Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.604.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Molio bi samo onoga kome se crashala igra stalno da javi dali se opet dogada isto.

Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

DA događa se ... upravo se dogodilo {#}

13 godina
Battlefield 4

S kojim Dog Tagom sam veca faca:

Ammo Medal Dog Tag - 5 Ammo resupply Medals

ili

M240B Master Dog Tag - 500 kills with M240B?

{#}

26 Ammo Medal Dog Tag
2 M240B Master Dog Tag
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Net code prije patcha je bio bolji barem 10 puta,,,katastrofa

Who bolan cares
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MegaTheJohny kaže...

koliko ti je ping cca na njemackim serverima ? meni sa ADLS-om je najbolji ping cca 38-40 ? hvala

Do danas bio oko 50.

Sad igram i gledam.. i ne vjerujem...sad je oko 30-35!

Al trebam pogledati navecer, jer je sad manji promet prema serverima na kojima se igra. Pretpostavljam {#}

uhm,kako sam napisao vec, meni je sa ADSL-om oko 38....ali htio bih nesto izmedu 20-30 sa optikom :) za moj pro sniping shit ;/

17 godina
ikolic kaže...

Igra u principu radi dobro, ali ima tu još gomila bugova za ispraviti.

Evo jucer sam, dok me netko "ozivljavao", slucajno stisnuo ESC tipku i sve je otišlo kvragu. Na ekranu je stalno bilo ispisano da stisnem SPACE ili RIGHTCLICK za prihvatit/odbit ozivljavanje, ali hebeš ga, ništa nije radilo.

Na kraju se ispostavilo da sam živ, ali i dalje bespomicno ležim. Long story short: ostatak matcha su se izredali na meni s noževima...

One other thing: zašto promjena frigin Origin ID ne radi kak' spada?

To se isto meni dogodilo u beti. Da nije mapa bila Shanghai?

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

uh ne znam kad sam uzivao u nekoj igri. Toliko mogucnosti, vozila , trenutaka za prepricavanje, bez ikakvog pucanja veze i sl. Super timska igra i sve najbolje sto se moze reci za jednu tako dobro zamisljenu on line igru. Ovaj GTA V stvarno vrijedi svake kune. :p

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
21 1 hvala 4
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Molio bi samo onoga kome se crashala igra stalno da javi dali se opet dogada isto.

Hvala

na Siege of Shangha kad bi se zgrada srusila redovito sam dobivao stop working,sad sam srusio zgradu i igra je dalje normlano nastavila radit {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
ceco22 kaže...

uh ne znam kad sam uzivao u nekoj igri. Toliko mogucnosti, vozila , trenutaka za prepricavanje, bez ikakvog pucanja veze i sl. Super timska igra i sve najbolje sto se moze reci za jednu tako dobro zamisljenu on line igru. Ovaj GTA V stvarno vrijedi svake kune. :p

A kakav je netkod?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

I odlican netkod naravno :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

evo igrao pola sata i zasad sve u redu,čini mi se da je fps poboljšao

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni nece uopce da pokrene skidanje, stalno javlja error 4:503? Koji k...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Y2K2 kaže...

Meni nece uopce da pokrene skidanje, stalno javlja error 4:503? Koji k...

da....i meni

Nemožeš stisnut i prdnut.
14 godina
Battlefield 4

Valjda treba kupit premium download pack koji ti daje prioritet pri downloadu patcheva....{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Skinuo patch, odigrao TD galmud i zavod.

Mislim da mi se igra malo gladje izvodi, bugova zasad nikakvih. meni je igra i prije dobro radila(mozda ne primjecujem vecinu stvari kad bf3 nisam igrao),

jedino mi se učestalo freezala na siege of shangai(samo ta mapa) i to me uzasno iritiralo,nadam se da su popravili {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko vidim po komentarima na battlelog forumima, vecini isti problemi i dalje sa igrom.

17 godina
Battlefield 4

Dice će objaviti što su popravili kada od korisnika tj forumaša saznaju što nakon patcha radi bolje. lol

Twitter: @191x7
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Koliko vidim po komentarima na battlelog forumima, vecini isti problemi i dalje sa igrom.

To su sve antraksovi accounti...

Freak Show Inc.
14 godina
191x7 kaže...

Dice će objaviti što su popravili kada od korisnika tj forumaša saznaju što nakon patcha radi bolje. lol

Čekaju ljudinu sa suspenzije pa će on reći i odobriti šta je bolje i šta nije da znaju dalje raditi.

Tako studio koji želi biti top, radi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Čekaju ljudinu sa suspenzije pa će on reći i odobriti šta je bolje i šta nije da znaju dalje raditi.

Tako studio koji želi biti top, radi.

Ma nikako da stave dovoljan recoil da bi ljudina igrao kao normalan čovjek. Navodno u internoj verziji famas sada ima recoil kao haubica ali ljudina još nije zadovoljan.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sa novim patchom su pustili i nova oružja navodno, ona koja trebaju ići u 2nd Assault. Kaže jedan lik na blogu:

"So real quick. You can unlock these weapons. The requirements for them you can see at the end of a round in your assignments tab. The trick is you need to finish ALL of the objectives for a particular assignment in one round. I unlocked the L85 so far. Still not showing in battlelog oddly enough. I got about 5 kills with it in game."

Isprobajte vi koji ste doma.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro kaj je s patchom stalno izbacuje ili skida 20kb/s??Pa prije ču ga s torenta skinut, a jesu tulavi da ne vjeruješ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

da bar isfuraju l96a1 sniper {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pczoneextra kaže...

Dobro kaj je s patchom stalno izbacuje ili skida 20kb/s??Pa prije ču ga s torenta skinut, a jesu tulavi da ne vjeruješ...

spoji se preko korejskog vpn-a, pokreni origin i kad krene možeš isključiti vpn....{#}

meni sada skida brzinom svjetlosti...{#}

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 13:36 (goodie).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra se i nakon patcha crasha!!

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni stalno neki error baca skine 1 posto pa error pa opet počne skidati i tako stalno.

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

a što ste očekivali? da će patch od 1gb pretvoriti nedovršeni proizvod u vaš ultimativni mokri san {#}

vjerojatno su samo složili re-download istih file-ova i nazvali ih client update- pa ti sad dokaži da nije tako {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 13:59 (iggy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Znam da nisam jedini sa ovim problemom.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
10 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
black_sb kaže...

Igra se i nakon patcha crasha!!

pa to je fantastično!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice