Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
dery kaže...

bija bi red da vrate novce ili da poklone bar premium, glede ovoga pucanja servera,zamrzavanja itd

Ma dobro ja sam sad zadovoljan kak je bilo. I ne salim se

16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

neki dan se vozam po onoj mapi sa vlakom. i tenk mi zapne od nešta. izađem i vidim neke kontrole. pritisnem i ono neka eksplozija iza mene. i ima ih mnogo po mapi.

jel tko koristio to kao oružje? nekoga ubio s time... ili je to samo ovako fora za vidjet?!

Na toj mapi su  postavljene mine i trigeri malo dalje. Kad prolazi neko u tenkiću ili sličnom tvrdokožnom vozilu možeš ga poslati u vječna spawništa.

Mine možeš aktivirati i pucanjem u njih. Nisam ih baš koristio, ta mapa mi je jedino fora u rush modu, a onda nisam imao vremena baš za geološka istraživanja mape..

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Di ste cure? Ajmo pucati prije nego se djeca probude {#}

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Doručak im pripremi,mangupe! Ostavi se igrice {#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

SRAW je odličan, još bolji nego što je bio u BF2! Vrlo upravljiv, dobar domet... ma milina {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

hahahaha koji kralj,ja sam se ovo jutro brinuo o ženi!!!{#}

AUDIOFIL
15 godina
Battlefield 4

Pa ovo danas je neigrivo, izbaci me iz igre za 2 minute 20 put.Bože sačuvaj

Who bolan cares
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da u china rising dobivamo Air superiority, Dirt bike, Suav i Bombere.

http://mp1st.com/2013/11/08/battlefield-4-china-rising-trophies-reveal-air-superiority-dirt-bikes-suavs/

Suav Suav
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Kad ne čitaš pravila!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Friday kaže...

hahahaha koji kralj,ja sam se ovo jutro brinuo o ženi!!!{#}

Ja se po noći pobrinem o ženi {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Samo da presretno ustvrdim da je odluka da mine ostaju i nakon smrti najbolja u povijesti serijala! Ostaviš mine, nakon 10 minuta multikill {#}

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta je premium hocu da ga kupim zasto je bolji od ostalih?

17 godina
odjavljen
mirkossam kaže...

Sta je premium hocu da ga kupim zasto je bolji od ostalih?

Imat ćeš bolji KDR!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Placam ga 38.50 eura to je komplet igra jel ili samo DLC premium http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-Premium-CD-Key-for-Origin.html

sta je KDR?

14 godina
odjavljen
mirkossam kaže...

Placam ga 38.50 eura to je komplet igra jel ili samo DLC premium http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-Premium-CD-Key-for-Origin.html

sta je KDR?

To je samo Premium, bez igre, probaj negdje jeftinije naći (G2Play naprimjer).

KDR= Kill Death Ratio, ali se šalio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 11:09 (Deawood).
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

da

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Evo ljudi da vas pitam nemas bas pratio temu od bete , jer su popravili sta od bete mislim na lag i ostale gluposti , jer sam ga danas uzeo pa je na skidanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tireN1337 kaže...
Evo ljudi da vas pitam nemas bas pratio temu od bete , jer su popravili sta od bete mislim na lag i ostale gluposti , jer sam ga danas uzeo pa je na skidanju

Većini sve radi savršeno ali njih par ovdje imaju krive drivere i njima sve zapinje...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4
Vecini radi savrseno??? Nemoj me zivcirat.
Moj PC  
4 10 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

žali bože para.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
13 2 hvala 3
16 godina
odjavljen

kako je danas igra raspoložena? još ima mengu ili...?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
tireN1337 kaže...

Većini sve radi savršeno ali njih par ovdje imaju krive drivere i njima sve zapinje...

Koji trebaju biti driveri ?

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja zaista neznam šta vi ljudi radite sa tim svojim računalima...

5 godina star proc, 2 godine stara grafa, igra radi bez problema, nakon prvog patcha sam ugasio Upnp na routeru, jer me znalo izbacit van (ista stvar kao i BF3).

jedanput sam zapeo u SP, i jedanput sam se  u MP spawnao na nekoga ko je zapeo u vodi ispod garaze kad se porusi brana, van toga sve radi bez problema,

driveri su 13.9, Win 7 64bit ultimate, i uz igru mi gori samo TS, winamp, logitech software, netlimiter i ponekad qtorrent limitiran na 20kb upload i 300-400kb down.

Moj PC  
4 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...

5 godina star proc, 2 godine stara grafa, igra radi bez problema, nakon prvog patcha sam ugasio Upnp na routeru, jer me znalo izbacit van (ista stvar kao i BF3).

jedanput sam zapeo u SP, i jedanput sam se  u MP spawnao na nekoga ko je zapeo u vodi ispod garaze kad se porusi brana, van toga sve radi bez problema,

driveri su 13.9, Win 7 64bit ultimate, i uz igru mi gori samo TS, winamp, logitech software, netlimiter i ponekad qtorrent limitiran na 20kb upload i 300-400kb down.

Ti mislis da je to do nasih PC-a? hajde procitaj ponovno temu pa se javi kad zavrsis.

13 godina

radi se o svemu pomalo...razlictom hardveru,driveri... brijem da nema 2 ista pca ovdje na forumu

sve to igra ulogu. nekom radi super na losijoj konfi pa nezna zas,neko ima super konfu pa mu neradi kak spada. nekom radi kak se igri sprdne (meni recimo). i tako

15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 multiplayer - samo levoluirani Battlefield 3? | HCL.hr

5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav,

Di mogu najjeftinije nabavit bf4?

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Zmalamuth kaže...

Ti mislis da je to do nasih PC-a? hajde procitaj ponovno temu pa se javi kad zavrsis.

Iskreno da!

jer vec nekoliko ljudi koji imaju problema sa igrom, nakon 5-6 strana rasprave se utvrdi da su OC-ali grafu ili proc, pa im pucaju teksture ili im se resetira komp, jer ili nedaju dovoljno struje, ili im komponenta nije sposobna stabilno radit.

ili imaju hrpu softwera koji im radi iako ga ne koriste konstantno.

Evo malog popisa najcesceg softwera-a koji ljudi imaju na racunalima, i koji velik dio korisnika ima na Autostart-u, iako ga ne koriste 24/7, i koji zbrojeno oduzimaju resurse kompu:

Gmail

Steam

antivirusu razni... (cesto ljudi imaju 2 ili čak vise antivirusa)

Firewall razni (isto kao i kod antivirusa)

Teamspeak, Ventrilo..

acdsee

qtorrent

deamontools

razni software za spajanje mobitela

hrpa add-onova za internet preglednike

quicktime

dropbox

ovo je ono cega sam se sjetio iz glave, da jos malo promislim vjerojatno bi uduplao popis.

Radio sam 10+ godina u IT support-u, tako da sam se nagledao svega.

kad vidim ljudima u tray-u 20 ikona, odmah znam zasto im je komp usporen.

13 godina
Zmalamuth kaže...

A sto s onima koji imaju vise IT znanja od tebe, sve na racunalu im radi savrseno osim BF4?

Sto s onima koji su samo radi BF4 snimili frisku instalaciju Win i BF4 im dalje radi probleme?

Sto s onima kojima 20% servera radi ispravno, a na ostalih 80% se ne mogu spojiti?

Npr kod mene sve radi savrseno (osim sto tu i tamo primjetim probleme s "net codeom" koji se cesto spominje) i onda mi nakon 3-4 sata igranja BF4 stoped workung. :)

Lol, zasto uopce objasnjavam :)) Igra je vani 11 dana, a vec je izdano 7 zakrpa za servere, jedan patch za klijente i jedan ogromni patch je u pripremi. Sigurno nisu to sve radili da nerfaju Mbt Law :)

Uglavnom, uz sve ovo, meni je BF4 odlican! I jos duplo bolji uz pravo drustvo!

Carape, Nex, Bumblebee, Ivanec :D Oni me najcesce zabavljaju u zadnje vrijeme :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice