Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.600.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...
ikolic kaže...

Igra u principu radi dobro, ali ima tu još gomila bugova za ispraviti.

Evo jucer sam, dok me netko "ozivljavao", slucajno stisnuo ESC tipku i sve je otišlo kvragu. Na ekranu je stalno bilo ispisano da stisnem SPACE ili RIGHTCLICK za prihvatit/odbit ozivljavanje, ali hebeš ga, ništa nije radilo.

Na kraju se ispostavilo da sam živ, ali i dalje bespomicno ležim. Long story short: ostatak matcha su se izredali na meni s noževima...

One other thing: zašto promjena frigin Origin ID ne radi kak' spada?

To se isto meni dogodilo u beti. Da nije mapa bila Shanghai?

Evo i meni se upravo događa opisano mogu samo da izađem iz igre nikako u nju ! I stalno u daljini vidim lika  kako se spawna i kao umire !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 17:26 (Dany-os).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Čini se da PB radi bolje u BF4 :)
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...

Drago mi je sto sam uzeo cs go. Najbolje ulozenih 100kn.

Gajba piva je najbolje uloženih 100 kn bez obzira na okolnosti {#}

Najbolje uloženih 100 kn je dodati još 300 i otići u Mađarsku..{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel se svima događa ovi neki "blur" tj neki effect kao kad ti se grafička pregrije oni artifacti po ekranu. Izbace patch od gige i naprave više sranja nego koristi :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...

Jel se svima događa ovi neki "blur" tj neki effect kao kad ti se grafička pregrije oni artifacti po ekranu. Izbace patch od gige i naprave više sranja nego koristi :(

meni nije blur nego ka da se pali 3D effekt..za popizzzz...a nemam 3d ocale...nego samo ove za kratkovidne ;)

13 godina
neaktivan

Evo naša sam navodni fix. 

1. Open Notepad. 

2. Paste the following: 
WorldRender.MotionBlurEnable 0 
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0 
WorldRender.MotionBlurForceOn 0 
WorldRender.MotionBlurMax 0 
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0 
WorldRender.MotionBlurQuality 0 

3. File > Save As > 
Choose > Save as type: All files 
Choose > File name: user.cfg 
Navigate to the "Origin Games\Battlefield 4" folder and click save. 

Nadam se da radi. 

16 godina
neaktivan
Kaj ima u Mađarskoj za 400kn, Jožek?
Pive, sira, paprike??? ;) ;)
13 godina
Battlefield 4

Teška lakrdija od igre.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4
jer ja to ludim ili su meni oni opet dodali betu u libary lol http://prntscr.com/244591
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Znaš ti dobro kurvarošu matori šta ima tamo za 400 kn {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...

Evo naša sam navodni fix. 

1. Open Notepad. 

2. Paste the following: 
WorldRender.MotionBlurEnable 0 
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0 
WorldRender.MotionBlurForceOn 0 
WorldRender.MotionBlurMax 0 
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0 
WorldRender.MotionBlurQuality 0 

3. File > Save As > 
Choose > Save as type: All files 
Choose > File name: user.cfg 
Navigate to the "Origin Games\Battlefield 4" folder and click save. 

Nadam se da radi. 

I jel radi?

15 godina
Battlefield 4

jel jos uvijek mrdaju po server updejtu ili? Pa nemoguce se bilo gdje spojit -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

WE HAVE RECENTLY RECOVERED FROM 2 SEPARATE CRASH ISSUES THAT HAVE BEEN IDENTIFIED AND ELIMINATED. PLEASE LOG OUT AND IN AGAIN TO BATTLELOG AND REJOIN THE BATTLEFIELD!

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nakon ovog novog patcha uopće ne mogu uć na server. Na koji god se probam spojit samo mi nakon minutu-dvije izbaci 'ERROR You were disconnected from EA Online (1)'

Battlelog: niceguyjohnny
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja upravo odigrao rush, sve radi OK. Može lock!

Freak Show Inc.

25 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Ma nisu mađarice, danek. paprika, sir kobase....

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Dandy kaže...
Bombilakus kaže...

meni nije blur nego ka da se pali 3D effekt..za popizzzz...a nemam 3d ocale...nego samo ove za kratkovidne ;)

Tko kaže da je patch loš?!

Dobili smo 3D efekt... pa gdje ćeš bolje.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Patch Notes:

They Nerfed Game Stability

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Poz, ja sam novi ovdje, frend mi je preporucil da ovdje pitam vezano uz bf4.

Znaci, problem je da mi je kada zumiram sa sniperom, scope nekako mutan, neznam sto je, malo sam googla pa sam vidio da jos ljudi ima problem, ali nema rjesenja, pominje se nesto gasenje dof, stavljanje grafike na auto, ali ne pomaze. Ponekad mi se izostri, pa opet bude zamuceno i tako. Ne vidi se bas dobro na slici, ali taj "plus" je zamucen.

Bio bih zahvalan ako netko zna sto je to i kako to rjesiti, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:06 (faggot123).

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moze neko dati ako ima neki domaci server
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
faggot123 kaže...

Znaci, problem je da mi je kada zumiram sa sniperom, scope nekako mutan, neznam sto je, malo sam googla pa sam vidio da jos ljudi ima problem, ali nema rjesenja, pominje se nesto gasenje dof, stavljanje grafike na auto, ali ne pomaze.

Probao si u opcijama iskljuciti weapon dof?

Ne igram sa snajperom, pa ne mogu nista puno reci.

Ali ako se dogadaj samo po nekaj, i hrpa ljudi je imalo taj problem, onda je u pitanju bug.

Jedan od mnogih koji trenutno pogadjaju igru.

tireN1337 kaže...
Moze neko dati ako ima neki domaci server

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/4679a689-c746-4d04-b373-216caba9d626/i3D-net-BUG4Field-BUG-HR-Rush-Conquest-Obliteration/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/af0d543a-aeca-4129-b096-ded9f4061910/Flying-Bears-Vehicle-maps/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BosniaN-ServeR-BALKAN-1000-Ticks-Mix-ModE-by-i3D-net/

Hardcore:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/70028c2f-e2d5-42cb-ad1a-f3a099524211/Croatian-53Team-Hardcore-Maps-Modes-Mix/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
faggot123 kaže...

Znaci, problem je da mi je kada zumiram sa sniperom, scope nekako mutan, neznam sto je, malo sam googla pa sam vidio da jos ljudi ima problem, ali nema rjesenja, pominje se nesto gasenje dof, stavljanje grafike na auto, ali ne pomaze.

Probao si u opcijama iskljuciti weapon dof?

Ne igram sa snajperom, pa ne mogu nista puno reci.

Ali ako se dogadaj samo po nekaj, i hrpa ljudi je imalo taj problem, onda je u pitanju bug.

Jedan od mnogih koji trenutno pogadjaju igru.

Probao sam, ali nije pomoglo, driveri su isto najnoviji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:32 (faggot123).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja moram reći da meni radi puno bolje, bar što se net coda tiće. Prije bih vidio protivnika kad je već poceo pucati, jedva bih izvukao živu glavu(ili ne bi) 1 na 1.

Sad uspijem i ubit dvojicu trojicu sa jednim klipom.{#} Full rijetko se događa da ginem od jednog metka, osjeća se svaki metak i uspijem i pobjeći kad me gađaju.  

Bolje padaju na blizu a pogotovo na daleko. Nemam crashova zasada. I nadam se da će tako i ostati. Uglavnom kod mene je poboljšanje. 

Moj PC  
12 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

...od kad je došao novi patch nemam glavobolje ni u rukama ni u nogama, bolje vidim i srce mi jače tuče.

Ajd super!

I possess a skill to google.
16 godina
neaktivan
D4RKR1DE kaže...

Ja moram reći da meni radi puno bolje, bar što se net coda tiće. Prije bih vidio protivnika kad je već poceo pucati, jedva bih izvukao živu glavu(ili ne bi) 1 na 1.

Sad uspijem i ubit dvojicu trojicu sa jednim klipom.{#} Full rijetko se događa da ginem od jednog metka, osjeća se svaki metak i uspijem i pobjeći kad me gađaju.  

Bolje padaju na blizu a pogotovo na daleko. Nemam crashova zasada. I nadam se da će tako i ostati. Uglavnom kod mene je poboljšanje. 

meni isto. svaki patch se bolje i bolje igra radi. stabilniji fps, i sad čak da, lakše ubijat. uletio jednu partiju kd 2. čisto ok za onako brzi domination.

ugl sve fino radi.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ja to dobro vidim. 1GB patch da bi se fixale ove dvije stvari {#}

1) Reduce the number of crashes 

We believe this update will solve a large portion of the most commonly occuring game crashes, and the improvement in overall stability should make a big difference for many players. 

2) Eliminate a network sync bug 

If you’ve been experiencing situations in multiplayer where it appears that you are taking damage from enemies through walls, you might have been the victim of a network sync bug. In this game update, we have identified and eliminated one such bug that caused this type of gameplay experience. We are continuing to work on more multiplayer optimizations concerning network performance. 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
D4RKR1DE kaže...

Daj ne laži, smeće od igre uopće ne radi. Sad padam kad me pogledaju, prije sam od jednog metka.{#}

Btw. velik dio patcha su samo stvari i oružja za china rising {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:56 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja opet imam drugi bug: ne skida mi se patch. Samo stoji na 337,7 MB i ni mrdac. Ne znam jeli origin ostao bez bandwitha ili je do moje mreze. Inace sam u italiji na mobilnom internetu. Skidam druge stvari bez problema.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

SVJESNI SMO POTEŠKOĆE S RUŠENJEM SERVERA I RADIMO NA PREMOSNICI KOJA BI UBLAŽILA POTEŠKOĆU. ŽAO NAM JE ZBOG NEUGODNOSTI.

Vaš DICE Hrvatska. :p

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Znaci cekam u Position in queue: 15 i nakon pola sata udem i ono
Error
Game disconnected: client closed down connection.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice