Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Samo jedna rijec.

Airburst {#}

naravno, i sam sam ga doktorirao, ali objasni mi kako ubiit lika koja je na sred krova i nije do ruba da ga isburstaš.

Ak nije na rubu, onda nije opasnost {#}

Al ozbiljno, airburst je u prednosti pred snajperom. Snajperist mora imati pogled na tebe, a ti ga mozes ubiti i "iza ugla".

Pretpostavljam da je ovo jako iritantno oruzje, pogotovo iskusnim igracima.

Lik ispali burst, sakrije se, promjeni poziciju, taktizira...

A ja ga noobovski rjesim s dva airbursta iza kontejnera ili zida.

Hm...pa i ne baš. Imao sam situacije di idem ''prsa o prsa'' xm25 sa nekim  na krovu. Često me je znao napucati jer xm25 počne letjeti na sve strane iz nekog razloga iako se nit krećem nit divljam sa crossom.

Defintivno oružje za experte, ali protiv iskusnijeg igrača koji te pogleda i padaš nemaš ti vremena zalockat ga i pucat sa xm25...ali velim, dobar weapon dapače i sam ga preferiram.

on:

If you want to see game play on the upcoming Second Assault DLC, don’t forget that Battlefield is officially streaming 3 of the 4 maps on Wednesday, November 20 at 12 PM PST. The Capture the Flag game mode will be featured during this broadcast. The matches for this tournament can be viewed on Battlefield’s official Twitch channel.

During the live stream, you’ll be able to ask questions about the Second Assault DLC and Premium. Afterwards, the worldwide premiere of the official BF4 launch trailer for Second Assault will be shown.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 20:10 (fila2208).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Samo jedna rijec.

Airburst {#}

naravno, i sam sam ga doktorirao, ali objasni mi kako ubiit lika koja je na sred krova i nije do ruba da ga isburstaš.

Ak nije na rubu, onda nije opasnost {#}

Al ozbiljno, airburst je u prednosti pred snajperom. Snajperist mora imati pogled na tebe, a ti ga mozes ubiti i "iza ugla".

Pretpostavljam da je ovo jako iritantno oruzje, pogotovo iskusnim igracima.

Lik ispali burst, sakrije se, promjeni poziciju, taktizira...

A ja ga noobovski rjesim s dva airbursta iza kontejnera ili zida.

Pogotovo mi je bilo zao Nexa neki dan, i sve si mislim kako me sad psuje, a nece nis reci jer smo si dobri {#}

Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
LeftY_CRO kaže...

ovaj fairfight bana na temelju statsa?!

Očito da.

Super, onda nemam razloga za brigu {#}

{#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
neaktivan

To nije iz second assaulta to je iz china rising assigmenta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:34 (osra).
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Da. U WarZ (sada Infestation) te poceo pratiti kad te netko prijavio ili kada si redao headshoteve svakih par sekundi primjerice. Pratio te jos neko vrijeme ako si i dalje imao nadljudski skill opali ti je ban.

Tim anticheat sistemom su odmah rijesili razne boostere koji bi stajali jedan drugome i redali headshoteve.

znaci sad ako budem imao staste 25-1 i takve, u slucaju da me neko reporta i onda opet par puta imam slican score popusit cu ban?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
LeftY_CRO kaže...
Tim anticheat sistemom su odmah rijesili razne boostere koji bi stajali jedan drugome i redali headshoteve.

znaci sad ako budem imao staste 25-1 i takve, u slucaju da me neko reporta i onda opet par puta imam slican score popusit cu ban?

Vjerojatno ne, jer tisuce igraca imaju takve rezultate....

Pogledaj prvih 100-200 na svijetu, sigurno im je svaka ili svaka druga runda takva.

Pogotov ak su dobri u jetu, tenku, helicu..

Vjerojatno racuna nesto tipa onaj Cheat o meter.

Pretpostavljam da iza takvog alata trebaju stajati jako pametni ljudi, proucavanje statsa, i slicno.

A ne, "bio je dobar, idemo ga banati".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 21:45 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 4

Hoće li Comamnder app raditi na telefonima tipa Samsung Galaxy S3 Mini? Kako se na telefonima tog ranga ponaša novi Battlelog App?

Možda bih kupio taj telefon, pa bi mi te mogućnosti bile lijep bonus. Ima ga možda netko iz teme pa da mi može reć nešto više?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Hoće li Comamnder app raditi na telefonima tipa Samsung Galaxy S3 Mini? Kako se na telefonima tog ranga ponaša novi Battlelog App?

Možda bih kupio taj telefon, pa bi mi te mogućnosti bile lijep bonus. Ima ga možda netko iz teme pa da mi može reć nešto više?

za battelog app ok. al za komandira malo pretjeruješ. vjerovatno bi radilo al prčkat po tih par inča nema smisla.

13 godina
ranko091 kaže...

za battelog app ok. al za komandira malo pretjeruješ. vjerovatno bi radilo al prčkat po tih par inča nema smisla.

Jednostavno to riješi tako da pusti nokat na malom prstu.

Em može šarat po battlelogu s njim, em mu dobro dođe za kopanje uha i nosa.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Imam ja spomenuti mob. Isto tako sam developer.
Battlelog od zadnjeg updatea ne radi na niti jednom mobitelu
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
17 godina
jameshook kaže...
Imam ja spomenuti mob. Isto tako sam developer.
Battlelog od zadnjeg updatea ne radi na niti jednom mobitelu

Ajd, da ne spamamo, ako ti nije problem, napiši mi par riječi o samom uređaju na privatnu poruku.

Zanimaju me stvari tipa mušica, problema, kvarova, koji je najnoviji android update za njega i slično.

13 godina
191x7 kaže...

Mislim da su najavili da je iskljucivo za tablete. Vjerojatno ih prepozna na neki nacin. To bi nam valjda kolega developer znao bolje objasniti :)

Al ce mozda kasnije zbog vajnanja pustit svima, ili ce se naci neki programer s viska vremena pa ce otkljucat i za mobitele {#}

17 godina
Battlefield 4

Ma ja bih htio i na svom laptopu tjerati commander, ali izgleda da ne može (Core Duo T2500 + 2GB ddr2 667 + Mobility x1600).

Valjda će postojati način da se preko nekog emulatora Commander app pokrene i na slabijim kompovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Danas sam probao igrati commandera preko fiksnog telefona(Iskra) i radi odlično. Jedini je bio problem što nemam display pa sam morao napamet sve raditi.

EDIT: Radi se o ovom telefonu, pa tko ima iskru nek proba

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 22:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
27 0 hvala 3
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Danas sam probao igrati commandera preko fiksnog telefona(Iskra) i radi odlično. Jedini je bio problem što nemam display pa sam morao napamet sve raditi.

EDIT: Radi se o ovom telefonu, pa tko ima iskru nek proba

Imam žuti s tipkama. ALi slično izgleda. Hoće raditi ako ima tipke? je li digitalni ako ima tipke?

13 godina
Battlefield 4

No, i kaj smo na kraju zakljucili, koji je prvi DLC??

Ovaj China Rising koji se dobio preorderom, ili Second assault s mapama iz BF3?

http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-4-teaser-dlc-naval-strike/128278.aspx

Kaze: "...budući da je u središtu pažnje još uvijek prvi DLC imena China Rising, koji bi trebao izaći tokom idućeg mjeseca..."

Second assault:

http://www.bug.hr/master/video/battlefield-4-second-assault-interview/97098.aspx

Intervju s Bachom, scene i levolution iz novih mapa.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
191x7 kaže...

Ma ja bih htio i na svom laptopu tjerati commander, ali izgleda da ne može (Core Duo T2500 + 2GB ddr2 667 + Mobility x1600).

Valjda će postojati način da se preko nekog emulatora Commander app pokrene i na slabijim kompovima.

Možda s nekim Android emulatorom, ili probaj staviti Android x86

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Battlefield 4

BF 4 + China Rising - 24 € (poljska verzija!! Lako se prebaci na engleski)

BF 4 Ultra Quality 60 FPS trailer

Sorry ako su bila oba linka, ali nije loše ponoviti {#}

Definitivno pogledavši ovaj trailer sam se napalio i po ovoj cijeni, uzimam sigurno!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 22:56 (sudy_freak).
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Definitivno pogledavši ovaj trailer sam se napalio i po ovoj cijeni, uzimam sigurno!

Bitno da si nas sve koji smo igrali nazvao nahajpanom dječicom. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=209&jumpto=3880433&sort=asc&view=flat

Sad si pao na temelju jednog trailera...licimjerje level 9000{#}

Ontopic:

jel igra tko misije? Meni neće nitko ni da accepta...:({#}

On2:

netko spominjao da sačme ne ubijaju?

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 23:09 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...

Bitno da si nas sve koji smo igrali nazvao nahajpanom dječicom. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=209&jumpto=3880433&sort=asc&view=flat

Sad si pao na temelju jednog trailera...licimjerje level 9000{#}

LOL Sudy, burned! {#}

fila2208 kaže...
Ontopic:

Smrdis! {#}

16 godina

Ajd da pitam i tu iako je longshot...

ovako, imam monitor i tv iznad istog...i sve to lijepo radi, slike preko cijelog ekrana, ma divota.

TV je spojen preko HDMI kabla a monitor preko HDMI-DVI.

E sad, pošto ništa ne može biti jednostavno, kada pokrenem BF na monitoru, dobijem oko cca 85% slike..

Na TVu sve super, slika preko cijelog...čak i kad su obojica u funkciji (tj. TV kopira stanje na monitoru) opet monitor ima crni rub oko igre.

Jasno, naštimano mi na full-screen, reza nativna za monitor al nikako dobiti da imam u "full" full-screenu.

Inače, zadnji driveri 13.11v9.2...i to sve počelo od spajanja tv u to sve...al i kad ga odspojim, isti penis.

Probao sam u sustavu mijenjat ono skaliranje al to samo promjeni veličinu ikona na desku a i tako mi na desktopu sve normalno preko cijelog ekrana.

Hvala svima na pomoći/prijedlozima jer ja ideje više nemam :)

Evo jedan fotos sa kombinacijom u akciji... Evo jedan fotos sa kombinacijom u akciji...
Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Battlefield 4

Si probao skaliranje i control panelu od grafike?

Meni je kad sam lap spajao na tv isto bilo čudno pa sam skaliranjem sliku fino razvukao.

Poigraj se sa postavkama u control panelu, my digital flat panels ili nešto....sretno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...

Ajd da pitam i tu iako je longshot...

ovako, imam monitor i tv iznad istog...i sve to lijepo radi, slike preko cijelog ekrana, ma divota.

TV je spojen preko HDMI kabla a monitor preko HDMI-DVI.

E sad, pošto ništa ne može biti jednostavno, kada pokrenem BF na monitoru, dobijem oko cca 85% slike..

Na TVu sve super, slika preko cijelog...čak i kad su obojica u funkciji (tj. TV kopira stanje na monitoru) opet monitor ima crni rub oko igre.

Jasno, naštimano mi na full-screen, reza nativna za monitor al nikako dobiti da imam u "full" full-screenu.

Inače, zadnji driveri 13.11v9.2...i to sve počelo od spajanja tv u to sve...al i kad ga odspojim, isti penis.

Probao sam u sustavu mijenjat ono skaliranje al to samo promjeni veličinu ikona na desku a i tako mi na desktopu sve normalno preko cijelog ekrana.

Hvala svima na pomoći/prijedlozima jer ja ideje više nemam :)

Koja je nativna rezolucija monitora? Koji je refresh rate televizora?

Grafička neće dvaput renderirati istu sliku, već isti render šalje na dva izlaza, što znači da postavke moraju biti iste.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Tonči kaže...

Koja je nativna rezolucija monitora? Koji je refresh rate televizora?

Grafička neće dvaput renderirati istu sliku, već isti render šalje na dva izlaza, što znači da postavke moraju biti iste.

Ali ovo nije ista slika, ne koristi clone.

Ja u Nvidia driverima imam posebno detaljno podesavanje za svaki monitor/Tv.

Probaj ceprkati po opcijama u Windowsima pod Desktop resolution, pa onda u driverima od graficke. 

Ako ne pomogne, probaj friski install graf. drivera. Mozda se dogodila kakva greska prilikom prvog spajanja Tv-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 23:48 (CyberDemonVZ).
17 godina
sudy_freak kaže...

Trebam dokaz da se na Engleski lako prebaci. Imam kolegu kojem to konstantno ne uspijeva i zato vjerujem da se ne može.

13 godina
Battlefield 4
Izasao je update Battleloga za Android!
Guess what?? Ne mogu ga ni pokrenuti, stoji na loading ekranu :))
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

sljedece na redu ti je fix, ali nakon toga ces imati "battlefield 4 has stopped working"

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Levolution!

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Vrlo vjerojatno ljudi ni ne vide da si im poslao - ne dođe nikakav notification kad netko pošalje misiju (bude na listi notification, ali obilježeno kao da je pročitano, a ne iskoči kao nova vijest), tako da funkcionira jedino ako ljude doslovno pozoveš riječima i odu prihvatit.

13 godina
Battlefield 4

Jučer smo moji kompići i ja trčali po onoj super stazi Golmud nešto i bilo je tako dobro, baš smo se istrčali.

Žuć me uopće nije boljela nakon te staze.

Ja volim tu stazu!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 16 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Jučer smo moji kompići i ja trčali po onoj super stazi Golmud nešto i bilo je tako dobro, baš smo se istrčali.

Žuć me uopće nije boljela nakon te staze.

Ja volim tu stazu!

Ti meni onda nešto govoriš za "fore"? Radi tebe će u bazi morati povećati polje u koje se bilježi broj TD...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice