Samo jedna rijec.
Airburst
Ak nije na rubu, onda nije opasnost
Al ozbiljno, airburst je u prednosti pred snajperom. Snajperist mora imati pogled na tebe, a ti ga mozes ubiti i "iza ugla".
Pretpostavljam da je ovo jako iritantno oruzje, pogotovo iskusnim igracima.
Lik ispali burst, sakrije se, promjeni poziciju, taktizira...
A ja ga noobovski rjesim s dva airbursta iza kontejnera ili zida.
Hm...pa i ne baš. Imao sam situacije di idem ''prsa o prsa'' xm25 sa nekim na krovu. Često me je znao napucati jer xm25 počne letjeti na sve strane iz nekog razloga iako se nit krećem nit divljam sa crossom.
Defintivno oružje za experte, ali protiv iskusnijeg igrača koji te pogleda i padaš nemaš ti vremena zalockat ga i pucat sa xm25...ali velim, dobar weapon dapače i sam ga preferiram.
on:
If you want to see game play on the upcoming Second Assault DLC, don’t forget that Battlefield is officially streaming 3 of the 4 maps on Wednesday, November 20 at 12 PM PST. The Capture the Flag game mode will be featured during this broadcast. The matches for this tournament can be viewed on Battlefield’s official Twitch channel.
During the live stream, you’ll be able to ask questions about the Second Assault DLC and Premium. Afterwards, the worldwide premiere of the official BF4 launch trailer for Second Assault will be shown.