Molio bi samo onoga kome se crashala igra stalno da javi dali se opet dogada isto.
Hvala
Molio bi samo onoga kome se crashala igra stalno da javi dali se opet dogada isto.
Hvala
DA događa se ... upravo se dogodilo
S kojim Dog Tagom sam veca faca:
Ammo Medal Dog Tag - 5 Ammo resupply Medals
ili
M240B Master Dog Tag - 500 kills with M240B?
26 | Ammo Medal Dog Tag |
---|---|
2 | M240B Master Dog Tag |
Net code prije patcha je bio bolji barem 10 puta,,,katastrofa
koliko ti je ping cca na njemackim serverima ? meni sa ADLS-om je najbolji ping cca 38-40 ? hvala
Do danas bio oko 50.
Sad igram i gledam.. i ne vjerujem...sad je oko 30-35!
Al trebam pogledati navecer, jer je sad manji promet prema serverima na kojima se igra. Pretpostavljam
uhm,kako sam napisao vec, meni je sa ADSL-om oko 38....ali htio bih nesto izmedu 20-30 sa optikom :) za moj pro sniping shit ;/
Igra u principu radi dobro, ali ima tu još gomila bugova za ispraviti.
Evo jucer sam, dok me netko "ozivljavao", slucajno stisnuo ESC tipku i sve je otišlo kvragu. Na ekranu je stalno bilo ispisano da stisnem SPACE ili RIGHTCLICK za prihvatit/odbit ozivljavanje, ali hebeš ga, ništa nije radilo.
Na kraju se ispostavilo da sam živ, ali i dalje bespomicno ležim. Long story short: ostatak matcha su se izredali na meni s noževima...
One other thing: zašto promjena frigin Origin ID ne radi kak' spada?
To se isto meni dogodilo u beti. Da nije mapa bila Shanghai?
uh ne znam kad sam uzivao u nekoj igri. Toliko mogucnosti, vozila , trenutaka za prepricavanje, bez ikakvog pucanja veze i sl. Super timska igra i sve najbolje sto se moze reci za jednu tako dobro zamisljenu on line igru. Ovaj GTA V stvarno vrijedi svake kune. :p
Hvala
na Siege of Shangha kad bi se zgrada srusila redovito sam dobivao stop working,sad sam srusio zgradu i igra je dalje normlano nastavila radit
uh ne znam kad sam uzivao u nekoj igri. Toliko mogucnosti, vozila , trenutaka za prepricavanje, bez ikakvog pucanja veze i sl. Super timska igra i sve najbolje sto se moze reci za jednu tako dobro zamisljenu on line igru. Ovaj GTA V stvarno vrijedi svake kune. :p
A kakav je netkod?
I odlican netkod naravno :)
evo igrao pola sata i zasad sve u redu,čini mi se da je fps poboljšao
Meni nece uopce da pokrene skidanje, stalno javlja error 4:503? Koji k...
Meni nece uopce da pokrene skidanje, stalno javlja error 4:503? Koji k...
da....i meni
Valjda treba kupit premium download pack koji ti daje prioritet pri downloadu patcheva....
Skinuo patch, odigrao TD galmud i zavod.
Mislim da mi se igra malo gladje izvodi, bugova zasad nikakvih. meni je igra i prije dobro radila(mozda ne primjecujem vecinu stvari kad bf3 nisam igrao),
jedino mi se učestalo freezala na siege of shangai(samo ta mapa) i to me uzasno iritiralo,nadam se da su popravili
Koliko vidim po komentarima na battlelog forumima, vecini isti problemi i dalje sa igrom.
Dice će objaviti što su popravili kada od korisnika tj forumaša saznaju što nakon patcha radi bolje. lol
Koliko vidim po komentarima na battlelog forumima, vecini isti problemi i dalje sa igrom.
To su sve antraksovi accounti...
Dice će objaviti što su popravili kada od korisnika tj forumaša saznaju što nakon patcha radi bolje. lol
Čekaju ljudinu sa suspenzije pa će on reći i odobriti šta je bolje i šta nije da znaju dalje raditi.
Tako studio koji želi biti top, radi.
Čekaju ljudinu sa suspenzije pa će on reći i odobriti šta je bolje i šta nije da znaju dalje raditi.
Tako studio koji želi biti top, radi.
Ma nikako da stave dovoljan recoil da bi ljudina igrao kao normalan čovjek. Navodno u internoj verziji famas sada ima recoil kao haubica ali ljudina još nije zadovoljan.
Sa novim patchom su pustili i nova oružja navodno, ona koja trebaju ići u 2nd Assault. Kaže jedan lik na blogu:
"So real quick. You can unlock these weapons. The requirements for them you can see at the end of a round in your assignments tab. The trick is you need to finish ALL of the objectives for a particular assignment in one round. I unlocked the L85 so far. Still not showing in battlelog oddly enough. I got about 5 kills with it in game."
Isprobajte vi koji ste doma.
Dobro kaj je s patchom stalno izbacuje ili skida 20kb/s??Pa prije ču ga s torenta skinut, a jesu tulavi da ne vjeruješ...
da bar isfuraju l96a1 sniper
Dobro kaj je s patchom stalno izbacuje ili skida 20kb/s??Pa prije ču ga s torenta skinut, a jesu tulavi da ne vjeruješ...
spoji se preko korejskog vpn-a, pokreni origin i kad krene možeš isključiti vpn....
meni sada skida brzinom svjetlosti...
Igra se i nakon patcha crasha!!
Meni stalno neki error baca skine 1 posto pa error pa opet počne skidati i tako stalno.
a što ste očekivali? da će patch od 1gb pretvoriti nedovršeni proizvod u vaš ultimativni mokri san
vjerojatno su samo složili re-download istih file-ova i nazvali ih client update- pa ti sad dokaži da nije tako
Panorama GIF
Igra se i nakon patcha crasha!!
pa to je fantastično!