bija bi red da vrate novce ili da poklone bar premium, glede ovoga pucanja servera,zamrzavanja itd
Ma dobro ja sam sad zadovoljan kak je bilo. I ne salim se
bija bi red da vrate novce ili da poklone bar premium, glede ovoga pucanja servera,zamrzavanja itd
Ma dobro ja sam sad zadovoljan kak je bilo. I ne salim se
neki dan se vozam po onoj mapi sa vlakom. i tenk mi zapne od nešta. izađem i vidim neke kontrole. pritisnem i ono neka eksplozija iza mene. i ima ih mnogo po mapi.
jel tko koristio to kao oružje? nekoga ubio s time... ili je to samo ovako fora za vidjet?!
Na toj mapi su postavljene mine i trigeri malo dalje. Kad prolazi neko u tenkiću ili sličnom tvrdokožnom vozilu možeš ga poslati u vječna spawništa.
Mine možeš aktivirati i pucanjem u njih. Nisam ih baš koristio, ta mapa mi je jedino fora u rush modu, a onda nisam imao vremena baš za geološka istraživanja mape..
Di ste cure? Ajmo pucati prije nego se djeca probude
Doručak im pripremi,mangupe! Ostavi se igrice
SRAW je odličan, još bolji nego što je bio u BF2! Vrlo upravljiv, dobar domet... ma milina
hahahaha koji kralj,ja sam se ovo jutro brinuo o ženi!!!
Pa ovo danas je neigrivo, izbaci me iz igre za 2 minute 20 put.Bože sačuvaj
Izgleda da u china rising dobivamo Air superiority, Dirt bike, Suav i Bombere.
http://mp1st.com/2013/11/08/battlefield-4-china-rising-trophies-reveal-air-superiority-dirt-bikes-suavs/
hahahaha koji kralj,ja sam se ovo jutro brinuo o ženi!!!
Ja se po noći pobrinem o ženi
Samo da presretno ustvrdim da je odluka da mine ostaju i nakon smrti najbolja u povijesti serijala! Ostaviš mine, nakon 10 minuta multikill
Sta je premium hocu da ga kupim zasto je bolji od ostalih?
Sta je premium hocu da ga kupim zasto je bolji od ostalih?
Imat ćeš bolji KDR!
Placam ga 38.50 eura to je komplet igra jel ili samo DLC premium http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-Premium-CD-Key-for-Origin.html
sta je KDR?
Placam ga 38.50 eura to je komplet igra jel ili samo DLC premium http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-Premium-CD-Key-for-Origin.html
sta je KDR?
To je samo Premium, bez igre, probaj negdje jeftinije naći (G2Play naprimjer).
KDR= Kill Death Ratio, ali se šalio.
da
Većini sve radi savršeno ali njih par ovdje imaju krive drivere i njima sve zapinje...
žali bože para.
kako je danas igra raspoložena? još ima mengu ili...?
Većini sve radi savršeno ali njih par ovdje imaju krive drivere i njima sve zapinje...
Koji trebaju biti driveri ?
Ja zaista neznam šta vi ljudi radite sa tim svojim računalima...
5 godina star proc, 2 godine stara grafa, igra radi bez problema, nakon prvog patcha sam ugasio Upnp na routeru, jer me znalo izbacit van (ista stvar kao i BF3).
jedanput sam zapeo u SP, i jedanput sam se u MP spawnao na nekoga ko je zapeo u vodi ispod garaze kad se porusi brana, van toga sve radi bez problema,
driveri su 13.9, Win 7 64bit ultimate, i uz igru mi gori samo TS, winamp, logitech software, netlimiter i ponekad qtorrent limitiran na 20kb upload i 300-400kb down.
5 godina star proc, 2 godine stara grafa, igra radi bez problema, nakon prvog patcha sam ugasio Upnp na routeru, jer me znalo izbacit van (ista stvar kao i BF3).
jedanput sam zapeo u SP, i jedanput sam se u MP spawnao na nekoga ko je zapeo u vodi ispod garaze kad se porusi brana, van toga sve radi bez problema,
driveri su 13.9, Win 7 64bit ultimate, i uz igru mi gori samo TS, winamp, logitech software, netlimiter i ponekad qtorrent limitiran na 20kb upload i 300-400kb down.
Ti mislis da je to do nasih PC-a? hajde procitaj ponovno temu pa se javi kad zavrsis.
radi se o svemu pomalo...razlictom hardveru,driveri... brijem da nema 2 ista pca ovdje na forumu
sve to igra ulogu. nekom radi super na losijoj konfi pa nezna zas,neko ima super konfu pa mu neradi kak spada. nekom radi kak se igri sprdne (meni recimo). i tako
Pozdrav,
Di mogu najjeftinije nabavit bf4?
Ti mislis da je to do nasih PC-a? hajde procitaj ponovno temu pa se javi kad zavrsis.
Iskreno da!
jer vec nekoliko ljudi koji imaju problema sa igrom, nakon 5-6 strana rasprave se utvrdi da su OC-ali grafu ili proc, pa im pucaju teksture ili im se resetira komp, jer ili nedaju dovoljno struje, ili im komponenta nije sposobna stabilno radit.
ili imaju hrpu softwera koji im radi iako ga ne koriste konstantno.
Evo malog popisa najcesceg softwera-a koji ljudi imaju na racunalima, i koji velik dio korisnika ima na Autostart-u, iako ga ne koriste 24/7, i koji zbrojeno oduzimaju resurse kompu:
Gmail
antivirusu razni... (cesto ljudi imaju 2 ili čak vise antivirusa)
Firewall razni (isto kao i kod antivirusa)
Teamspeak, Ventrilo..
acdsee
qtorrent
deamontools
razni software za spajanje mobitela
hrpa add-onova za internet preglednike
quicktime
dropbox
ovo je ono cega sam se sjetio iz glave, da jos malo promislim vjerojatno bi uduplao popis.
Radio sam 10+ godina u IT support-u, tako da sam se nagledao svega.
kad vidim ljudima u tray-u 20 ikona, odmah znam zasto im je komp usporen.
A sto s onima koji imaju vise IT znanja od tebe, sve na racunalu im radi savrseno osim BF4?
Sto s onima koji su samo radi BF4 snimili frisku instalaciju Win i BF4 im dalje radi probleme?
Sto s onima kojima 20% servera radi ispravno, a na ostalih 80% se ne mogu spojiti?
Npr kod mene sve radi savrseno (osim sto tu i tamo primjetim probleme s "net codeom" koji se cesto spominje) i onda mi nakon 3-4 sata igranja BF4 stoped workung. :)
Lol, zasto uopce objasnjavam :)) Igra je vani 11 dana, a vec je izdano 7 zakrpa za servere, jedan patch za klijente i jedan ogromni patch je u pripremi. Sigurno nisu to sve radili da nerfaju Mbt Law :)
Uglavnom, uz sve ovo, meni je BF4 odlican! I jos duplo bolji uz pravo drustvo!
Carape, Nex, Bumblebee, Ivanec :D Oni me najcesce zabavljaju u zadnje vrijeme :)