Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.623.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ni jedno rušenje večeras. Stvarno igra radi preyebeno. I baš mi je nevjerojatno da vas hrpa ima tolike probleme... U hardveru očito nije problem - zenge ima istu grafu kao i ja i najviše yebe majke ovdje.

Malo se jesu jučer navečer rušili serveri ali nakon pola sata su to riješili i dalje radilo ko podmazano bez ijednog rušenja igre.

Eto u zadnja 4 dana samo jednom mi se srušila igra.

Meni ništa. Jutros isto sve OK. 5 činova sam otišao naprijed bez da je zapelo...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Neznam jel sam ja tolika njubina ili šta

Dakle...čekam lika iza ugla na neka dva metra.Stojim i čekam,pumperica spremna.Čak nisam niti cijeli otkriven jel sam lagano u auto leanu(100% health).Znam da dolazi frenda je ubio i ima još malo energije,30%.Mene nitko spotao nije jer smo duboko u našem teritoriju gdnje njihovim nema osim tog jednog đubreta.

Izleće junak i ubija me u trenu sa ump-om bez da sam stigao i stisnut miša.Valjda iste milisekunde.Bum.

Meni ping 40.Koji qurac.Takvih smrti iste sekunde kad ga ugledam sa nekakvim malim puškicama ima dosta. Isto se događa i frendu.Kaže jedva da zapuca neprijatelj i već ga ubije.

Nismo početnici, peglamo fpsove zajedno i dosta dobro nam ide. Nismo baš kao one budale što čamcima u letu skidaju avione ali smo ok.

Zanima me jel se to i vama događa

39 da
5 ne
Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 11:26 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Ni jedno rušenje večeras. Stvarno igra radi preyebeno. I baš mi je nevjerojatno da vas hrpa ima tolike probleme... U hardveru očito nije problem - zenge ima istu grafu kao i ja i najviše yebe majke ovdje.

Malo se jesu jučer navečer rušili serveri ali nakon pola sata su to riješili i dalje radilo ko podmazano bez ijednog rušenja igre.

Eto u zadnja 4 dana samo jednom mi se srušila igra.

Prestani fanbojizirati ovaj napaćeni narod {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Dakle...čekam lika iza ugla na neka dva metra.Stojim i čekam,pumperica spremna.Čak nisam niti cijeli otkriven jel sam lagano u auto leanu(100% health).Znam da dolazi frenda je ubio i ima još malo energije,30%.Mene nitko spotao nije jer smo duboko u našem teritoriju gdnje njihovim nema osim tog jednog đubreta.

Izleće junak i ubija me u trenu sa ump-om bez da sam stigao i stisnut miša.Valjda iste milisekunde.Bum.

Meni ping 40.Koji qurac.Takvih smrti iste sekunde kad ga ugledam sa nekakvim malim puškicama ima dosta. Isto se događa i frendu.Kaže jedva da zapuca neprijatelj i već ga ubije.

Nismo početnici, peglamo fpsove zajedno i dosta dobro nam ide. Nismo baš kao one budale što čamcima u letu skidaju avione ali smo ok.

Probaj postaviti postavku igre zvanu "network smoothing factor" na 0. I prijateljski savjet kao gamer gameru, ne peekaj ako neznas di ces jnaprijed pucat. Jer lenanje je rizicno zato sto ti je u ovoj igri izrazito lako spotat neprijatelja cak i na kraju mape. A sa one shot smrtima se pomiri tu ti nemogu pomoc, tako je svima.

16 godina
fila2208 kaže...

Pa nije to fanbojizam, nego ne mogu reći da me se ruši, ako se ne ruši.{#}

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Afrička šjiva ne pada!

Freak Show Inc.
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Šalim se kuky...:(

Ma meni sinoć pao, tj. server pao {#} kad sam naravno ownao sa m-tarom, jako dobra puškica.

Inače sve je radilo ok.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Znaci igrica je je**** retardirana , znaci decko me sa drugog kraja mape koji radi nesto drugo ubije , ili mi istu mapu isti sve vidimo razlicito , sada mi ne broji bodove za level up katastrofa
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Danas radi kako spada konačno
robimarko@gmail.com
15 godina
tireN1337 kaže...
Znaci igrica je je**** retardirana , znaci decko me sa drugog kraja mape koji radi nesto drugo ubije , ili mi istu mapu isti sve vidimo razlicito , sada mi ne broji bodove za level up katastrofa

Kako ne znaš što ti dečko radi? to nije dobro za vezu.{#}

robimarko kaže...
Neće ti meni reći kakvi su gunnarsi a?
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 12:37 (fila2208).
14 godina
Mogu reći da su Gunnarsi za sada super,uspio sam do sada odigrati jednu rundu Lancang Dama sa 1000 ticketa i mogu reći da se lakše primjete mete zbog velikog kontrasta.
To je za sada,uglavnom optiku izgleda proizvodi Carl Zeiss jer ima njihovu naljepnicu na kutiji.
Uglavnom super lagane i čvrste naočale
robimarko@gmail.com
16 godina
odjavljen
robimarko kaže...

kako kome

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

Mene je danas prepalo kada sam usao na server a ono veli da nemam niti jedan gun otkljucan i sve klase mi resetirane, no zahvaljujuci skank-u koj rece da mu se to samo na par servera dogadjalo, skuzio sam da promjenom servera sve je po starome {#}

Thank God jer mi je umalo hertz stao {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Uff baš me izbaci u hebenoj rundi...{#}

Da sam normalan poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel' ima netko kakav dobar guide za BF4 da mi linka?

Totalna sam njubara, igram uglavnom Support i većinu mečeva sam zadnji ili među zadnjima. Odigrao sam cca 12h i nema naznaka napretka. Polako gubim živce...

Unaprijed hvala. 

15 godina
Hanter kaže...

Uff baš me izbaci u hebenoj rundi...{#}

Nemoj više ulaziti u taj server da ti ne poništi dotad ostvareni score.

DeniZg kaže...

Totalna sam njubara, igram uglavnom Support i većinu mečeva sam zadnji ili među zadnjima. Odigrao sam cca 12h i nema naznaka napretka. Polako gubim živce...

Unaprijed hvala. 

Slabo ima guideva po  netu....moj savjet je da si uključiš tutoriale i spustiš network smoothing factor na <20%.
Igraj malo assaulta na manjim mapama, na većim igraj engineera. Imaš bazuku i karabinere kad otkljuučaš engi je prilično jak,.
Suipport je ok, ali ne može parirati sa puškama assaultu i karabinima. Također možeš staviti i karabinere na supporta.
Igraj server sa manje igrač 32-40, nauči malo mape, uđi u vozila kao gunner, pusti enog drugog da vozi dok ne dobiješ feel.
Spotaj sa q, bacaj municiju/medkit ili bazukom gađaj tenkove u bok ili u guzicu.
Prati svoj squad i pomaži im.
Ukratko, igraj sporije i opreznije kao da imaš jedan život, stani iza svake pregrade i zaštiti tijelo, ne trči po sred ulice, i nemoj pucati ako nemaš kill samo otkrivaš pozciiju.
Uvijek probaj flankati nepriajtelja(doći mu iza leđa) i pazi na sprint tipku, nije uvijek dobro sprintati.
Eto ukratko :)
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

DeniZg kaže...

Unaprijed hvala. 

...
Spotaj sa q, bacaj municiju/medkit ili bazukom gađaj tenkove u bok ili u guzicu.
...

Odlične savjete si dobio od Mr. file, a posebno ističem ovo boldano još jednom. Spotaj sve što vidiš, pješadiju, vozila, helikoptere, sve! Nevjerojatna je pomoć npr. pilotu kad spotaš neko vozilo, jer je u igri sve vrlo sitno. Žalosno je kako to malo ljudi radi. Uletim u neku letjelicu, a na mapi označen samo jedan ili dva dorita. :-(

I da nemoj spamati Q jer nakon nekoliko uzastopnih pokušaja ima cooldown.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

DeniZg kaže...

Unaprijed hvala. 

...
...

Odlične savjete si dobio od Mr. file, a posebno ističem ovo boldano još jednom. Spotaj sve što vidiš, pješadiju, vozila, helikoptere, sve! Nevjerojatna je pomoć npr. pilotu kad spotaš neko vozilo, jer je u igri sve vrlo sitno. Žalosno je kako to malo ljudi radi. Uletim u neku letjelicu, a na mapi označen samo jedan ili dva dorita. :-(

I da nemoj spamati Q jer nakon nekoliko uzastopnih pokušaja ima cooldown.

Smanji sve detalje na low osim mesh quality koji drži na Ultra, time češ eliminirati dosta efekata koji ti smetaju da vidiš neprijatelje. Kako budeš napredova tako diži detalje dokle ti komp podnosi i dokle vidiš najbolje. Napravi neki sebi omjer igrivosti i grafike:)

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

zasto ne vidim ping kad odem na battlelog?niti na jednom serveru mi ne pise koliki je ping..aaa lud sam ko mina....

t12matijaCRO

0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

to je to

jel se mogu šerat amblemi između igrača?

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

jel se mogu šerat amblemi između igrača?

Onaj od prijatelja koji aktivno koristi možeš kopirati sebi (standardno možeš imati do 8 emblema u repozitoriju)

A navodno ih ovdje možeš uzeti sebi:

http://emblemsbf.com/

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro da nisam dao lovu za premium jer ovo je smijesno kolko se smeće šugavo ruši, bez ikakve poruke samo crasha fino, svaku rundu dvije... Bar mi se da igrat tako...

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MBuda kaže...

Dobro da nisam dao lovu za premium jer ovo je smijesno kolko se smeće šugavo ruši, bez ikakve poruke samo crasha fino, svaku rundu dvije... Bar mi se da igrat tako...

Dobit ćeš karton!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
MBuda kaže...

Dobit ćeš karton!

Ako je karton s isprikom za moje izgubljene živce onda može, inače odbijam! ;p

16 godina
Battlefield 4

Meni igra radi dobro,nema rušenja i tih stvari.

Ali igra mi je jednostavno loša,da su stavili comandera u bf3,bf3 bi bio miljama ispred ovog.

Mišljenja sam da je ovo najlošiji bf iz seriala barem meni.

Moj PC  
9 13 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

ljudovi, igra li tko sa gtx560? zanima me kako se vrti, razmišljam o apgrejdu prije no što kupim igru.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

"Igrači su uglavnom (većinom) kreteni i ne znaju što žele. Tako treba redovito pristupati igračima video igara." - citat jednog game developera. Svaka mu je na mjestu. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 20:55 (Tonči).
Moj PC  
8 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
ElektričnaOvca kaže...

ljudovi, igra li tko sa gtx560? zanima me kako se vrti, razmišljam o apgrejdu prije no što kupim igru.

Trebalo bi ti raditi dosta dobro, upgrade nije nužan.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Unaprijed hvala. 

ljudi igraju po nekoliko hiljada sati pa nisu narocito dobri a ti gubis zivce nakon 12h gaminga :|

skupljaj iskustvo, igraj prvo tdm i modove gdje je vise akcije da naucis ciljati i kretati se mapom.

makni prst sa sprinta, igrati brzo i trcati brzo su 2 razlicite stvari. igrati brzo mozes i bez sprinta, samo se trebas znati kretati ; )

kada igras gledaj da si stalno u zaklonu, uvijek se kreci od objekta do objekta i nastoji se sto vise 'bocno' kretati tj. pokusaj sporije prilaziti kutevima.

kako je jednom rekao jedan stari gamer kada sam tek imao 20tak sati multiplayera u fps igrama :"in fps games everything is about approaching corners" !

Lp

; ) 

btw. odakle ste pokupovali keyeve?

15 godina
Battlefield 4

Novi top 5....bolesno što ljudi uopće probaju...i uspiju :)

Moj PC  
16 0 hvala 9
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice