Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
BDS kaže...

E Basta ,ja se vec 60 sati pokusavam priviknuti na igru. I nikako neide. Nisam nikakav pr0, 1337 i te sheme. Bez ikakve uvrede bilo kome igra je pun gas noob frendli.  Od prve mi nije sjela kao ni MOH Warfighter. Slicna je mehanika i nikako mi ne odgovara. To je to, odustajem. A svim vajnerima šaljem posluku da prestanu vajnati jer ovdje nece nista postici. Programerima da lagano odjebu u neku programersku temu, jer sigurno na forumu postoji tema tipa "I ja želim biti programer". A Fanbojevima da konacno napisu nesto sto je u ovoj igri ok.

Mod molim LOCK... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
goodie kaže...

Meni danas kod izmjene mape svaki put bf4 stopped working..................to mi prije nije bilo...{#}

Onda bi lijepo 28.-og mogao upecat Premium i BC2 {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
BDS kaže...

E Basta ,ja se vec 60 sati pokusavam priviknuti na igru. I nikako neide. Nisam nikakav pr0, 1337 i te sheme. Bez ikakve uvrede bilo kome igra je pun gas noob frendli.  Od prve mi nije sjela kao ni MOH Warfighter. Slicna je mehanika i nikako mi ne odgovara. To je to, odustajem. A svim vajnerima šaljem posluku da prestanu vajnati jer ovdje nece nista postici. Programerima da lagano odjebu u neku programersku temu, jer sigurno na forumu postoji tema tipa "I ja želim biti programer". A Fanbojevima da konacno napisu nesto sto je u ovoj igri ok.

Baka, ja periferiju razbijam zbog sound loopova i krešanja svake dvije-tri runde i još uvijek igram.

Zašto? Zato jer unatoč svim nedostacima i bugovima to je još uvijek bolja igra od mnogih. I jednim dijelom zato što sam mazohist.

Recimo jučer sam probao napokon Ghost, a to je tek smeće od igre.

BF3 sam natuko preko 1700 sati pa sam se lagano zasitio.

Do Titanfalla moramo stisnuti zube i izdržati.

Ontopic:

@Fila

Ljudina je jučer imao problem s TS-om pa nije primao stranke.

Ako vam hitno zatreba mogu vam ja uletit s 2 slota na našem ts-u?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da, dobro kaze Antrax, ovaj BF4 kakav god bio je ponajbolja igra trenutno, bolji je jedino BF3 naravno!

@ Baka,

Care svi mi vajneri, programeri i fanbojevi volimo BF i nemamo pametnija posla nego ovdje prosipati pamet.

Da ne kazem kenjati!

Igra je jos malo i mjesec dana vani, a mi nismo ni 500 stranica napisali!

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo vam moj prijedlog kako rjesit sve probleme i dileme na forumu u par koraka iskorisravajuci feature od igre.....{#}

korak 1: znaci ako je netko u sporu s nekom drugom osobom lipo tu osobu javno ovde prozove i baci jon rukavicu u lice

korak 2: prozvana osoba mora prihvatit izazov inace bude prozvana picom, a njeni argumenti vezani za receni spor budu ponisteni/u krivu

korak 3: random se izabere par sudaca

korak 4: 2 osobe koje se spore plus suci udju na prazni server i odrade good old fashioned duel s 10 koraka udaljenosti iskoristavajuci ovaj one hit kill bug sta je sad u igri... suci reguliraju ispravnost a njih dvoje jedan nakon drugog daju HS dok visa sila ne odluci ko je u krivu u a ko je u pravu {#}(predlazem umisto bacanja kovanice da se odluci ko puca prvi da se stavi c4 ispod tenka pa na koju stranu zavrsi ^^)

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

...smiješno mi je što neka ekipa po tome masovno sere, a igraju cs:go koji je one bullet kill u glavu uvijek praktički.

http://bf4central.com/2013/11/dice-working-fix-bf4-one-hit-kill-glitch/

i kakve to veze ima kako je u CS-u, neka bude i u bf-u, ali neka bude svaki put 1hit kill, a ne totalno random, jednom je 1hs kill pa sekundu kasnije vise nije, pa opet malo je, pa malo ne registrira ni 20 metaka u leda nekome i tako u krug....

to je najveci problem u igri sve se dogada potpuno random bez pravila, osim levolutiona on je svaki put isti xD

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 13:10 (berto).
11 godina
Battlefield 4

Jel zna netko ako kupim Battlefield 4 RU/PL jel to moguće i SIGURNO prebacit na engleski?!

Hvala! :D

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

"we are announcing that from November 28 through December 5, we will reward all players with Double XP for every multiplayer match they complete"

još uz to ukompomiraš 200% boost i preko noci si 100lvl {#}

trenutno sam 74lvl i 90ak sati igranja, znaci da za kojih 10-15h bude 100lvl... i kaj onda????

u bf3 mi je trebalo 500h da dodem do 100 colonela... ovo je očajno

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
Battlefield 4

@4ntraks, desh

Ma slazem se ja sa vama, nema trenutno "bolje" igre. Ali opet ponavljam igra mi nije sjela od prvog dana. Nisu me toliko zabrinjavali sound loopovi, rusenja, diskonektanja. Jer oni ce to sve popravit( kada!? neznam, ali ce popraviti). Opet moram spomenit warfightera, jako slicno ako ne isto samo na vecoj mapi sa vozilima. IMHO. Govorim o mehanici igre koja meni ne odgovara. Kada tu dodam random rusenja igre i netcode( koji radi potpuno random) meni dosta. Kod fanbojeva me smeta što brane igru kada je u pitanju njena stabilnost i netcode. Sam DICE kaže da imaju problema i da ce popraviti. Ali njima radi savršeno. Priznaj igra je broken popravit ce i to je to. Nisam ni jednom procitao neku kvalitetnu raspravu o dobrim stvarima u igri( kojih stvarno ima, dosta stvari su promjenili na bolje). Kada gledam neciji gameplay na youtubeu igra mi je super, jedva cekam da udem i igram. Kada igram, igra mi je mlaka i frustrirajuca. IMHO.

Titanfall!..hmmm, bojim se da ce biti Titanfail

Pvt_Baka

12 4 hvala 3
17 godina
Gago4 kaže...

Jel zna netko ako kupim Battlefield 4 RU/PL jel to moguće i SIGURNO prebacit na engleski?!

Hvala! :D

Ne, trenutno nije moguće. Postoji nekoliko uputa, no ne rade (radile jesu do prvog patcha).

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Baka nazalost ova igra nema vise nista zajednicko sa MOHW. U Alphi je bilo dosta toga, sad je ova igra hmm. ne znam sta reci nego totalno ne zbavano. A govoriti da nema boljih to je tek ono udaranje fanbojeva. Prvo bf 3 ma kakav god bio je daleko zabavniji i time bolji, bc2 daleko bolji nego bf 4, bf 2 osim grafike daleko bolji. Uglavnom BF 4 je najgori BF ikad pusten. A da su ostavili jos bar pola godine mozda bi na nesto i licilo. A tu je dosta i drugih naslova koji su za daleko bolju zabavu npr GTA V online je nesto odlicno.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 14:02 (ceco22).
Moj PC  
13 7 hvala 1
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

...smiješno mi je što neka ekipa po tome masovno sere, a igraju cs:go koji je one bullet kill u glavu uvijek praktički.

i kakve to veze ima kako je u CS-u, neka bude i u bf-u, ali neka bude svaki put 1hit kill, a ne totalno random, jednom je 1hs kill pa sekundu kasnije vise nije, pa opet malo je, pa malo ne registrira ni 20 metaka u leda nekome i tako u krug....

to je najveci problem u igri sve se dogada potpuno random bez pravila, osim levolutiona on je svaki put isti xD

Pa ok, kad te pogodi u lice umreš odmah.Kad te pogodi u kacigu, tad treba dva metka.

Jeli to onda realno i ok? Mislim, kada bi oni to tako precizno složili da prima lice i kacigu kao dva različita hitboxa?

Skilledžija kaže...

Ontopic:

@Fila

Ljudina je jučer imao problem s TS-om pa nije primao stranke.

Ako vam hitno zatreba mogu vam ja uletit s 2 slota na našem ts-u?

Nemoj ontopičarit da te mod vještica ne korigira.
Ej hvala na ponudi, budem se javio svakako.
Oćeš i ti navratit kao svjedok i zapisničar?
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 14:46 (fila2208).
16 godina
moderator
Scrappy kaže...

trenutno sam 74lvl i 90ak sati igranja, znaci da za kojih 10-15h bude 100lvl... i kaj onda????

Pa ti igraš ovu igru samo da bi došao do maksimalnog ranka?

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...
fila2208 kaže...

Pa ok, kad te pogodi u lice umreš odmah.Kad te pogodi u kacigu, tad treba dva metka.

Jeli to onda realno i ok? Mislim, kada bi oni to tako precizno složili da prima lice i kacigu kao dva različita hitboxa?

wat?! Daj se uozbilji, nisu sposobni sloziti da se server ne srusi kad netko izade iz vozila, a slozit ce da razlikuje lice i kacigu!?!

u ovom poluproizvodu primas damage prije nego vidis lika da je izasao iza kuta, dok si na njegovom monitoru vec 5sec mrtav, ali njihov hitbox razlikuje lice i kacigu!?!?!?

get real...

15 godina
berto kaže...

wat?! Daj se uozbilji, nisu sposobni sloziti da se server ne srusi kad netko izade iz vozila, a slozit ce da razlikuje lice i kacigu!?!

u ovom poluproizvodu primas damage prije nego vidis lika da je izasao iza kuta, dok si na njegovom monitoru vec 5sec mrtav, ali njihov hitbox razlikuje lice i kacigu!?!?!?

get real...

Pitam te mišiću dal bi ti bilo ok da je tako...dakle faca one bullet, kaciga dva?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
BDS kaže...
 Nisam ni jednom procitao neku kvalitetnu raspravu o dobrim stvarima u igri( kojih stvarno ima, dosta stvari su promjenili na bolje). Kada gledam neciji gameplay na youtubeu igra mi je super, jedva cekam da udem i igram. Kada igram, igra mi je mlaka i frustrirajuca. IMHO.

Sramotno je u kakvom je stanju igra puštena u promet, većina nas se može složiti.

Tražio si neke pozitivne stvari, pa evo ja ću spomenuti šta mi je puno bolje u odnosu na BF3.

1. Dizajn vanila mapa (staza) je puno bolji. BF igram radi velikih mapa koje nude raznolik doživljaj i može me se nazvati tipičnim igračem koji traži taj sandbox ugođaj. Choke point gluposti prezirem iz dubine duše, dakle metro style i tunel na Damavandu su veliko NE za mene. BF3 je imao na početku 3 dobre mape (Firestorm, Caspian i Kharg, a i Canali mogu proći uvjetno). BF4 ima sve izrazito igrive mape, pa čak i Op. Metro 2 nije tako loša sa 64 igrača, jer se može nekako probiti.

2. Bolji balans pješadijskog oružja. Ne postoji goto puška M16A3 ili se barem još nije iskristalizirala.

3. Usmjerenost na timski rad. Nema više tikvana koji u squadu svi imaju sprint perk, nego sam biraš progresiju. Dobiva se hrpa bodova za objective, za zadavanje/izvršavanje naredbi, spotanje, popravljanje itd... Ovo je stvarno veliki win!

4. Jedna od meni najdražih stvari, nema više medic vlakića! Ne mogu opisati kolko mi je drago zbog ovoga. :-)

5. Masa gadgeta za izbor koji u kombinaciji sa squad perkovima daju mogućnost različitih stilova igranja.

6. Mnogi su p1zdili kako nema destrukcije, mislim da su u krivu. Dosta toga se da uništiti, do 2-katnice kako su obećali. Čak se i one malo veće zgrade npr. na Zavodu mogu srušiti. Jučer sam nehotice sa onom artiljerijom zapao u nekakav gigantski krater. Dakle, htio sam reći da je razlika u mapi prije i nakon bitke nebo i zemlja.

7. Dodan je novi vrlo zabavan mod Obliteration.

8. Ima više tipova vozila, među kojima su i brodovi.

itd...

Ako pogledamo zbog čega se ljudi žale, svodi se na 3 stvari i sve su opravdane: 'netcode', rušenje servera i smrzavanje igre. Igra ide na bolje, pogotovo što se tiče stabilnosti servera. Smrzavanje doživim svaka 3-4 sata, što nije tako strašno. Uglavnom je to na Shanghaju, iako se i tamo situacija drastično popravila.

Ja uživam u igri iako ima nekih stvari koje me živciraju, ali tiču se uglavnom balansa. Žao mi je što vas ima dosta koji ste razočarani igrom. Yebiga, možda ste se jednostavno zasitili previše ili štaveć...

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
pirat kaže...
Scrappy kaže...

Pa ti igraš ovu igru samo da bi došao do maksimalnog ranka?

ja igru igram iz zabave, zezancije s drustvom, prekovremenog rejđanja zahvaljujucu prekasnim kukcima unutar igre... nisam ja kriv kaj se u igri prejednostavno i brzo levela

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
moderator
Scrappy kaže...
ja igru igram iz zabave, zezancije s drustvom, prekovremenog rejđanja zahvaljujucu prekasnim kukcima unutar igre... nisam ja kriv kaj se u igri prejednostavno i brzo levela

Pa ja isto,tako da baš i nije bitno jesi li rank 10 ili 180.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

looool po fili bi onda na hardcore trebao past od pola metka?{#}

ili još bolje pucaš i skupljaš čahure i gađaš ljude sa čahurama, ima za otključat svakakvih boja, tj bit će...kroz battlepacks samo 5,99$ digital deluxe.{#}

ajme smijeha na ovom forumu.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ili još bolje pucaš i skupljaš čahure i gađaš ljude sa čahurama, ima za otključat svakakvih boja, tj bit će...kroz battlepacks samo 5,99$ digital deluxe.{#}

Ako i bude bit će idiot tko to kupi,s obzirom da u igri sve vrlo lako otključaš.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ako i bude bit će idiot tko to kupi,s obzirom da u igri sve vrlo lako otključaš.

da onu šugu,a sve ostale dodatke otključavaš sa battlepacksima za koje neznaš koliko treba proći vremena da to određeno dobiješ u istom. lol kako god naći će se tko će kupovat neboj se....{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

get real...

Pitam te mišiću dal bi ti bilo ok da je tako...dakle faca one bullet, kaciga dva?

samo ako stave da su jaja critical mobility hit, pa da jedno 5 sec mozes samo puzat po podu xD

po meni je to glupo jer je glava iovako toliko sitna da nemozes ciljat izmedu lica i kacige + tu je i random spread, sta opet znaci da ce razliku tko ce poginiti od jednog a tko od dva metka opet odredivati random sreca a ne necija preciznost...

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Popodnevni eksperiment: dati računalo na kojem mi BF4 radi besprijekorno frendu i vidjeti hoće li njemu raditi dobro (on se stalno žali). Jedva čekam rezultate...

Meni i na MacBooku igra radi odlično pa mogu i ja igrati:P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Definiraj bezprijekorno....

Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...
da onu šugu,a sve ostale dodatke otključavaš sa battlepacksima za koje neznaš koliko treba proći vremena da to određeno dobiješ u istom. lol kako god naći će se tko će kupovat neboj se....

Svakim oružjem napraviš 500killova i imaš sve dodatke.Neznam o čemu ti pričaš?

سمندری ڈاکو
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Sramotno je u kakvom je stanju igra puštena u promet, većina nas se može složiti.

Tražio si neke pozitivne stvari, pa evo ja ću spomenuti šta mi je puno bolje u odnosu na BF3.

1. Dizajn vanila mapa (staza) je puno bolji. BF igram radi velikih mapa koje nude raznolik doživljaj i može me se nazvati tipičnim igračem koji traži taj sandbox ugođaj. Choke point gluposti prezirem iz dubine duše, dakle metro style i tunel na Damavandu su veliko NE za mene. BF3 je imao na početku 3 dobre mape (Firestorm, Caspian i Kharg, a i Canali mogu proći uvjetno). BF4 ima sve izrazito igrive mape, pa čak i Op. Metro 2 nije tako loša sa 64 igrača, jer se može nekako probiti.

2. Bolji balans pješadijskog oružja. Ne postoji goto puška M16A3 ili se barem još nije iskristalizirala.

......

Primjetio sam da Animosity voli isti nacin igre ko ja, a sad vidim da ima u dlaku potpuno isto razmisljanje ko ja!

Two tumbs up dude! {#} Slazem se sa svakim izrecenim slovom!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 15:49 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
berto kaže...

Definiraj bezprijekorno....

Besprijekorno misliš? Pa, tako, jednostavno. Sve radi očekivano, nemam problema ni s frejmrejtom, rušenjima, ničime. Čak ni na netcode nemam primjedbi, doduše, koristim sam stabilnu 40/15 mbps vezu s 30ms pinga, tako da tu ni ne može biti problema.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Battlefield 4

Slažem se sa svime što je napisao animosity_frenzy. Igra je unaprijeđena u svakom pogledu. Nema više 3 prolaza pa da pješadija rula, sad mape više vuku, odnosno cijela igra više vuće na BF nego je to bilo u BF3 itd. Mislim da je uz zasićenje i tehničke probleme, ovo isto razlog što nekima ne sjeda igra. Jednostavno žude za infantry bitkama i mapama, a ova igra sad više nema tolko veliki naglasak na pješadiju kao što je to u BF3.

S tehniče pak strane je malo zakazala, barem u startu. To je već normalno za svaki BF, ali ovaj dio je s tim prešao na novu razinu. Iako uz malo strpljenja i te probleme će riješiti, a onda će igra biti samo još bolja.

Što pak se netcodea tiće i tome slično. To je u svakoj online igri tako. Već sam se navikao na loše hitregove, počevši od MW2, pa sve preko BF2,BC2 do BF3. Tako da to više skoro pa ni ne primjećujem ili me više nije tolko briga jer sam shvatio da je to jednostavno najveća mana online gaminga i normalno za svaku multiplayer igru.

Dakle. Igra kao igra je jako dobra, kad jednom poprave rušenja, bugove i slične probleme bit će sigurno bolja od BF3 baš u svakom pogledu. Iako je meni već sad jer mi se igra u tjedan dana srušila svega 2 put i to jednom mojom grškom jer sam petljao po windowsima.

Moj PC  
10 0 hvala 10
17 godina
ceco22 kaže...

Kod mene je isto tako. Treba se uhvatiti kakve pljuce za airsoft ;)

Tako je, Battlefield fo' allmost real :=)

BDS kaže...

Je, Baka, kuzim te skroz.

Meni je BF3 bio prvi BF (ak ne racunam malo bas onaj prvi BF, jel 42?) i Butch me nagovarao stalno da ga probam. Zapravo se na brzinu naviknuo na mehaniku u BF3 i fino pucao kasnije.

Pred kraj BF3 samo picio sa pro-1337-madafakerima na AnR i to sa 870 shottyem (da, dosta njih me mrzilo :) )

Meni je BF4 definitivno kanta, a stvarno sam htio da mi se svidi.

Naravno, govorim o trenutnom stanju igre; mada mislim da se u buducnosti nece previse promjenit.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Trenutno stanje u BF4 bi opisao sa jednom situacijom iz stvarnog života gdje mi je zapovjednik sa posla kupio novu Opel Astru GTC i iskeširao masu novca za nju. U prvih 5 tisuća kilometara auto je bilo na servisu preko 10 puta zbog kvara na getribi, loše elektronike, serva, klime te još masu stvari. Iako će se svi složiti da je to auto "bomba" i stvarno super kad radi, nitko ama baš nitko u mjestu ga neće kupiti radi tih bugova jer ih je strah da ne dobiju poluproizvod kakav je zapovjednik dobio sa Astrom i mi sa BF4. 
Sad ja vas pitam, da ste sto posto znali da će igra bit ovako bugovita u početku i da smo mi svi u biti još beta testeri bili je kupili, ja osobno kao veliki ljubitelj BF serijala kojeg igram od samih početaka ne bih. Zeznuo sam se jer sam mislio da je DICE bar malo ozbiljna kompanija jer sam sljepo bio uvjeren da su u rangu Blizzarda,RIOTA i ostalih ozbiljnih firmi.

P.S. Volin igru i nastavit ću je igrat uza sve bugove ali se osjećam duboko prevarenim i žao mi je što većina mojih prijatelja uopće ne igra više jer su odustali radi svega toga :(

Moj PC  
9 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice