Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Zaboga, pa većina nas ovdje je došla s Quakea, UT-a, CS-a, CoD-a... Nema FPS igrača s kraja devedesetih koji sve to nije igrao... to se nekoć sve igralo i da, bilo je možda teže utoliko što je tražilo bolje reflekse, ali BF je realnija igra. Zašto misliš da ne treba u BF kontrolirati recoil?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Ugl. samo rokaj.

(nisam ovako normalno sa tobom pričao dobru godinu, wtf :) )

Nisi nikad, ne laži {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Tonči kaže...

Zaboga, pa većina nas ovdje je došla s Quakea, UT-a, CS-a, CoD-a... Nema FPS igrača s kraja devedesetih koji sve to nije igrao... to se nekoć sve igralo i da, bilo je možda teže utoliko što je tražilo bolje reflekse, ali BF je realnija igra. Zašto misliš da ne treba u BF kontrolirati recoil?

A kako tko, neki su možda započeli sa bf3 pa su sad prvaci svijeta.

Što se tiče kontrole recoila u bf4, veći hitbox i manji recoil prvog metka su olakšali posao jako, kao i u bc2.

Friday kaže...
fila2208 kaže...
Ugl. samo rokaj.

(nisam ovako normalno sa tobom pričao dobru godinu, wtf :) )

Nisi nikad, ne laži {#}

Imam temperaturu pa buncam :(
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 12:52 (fila2208).
13 godina
protjeran
Ja sam jedan stari veteran jos od cs dok je bio u beti kao mod za h-l:-) pa do danas cs.go, stvarno igra s najvecim skill levelom, gadat samo u glavu druge nema ili si mrtav:-)lp
||| Core™ inside |||
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Ja sam jedan stari veteran jos od cs dok je bio u beti kao mod za h-l:-) pa do danas cs.go, stvarno igra s najvecim skill levelom, gadat samo u glavu druge nema ili si mrtav:-)lp

U roku 2 minute od ovog posta je dobio crveni karton, nevjerojatno. To mu je već drugi ovaj mjesec...

Ajd da vidimo tko će se sljedeći preseravati {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 12:56 (Friday).
14 godina
Friday kaže...
Stjepanj kaže...

U roku 2 minute od ovog posta je dobio crveni karton, nevjerojatno. To mu je već drugi ovaj mjesec...

Ajd da vidimo tko će se sljedeći preseravati {#}

Onda bi ljudevit nas trebao dobit lifetime,za sve ubuduce accove s kojima bi se regao. {#}

12 godina
protjeran
Tonči kaže...

Po ovome sto pise vidim da nisi nikada igrao cs.

primjera radi sto se tice recoila i spreada

bf4:

Trcis mapom i vidis protivnika nemoras stajati, znaci naciljas protivnika i pucas po njemu mozes se cak i micati spread je zanemariv i dalje ga skidas sa lakocom, mozda ti proguta 1 metak kada se mices

CS: GO

pr.1 trcis vidis protvnika nezaustavljas se i gadas ga sa pola metra i svi metci ga fulaju usprkos tome sto je nisan bio drito na njemu!

pr.2 trcis vidis protvnika zaustavljas se da pucas po njemu sa full rafalom isti slucaj metci ga nakon 2-3 metka pocmu zaobilaziti a ti posto stojis na mjestu laka si meta da nemozes biti laksa i samo te stefi HS.

Ocu ti reci mehanika pucanja u cs go je 100x teza za nauiciti jer ti je potrebno brat bratu 100 sati da bi je pokusao svladati ako je uopce mozes svladati

pr3.

znaci ovako moras raditi u cs:go. 

trcis i vidis protivnika nesmijes pucati u protivnika dok se mices, moras pucati bursotve od 1-3 metka(assault)zavisi na kojoj udaljenosti.

e sada ako to sve napravis stanes i burstas protivnika opet ces izginuti jer stojis ko drvena marija a pomaci se nesmijes jer ce ti metci letjeti 3 metra okolo mete.

E tu dolazi tezi dio recimo da strejfas lijevo desno, kada se kreces desno kada ti ti je nisan na glavi protivnika moras u isti tren stisnuti A na tipkovnici da opalis burst od 1-3 metka jer ako ti nije uskladeno metci ce opet odletjeti 3 metra od protivnikove glave jer si bio u pokretu. i sada to sve ponovi jedno 5-6 puta n ajednom covjeku(znaci lievo desno) da ti se nepobrkaju ruke po tipkovnici. (zanci to sve moras stisnuti u djelicu sekunde pusti tipku koju drzis i stisnuti kontra tipku i uz nju onda opaliti burst- ako si imalo zakasni napravio si fal i odose metci papa

i sada ti meni reci da je to jednako, ako nisi igrao probaj igrati, pa ces vidjeti da ti nece biti jasno zasto neubijas protivnika iako ti je nisan njemu na glavi a ti ispalio cijeli klip na njega.

stoga nemoj pricati gluposti.

COD sam igrao i nije isto nikakva mudrost igrati kao ni BF, takoder kao u BF naciljas protivnika i pucas po njemu bez ikakv razmisljanja dali se mices ili stoji ili bilo sta drugo radis pogadas ga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:11 (BFBeast).
15 godina
Battlefield 4

10 sati cs:go i već je prozorz i tamo....pa ljudevit ti si naturalni talent za videoigre, skidam kapu{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

...

Uvijek ista priča s tobom... uvijek ista retorika, isti pametnjaković... moj bože, a fps prvi put vidio s BF3...

Da zaigramo CS:GO 1v1? 

{#}

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

i sada ti meni reci da je to jednako, ako nisi igrao probaj igrati, pa ces vidjeti da ti nece biti jasno zasto neubijas protivnika iako ti je nisan njemu na glavi a ti ispalio cijeli klip na njega.

Ljudina, ovo veliku većinu igrača bf-a uopće ne zanima. Da ih zanima, ne bi nikad igrali bf. To što ti želiš nije ono što drugi (milioni) bf igrači žele, pomiri se s tim.

-=PiS=- www.pis-klan.com
13 godina
Tonči kaže...
BFBeast kaže...

...

Uvijek ista priča s tobom... uvijek ista retorika, isti pametnjaković... moj bože, a fps prvi put vidio s BF3...

Da zaigramo CS:GO 1v1? 

{#}

Mogu ja biti sudac?

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Battlefield 4
po cemu ti vidis da sam rekao da sam skiler

samo ti opisujem sta vjezbam na praznom serveru i koje stvari sam vidio na tutrialima da se moraju nsuciti da bi imao bilo kakve sance.

stoga sto to praksam na praznom serveru uvidio sam da treba puno vremena da naucis ruku da radi neke stvari refleksno bez razmisljanja.

ajde mi sada jos napisi da je isti slucaj i ovome bf4.

i samo da pitam dali mogu dobiti 400kn za origin account sa bf3 bf4 moh2010 i jos neka igra

0 2 hvala 0
14 godina
BFBeast kaže...

i samo da pitam dali mogu dobiti 400kn za origin account sa bf3 bf4 moh2010 i jos neka igra

S obzirom da si ti igrao na tom accountu,i imao onakve score-ove,ja mislim da tvoj account vrijedi puno vise. 

Bar par tisućica kn. Bar.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

5 2 hvala 5
17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

Jel ima tragova korištenja? Garancija? Tko plaća poštarinu?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:35 (Friday).
13 godina

Momci, stig'o mod! Ajte ponovno; in no particular order: driveri, Mexico, microstuttering na AMDu... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Je li ikome igra pojela više od 8GB RAM-a?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 1
15 godina
NiramX kaže...

Meni je pojela dosad oko 16gb, keksa nikad dosta koliko jede. {#}

*vulgarizam

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...

svaki dan pojede jedan keks rama {#}

evo me kolega fila pretakao ,ali ciljamo na isto {#}{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:48 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
NiramX kaže...

Oko 7gb je najvise bilo sta sam vidio.

Win 8.1 pro,Mirilis,Firefox sa 8tabova otovorenih,HWInfo,igra. 7.x GB

17 godina
Battlefield 4

Not something, everything is wrong!

bf wrong bf wrong

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:52 (191x7).
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Ako sam dobro razumio, tenkovi su za tebe nedovoljno dobri!

Kako bi rekao Danny, tenkovi su sljuka! Zastrasujuci oklopljeni borbeni strojevi su svedeni na transportna sredstva za osvajanje zastavica! Neko je pisao prije o tome kako su mali helici neunistivi. Dva engija s iglama pociste ih ko paucinu s metlom. Isto i tenkove, dva engija sa sraw-ovima pretvore tenk u hrpu zeljeza za par sekundi. Popravljalo tebe 2 ili 22 varioca neces preziviti. Ne pisem ja sad o nobovima ko i Antrax, vec o uigranoj ekipi na ts-u. No isto stoji puno toga sto je Antrax rekao oko noob oruzja!

Normalno i meni je BF4 igra i sluzi za zabavu, ali u pojedinim segmantima frustrira jer je dozlaboga nebalansirana i nezahtjeva nikakav skill ili inteligenciju da bi ti pruzila izazov. Mislim kakav skill ti treba da uzmes iglu lock-as heli i ispalis, relodas i to ponovis i oba projektila pogadjaju metu u roku par sekundi. Da ne govorim kako se ti lanseri relodaju brze od nekih pusaka!

Meni osobno BF4 ne pruza uzitak kao BF3 niti izazov u pojedinim segmentima. 

13 godina
desh kaže...

Pa nema nikakvog izazova.

Jedini izazov je netcode koji je sje... pardon, pokvaren i onda se moraš mučiti i prilagođavati igru tome.

Ostalo je smiješno.

Koje god oružje uzeo bez nekog većeg napora možeš savladati protivnika.

Ne tražim ja da oni naprave od BF-a CS, ali malo pretjeruju s pojednostavljivanjem (mislim da je ovo najduža riječ koju je neki forumaš ikad upotrijebio na ovom forumu i k tome ispravno napisao iz prve? - eto, opet sam najbolji... ah, što ću, takav sam i ne mogu se mijenjati) nekih stvari.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
desh kaže...
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Kako bi rekao Danny, tenkovi su sljuka! Zastrasujuci oklopljeni borbeni strojevi su svedeni na transportna sredstva za osvajanje zastavica! Neko je pisao prije o tome kako su mali helici neunistivi. Dva engija s iglama pociste ih ko paucinu s metlom. Isto i tenkove, dva engija sa sraw-ovima pretvore tenk u hrpu zeljeza za par sekundi. Popravljalo tebe 2 ili 22 varioca neces preziviti. Ne pisem ja sad o nobovima ko i Antrax, vec o uigranoj ekipi na ts-u. No isto stoji puno toga sto je Antrax rekao oko noob oruzja!

Normalno i meni je BF4 igra i sluzi za zabavu, ali u pojedinim segmantima frustrira jer je dozlaboga nebalansirana i nezahtjeva nikakav skill ili inteligenciju da bi ti pruzila izazov. Mislim kakav skill ti treba da uzmes iglu lock-as heli i ispalis, relodas i to ponovis i oba projektila pogadjaju metu u roku par sekundi. Da ne govorim kako se ti lanseri relodaju brze od nekih pusaka!

A, da oprostiš, kakav skill ti treba za nešto u BF3? Daj nemoj nasmijavati. Skill je eventualno kad uspješno završiš misiju s A-10 u DCS-u, kad osvojiš Europu u Kingsima ili Civu. Nekoć je trebao skill u brzim FPS-ovima kad je trebalo u skoku iz okreta skinuti također lika u skoku rail-gunomm skill je trebao za završiti raid u vanilla WoW-u... Ali spominjati skill uz moderne igre...

15 godina
Battlefield 4

Fino su ga primili u *vulgarizam.

http://www.hardwarepal.com/ea-stocks-nosedive-due-battlefield-4-sales-decrease/

Pad dionica radi svoje greške, rushanja igre koja nije spremna. Tako im i treba,.

Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Fino su ga primili u *vulgarizam.

http://www.hardwarepal.com/ea-stocks-nosedive-due-battlefield-4-sales-decrease/

Pad dionica radi svoje greške, rushanja igre koja nije spremna. Tako im i treba,.

Možda sada nešto i poduzmu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
desh kaže...
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Ovaj dio pise sve vise ljudi po treilerima od ea. Slobodno provjerite.

12 godina
protjeran
Tonči kaže...
desh kaže...
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

A, da oprostiš, kakav skill ti treba za nešto u BF3? Daj nemoj nasmijavati. Skill je eventualno kad uspješno završiš misiju s A-10 u DCS-u, kad osvojiš Europu u Kingsima ili Civu. Nekoć je trebao skill u brzim FPS-ovima kad je trebalo u skoku iz okreta skinuti također lika u skoku rail-gunomm skill je trebao za završiti raid u vanilla WoW-u... Ali spominjati skill uz moderne igre...

pr.1  trebao  ti  je  skil  da  na  bilo  koju  udaljenost  gadas  sa  odzumiranom  puskom  ili su  to  svi  znali.

vidis to je jedna  od  stvari  koju  neki  igraci  nisu nikada  uspjeli svladati.  a  dok  je  cs  pun  takih  stvari  koje  neki  igraci  nece znati  svladati.

pr.2

ponistavanje reloada kada naletis na protivnika. znaci pod tim razumjevam aktivno koristenje bez razmisljanja sta trebas stisnuti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:15 (BFBeast).
16 godina
odjavljen

I ti misliš da ima razlike sada? Ne, nema.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja bi volio da netko stavi video kako otključati vrata od snipera na krovu sa tim nekim skakanjem po ogradici šta je netko govorio. Pokušava sam ali mi nije nikako uspilo pa ako je netko voljan napravit tutorial :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice