Da nije šotare njub kao ja nikad ne bi vidio MVP ribbon.
DAO 12 najbolje ide uz dubstep dropove.
Da nije šotare njub kao ja nikad ne bi vidio MVP ribbon.
DAO 12 najbolje ide uz dubstep dropove.
A zašto mene svaku partiju izbaci
Da li dobiješ neku poruku dolje u Battlelogu? Da li je to redovito u roku manje od 2 min igranja?
Izazito dobro, pogotovo s naracijom u MP3-u i epskom glazbom.
ovih dana planiram windowse roknut, a nakon toga bf3 i bf4, sto mi savjetujete, win8 ili win8.1, ili da ostanem na win 7?
posto citam da neki imaju problema nakon updatea sa 8 na 8.1
El se to meni čini ili to opet nema onaj live scoreboard?
Za sve one koji se ne mogu spajat na servere već ih odma izbaci i dobiju dolje neku poruku kao 'You were disconnected from EA...', ja sam svoj problem rješio tako da sam jednostavno isključio firewall u antivirusu. Pokušao sam 100 drugih fixeva, al samo kad isključim firewall onda radi. Vjerovatno nakon ovog patcha se instalirao neki novi .exe, al ne znam ni di je ni koji je tako da ga ne mogu stavit na onu listu programa koje firewall propušta. Nadam se da sam nekome pomogo
Pa super onda. Samo kaj ja i bez njega ne mogu ni ja jedan server.
kakav je ovo updejt od 1.018mb??....
Mene je jučer pczone ubio defibrilatorom . Kaže da misli da ga treba napunit skroz... barem mu je tako kod mene uspjelo.
Evo kako Matimio ubija s njim pa da znate ako vam treba
kakav je ovo updejt od 1.018mb??....
Povećanje recoila po ljudininoj želji.
rezolucija scale na 200% i cak mi je igrivo 40-50fpsa a prije mi se vuklo ko krepana macka
Kako radi igra sa 4gb rama?Moram kupovat jos 2/4 gb ili ce bit dobro ovako?
Ja imam 4 gb rama i sa mojim postavkama (vidi moj pc) radi bez problema na medium
Za BF4 nisam probavao, ali u BF3 mi je prelazak sa 4 na 8GB dosta pomogao. Nije mi dignuo FPS, ali igra je općenito bila dosta stabilnija(u vrijeme kada se crashala jednako kao i BF4) i loadanje mapa se znatno ubrzalo(vise nego sto je SSD pomogao)
ja sam kupio..sigurno je..302 kn me koštalo u preorderu..
A zašto battlelog ne radi....napravio update battleloga i nema pingova niti mogućnosti filtriranja servera?
A zašto battlelog ne radi....napravio update battleloga i nema pingova niti mogućnosti filtriranja servera?
Hmm, probaj refreshati? Meni to uredno radi... Zna izgubiti pingove, ali refresh uvijek pomogne.
dalje se ruši ali manje i još nadodan blur pijanstvo,bravo dobar sjedi dva
Bok pedeji.
Jučer mi nonić rekal da mi drajveri ne valjaju, pa san došal tu vas pitat da updejtan te drajvere? Sad sam trenutno na catalyst 1337.1337 beta 5, pa dal će mi novi delat sa aimbot.exe? aš za to još ni updejta.
Ima kakvih novosti oko ovog novog 3d blura u igri nakon zadnjeg patcha? To stvarno nije zdravo za oči lol.Čini mi se da ga sad ima još više nego na početku. Stvarno su nam uvalili poluproizvod.Je.. ih cod što su žurili s igrom ako nije bila dovršena.
Znam EA je kriv ali zar zbilja više ne može izaći igra bez tolikih problema? Bf 3 je bio puno bolje pripremljen nego 4 sad tek vidim. Nisam mislio da će nas Dice tako zafrknuti. Ljudi koji ste se tu bunili na forumu u nekim stvarima ste pretjerali ali generalno u pravu ste da to nije dobar posao jednog renomiranog studia kao Dice.
mozda nas "dice" zeli iznenaditi s podrskom za 3d u igri... jer ja je trenutno nigdje nevidim
!LP
Odigrao 2 runde. Obje crash i freez. To. -.-
lol gledao malo domaću ekipu i naletim na ''bossa''
Reko vidim otkida, idem vidjeti koji battle report...a kad ono..This is currently hidden by the user.
Prošli dani javnih reportova sa rejpanjem njubića
Samo rokaj latex!
Vidim veselo vam je...svaka cast meni pa je nisam kupio ;)
Zato ne vidim rage i psovanje u chatu. Misliš blago nama?
Sinoć na islandu hitreg baš nije bio dobar... Očekuje se patch prije uzvrata