RPG/SMAW, pa čak i TV raketu), ali ne, MBT-LAW koji radi autolock, prolazi. Ajde, dodali su zvuk ako je dotični aiman prema tebi, no preostaje ti samo bježanje.

Zamisli, na vrhu onih tornjeva na Rogue transmission, ne samo da je stavljen snajper, nego još i stolica...

I, slažem se, samom igrati ovu igru (za razliku od BF3) praktički nije zabavno, moraš imati ekipu na TS-u.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Zamisli, na vrhu onih tornjeva na Rogue transmission, ne samo da je stavljen snajper, nego još i stolica...

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 23:58 (Blade Runner31).
16 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
Tonči kaže...

Čak ni na netcode nemam primjedbi, doduše, koristim sam stabilnu 40/15 mbps vezu s 30ms pinga, tako da tu ni ne može biti problema.

Nemoj pisat da ti je netcode dobar jer nije,nije ni jednom igracu dobar,netko vidi vise netko manje ovisi sta igras...

Gluposti. Ne kažem niti sam rekao da nema bugova, ali izjaviti da nikome ne radi je čista idiotarija. Meni radi odlično. Dakle, "svi" ne postoji. Rekao je i netko forzzuku da se "svima igra disconnecta", da, ako svi kao i forzzuk imaju dignut firewall. Takvih situacija ima milijun. Meni igra radi dobro, a to što je većina ovdje "pro" igrača usput i egocentrična toliko da misli da su oni "svi" i centar svijeta, a bože moj, neka.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Live scoreboard je opet in {#}

jel to samo za one sa posebnim zaslugama?

Ja to nemam.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
neaktivan
Zura kaže...
pirat kaže...

Live scoreboard je opet in {#}

jel to samo za one sa posebnim zaslugama?

Ja to nemam.

nope, to ti je kao i sve ostalo u ovoj igri 100% random...

osim tonciu, njemu sve radi... xD

Battlelog: just_mau5
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

I, slažem se, samom igrati ovu igru (za razliku od BF3) praktički nije zabavno, moraš imati ekipu na TS-u.

A nije baš tako, ako imaš sreće i upadneš u squad di ljudi imaju skilla, i znaju razmišljat, može se fino igrat bez ts-a

postoji leader koji određuje zadatke, slušaš to, i pomažeš "suborcima" naravno ako i oni tebi, onda je sve ok,

eto ja većeras igrao u odličnom squadu, razvalili na lockeru, sakupio sam 114 kilova, naravno uz veliku podršku squada...

najveći problem je upasti na dobar server i dobar squad. Mrzim kad uđem u squad di je leader snajperist koji kemp na kraju mape,

onda nema smisla, ili kad svi članovi budu jedan te isti klas.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Parcel Storm je u TDM-u malo bolja verzija kanala. S 24-32 slota totalno rula!

Napokon da i u BF4 nađem mapu koja odgovara za ovaj mod.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

5 0 hvala 4
14 godina
Battlefield 4

evo moje misljenje svezi B4:

igram battlefild serijale od B1942 i mogu samo reci da sam bio odusavljen kada je izasao b2,uhh iz ww2 i novo doba.koji je to bio pomak.sa BC nisam bio odusevljen ali kad je izasao BC2 e to je bilo to (za mene najbolji nastavak battlefilda).e onda izasao B3 i trebalo mi dosta vremena da se priviknem i sada mi je nastavak odlican.isto tako se nada da ce biti sa B4.treba neko vrijeme proci da se naviknem.inace igra je OK.

jest i dalje ponavljam BC2 mi je i dalje BROJ 1

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam da bude sada TD-ova ko u priči....ali neki tu su malo previše zabrijali na taj bf4...neki ozbiljnije nego na svoj posao.... ovo je igra.... igre se igraju da se zabavi.... ne da se ganja score itd... imam najviše killova sa jetom,najveći spm u hr itd....pustite to..... spojim se sa 3-5 dobrih pajdaša ...svi na ts....zezancija...rasturačina.... i zaboravite na loš netcode itd..... dajte se malo opustite i zabavite se..... na bf3 imam oko 900h...na bf4 imam oko 50h...vdim da ima još uvjek i na jednom i drugom bug-ova i svega....ali zaboravim na to i fino se zabavim... nemojte više kukat stalno tu na bf4 temi...ako vam se ne sviđa igrajte bf3 2-3mj dok se ovo ne popravi i to je to.... a vidim da neki od vas imaju i preko 150h na bf4 i stalno kukate ali ga i igrate i to dnevno po par sati...ako ti se tolko ne sviđa zašt igraš.... {#}

Moj PC  
12 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

izglwda da im ovaj forum sluzi kao psihijatar.kad polude ili ima zablokira ravno na forum to popljuvati pa nazad u igru {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
lange kaže...

evo moje misljenje svezi B4:

igram battlefild serijale od B1942 i mogu samo reci da sam bio odusavljen kada je izasao b2,uhh iz ww2 i novo doba.koji je to bio pomak.sa BC nisam bio odusevljen ali kad je izasao BC2 e to je bilo to (za mene najbolji nastavak battlefilda).e onda izasao B3 i trebalo mi dosta vremena da se priviknem i sada mi je nastavak odlican.isto tako se nada da ce biti sa B4.treba neko vrijeme proci da se naviknem.inace igra je OK.

jest i dalje ponavljam BC2 mi je i dalje BROJ 1

Ma i trava je bila nekad zelenija. Stvar je u tome što je došlo do zasićenja battlefieldom. Tu su još i rušenja pa me ne čudi što su  ljudi nezadovoljni.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
berto kaže...

osim tonciu, njemu sve radi... xD

Osim što mu trza u 1080p na ultra...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Parcel Storm je u TDM-u malo bolja verzija kanala. S 24-32 slota totalno rula!

Napokon da i u BF4 nađem mapu koja odgovara za ovaj mod.

Nisam uopće igrao TDM (nisam mislio da ću ikada to reći za sebe). Jel budu vozila prisutna po defaultu ili ovisi o postavkama servera?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nisam uopće igrao TDM (nisam mislio da ću ikada to reći za sebe). Jel budu vozila prisutna po defaultu ili ovisi o postavkama servera?

Na Paracelu su na TDMu 2 broda samo. Na zavodu od onih parkiranih tenkova moraš naći 2 koja rade.

Kakva vražja vozila na TDMu friday? :)

Ono što je promjena u odnosu na BF3 je da ni u SQDM nema vozila, bar ga nije bilo par puta što sam igrala SQDM. Ako griješim nek me netko ispravi.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

Na Paracelu su na TDMu 2 broda samo. Na zavodu od onih parkiranih tenkova moraš naći 2 koja rade.

Kakva vražja vozila na TDMu friday? :)

Ono što je promjena u odnosu na BF3 je da ni u SQDM nema vozila, bar ga nije bilo par puta što sam igrala SQDM. Ako griješim nek me netko ispravi.

Vidi ove svađalice u rano jutro... {#}

Pitam baš zbog brodova jer ima dosta za plivati na toj mapi. A sjećam se prije ohoho vremena kad ste podešavali svoj BF3 server za SQDM da niste nikako mogli maknuti vozila nego ste svima koji se joinaju pisali u chat da ih ne koriste {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice